Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει αναφερθεί ότι πρέπει να τους αναφέρεις για άμεση φορητότητα ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο; Για να προλάβεις να μη περάσει το περιθώριο των 14 ημερών είναι το θέμα για υπαναχωρηση 😏

Edited by johnny_htc

36 minutes ago, johnny_htc said:

Έχει αναφερθεί ότι πρέπει να τους αναφέρεις για άμεση φορητότητα ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο; Για να προλάβεις να μη περάσει το περιθώριο των 14 ημερών είναι το θέμα για υπαναχωρηση 😏

Εάν δεν ζητήσεις άμεση φορητότητα, απλά το βάζουν στο αρχείο για 14 μέρες, και την ξεκινούν μετά.

Και στις δύο περιπτώσεις η αζήμια υπαναχώρηση έχει περιθώριο λίγες ώρες την ημέρα που θα "τρέξει" η φορητότητα.

6 minutes ago, minast said:

Εάν δεν ζητήσεις άμεση φορητότητα, απλά το βάζουν στο αρχείο για 14 μέρες, και την ξεκινούν μετά.

Και στις δύο περιπτώσεις η αζήμια υπαναχώρηση έχει περιθώριο λίγες ώρες την ημέρα που θα "τρέξει" η φορητότητα.

Θενκς μπρο

Καλησπερα 

Πληρωνω τον λογαριασμο μεσο του app της cosmote κ μου γραφει 3 giga δωρο

Αλλα μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να βρω πως τα περνουμε, ξερει καποιος φιλος πως γινεται?

Ευχαριστω

Όταν ολοκληρώνεται η πληρωμή, βγαίνει παράθυρο από το οποίο επιλέγεις τον αριθμό που θέλεις να πάρει τα data.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

28 minutes ago, Serafeim1981 said:

Όταν ολοκληρώνεται η πληρωμή, βγαίνει παράθυρο από το οποίο επιλέγεις τον αριθμό που θέλεις να πάρει τα data.

Ποτε δεν μου εχει βγει παραθυρο

ενώ δέσμευσα το σταθερό gigabit voucher στην κοσμοτέ, για τα 2 καρτοκινητά δεν μου κάνουν προσφορά ικανή να με κρατήσουν με αποτέλεσμα να κάνω φορητότητα στην βόνταφον με 15€ απεριόριστη ομιλία και 20 gb στο ένα και 21€ όλα απεριόριστα στο δεύτερο. οπότε, αν δεν γίνει αντιπρόταση από κοσμοτέ, θα αποδεχτώ βόνταφον κινητή και θα αποδεσμεύσω το κουπόνι ίντερνετ για να τραβήξω προς hcn μεριά πολύ φθηνότερα από κοσμοτέ

οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες

KT23

Η cosmote έχει ξεφύγει και μάλιστα με το mobile internet μας ταλαιπωρεί, ξηλώσανε αρκετές κεραίες σε αρκετές περιοχές τελευταία...  

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

On 26/1/2025 at 11:11 ΠΜ, elkons said:

Επέστρεψα Cosmote καρτοσυμβόλαιο Unlimited Calls (4GB) της μητέρας μου.

https://ibb.co/9cXsn9v

Μα δεν είναι What's Up καρτοσυμβόλαιο για να μπει 🙂

12 minutes ago, Nagata said:

Η cosmote έχει ξεφύγει και μάλιστα με το mobile internet μας ταλαιπωρεί, ξηλώσανε αρκετές κεραίες σε αρκετές περιοχές τελευταία...  

ξέρει κανείς γιατί έτσι ?

38 minutes ago, Nagata said:

Που ξήλωσαν κεραίες; 🤔

40 minutes ago, Nagata said:

Δε το έχω πάρει χαμπάρι..😶

Σε ποιες περιοχές; γνωρίζεις εάν ήταν αναβαθμισμένες ή από τις παλιές Β3 only;

Πχ τύπου omni.

Just now, elkons said:

Δε το έχω πάρει χαμπάρι..😶

Σε ποιες περιοχές; γνωρίζεις εάν ήταν αναβαθμισμένες ή από τις παλιές Β3 only;

Πχ τύπου omni.

Δεν έχει ακουστεί κάτι για ξήλωμα κεραιών. Μήπως είναι τίποτα σβηστές κεραίες για να κάνουν αλλαγή ιστού στα πλαίσια τροποποίησης άδειας του σταθμού ή καμιά ξεχασμένη B3 πάνω στη Θεσσαλονική βλέπω είναι ο φίλος, έχει κανά δυο ακόμα που τραβάνε ζόρια για να τις αλλάξουν, ακούγεται ότι Συκιές έχουν θέμα με κατοίκους που δεν τις θέλουν και εννοείται η αγαπημένη μας στα Μάλγαρα ... 

Ρώτησα στην nova εαν κάνω ενα νεο συμβόλαιο ποτε μπορώ να το κόψω?και μου είπαν οτι για τρεις μηνες δεν μπορώ,που σημαίνει πληρωμή τριών παγιων...Ξερει κανείς τι πραγματικά ισχύει με αυτους

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Βάσει δημοσιευμένου ΦΕΚ:
Εντός των 2 πρώτων μηνών οφείλεις 2 πάγια.
Από τον τρίτο και μέχρι τη λήξη, οφείλεις το 1/4 των υπολειπόμενων παγίων (δηλαδή τον 3ο μήνα οφείλεις 5,5 πάγια εάν μιλάμε για 24μηνο συμβόλαιο).

Στο παραπάνω προστίθεται όποια αναπόσβεστη επιδότηση έχεις πάρει.

17 ώρες πριν, dimispapas said:

Ποτε δεν μου εχει βγει παραθυρο

Έχεις περασμένα τα κινητά στο Cosmote one;;;

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

5 ώρες πριν, lefkaditis said:

Ρώτησα στην nova εαν κάνω ενα νεο συμβόλαιο ποτε μπορώ να το κόψω?και μου είπαν οτι για τρεις μηνες δεν μπορώ,που σημαίνει πληρωμή τριών παγιων...Ξερει κανείς τι πραγματικά ισχύει με αυτους

Και την άλλη μέρα το κάνετε φορητότητα η διακοπή. 

Όπως σας έγραψαν θα πληρώσετε 2 πάγια σαν ρήτρα αποδέσμευσης. 

Πάντα με βάση ότι δεν έχετε πάρει κάποια επιδότηση συσκευής. 

Μήπως έχετε κάνει συμβόλαιο με δωρεάν τα 3 Πρώτα πάγια ;

Nova only Edge SA For Ever.. 

4 ώρες πριν, MIKU said:

Έχεις περασμένα τα κινητά στο Cosmote one;;;

Ναι παρ ολα αυτα δεν βγαζει κατι

Edited by dimispapas

7 ώρες πριν, minast said:

Βάσει δημοσιευμένου ΦΕΚ:
Εντός των 2 πρώτων μηνών οφείλεις 2 πάγια.
Από τον τρίτο και μέχρι τη λήξη, οφείλεις το 1/4 των υπολειπόμενων παγίων (δηλαδή τον 3ο μήνα οφείλεις 5,5 πάγια εάν μιλάμε για 24μηνο συμβόλαιο).

Στο παραπάνω προστίθεται όποια αναπόσβεστη επιδότηση έχεις πάρει.

Ευχαριστω πολύ

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Κάποιοι απο δώ θα το έχουν διαβάσει και στο νήμα της καρτοκινητής αλλα εδώ πιστεύω είναι ποιό σωστό να το γράψω μήπως μου φύγει το άγχος..Την προηγούμενη εβδομάδα μου έβγαλε στην εφαρμογή του what's up μια προσφορά που την ονόμαζε ''μοναδική'' όπως φένεται στην φωτογραφία.. Πάτησα οτι ενδιαφέρομαι και όντως στην 2η εργάσιμη με πήρα απο το τμήμα προωθητικών προσφορών (2108006300) Και μέσω email μου έτσειλαν την σύμβαση 18μηνη όπως έγραφε. Η υπάλληλος μου έλεγε όμως κάτι περίεργα οτι έχεις 40% έκπτωση και οτι η τιμή που θα πληρώνω θα είναι 22,14€ (στο banner του what's up έγραφε 22,20€). Μου είπε επίσης οτι μην ανησυχώ και να παραβλέψω το τι βλέπω στο συμβόλαιο γιατί αυτές οι προσφορές δεν μπορούν να περαστούν στην πράξη στα χαρτιά αλλα εγώ θα πληρώνω 22,14€. Αφου ενεργοποιήθηκε η σύνδεση παίρνω το 13888 να δώ τί βλέπουν. Η υπάλληλος μου είπε οτι βλέπει 30,75€ όπως και φένεται στα χαρτιά του συμβολαίου στην φωτογραφία..Ξαναπαίρνω το τμήμα προσφορών και μου λέει η υπάλληλος οτι οι εκπτώσεις περνάνε σταδιακά στο σύστημα και να μην ανησυχώ. Μου είπε επίσης ''κλείσε να στείλω email για απάντηση επιβεβαίωσης στο τάδε τμήμα και θα σε ξαναπάρω πίσω''. Όντως μετά απο λίγη ώρα με ξαναπαίρνει και μου λέει οτι ανήκω σε ειδική κατηγορία και με διάφορες εκπτώσεις θα πληρώνω για gigamax unlimited 22.14€. Άντε λέω πάμε και βλέπουμε..Σαν τον διάολο σήμερα μπάινω στην εφαρμογή και στις πληροφορίες προγράμματος βλέπω οτι στο τρέχον πρόγραμμα έχει ένα ποσό 80,35€ δίπλα!! Αλλα αυτό το ποσό μία φενόταν, μία εξαφανιζόταν κάθε φορά που έμπενα στο app..Δέν ξέρω ρε μάγκες..Αυτά τα τμήματα προσφορών δεν τα εμπιστεύομαι. Τί να κάνω να μην με φάει το άγχος; Έχει κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία αν είναι τα λόγια τους ντόμπρα; Το μόνο που μου δίνει ελπίδα να είναι πραγματική η τιμή που μου δίνουν είναι οτι το εμφάνισε στην επίσημη εφαρμογή του what's up...

5d3ba3a4-c3e3-4714-84f4-6e9ca40e6e1f.jpg

cosmote.png

Redmi By Xiaomi

20 minutes ago, Nikos_96 said:

Κάποιοι απο δώ θα το έχουν διαβάσει και στο νήμα της καρτοκινητής αλλα εδώ πιστεύω είναι ποιό σωστό να το γράψω μήπως μου φύγει το άγχος..Την προηγούμενη εβδομάδα μου έβγαλε στην εφαρμογή του what's up μια προσφορά που την ονόμαζε ''μοναδική'' όπως φένεται στην φωτογραφία.. Πάτησα οτι ενδιαφέρομαι και όντως στην 2η εργάσιμη με πήρα απο το τμήμα προωθητικών προσφορών (2108006300) Και μέσω email μου έτσειλαν την σύμβαση 18μηνη όπως έγραφε. Η υπάλληλος μου έλεγε όμως κάτι περίεργα οτι έχεις 40% έκπτωση και οτι η τιμή που θα πληρώνω θα είναι 22,14€ (στο banner του what's up έγραφε 22,20€). Μου είπε επίσης οτι μην ανησυχώ και να παραβλέψω το τι βλέπω στο συμβόλαιο γιατί αυτές οι προσφορές δεν μπορούν να περαστούν στην πράξη στα χαρτιά αλλα εγώ θα πληρώνω 22,14€. Αφου ενεργοποιήθηκε η σύνδεση παίρνω το 13888 να δώ τί βλέπουν. Η υπάλληλος μου είπε οτι βλέπει 30,75€ όπως και φένεται στα χαρτιά του συμβολαίου στην φωτογραφία..Ξαναπαίρνω το τμήμα προσφορών και μου λέει η υπάλληλος οτι οι εκπτώσεις περνάνε σταδιακά στο σύστημα και να μην ανησυχώ. Μου είπε επίσης ''κλείσε να στείλω email για απάντηση επιβεβαίωσης στο τάδε τμήμα και θα σε ξαναπάρω πίσω''. Όντως μετά απο λίγη ώρα με ξαναπαίρνει και μου λέει οτι ανήκω σε ειδική κατηγορία και με διάφορες εκπτώσεις θα πληρώνω για gigamax unlimited 22.14€. Άντε λέω πάμε και βλέπουμε..Σαν τον διάολο σήμερα μπάινω στην εφαρμογή και στις πληροφορίες προγράμματος βλέπω οτι στο τρέχον πρόγραμμα έχει ένα ποσό 80,35€ δίπλα!! Αλλα αυτό το ποσό μία φενόταν, μία εξαφανιζόταν κάθε φορά που έμπενα στο app..Δέν ξέρω ρε μάγκες..Αυτά τα τμήματα προσφορών δεν τα εμπιστεύομαι. Τί να κάνω να μην με φάει το άγχος; Έχει κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία αν είναι τα λόγια τους ντόμπρα; Το μόνο που μου δίνει ελπίδα να είναι πραγματική η τιμή που μου δίνουν είναι οτι το εμφάνισε στην επίσημη εφαρμογή του what's up...

5d3ba3a4-c3e3-4714-84f4-6e9ca40e6e1f.jpg

cosmote.png

Τίποτα μαν μην αγχώνεσαι από τη στιγμή που στο έχουν πει είσαι οκ επίσης είσαι καλυμμένος, οι κλήσεις είναι ηχογραφημένες με την εξυπηρέτηση οπότε αν τις χρειαστείς μπορείς να τις πάρεις.

Γενικά η Cosmote κάνει τέτοιες γκάφες..κακώς αφήνουν όμως να τα κάνουν όλα αυτόματα.. 

Γενικά είναι συχνό φαινόμενο να γράφουν τα συμβόλαια της Cosmote άλλες τιμές από τις συμφωνημένες, θα φτιαχτεί μελλοντικά στον 1ο ή 2ο λογαριασμό αν και το λέω με 95% σιγουριά. Θα σου έλεγα να σημειώσεις ονοματεπώνυμο, ημερομηνία και ώρα που μίλησες για να έχεις τα στοιχεία σε περίπτωση που δεν διορθωθεί η τιμή.

9 minutes ago, Arinos said:

Γενικά είναι συχνό φαινόμενο να γράφουν τα συμβόλαια της Cosmote άλλες τιμές από τις συμφωνημένες, θα φτιαχτεί μελλοντικά στον 1ο ή 2ο λογαριασμό αν και το λέω με 95% σιγουριά. Θα σου έλεγα να σημειώσεις ονοματεπώνυμο, ημερομηνία και ώρα που μίλησες για να έχεις τα στοιχεία σε περίπτωση που δεν διορθωθεί η τιμή.

Θα στρώσει το pdf; 

Στο Cosmote app θα εννοείς στη διαχείριση,στους λογαριασμούς μόνο λέει τι θα πληρώσεις όντως.

Τέτοια μην έκαναν καλά θα ήταν γιατί μας βάζουν σε διαδικασίες που δε θα βρεθεί άκρη. 

Τα ίδια ακριβώς και σε μένα 22.14€ τελική τιμή. 

Στα χαρτιά υπέγραψα 30.75€ πήρα ποσα τηλέφωνα και μου είπαν copy paste ότι και σε εσάς. 

Έτσι λειτουργεί η cosmote δυστυχώς. 

Πρώτο πάγιο ήταν δωρεάν σε μένα σε λίγες ημέρες θα δω αλλά όλοι μου ανέφεραν 22.14€ δεν ανησυχώ γιατί η κλήση έχει καταγραφεί και η εταιρία ακολουθεί αυτήν την τακτική. 

Screenshot_20250130_004829.jpg

Edited by Antonio21

Nova only Edge SA For Ever.. 

5 minutes ago, Antonio21 said:

Τα ίδια ακριβώς και σε μένα 22.14€ τελική τιμή. 

Στα χαρτιά υπέγραψα 30.75€ πήρα ποσα τηλέφωνα και μου είπαν copy paste ότι και σε εσάς. 

Έτσι λειτουργεί η cosmote δυστυχώς. 

Πρώτο πάγιο ήταν δωρεάν σε μένα σε λίγες ημέρες θα δω αλλά όλοι μου ανέφεραν 22.14€ δεν ανησυχώ γιατί η κλήση έχει καταγραφεί και η εταιρία ακολουθεί αυτήν την τακτική. 

Screenshot_20250130_004829.jpg

Το React για τη τιμή 

Οπότε όταν έρθει ο επόμενος λογαριασμός πες τους εδώ λέει 0 δε σας δίνω κάτι 😂

Στη διαχείριση αργεί να αλλάζει ενώ στους λογαριασμούς λέει τουλάχιστον σωστά.. αυτό έλειπε να λέει λάθος.