Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά τις είδα στην σελίδα τους (προσφορές με έκπτωση παγίου), δεν είναι σωστές;

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCG/section/COSMOTE_Unlimited_Prs

Δεν είχα δει ότι online παίζουν τέτοιες εκπτώσεις στα προγράμματα προς όλους. Ναι, τότε ισχύει αλλά δεν είναι τελικές τιμές. Δεν είναι υπολογισμένος ο φόρος κινητής 12%. Έχουμε λοιπόν το 35 στα 25Ε-15% ΟΤΕ=21,25+12%=23,8Ε. Το 50 σου βγαίνει 35Ε-15% ΟΤΕ=29,75+12%=33,3Ε. Αυτές είναι οι τελικές μαζί με ΟΤΕ. Είναι λίγο παραπάνω απ' ότι τα είχες βγάλει.

Αυτό που λες για μετατροπή από καρτοκινητό, θα ήταν καλή ιδέα αν δεν υπήρχε το 3μηνο που εφαρμόζεται στα καρτοκινητά για να γίνουν σύνδεση.

Καλησπερα στο forum. Πηρα την αποφαση να ανοιξω ενα θεμα που νομιζω θα απασχολησει αρκετους τους επιμενους μηνες καθως ληγει η προσφορα που ειχε βαλει η cosmote (γερμανος) πριν απο 1.5 χρονο(18 μηνες),22-23 ευρω με την προυποθεση να μεταφερεις 2 γραμμες. Αυτο το ποσο περιεχει 1500 προς ολους 1500 sms και 1.5 Gb internet. Μεσα Μαρτιου η προσφορα φτανει στο τελος και το παγιο πηγαινει καπου στα 65 ευρω αν θυμαμαι καλα/τηλεφωνο. Δηλαδη αντι για 45-46 ευρω που πληρωνω τωρα το κοστος θα μεταφερθει σε 130 ευρω πανω κατω. στοχος μου ειναι να τελειωσω οσο πιο συντομα γινεται με αυτξ τη διαδικασια ετσι ωστε να μην χασω σε 1-2 μηνες οτι κερδισα ενα χρονο. Και επειδη οι διαπραγματευσεις θα ειναι σκληρες και βλεπω να το παμε οριακα θελω μια μικρη βοηθεια.

Καλησπερα στο forum. Πηρα την αποφαση να ανοιξω ενα θεμα που νομιζω θα απασχολησει αρκετους τους επιμενους μηνες καθως ληγει η προσφορα που ειχε βαλει η cosmote (γερμανος) πριν απο 1.5 χρονο(18 μηνες),22-23 ευρω με την προυποθεση να μεταφερεις 2 γραμμες. Αυτο το ποσο περιεχει 1500 προς ολους 1500 sms και 1.5 Gb internet. Μεσα Μαρτιου η προσφορα φτανει στο τελος και το παγιο πηγαινει καπου στα 65 ευρω αν θυμαμαι καλα/τηλεφωνο. Δηλαδη αντι για 45-46 ευρω που πληρωνω τωρα το κοστος θα μεταφερθει σε 130 ευρω πανω κατω. στοχος μου ειναι να τελειωσω οσο πιο συντομα γινεται με αυτξ τη διαδικασια ετσι ωστε να μην χασω σε 1-2 μηνες οτι κερδισα ενα χρονο. Και επειδη οι διαπραγματευσεις θα ειναι σκληρες και βλεπω να το παμε οριακα θελω μια μικρη βοηθεια.

Ακριβώς στην ίδια θέση είμαι κι εγώ..

Edited by panoszavra
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Χαχαχα...

Μια η κυβέρνηση και δυο εσείς στις διαπραγματεύσεις.

Λοιπον, στο θέμα μας.

Καλα κανεις και το ψάχνεις, νομιζω βεβαια οτι σε περίπτωση που θα το ξεκινήσεις αυριο το πρωί ειναι νωρίς και δεν ειμαι σίγουρος οτι θα σου προχωρήσουν καποια προσφορά.

Αν υποθέσουμε οτι θα γίνει όμως, ή τέλος,πάντων θα έρθει η στιγμή των προσφορών, θα σου πρότεινα να πας πρώτα σε cosmote ζητώντας προσφορα. Μετα, θα απευθυνθείς σε Vodafone και wind, ζητώντας και απο εκεί προσφορά. Ελπιζω εκεί να ειναι καλυτερη προςφορα απο την cosmote, για να κάνεις άμεσα φορητότητα. Και εκεί λοιπον, ιςως να σε πάρει τηλ η cosmote εκ νέου, για μια βελτιωμένη προσφορα.

Σε καθε περίπτωση, θεωρώ σχεδόν αδύνατο, να πάρεις εκ νέου αυτη τη προσφορά. Εννοώ οτι αυτη περίοδο δεν παίζουν.

Μακάρι βεβαια εσυ να εισαι τυχερός και να ανανεώσεις εκ νέου.

Στη θέση σου, εαν δεν θα μπορούσα να πάρω την ίδια τιμη, η εστω μια πολυ πολυ κοντινή θα κοιτούσα να τα γυρνούσα σε καρτοτηλέφωνα. Να μην χάσεις οτι εχεις κερδίσει 18 μήνες τωρα, όπως πολυ σωστά ανέφερες και εσυ. Βεβαια, πρεπει να δεις και ποσο σπό τα 1500 λεπτα καταναλώνεται σε αυτες τις γραμμές, γιατί εαν απο τους 18 μήνες, τους 16 ξοδεύεις μεχρι το 50%, μικρό το κακό. Θα εισαι καλυμμένος απο κάρτα.

Αυτά.

Καλό ψάξιμο και καλή επιτυχία......

It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Χαχαχα...

Λοιπον, στο θέμα μας.

Καλα κανεις και το ψάχνεις, νομιζω βεβαια οτι σε περίπτωση που θα το ξεκινήσεις αυριο το πρωί ειναι νωρίς και δεν ειμαι σίγουρος οτι θα σου προχωρήσουν καποια προσφορά.

Αν υποθέσουμε οτι θα γίνει όμως, ή τέλος,πάντων θα έρθει η στιγμή των προσφορών, θα σου πρότεινα να πας πρώτα σε cosmote ζητώντας προσφορα. Μετα, θα απευθυνθείς σε Vodafone και wind, ζητώντας και απο εκεί προσφορά. Ελπιζω εκεί να ειναι καλυτερη προςφορα απο την cosmote, για να κάνεις άμεσα φορητότητα. Και εκεί λοιπον, ιςως να σε πάρει τηλ η cosmote εκ νέου, για μια βελτιωμένη προσφορα.

Σε καθε περίπτωση, θεωρώ σχεδόν αδύνατο, να πάρεις εκ νέου αυτη τη προσφορά. Εννοώ οτι αυτη περίοδο δεν παίζουν.

Στη θέση σου, εαν δεν θα μπορούσα να πάρω την ίδια τιμη, η εστω μια πολυ πολυ κοντινή θα κοιτούσα να τα γυρνούσα σε καρτοτηλέφωνα. Να μην χάσεις οτι εχεις κερδίσει 18 μήνες τωρα, όπως πολυ σωστά ανέφερες και εσυ. Βεβαια, πρεπει να δεις και ποσο σπό τα 1500 λεπτα καταναλώνεται σε αυτες τις γραμμές, γιατί εαν απο τους 18 μήνες, τους 16 ξοδεύεις μεχρι το 50%, μικρό το κακό. Θα εισαι καλυμμένος απο κάρτα.

Αυτά.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, το να διαπραγματεύεται κάποιος είναι πλέον μονόδρομος αν θέλει ένα καλό πρόγραμμα αντί να είναι έρμαιο των ορέξεων των εταιριών κινητής.Απλά θέλει λίγη παραπάνω προσπάθεια.Δεν μπαίνουμε στο πρώτο κατάστημα και κλείνουμε το όποιο πρόγραμμα μας πλασάρουν.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Μετά τη λήξη των συμβολαίων με τα 22Ε, η προσφορά που θα παίξει για αναβάθμιση θα είναι γύρω στα 45Ε η κάθε γραμμή. Συμβόλαια που έγιναν Αύγουστο '13 και λήγουν σε μερικές μέρες, αυτή είναι η προσφορά με έκπτωση παγίου που δίνει το σύστημα.

αυτη ακριβως την προσφορα ειχα παρει κι εγω στις 13/09/13.πριν λιγες μερες που μιλησα με το τμημα ακυρωσεων της cosmote μου εδιναν τιμη 36 ευρω αν γραμμη για ανανεωση,αλλα φυσικα αρνηθηκα.το θεμα ειναι πως vodafone kai wind αυτη την στιγμη δεν δινουν σε φορητοτητα καλες τιμες,το αντιθετο θα ελεγα.

Πριν λιγες μερες με πηραν απο vodafone στο ασχετο και μου εδιναν για οικογενειακο με hol δυο red1 στην τιμη των 35 και 39 ευρω την καθε γραμμη,παλι αρνηθηκα.Μου απαντησε η κοπελα πως ισως δεν δυο βδομαδες βγαλουν καλυτερες προσφορες και πως αν θεω μπορει τοτε να με παρει τηλεφωνο πραγμα που δεχτηκα,ενω κρατησα κι εγω τηλ και ονομα να επικοινωνησω κι εγω μαζι της.Οποτε υπομονη και βλεπουμε.

Χαχαχα...

Λοιπον, στο θέμα μας.

Αυτά.

Ωραιος και σε ευχαριστω πολυ..... θα το ψαξω το θεμα. Αλλα το προβλημα.μου.ειναι και τα mb εδω ειχα νυχτα μερα τ. 4g ανοιχτο ζωρις κανενα αγχος. Επισης τ περισσοτερα τηλεφωνα ειναι cosmote που χρησιμοποιω (δυστηχως)

Δεν παίζει ρόλο που καλείς, οταν γενικά οι κλήσεις δεν ειναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Κοίταξε το καλύτερα.

αυτη ακριβως την προσφορα ειχα παρει κι εγω στις 13/09/13.πριν λιγες μερες που μιλησα με το τμημα ακυρωσεων της cosmote μου εδιναν τιμη 36 ευρω αν γραμμη για ανανεωση,αλλα φυσικα αρνηθηκα.το θεμα ειναι πως vodafone kai wind αυτη την στιγμη δεν δινουν σε φορητοτητα καλες τιμες,το αντιθετο θα ελεγα.

Πριν λιγες μερες με πηραν απο vodafone στο ασχετο και μου εδιναν για οικογενειακο με hol δυο red1 στην τιμη των 35 και 39 ευρω την καθε γραμμη,παλι αρνηθηκα.Μου απαντησε η κοπελα πως ισως δεν δυο βδομαδες βγαλουν καλυτερες προσφορες και πως αν θεω μπορει τοτε να με παρει τηλεφωνο πραγμα που δεχτηκα,ενω κρατησα κι εγω τηλ και ονομα να επικοινωνησω κι εγω μαζι της.Οποτε υπομονη και βλεπουμε.

Πλέον αυτές είναι οι τιμές. Δύσκολα θα ξαναδούμε 20 και 22Ε τα 1500' προς όλους. Όσους βόλεψε αυτό το πακέτο και λήγει τώρα το συμβόλαιο, θα το ανανεώσουν είτε με 35 είτε με 45Ε και οι εταιρίες το ξέρουν αυτό. Κάποιος που καταναλώνει πάνω από 1000' κάθε μήνα προς όλα τα δίκτυα, δεν θα το γυρίσει σε κάρτα γιατί δεν υπάρχει αυτή η παροχή ούτε θα πάει σε άλλη εταιρία αν βρει κι εκεί την ίδια τιμή.

@kgeorgeg7

Δέχθηκε τηλεφώνημα από τη cosmote με προσφορά το lg g3 16gb (όχι το lg g3s) του μίλησε για 5.5 ίντσες για ανανέωση 24 μηνών του cosmote plus 45 στη τιμή μη επιδότησης χωρίς να έχει κάνει κανένα τηλεφώνημα ενημέρωσης για κάποια προσφορά πριν.

Το συμβόλαιο λήγει Ιανουάριο ή Φεβρουάριο δεν θυμάται ακριβώς. Δεν προσφέρθηκε λίστα κινητών για επιλογή ούτε και ποσό επιδότησης αναφέρθηκε.

Όταν το άκουσα έμεινα γιατί έχω το ίδιο κινητό αγορασμένο από skroutz και δεν περίμενα να το κάνουν δώρο σε τέτοιο πρόγραμμα χωρίς μεταφορά αλλά ανέφεραν ότι είναι για παλιούς πελάτες. Από όσο μου ανέφερε η διαφορά στο επόμενο πρόγραμμα είναι μεγάλη και δεν τη δικαιολογεί η υπέρβαση στο λογαριασμό που κάνει για 2 με 3 μήνες το χρόνο αλλά δεν είχε χρόνο ήταν και ξαφνικό και δεν ρώτησε αν παίζει κάτι διαφορετικό στη τιμή με το ίδιο κινητό στο επόμενο πρόγραμμα.

Απλά μου ζήτησε τη γνώμη μου για το κινητό που το είχε δει σε μένα και τα προγράμματα που παίζουν αυτή την εποχή στην αγορά.

Μάλλον είναι στοχευμένες αυτές οι προσφορές. Έκανα κι ένα τηλεφώνημα στη vodafone να μάθω τι παίζει και το μόνο που με ρώτησε είναι από πια εταιρεία είναι η μεταφορά αλλά δεν υπήρχαν προσφορές με παρότρυνε να απευθυνθώ από τον επόμενο μήνα στα καταστήματα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Προσφορά για ανανέωση συμβολαίου μου δώσαν το 65 plus στα 40ευρώ/μήνα. Δεν μου άρεσε πολύ και πήγα στην Vodafone για κάτι καλύτερο.

Εκεί τελικά πήρα μια καλύτερη προσφορά σε επαγγελματικό πρόγραμμα με 1500' λεπτά προς σταθερά και 1000' λεπτά προς (όλα τα) κινητά στα 32ευρώ/μήνα. Έκανα φορητότητα για να πάω στην Vodafone μιάς και μου άρεσε αυτή η τιμή.

Τώρα είτε μείνω με την προσφορά της Vodafone είτε μου προσφέρει κάτι καλύτερο η Cosmote για να μείνω, ευχαριστημένος είμαι.

BTW, έκανα την αίτηση στην Vodafone χθες, και μου ήρθε σήμερα SMS από Vodafone ότι η αίτησή μου έχει ολοκληρωθεί. Τηλεφώνημα από Cosmote δεν έλαβα. Θα με πάρουν τη Δευτέρα; Ή έληξε το θέμα και πήγα Vodafone χωρίς κάποια καλύτερη προσφορά από μεριάς Cosmote;

Οι φορητότητας πλεον, πραγματοποιούνται μεσα σε 6 ώρες.

Πολυ καλη η προσφορα που πήρες απο Vodafone, ειδικά σε σχέση με αυτήν της cosmote.

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πλέον αυτές είναι οι τιμές. Δύσκολα θα ξαναδούμε 20 και 22Ε τα 1500' προς όλους. Όσους βόλεψε αυτό το πακέτο και λήγει τώρα το συμβόλαιο, θα το ανανεώσουν είτε με 35 είτε με 45Ε και οι εταιρίες το ξέρουν αυτό. Κάποιος που καταναλώνει πάνω από 1000' κάθε μήνα προς όλα τα δίκτυα, δεν θα το γυρίσει σε κάρτα γιατί δεν υπάρχει αυτή η παροχή ούτε θα πάει σε άλλη εταιρία αν βρει κι εκεί την ίδια τιμή.

Πιστεύεις οτι ειναι πολλοί που ξοδεύουν πάνω απο 1000' το μήνα;;

Πίστεψε με, δεν μπορεις να φανταστείς πόσο λίγοι ειναι...

Οι φορητότητας πλεον, πραγματοποιούνται μεσα σε 6 ώρες.

Πολυ καλη η προσφορα που πήρες απο Vodafone, ειδικά σε σχέση με αυτήν της cosmote.

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να κάνουν αυτό το συμβόλαιο, μάλλον ναι. Αν όχι, τότε λογικά θα το διακόψουν ή θα το κάνουν με μικρότερο πάγιο. Οι εταιρίες θα ζημιωθούν και θα επαναφέρουν την προσφορά. Θα φανεί λοιπόν.

εγω...δεν εχω σταθερο και μιλαω 1000λεπτα το μηνα. η γυναικα μου καθε μηνα ειναι στα 1400 λεπτα :X

μακαρι να μπορεσω να παρω καποια καλη τιμη γιατι 27 μαρτιου ληγει το συμβολαιο μου, οπως και πολλων αλλων...

εγω...δεν εχω σταθερο και μιλαω 1000λεπτα το μηνα. η γυναικα μου καθε μηνα ειναι στα 1400 λεπτα :X

μακαρι να μπορεσω να παρω καποια καλη τιμη γιατι 27 μαρτιου ληγει το συμβολαιο μου, οπως και πολλων αλλων...

Εγω απο δευτερα θα ξεκινησω την αναζητηση προσφορας αν κ ειμαι σιγουρος πως αν δεν μαλωσεις δουλεια δςν γινεται. Με βλεπω για καρτα μετα απο 12 χρονια!!! Επειδη εχω μπερδευτει η καρτα σε δεσμευει με συμβολαιο..,

Εγω απο δευτερα θα ξεκινησω την αναζητηση προσφορας αν κ ειμαι σιγουρος πως αν δεν μαλωσεις δουλεια δςν γινεται. Με βλεπω για καρτα μετα απο 12 χρονια!!! Επειδη εχω μπερδευτει η καρτα σε δεσμευει με συμβολαιο..,

Δεν σε δεσμεύει, αλλά πρέπει μιά φορά το χρόνο να κάνεις ανανέωση αλλιώς μπορεί να χάσεις τον αριθμό. Σου δίνουν ένα μικρό περιθώριο και μετά στον παίρνουν. Είμαι παθών και ξέρω :ρ

Καμία δέσμευση. Μονο αυτο που σου είπε ο φιλος παραπανω. Αλλα εαν εισαι σε συμβόλαιο που μιλάς, τοτε οδών σε αγγίζει το παραπανω.

Θελεις να μιλήσεις;; Ενεργοποιείς πακέτα. Παίρνεις και δώρα και οι τιμες γενικά πολυ πιο ανταγωνιστικές απο τα συμβολαια.

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πιςτεψε με, εισαι στο ποσοστό μειοψηφίας.

Απο εκεί και πέρα, μακάρι να πάρετε αντίστοιχη προσφορα, αν και θα ειναι ιδιαίτερα δύσκολο. Η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτες τις συγκυρίες...

Καμία δέσμευση. Μονο αυτο που σου είπε ο φιλος παραπανω. Αλλα εαν εισαι σε συμβόλαιο που μιλάς, τοτε οδών σε αγγίζει το παραπανω.

Θελεις να μιλήσεις;; Ενεργοποιείς πακέτα. Παίρνεις και δώρα και οι τιμες γενικά πολυ πιο ανταγωνιστικές απο τα συμβολαια.

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πιςτεψε με, εισαι στο ποσοστό μειοψηφίας.

Απο εκεί και πέρα, μακάρι να πάρετε αντίστοιχη προσφορα, αν και θα ειναι ιδιαίτερα δύσκολο. Η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτες τις συγκυρίες...

Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, αν παρατηρήσουν αυξημένη κίνηση από συμβόλαια προς κάρτες ή ακόμη χειρότερα προς άλλη εταιρία, δεν μπορούν παρά να κάνουν τέτοιες προσφορές οι οποίες να κρατήσουν τον κόσμο στα συμβόλαια. Τέτοιου μεγέθους εταιρίες θέλουν να μάθουν όσο γίνεται με μεγαλύτερη ακρίβεια τα πιθανά έσοδα που θα τις αποφέρει το προϊόν που πουλάνε. Και με ένα συμβόλαιο ξέρουν ακριβώς ποσά θα πάρουν και για πόσο διάστημα. Με τις κάρτες δε συμβαίνει αυτό.

Άρκεί, λοιπόν, να είμαστε αποφασισμένοι στις διαπραγματεύσεις μας (σαν την ελληνική κυβέρνηση ένα πράγμα :) )να πάμε σε κάρτα αν χρειαστεί, και θέλω να πιστεύω πως οι καλές προσφορές θα ξαναγίνουν. Άλλωστε τα περιθώρια κέρδους των εταιρειών είναι πολύ υψηλά....ακόμη και τώρα.

αν το κανεις καρτα, π.χ. κοσμοκαρτα και μετα απο 1 ή 2 μηνες η βονταφον σου δωσει μια καλη προσφορα για συμβολαιο μπορεις να το κανεις συμβολαιο;

αν το κανεις καρτα, π.χ. κοσμοκαρτα και μετα απο 1 ή 2 μηνες η βονταφον σου δωσει μια καλη προσφορα για συμβολαιο μπορεις να το κανεις συμβολαιο;

Αυτό που δεν γίνεται είναι το να το κάνεις κάρτα και να το μετατρέψεις σε συμβόλαιο στην ίδια εταιρία σε αυτό το διάστημα. Π.χ. στην κοσμοτε, αν το κάνεις κάρτα, πρέπει να μείνεις 3 μήνες στην κάρτα και μετά να το κάνεις cosmote συμβόλαιο. Δεν μπορείς νωρίτερα.

Αν και φετος βλεπω να γινεται γιουρουσι με τις προσοφες, βλεποντας πιο βαθεια το θεμα και έχοντας καποιους ψηλό ψιθύρους για ενημέρωση απο φιλους που δουλευουν μεσα, σιγα σιγα θα εκλείψουν τετοιες τιμες των 20-35 ευρω στα 65αρια συμβολαια των 2 εταιριων και ο λογος ειναι απλος. Δινοντας κατι τοσο ακριβο ,τελικες τιμες με φορους ειναι περιπου 75 ευρω το καθε προγραμμα, τοσο χαμηλα με ενα τοσο μεγαλο ογκο παροχης σε ομιλια , μην, και ιντερνετ δημιουργισαν την αναγκη σε μας οτι πιο κατω απο αυτες τις παροχες δεν μπορούμε να παμε. Οποτε εφοσον δεν αλλαζουμε ( προς τα κατω) αντίστοιχα ανεβαζουν τιμες. Μαλιστα οπως μου ειπαν στο margin που υπαρχει για καθε "διασωση" πελατη υπολογιζετε ενα ποσο κερδους ανα καθε τετοιο πελατη και επειδη πλεον δεν τους συμφερει η πολυ διαπραγματευση(προς τα κατω) θα κανουν το πολυ μια με δυο αντιπρότασεις με περιορισμενη προσφορα οσων αφορα την μειωμενη τιμη. Μετα θα αφηνουν τον πελατη να φυγει. Αν το κανει μια εκ των τριών σημαινει οτι οι αλλες 2 θα κερδισουν συνεπως και εμεις. Εδω βεβαια το καρτελ καλα κρατει και οτι κανει η μια κανουν και οι αλλες... ειδωμεν γιατι σε κανα 6 μηνο ληγει και εμενα η προσφορα που εχω στο cosmote plus 65.

Αυτό που δεν γίνεται είναι το να το κάνεις κάρτα και να το μετατρέψεις σε συμβόλαιο στην ίδια εταιρία σε αυτό το διάστημα. Π.χ. στην κοσμοτε, αν το κάνεις κάρτα, πρέπει να μείνεις 3 μήνες στην κάρτα και μετά να το κάνεις cosmote συμβόλαιο. Δεν μπορείς νωρίτερα.

Κακό για την ίδια την εταιρεία αυτό. Γιατί ο μέσος πελάτης θα εμπεδώσει στους 2-3 μήνες πόσο φτηνότερη είναι η κάρτα και μετά δεν θα ξανακάνει συμβόλαιο! :happy:

Κακό για την ίδια την εταιρεία αυτό. Γιατί ο μέσος πελάτης θα εμπεδώσει στους 2-3 μήνες πόσο φτηνότερη είναι η κάρτα και μετά δεν θα ξανακάνει συμβόλαιο! :happy:

Συμφωνώ. Γι'αυτό και την περίοδο που η cosmote έκανε τις προσφορές στο 1500 προς όλους για 18 μήνες, η Vodafone αντιπρότεινε το ίδιο συμβόλαιο με 22 ευρώ για πάντα