fedonoly Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται να ενεργοποιήσω κάτι στο κινητό μου όταν πηγαίνω εξωτερικό. Έχω καρτοκινητό στην Cosmote και αύριο φεύγω Τσεχία. Κάποιοι μου είπαν ότι πρέπει να πάρω τηλέφωνο σε έναν αριθμό στην Cosmote και να δηλώσω το νούμερό μου, άλλοι μου είπαν ότι η περιαγωγή είναι αυτόματη. Τελικά τι ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Αυτόματη είναι η περιαγωγή. Εκεί επιλέγεις όποιο δίκτυο θέλεις, χειροκίνητα. Συνεργάζονται με όλα και η COSMOTE και η WIND. Προτείνω το δίκτυο της T-Mobile. Στις πρώτες ώρες κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις πρόβλημα με τις κλήσεις αλλά μόλις απομακρυνθείς από το αεροδρόμιο, όλα θα δουλεύουν τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fedonoly Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Ευχαριστώ, είχα ένα άγχος. Όσες φορές έπαιρνα τηλέφωο στην Εξυπηρέτηση Πελατών της Cosmote για να με ενημερώσουν απλώς περίμενα στο ακουστικό, χωρίς κανείς να απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Δεν υπάρχει λόγος. Αυτό γίνεται μόνο στα συμβόλαια όπου πρέπει να πάρεις τηλέφωνο για ενεργοποίηση περιαγωγής την πρώτη μόνο φορά που η γραμμή ταξιδεύει στο εξωτερικό. Αυτό που θα σου έλεγαν αν κατάφερνες να πιάσεις γραμμή είναι τα συνεργαζόμενα δίκτυα, που είναι όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα περαίωσης συνεχόμενων κλήσεών μου προς το 4ψήφιο 1314 για ενημέρωση υπολοίπου. Διαπιστώθηκε από άλλο μέλος ανάλογο πρόβλημα; Παρακαλώ ενημερώστε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Στείλε ΥΠ στο 1314 για να μάθεις το υπόλοιπο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Στις πρώτες ώρες κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις πρόβλημα με τις κλήσεις αλλά μόλις απομακρυνθείς από το αεροδρόμιο, όλα θα δουλεύουν τέλεια. Γιατι το λες αυτό?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeimwnia Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 ξερει κανεις το προθεμα 698 σε ποια εταιρια ανηκει; ειναι της cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 ξερει κανεις το προθεμα 698 σε ποια εταιρια ανηκει; ειναι της cosmote; Ναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 400sms και 40mms ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ δωρο απο το what's up με καθε νεα ενεργοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 400sms και 40mms ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ δωρο απο το what's up με καθε νεα ενεργοποιηση. Φίλε σιδερα και για cosmoκαρτα ισχύει αυτή η πασχαλινή προσφορά. http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/PROSFORA_WHATSUPpromotion.xml&_nfpb=true http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/PROSFORA_COSMOKAPTApromotion.xml&_nfpb=true Προσφορές για διαφημίσεις και για τα spot που θα παίξουν το πάσχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Nα προσθεσω οτι για να ισχυσει η προσφορα πρεπει να γινει ανανεωση απο 9euro και πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Κάποια προσφορά και για τους ήδη υπάρχοντες χρήστες των καρτοκινητών της Cosmote δεν θα υπάρχει; :confused: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 πολλα ζητας! δεν λες παλι καλα που εκαναν και αυτη την προσφορα για τους νεους; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Εγώ που ενεργοποιήθηκα την δευτέρα που μας πέρασε είμαι μέσα??? Έβαλα κάρτα 9 ευρώ σήμερα, αλλά δεν μου ήρθε κανένα μήνυμα ότι κέρδισα 400sms και 40mms... :worry: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Τελικά είμαι κι εγώ μέσα στους ωφελημένους... παρότι δεν μου ήρθε μήνυμα που να μου λέει ότι έχω 400 δωρεάν, έστειλα πόσα και δεν με χρεώνει μόλις έβαλα κάρτα των 9 ευρώ... εκτός κι αν είναι τα bonus!!! Φαντάζεσαι? :lol::blink::X Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Ευχαριστώ, είχα ένα άγχος. Όσες φορές έπαιρνα τηλέφωο στην Εξυπηρέτηση Πελατών της Cosmote για να με ενημερώσουν απλώς περίμενα στο ακουστικό, χωρίς κανείς να απαντήσει. αστα να πανε............ Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Γιατι το λες αυτό?:blink: Δεν ξέρω... Όλα τα δίκτυα στο αεροδρόμιο ήταν off. Ούτε να κάνεις κλήση μπορούσες ούτε να λάβεις (από Ελλάδα ή από Τσεχία). Με το που απομακρύνεσαι από το αεροδρόμιο, ως δια μαγείας όλα λειτουργούν τέλεια! Μην την ψάχνεις... Είχα σπάσει το κεφάλι μου να καταλάβω γιατί δεν έκανε κλήσεις ή έστελνε μηνύματα, έμπαινα σε όλα τα δίκτυα και τελικά με το που μπήκα στην πόλη λειτουργούσε άψογα με κάθε δίκτυο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Δεν ξέρω... Όλα τα δίκτυα στο αεροδρόμιο ήταν off. Ούτε να κάνεις κλήση μπορούσες ούτε να λάβεις (από Ελλάδα ή από Τσεχία). Με το που απομακρύνεσαι από το αεροδρόμιο, ως δια μαγείας όλα λειτουργούν τέλεια! Μην την ψάχνεις... Είχα σπάσει το κεφάλι μου να καταλάβω γιατί δεν έκανε κλήσεις ή έστελνε μηνύματα, έμπαινα σε όλα τα δίκτυα και τελικά με το που μπήκα στην πόλη λειτουργούσε άψογα με κάθε δίκτυο... Νομίζω ότι αυτό ήταν μεμονομένο περιστατικό. Κάθε φορά που ταξιδεύω εκτός Ελλάδας σε οποιαδήποτε χώρα το κινητό μου λειτουργεί κανονικά από τη πρώτη στιγμή που θα το ανοίξω μόλις βγω από το αεροπλάνο. Και όσων είναι μαζί μου (είτε με Vodafone, είτε με Cosmote είτε με Wind). Πρώτη φορά το ακούω αυτό.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Νομίζω ότι αυτό ήταν μεμονομένο περιστατικό. Κάθε φορά που ταξιδεύω εκτός Ελλάδας σε οποιαδήποτε χώρα το κινητό μου λειτουργεί κανονικά από τη πρώτη στιγμή που θα το ανοίξω μόλις βγω από το αεροπλάνο. Και όσων είναι μαζί μου (είτε με Vodafone, είτε με Cosmote είτε με Wind). Πρώτη φορά το ακούω αυτό.:O Για κάθε κινητό, κάθε εταιρίας, κάθε ατόμου ήταν μεμονωμένο περιστατικό; Μα ούτε εγώ το έχω ξανακούσει πόσο μάλλον ζήσει... Σου λέω είχα σπάσει το κεφάλι μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Για κάθε κινητό, κάθε εταιρίας, κάθε ατόμου ήταν μεμονωμένο περιστατικό; Μα ούτε εγώ το έχω ξανακούσει πόσο μάλλον ζήσει... Σου λέω είχα σπάσει το κεφάλι μου... Όταν λέω μεμονωμένο περιστατικό εννοώ ότι μπορεί να υπήρχε κάποιο πρόβλημα τη στιγμή εκείνη (δεν ξέρω πώς και που, μου φαίνεται αρκετά περίεργο). Πάντως όποτε έχω ταξιδέψει δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος μαζί μου ούτε γενικά το έχω ξανακούσει.:wacko:Ομολογώ ότι δεν έχω πάει Τσεχία αλλά μπορώ να σου αναφέρω αρκετές άλλες χώρες. Άρα προφανώς κάτι έπαιζε τότε στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Όταν λέω μεμονωμένο περιστατικό εννοώ ότι μπορεί να υπήρχε κάποιο πρόβλημα τη στιγμή εκείνη (δεν ξέρω πώς και που, μου φαίνεται αρκετά περίεργο). Πάντως όποτε έχω ταξιδέψει δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος μαζί μου ούτε γενικά το έχω ξανακούσει.:wacko:Ομολογώ ότι δεν έχω πάει Τσεχία αλλά μπορώ να σου αναφέρω αρκετές άλλες χώρες. Άρα προφανώς κάτι έπαιζε τότε στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο.:worry: Πιθανόν. Κι εγώ αυτό πιστεύω ότι εκείνη τη στιγμή υπήρχε υπερφόρτωση ας πούμε... Εντύπωση μου έκανε πάντως ότι όλα τα δίκτυα ήταν off. Εννοώ όλα τα εκεί δίκτυα. Πάντως για την ιστορία το πρώτο δίκτυο που μου επέτρεψε κλήσεις ήταν αυτό της Vodafone... :p Ακολούθησε η T-Mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akien82 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Καλημέρα! Πήγα σήμερα στο περίπτερο και η περιπτερού μου είπε οτι σύντομα θα καταργηθούν οι κάρτες των 3€ της κοσμοτέ. :( Ακολουθούν την wind μου φαίνετε! Μάλλον προσπαθούν να στρέψουν τον κόσμο στην frog και την q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Ε, όχι που δεν θα ακολουθούσε... Ήταν κι αυτή μια σύντομη προσφορά... Κρίμα! Κάτι ήξερε η Vodafone που την έβαλε μόνο στο CU (που φυσικά κι αυτή... :X). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Όσο μπορούμε να βάλουμε αυλές κάρτες με 3 ευρό δεν με απασχολέι αν θα καταργηθούν οι κάρτες των 3 ευρο. Βέβαια δεν έχουν όλοι κατάστηματα για αυλές κάρτες δίπλα τους..... :O Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts