Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι μπορεις σε γερμανο.Νομιζω δεν χρεωνεσαι κατι.

Πηγαινε στο γερμανο να ρωτησεις.Θα σε κατατοπισουν πληρως!

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ναι μπορεις σε γερμανο.Νομιζω δεν χρεωνεσαι κατι.

Πηγαινε στο γερμανο να ρωτησεις.Θα σε κατατοπισουν πληρως!

ok ευχαριστω :)

παιδια καλησπερα.. εχω ενα cu και θελω να το κανω φορητοτητα σε whats up μαλλον και να κρατησω τον ιδιο αριθμο.. αυτο για να γινει τι πρεπει να κανω? και ποσο χρεωνεται?

μπορω να κανω τη μεταβαση σεναν γερμανο?

ευχαριστω...

Πάρε 13897 χωρίς χρέωση και θα σου πουν.

Εχω ενα προβλημα με το Watch Up και δεν μπορω να στειλω μυνημα δοκιμασα να βαλω την sim σε αλλη συσκευη αλλα και παλι τιποτα.εχω βαλει το sms600 και μια καρτα τον 9..ξερει κανεις τι μπορω να κανω ?

Ευχαριστω

Να ελέγξεις

α) αν έχεις κάπιο μικρό υπόλοιπο ( κάτω από κάπια cents δεν στέλνει )

β) αν έχεις τον σωστό αριθμό κέντρου μηνυμάτων.

Να ελέγξεις

α) αν έχεις κάπιο μικρό υπόλοιπο ( κάτω από κάπια cents δεν στέλνει )

β) αν έχεις τον σωστό αριθμό κέντρου μηνυμάτων.

υπολοιπο εχω 10 ευρο πως μπορω να δω τον αριθμο κεντρου μηνυματων ? και ποιος ειναι ο σωστος ??:O ευχαριστω πολυ για την απαντηση

υπολοιπο εχω 10 ευρο πως μπορω να δω τον αριθμο κεντρου μηνυματων ? και ποιος ειναι ο σωστος ??:O ευχαριστω πολυ για την απαντηση

Στο menu ''Μηνύματα'' θα πάς στη Ρυθμίσεις θα επιλέξεις ''SMS'' και θα δεις στο Κέντρο Μηνυμάτων άν έχει τον αριθμό:''+3097100000''.:)

Στο menu ''Μηνύματα'' θα πάς στη Ρυθμίσεις θα επιλέξεις ''SMS'' και θα δεις στο Κέντρο Μηνυμάτων άν έχει τον αριθμό:''+3097100000''.:)

Στο Iphone ξερει κανεις πως το βρησκω ??? :O

Στο Iphone ξερει κανεις πως το βρησκω ??? :O

Επειδή το iPhone μόνο από μακρία το έχω δεί -μέχρι στιγμής- δεν μπορώ να σε βοηθήσω.:(Πάντως δεν πιστεύω να λέει διαφορετικά απ'ότι στα λέω εγώ.Δες και τις οδηγίες χρήσεως του iPhone.Αυτές θα σε βοηθήσουν περισσότερο.:)

Παιδια το YΠ στο 1314 σας δουλευει???

Όχι, ούτε σε εμένα δουλεύει.. Κάποιο πρόβλημα φαίνεται υπάρχει..

Όχι, ούτε σε εμένα δουλεύει.. Κάποιο πρόβλημα φαίνεται υπάρχει..

Eδω και 2 μερες ειναι ετσι και ηθελα να μαθαινω τα δωρεαν λεπτα απο την κοσμοκαρτα αλλα απετυχα!Και ξεπερασα κατα πολυ το χρονο:mad:

Eδω και 2 μερες ειναι ετσι και ηθελα να μαθαινω τα δωρεαν λεπτα απο την κοσμοκαρτα αλλα απετυχα!Και ξεπερασα κατα πολυ το χρονο:mad:

Μάλιστα δοκίμασα να γραφτώ στο 1317 για τα 45 λεπτά..Επειδή είμαι ήδη εγγεγραμμένος συνήθως έστελνε ένα τέτοιο ενημερωτικό μήνυμα.. Τώρα δεν έστειλε τίποτα ούτε από εκεί..

Μάλιστα δοκίμασα να γραφτώ στο 1317 για τα 45 λεπτά..Επειδή είμαι ήδη εγγεγραμμένος συνήθως έστελνε ένα τέτοιο ενημερωτικό μήνυμα.. Τώρα δεν έστειλε τίποτα ούτε από εκεί..

Mαλλον κοψανε τωρα στις γιορτες αυτα τα ενημερωτικα sms για να μην επιβαρυνουν το δυκτιο.Γνωμη μου.....

Τηλεφωνησα στο 1313, και μου ειπαν οτι απο χθες υπαρχει προβλημα.

Προσπαθουν να το διορθωσουν.

Οποιος διαπιστωσει πρωτος οτι διορθωθηκε, ας ενημερωσει κι εδω.

Οπως καταλαβα, επειδη η υπηρεσια προς το παρον εχει κολησει και δεν απαντα στα μηνυματα μας, μαλλον το κεντρο εχει βομβαρδιστει απο πολλαπλα δικα μας μηνυματα.

Παιδια το YΠ στο 1314 σας δουλευει???

Ούτε και σ'εμένα δουλεύει.Πάντως το μήνυμα μου λέει:''Έχετε ??,?? χρόνο ομιλίας και δωρεάν 5 μηνύματα'' το στέλνει κανονικά.Επίσης ούτε ανανέωση μπορώ να κάνω μέσω μηνυμάτων.:confused:

Ούτε σε εμένα με cosmocarta δουλεύει.. έστειλα μύνημα ΥΠ στο 1314 και δεν πήρα καν απάντηση (!)

Πολύ σοβαρό αυτό... ελπίζω μην είναι πρόβλημα, αλλά να κάνουν κάποια αναβάθμιση..

Στις 30/12/08 έκανα την αίτηση και έστειλα το fax για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία my account. Μέχρι στιγμής κανένα απολύτως νέο, και έχω καλέσει την εξυπηρέτηση πελατών 6 φορές χωρίς να μπορώ να βγάλω γραμμή γιατι πολύ απλά μου λέει "όλες οι γραμμές είναι κατειλλημένες" και με κλείνει χωρίς να με βάζει καν σε αναμονή (!) Μα τι εταιρεία είναι αυτή... Στην μια εβδομάδα περίπου που απέκτησα αριθμο κοσμοτε, μια φορά χρειάστηκα κάτι και δεν μπορώ να πάρω απάντηση απο κανένα.

Στις 30/12/08 έκανα την αίτηση και έστειλα το fax για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία my account. Μέχρι στιγμής κανένα απολύτως νέο, και έχω καλέσει την εξυπηρέτηση πελατών 6 φορές χωρίς να μπορώ να βγάλω γραμμή γιατι πολύ απλά μου λέει "όλες οι γραμμές είναι κατειλλημένες" και με κλείνει χωρίς να με βάζει καν σε αναμονή (!) Μα τι εταιρεία είναι αυτή... Στην μια εβδομάδα περίπου που απέκτησα αριθμο κοσμοτε, μια φορά χρειάστηκα κάτι και δεν μπορώ να πάρω απάντηση απο κανένα.

Στα μεσα προς το τελος της επομενης εβδομαδας θα εισαι ενεργοποιημενος.

Στα μεσα προς το τελος της επομενης εβδομαδας θα εισαι ενεργοποιημενος.

Τόσο πολύ παίρνει ? (!!!)

Ευχαριστώ για την απάντηση...

Τόσο πολύ παίρνει ? (!!!)

Ευχαριστώ για την απάντηση...

Εμενα εκανε 4-5 εργασιμες.

Οι κάρτες των 3€ κυκλοφορούν κανονικά στην αγορά.Έχω πάρει 4 μέχρι στιγμής.:)

Επειδή οι κάρτες των 3 ευρώ με ενδιαφέρουν, από που τις παίρνεις εσύ για να πάω κι εγώ να τις πάρω?

Όλα τα μέρη από όπου τις έπερνα, μου έχουν πει ότι δεν έχουν πια..ακόμη και το 1313 το ίδιο μου λέει..

lalista.gr

Επειδή οι κάρτες των 3 ευρώ με ενδιαφέρουν, από που τις παίρνεις εσύ για να πάω κι εγώ να τις πάρω?

Όλα τα μέρη από όπου τις έπερνα, μου έχουν πει ότι δεν έχουν πια..ακόμη και το 1313 το ίδιο μου λέει..

Από περίπτερο τις παίρνω.Άν δείς και στο site της Cosmote στις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας την έχει ώς διαθέσιμη.:)

Ακομη να το φτιαξουν το προβλημα με το υπολοιπο του δωρεαν χρονου???

Δηλαδη ποσες μερες θελουν εκει στην cosmote?

Κατι ακομη: ποιον μπορει να συμφερει η καρτα των 30ε σε σχεση με την προνομιακη των 20ε?

Ακομη να το φτιαξουν το προβλημα με το υπολοιπο του δωρεαν χρονου???

Δηλαδη ποσες μερες θελουν εκει στην cosmote?

Άν εννοείς το ''ΥΠ'' στο 1314 είναι ακόμα down for maintance.Ενώ μου έρχεται κανονικά αναφορά παράδοσης ότι παραδόθηκε δεν μου έρχεται απάντηση και το ηχογραφημένο μήνυμα που έχουν βάλει στο 1314 δεν τελειώνει με τίποτα!.Μ'αρέσει που μου λέει τις προσφορές της Cosmoκάρτας από τη στιγμή που χρησιμοποιώ το What's Up?!:p:)