minovg Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Κυκλοφορεί ευρέως. Είναι πάρα πολύ καλή περίπτωση. Έχω ήδη 12 αριθμούς μέσα σε 1 μόνο κάρτα SIM. Η εναλλαγή από αριθμό σε αριθμό γίνεται με ένα απλό πάτημα από το μενού. Ονομάζεις τον κάθε αριθμό με τα δυο ονόματα που καλείς με 1σεντ το λεπτό (πχ. Κώστας-Μαρία) και έτσι όποτε θέλεις να καλέσεις κάποιον, επιλέγεις τον αριθμό με το όνομα που έχεις προγραμματίσει για το 1σεντ το λεπτό. Έτσι μιλάμε με 24άτομα με χρέωση μόνο 1σεντ το λεπτό. Εξαιρούνται οι αριθμοί Vodafone οι κάρτες της οποίας ΔΕΝ κλωνοποιούνται με τίποτα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
layza Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Κυκλοφορεί ευρέως. Είναι πάρα πολύ καλή περίπτωση. Έχω ήδη 12 αριθμούς μέσα σε 1 μόνο κάρτα SIM. Η εναλλαγή από αριθμό σε αριθμό γίνεται με ένα απλό πάτημα από το μενού. Ονομάζεις τον κάθε αριθμό με τα δυο ονόματα που καλείς με 1σεντ το λεπτό (πχ. Κώστας-Μαρία) και έτσι όποτε θέλεις να καλέσεις κάποιον, επιλέγεις τον αριθμό με το όνομα που έχεις προγραμματίσει για το 1σεντ το λεπτό. Έτσι μιλάμε με 24άτομα με χρέωση μόνο 1σεντ το λεπτό. Εξαιρούνται οι αριθμοί Vodafone οι κάρτες της οποίας ΔΕΝ κλωνοποιούνται με τίποτα. :( που την βρισκουμε?? μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες??:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Θα παρακαλέσω να μη συνεχιστεί το off topic. Υπάρχουν σχετικά θέματα με multi sims στους τεχνολογικούς προβληματισμούς. Για παράδειγμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=1798&highlight=multi+sim&page=16 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=169630&highlight=sim Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Κυκλοφορεί ευρέως. Είναι πάρα πολύ καλή περίπτωση. Έχω ήδη 12 αριθμούς μέσα σε 1 μόνο κάρτα SIM. Η εναλλαγή από αριθμό σε αριθμό γίνεται με ένα απλό πάτημα από το μενού. Ονομάζεις τον κάθε αριθμό με τα δυο ονόματα που καλείς με 1σεντ το λεπτό (πχ. Κώστας-Μαρία) και έτσι όποτε θέλεις να καλέσεις κάποιον, επιλέγεις τον αριθμό με το όνομα που έχεις προγραμματίσει για το 1σεντ το λεπτό. Έτσι μιλάμε με 24άτομα με χρέωση μόνο 1σεντ το λεπτό. Εξαιρούνται οι αριθμοί Vodafone οι κάρτες της οποίας ΔΕΝ κλωνοποιούνται με τίποτα. :( Νομίζω ότι ούτε οι κάρτες 3ης γενιάς κλωνοποιούνται :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Πιο φτηνό από όλα για εμένα είναι το Whats UP, γιατί έχω 100 δωρεάν SMS με την κάρτα των 15€. Βάζω λοιπόν 30€ το μήνα και έχω 200 εντελώς δωρεάν μηνύματα. Αν σε αυτά συνυπολογίσουμε και το Call 600 (αφού όλη η παρέα έχει Whats UP) όπου μιλάμε 600 λεπτά (10 ώρες) το μήνα με 5€ και το ενεργοποιούμε όσες φορές θέλουμε, καθώς και τις νέες χρεώσεις προς όλους τους άλλους σε sms και κλήσεις, συμφέρει. Συμφωνώ πάντως, οτι αν δεν κάνει κανείς χρήση των προσφορών, πιο φτηνά είναι Frog και Q... Ακριβως γι αυτους τους 2 λογους εβαλα και γω whats up. Ιδιαιτερα αυτο με τα μηνυματα που σου δινει με την καρτα των 15euro με βολευει πολυ Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Στο site τις Cosmote http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L96_COSMOKAPTA_fullstory&breadcrumbTitle=BONUS&showInstructions=true&Title=Αποκλειστικές%20Υπηρεσίες%20COSMOKAPTA λεει καθαρα για την COSMOKAPTA: Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας COSMOTE 2in1 διακόπτει αυτόματα τη χρέωση 0,01€ /λεπτό προς τους δύο επιλεγμένους αριθμούς, καθώς δεν είναι δυνατή η παράλληλη χρήση των δύο υπηρεσιών. Δηλαδη το κολπο δεν ισχυει στο 2in1 και ισχυει στο 12in1??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Εάν στείλω το sms για να περάσω στο νέο πρόγραμμά του watch up με τις νέες χρεώσεις, πρέπει να στείλω ξανά το άλλο μήνυμα που χρειάζεται για να έχω τα δωρεάν μηνύματα με κάθε κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 όχι δεν έιναι ανάγκη!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Όλες οι προσφορές μεταφέρονται κανονικά χωρίς να χάσεις τίποτα απολύτως (ούτε sms ούτε δωρεάν χρόνο)... Εάν στείλω το sms για να περάσω στο νέο πρόγραμμά του watch up με τις νέες χρεώσεις, πρέπει να στείλω ξανά το άλλο μήνυμα που χρειάζεται για να έχω τα δωρεάν μηνύματα με κάθε κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Καμμιά χριστουγεννιάτικη προσφορά για νέες ενεργοποιείσεις? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Γνωρίζει κανείς ποια είναι η διαδικασία για να κάνει κάποιος roaming σε καποιο αριθμό Cosmo κάρτα, για δίκτυο της Αμερικής; Θα το ήθελα περισσότερο για τις εισερχόμενες κλήσεις και όχι για εξερχόμενες. Αξίζει άραγε να μπω σε αυτήν την διαδικασία; Χρεώσεις υπάρχουν κάπου στο site της Cosmote; Σχετικά με το roaming γίνεται αναφορά εδώ, αλλά δεν αναφέρει χρεώσεις... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Αααα προσφορές έχει μόνο στον Άγιο Βαλεντίνο που σου δίνουν άλλο ένα πακετάκι δώρο... Τα Χριστούγεννα αυτοί δεν τα γιορτάζουν... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Και στις εισερχόμενες χρεώνεσαι. Μη νομίζεις ότι θα σε παίρνουν τηλέφωνο τσάμπα σα να είσαι ελλάδα. Θα φύγει η κάρτα σε χρόνο dt Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Και στις εισερχόμενες χρεώνεσαι. Μη νομίζεις ότι θα σε παίρνουν τηλέφωνο τσάμπα σα να είσαι ελλάδα. Θα φύγει η κάρτα σε χρόνο dt Το γνωρίζω αυτό. Απλά θέλω να μάθω συγκεκριμένα τις χρεώσεις... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve9 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Πώς μπορώ να λάβω τις ρυθμίσεις για mms στην cosmokarta; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Πώς μπορώ να λάβω τις ρυθμίσεις για mms στην cosmokarta; Στέλνεις MMS στο 1651 αν δε κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 καλησπέρα. θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. βρήκα μια κάρτα της κοσμοτέ (λειπει η sim) και έχω μόνο τα pin και τα puk. υπάρχει περίπτωση να μπορέσω μόνο με αυτά να βρώ το νούμερο της κάρτας; 6973....κάτι. αν πάρω πχ την κοσμοτέ και της πω τα pin θα βρουν σε ποιο νούμερο αντιστοιχούν;(έχω και τον κωδικό χρήστη) Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 καλησπέρα. θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. βρήκα μια κάρτα της κοσμοτέ (λειπει η sim) και έχω μόνο τα pin και τα puk. υπάρχει περίπτωση να μπορέσω μόνο με αυτά να βρώ το νούμερο της κάρτας; 6973....κάτι. αν πάρω πχ την κοσμοτέ και της πω τα pin θα βρουν σε ποιο νούμερο αντιστοιχούν;(έχω και τον κωδικό χρήστη) Νο way. Και δε γίνεται με τίποτα αλλά και δεν υπάρχει λόγος. Όλο αυτό για να γλιτώσεις τι; Πλέον με 1 και 2€ αγοράζεις πακέτο σύνδεσης από Μοναστηράκι (αν είσαι Αθήνα), αλλά και από άλλες πόλεις ή και από emarket. edit: Ακόμα και να γίνεται αυτό που λες, θα πρέπει να ζητήσεις αντικατάσταση κάρτας ΣΙΜ - υποθέτοντας ότι έχασες την γνήσια ΣΙΜ - κάτι που στοιχίζει 15€... edit2: Τώρα που το ξαναδιαβάζω. Εννοείς μήπως ότι σκοπός σου είναι μόνο να βρεις ποιος αριθμός αντιστοιχεί σε αυτό το «απόκομμα» της κάρτας; :confused: Αυτό μπορεί να είναι τεχνικά εφικτό (απαιτεί όμως και τον αριθμό της ΣΙΜ, ένας αριθμός με πολλά ψηφία), το θέμα είναι αν έχουν τη δικαιοδοσία να σου το πούνε γιατί θεωρείται σα προσωπικό δεδομένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 ναι θέλω να βρω σε ποιον αριθμό αντιστοιχεί η κάρτα αυτή. τα έχω όλα οσα χρειάζονται για να μου τον δώσουν. τώρα θα δω.. ευχαριστώ πολύ Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 καλησπέρα. ποιά ειναι η διαδικασία αντικατάστασης κλεμμένης κάρτας; πάω γερμανό ή κοσμοτέ; και τι κάνω; μου ζητάνε στοιχεία και τέτοια; ευχαριστώ Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantius12 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Παιδιά εγώ έχω whats up μπορώ να ενεργοποιήσω την υπηρεσία 0,01€/λεπτό προς 2 αριθμούς COSMOTE? Η θα πρέπει να περάσω στο πρόγραμμα της cosmokartas? :help: Παράθεση If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Παιδιά εγώ έχω whats up μπορώ να ενεργοποιήσω την υπηρεσία 0,01€/λεπτό προς 2 αριθμούς COSMOTE? Η θα πρέπει να περάσω στο πρόγραμμα της cosmokartas? :help: Κοσμοκάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Έχω έναν αριθμό καρτοκινητού της Cosmote αλλά δε θυμάμαι :O:O(παροπλισμένος εδώ και καιρό) αν είναι cosmoκαρτα ή wats' up. Υπάρχει τρόπος να το μάθω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 προσπάθησε να στείλεις WU (ένα αριθμό Cosmote) στο 1314 και αν σου έρθει απάντηση που λέει αν είναι ή οχι What's up τότε είναι What's up αλλιώς Cosmokarta! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 προσπάθησε να στείλεις WU (ένα αριθμό Cosmote) στο 1314 και αν σου έρθει απάντηση που λέει αν είναι ή οχι What's up τότε είναι What's up αλλιώς Cosmokarta! Άμεσος και πολύ σωστός. Σε ευχαριστώ πολύ. :):) (Τελικά cosmoκαρτα είναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts