bardull Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Πλησιαζει ο Μαρτιος και θα σας πω για το τι θα μου δωσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Δεν ισχύει. Με τις κάρτες το κέρδος είναι πολύ πιο μειωμένο γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ο λογαριασμός μπορεί να πάει όσο να 'ναι ενώ με την κάρτα δεν υπάρχουν περαιτέρω βλέψεις για κέρδος. Όποιος έχει σύνδεση και δεν μπορεί να την πληρώσει, σίγουρα θα έχει και δεύτερο νούμερο σαν καρτοκινητό ώστε να καλυφθεί όσο θα είναι ανενεργή η σύνδεση. Οπότε η εταιρία δεν ζημιώνεται γιατί ακόμα και οι πελάτες συμβολαίου στην κάρτα θα καταλήξουν όταν δεν θα πληρώσουν το λογαριασμό. Οι λογαριασμοί και απλήρωτοι να μένουν, για την κάθε εταιρία δεν είναι ζημιά. Δεν πούλησε κάτι και θα χάσει τα λεφτά της. Αέρα πούλησε και ρισκάρει αν θα της τον πληρώσουν ή όχι. Αν δεν της τον πληρώσουν, θα της πληρώσουν κάρτες (οι ίδιοι πελάτες). Οπότε...κανένα πρόβλημα. Ας υπάρχει το χρέος για να υπάρχει και η προοπτική ότι θα πληρωθεί. Για μένα, όσο αφορά τις εταιρίες και το καλό τους αλλά και το καλό μας, το μέλλον είναι στα συμβόλαια με περισσότερη ομιλία προς όλους και χαμηλότερες τιμές. Είναι υπερβολή 70Ε το μήνα για 1500' προς όλους. Θα μπορούσε να δίνεται και στα 40Ε το πρόγραμμα. Επίσης έτσι όπως έγιναν πια τα καρτοκινητά, δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης προγραμμάτων των 20 ή 25Ε με βάση αυτά τα λίγα που δίνουν. Καταντάει αστεία η αντίθεση με τα καρτοκινητά. Ή να ανεβάσουν αρκετά την ομιλία προς όλους ή να τα κόψουν τελείως. Ναι αλλά ασχέτως του τι της κοστίζει, αυτά καταγράφονται στις απαιτήσεις της εταιρείας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Είναι υπερβολή 70Ε το μήνα για 1500' προς όλους. Θα μπορούσε να δίνεται και στα 40Ε το πρόγραμμα.. Μα η τελευταία προσφορά της wind/f2g ήταν 1500+1 gb με 6€ τον μήνα. Χωρίς δέσμευση και ποινές. Τεράστια η διαφορά για 18μηνα συμβόλαια. 18χ6=108 18χ40=720 Τι να πεί 40€ για 1500' μόνο. Η καρτοκινητή στην Ελλάδα λόγω κρίσης, θα δώσει καλά πακέτα γιατί προπληρώνεται ο χρόνος. ενώ στο συμβόλαιο καθυστερεί και αναγκάζονται να κάνουν υπερτιμήσεις για να καλυφθούν τα απληρωτα. Αν υπάρχουν ακόμα συμβόλαια είναι λόγω κεκτημένης ταχύτητας και εξαπάτησης των εταιρειών, όπως και συμφωνίας για συγκράτηση τιμών. Τα καταστήματα αρχίζουν και κλείνουν με αυξανόμενους ρυθμούς, γιατί βασίστηκαν στα υπερκέρδη των συμβολαίων. Αέρα πούλησε και ρισκάρει αν θα της τον πληρώσουν ή όχι. Αυτό που πουλάει η εταιρεία δεν είναι αέρας....έχει τεράστιο κόστος λειτουργικό από πίσω.Τεχνικούς, υποδομή, καθημερινή συντήρηση, ακόμα και οι καθαρίστριες έχουν κόστος. Για ξανασκέψου το. Αμα ηταν έτσι ........ Edited February 8, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Δεν ισχύει. Με τις κάρτες το κέρδος είναι πολύ πιο μειωμένο γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ο λογαριασμός μπορεί να πάει όσο να 'ναι ενώ με την κάρτα δεν υπάρχουν περαιτέρω βλέψεις για κέρδος. Όποιος έχει σύνδεση και δεν μπορεί να την πληρώσει, σίγουρα θα έχει και δεύτερο νούμερο σαν καρτοκινητό ώστε να καλυφθεί όσο θα είναι ανενεργή η σύνδεση. Οπότε η εταιρία δεν ζημιώνεται γιατί ακόμα και οι πελάτες συμβολαίου στην κάρτα θα καταλήξουν όταν δεν θα πληρώσουν το λογαριασμό. Οι λογαριασμοί και απλήρωτοι να μένουν, για την κάθε εταιρία δεν είναι ζημιά. Δεν πούλησε κάτι και θα χάσει τα λεφτά της. Αέρα πούλησε και ρισκάρει αν θα της τον πληρώσουν ή όχι. Αν δεν της τον πληρώσουν, θα της πληρώσουν κάρτες (οι ίδιοι πελάτες). Οπότε...κανένα πρόβλημα. Ας υπάρχει το χρέος για να υπάρχει και η προοπτική ότι θα πληρωθεί. Για μένα, όσο αφορά τις εταιρίες και το καλό τους αλλά και το καλό μας, το μέλλον είναι στα συμβόλαια με περισσότερη ομιλία προς όλους και χαμηλότερες τιμές. Είναι υπερβολή 70Ε το μήνα για 1500' προς όλους. Θα μπορούσε να δίνεται και στα 40Ε το πρόγραμμα. Επίσης έτσι όπως έγιναν πια τα καρτοκινητά, δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης προγραμμάτων των 20 ή 25Ε με βάση αυτά τα λίγα που δίνουν. Καταντάει αστεία η αντίθεση με τα καρτοκινητά. Ή να ανεβάσουν αρκετά την ομιλία προς όλους ή να τα κόψουν τελείως. Χωρις πρόθεση αντιδικίας και αντιπαράθεσης, η τοποθετηση σου ειναι αυθαίρετη και βασιζεται πιθανότατα σε προσωπικές σου εμπειρίες και απο τον κοινωνικο σου κύκλο. Εαν δεις τι απλήρωτους λογαριασμούς έχουν και τι πτώση τζίρου εδώ και 5 χρόνια, θα αντιληφθείς οτι η κάρτα ( δλδ η τοις μετρητοίς πληρωμή και προκαταβολικά) μεχρι στιγμής, κρατάει το κεφάλι των εταιριών έξω απο το νερό. Αλλιώς θα ηταν μεσα και το κεφάλι. Έτσι λοιπον, αναγνωριζοντας και την ανάγκη του κοινού για λιγότερες δεσμεύσεις και για εντυπωσιακοτερες επιλογές ως προς τα προγράμματα, μπορει καποιος εύκολα να καταλάβει τι τον συμφέρει πλεον. Επισης, να γνωρίζεις οτι πλεον τα περισσότερα δικηγορικά γραφεία, δεν δέχονται τους απλήρωτους λογαριασμούς των εταιριών για διεκπεραίωση. Ο χρόνος, η ταλαιπωρία και το κόστος υπερβαίνει το όφελος και επιπρόσθετα δεν μπορείς να ασχοληθείς με τίποτε αλλο. Απλα σκέψου, ειναι τυχαίο η καλυτερη προσφορα συμβολαίου να ειναι η χειρότερη προσφορα κάρτας;; Μην εισαι απόλυτος και άκου και καποιες άλλες τοποθετήσεις απο ......αλλα μετερίζια.... Καλημέρα..... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) Χωρις πρόθεση αντιδικίας και αντιπαράθεσης, η τοποθετηση σου ειναι αυθαίρετη και βασιζεται πιθανότατα σε προσωπικές σου εμπειρίες και απο τον κοινωνικο σου κύκλο. Εαν δεις τι απλήρωτους λογαριασμούς έχουν και τι πτώση τζίρου εδώ και 5 χρόνια, θα αντιληφθείς οτι η κάρτα ( δλδ η τοις μετρητοίς πληρωμή και προκαταβολικά) μεχρι στιγμής, κρατάει το κεφάλι των εταιριών έξω απο το νερό. Αλλιώς θα ηταν μεσα και το κεφάλι. Έτσι λοιπον, αναγνωριζοντας και την ανάγκη του κοινού για λιγότερες δεσμεύσεις και για εντυπωσιακοτερες επιλογές ως προς τα προγράμματα, μπορει καποιος εύκολα να καταλάβει τι τον συμφέρει πλεον. Επισης, να γνωρίζεις οτι πλεον τα περισσότερα δικηγορικά γραφεία, δεν δέχονται τους απλήρωτους λογαριασμούς των εταιριών για διεκπεραίωση. Ο χρόνος, η ταλαιπωρία και το κόστος υπερβαίνει το όφελος και επιπρόσθετα δεν μπορείς να ασχοληθείς με τίποτε αλλο. Απλα σκέψου, ειναι τυχαίο η καλυτερη προσφορα συμβολαίου να ειναι η χειρότερη προσφορα κάρτας;; Μην εισαι απόλυτος και άκου και καποιες άλλες τοποθετήσεις απο ......αλλα μετερίζια.... Καλημέρα..... Ο καθένας εδώ μέσα προσωπικές του απόψεις γράφει. Όσο αυθαίρετη είναι η δικά μου τοποθέτηση, άλλο τόσο είναι και η δικιά σου. Από κει και πέρα, εγώ θα επιμείνω στην άποψή μου και σε αυτά που βλέπω με τα μάτια μου. Το κέρδος από τις κάρτες μπορεί να είναι μεγάλο και σίγουρο αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με το κέρδος των συμβολαίων. Σκέψου ότι ένας λογαριασμός μπορεί να φτάσει τα 200-300 ή και πολύ παραπάνω €. Τόσα χρήματα ένα άτομο στις κάρτες δεν θα χαλάσει. Άρα, η πληρωμή μονάχα ενός τέτοιου λογαριασμού ισούται με την αγορά 20-30-40 καρτών ανανέωσης. Τα χρήματα που θα δώσει μονάχα ένας πελάτης στην εταιρία ισούται με τα χρήματα που θα δώσουν 30-40 πελάτες για κάρτες. Η σύγκριση είναι χαώδης. Επίσης να ξέρεις ότι τα καθημερινά χρήματα που εισπράττει ένα οποιοδήποτε κατάστημα κοσμοτέ, οτε, γερμανός (και καταθέτει άμεσα στην κοσμοτέ) από πληρωμές λογαριασμών είναι 10πλάσια ή και παραπάνω από τα χρήματα των ανανεώσεων καρτοκινητής που θα πάρει την ίδια μέρα (ενδεικτικό παράδειγμα). Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης λοιπόν. Edited February 9, 2014 by kostas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ο καθένας εδώ μέσα προσωπικές του απόψεις γράφει. Όσο αυθαίρετη είναι η δικά μου τοποθέτηση, άλλο τόσο είναι και η δικιά σου. Από κει και πέρα, εγώ θα επιμείνω στην άποψή μου και σε αυτά που βλέπω με τα μάτια μου. Το κέρδος από τις κάρτες μπορεί να είναι μεγάλο και σίγουρο αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με το κέρδος των συμβολαίων. Σκέψου ότι ένας λογαριασμός μπορεί να φτάσει τα 200-300 ή και πολύ παραπάνω €. Τόσα χρήματα ένα άτομο στις κάρτες δεν θα χαλάσει. Άρα, η πληρωμή μονάχα ενός τέτοιου λογαριασμού ισούται με την αγορά 20-30-40 καρτών ανανέωσης. Τα χρήματα που θα δώσει μονάχα ένας πελάτης στην εταιρία ισούται με τα χρήματα που θα δώσουν 30-40 πελάτες για κάρτες. Η σύγκριση είναι χαώδης. Επίσης να ξέρεις ότι τα καθημερινά χρήματα που εισπράττει ένα οποιοδήποτε κατάστημα κοσμοτέ, οτε, γερμανός (και καταθέτει άμεσα στην κοσμοτέ) από πληρωμές λογαριασμών είναι 10πλάσια ή και παραπάνω από τα χρήματα των ανανεώσεων καρτοκινητής που θα πάρει την ίδια μέρα (ενδεικτικό παράδειγμα). Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης λοιπόν. Ε εντάξει και στις απείρως καλές εποχές της Ελλάδας, εγώ 1 άτομο είχα στον κύκλο μου που χάλαγε 200+ ευρώ(για μη επαγγελματίες λέμε τώρα). Οι άλλοι 30-50 ευρώ, ΤΟΤΕ.... και λογικό είναι ότι δεν στήνεις ποτέ ένα μαγαζί περιμένοντας να εισπράξεις λεφτά από κάρτες. Εγώ προτιμώ το περίπτερο που τελειώνω σε 2 λεπτά. Θα στηθώ τώρα σε ουρά μαγαζιού για κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ε εντάξει και στις απείρως καλές εποχές της Ελλάδας, εγώ 1 άτομο είχα στον κύκλο μου που χάλαγε 200+ ευρώ(για μη επαγγελματίες λέμε τώρα). Οι άλλοι 30-50 ευρώ, ΤΟΤΕ.... και λογικό είναι ότι δεν στήνεις ποτέ ένα μαγαζί περιμένοντας να εισπράξεις λεφτά από κάρτες. Εγώ προτιμώ το περίπτερο που τελειώνω σε 2 λεπτά. Θα στηθώ τώρα σε ουρά μαγαζιού για κάρτα; Αν πας σε ένα κατάστημα και δεις πόσοι λογαριασμοί εισπράττονται καθημερινά και είναι ποσά άνω των 50Ε (από μη επαγγελματίες), δεν θα το πιστεύεις. Και μιλάμε για αυτή την εποχή που σίγουρα είναι πολύ λιγότεροι (ποσοτικά) από όσους εισέπρατε προ κρίσης. Επαναλαμβάνω. Τα κέρδη από τις κάρτες είναι πολύ σημαντικά, δεν το αμφισβητεί κανείς. Και εννοείται ότι τα συμβόλαια έχουν μειωθεί, πολλοί λογαριασμοί μένουν απλήρωτοι επί μήνες κ.ο.κ. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα κέρδη από τους λογαριασμούς είναι ανύπαρκτα ή λιγότερα από τις κάρτες. Είναι περισσότερα. Γι αυτό και όλα αυτά τα χρόνια, στόχος των εταιριών ήταν και είναι τα συμβόλαια. Τα συμβόλαια διαφημίζονται, τα συμβόλαια "χαρίζουν" κινητά, τα συμβόλαια θέτει η εταιρία ως στόχο στα καταστήματα για να επιβιώσουν, όχι τα καρτοκινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Εισαι απόλυτος στις απόψεις σου και κρίνεις απο λάθος βαση. Υπολογίζοντας δλδ πόσους βλέπεις να πληρώνουν σε κατάστημα..... :) οκ.... Ξέρεις ποια ειναι η αναλογία κάρτας - σύνδεσης απο το 2007 και μετά;; Ξέρεις τι πακέτα βγαίνουν για κάρτες και τι για συμβόλαια; Ξέρεις οτι πολλές εταιρίες ( πελάτες) έχουν γυρίσει σε κάρτες με κεντρική διαχείριση;; Ξέρεις οτι απο το 2007 και μετα η μεταβολή της παραπανω σχέσης που σου ανέφερα, αλλάζει με ρυθμούς που σώζει τις εταιρίες;; Βεβαια, προσωπικά χαίρομαι να υπάρχουν άνθρωποι να υποστηρίζουν τα συμβόλαια, για να μην φτάσουμε όλοι στις κάρτες και μετα αλλάζει προς το δυσμενέστερο η κατάσταση. Ειναι σίγουρο οτι δεν θα δεις χρήστη κάρτας να ξοδεύει 200€ το μήνα, αφού μπορει να πάρει τις ίδιες παροχές με τα μισά και λιγότερα..... Τυχαίο;; Σχετικά με τα κέρδη, παλι σε λάθος βαση το βάζεις. Δεν εχει μεγαλύτερο κέρδος απο τις κάρτες. Εχει δυνατότερο cash flow. Εχει προπληρωμή, εχει προγραμματισμό, εχει λεφτα.!! και δεν εχει κόσμο να τρέχει πίσω απο συμβόλαια.... Μην σχολιάσω για επιδοτήσεις...... Νομιζω όμως οτι το εξαντλησαμε το θέμα...... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ναι, όντως το εξαντλήσαμε. Άσε που δεν βλέπω να λέμε και κάτι διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 ειλικρινά θέλω να δω όταν θα λήγουν τα 18μηνα συμβόλαια που έχουν το απεριόριστα προς όλους 65 με τα 22 ευρώ...τι θα γίνει και τι θα δίνουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixalhsCr Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εχει μέλλον μεχρι τοτε ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) καλησπερα και απο μενα. Και ναι. εχω τρελαθει. βλεπω καρτοκινητα (φοιτητικα με 5 ευρω 1200 προς ολους και 1 gb) και εγω με συμβολαια και εχω τα * μου. Θελω λοιπον τις συμβουλες σας. Εχω 4 νουμερα. οικογενειακα. 3χ απεριοριστα 25΄ και 1 χ απεριοριστα 35΄ συνολο δινω 120-140 ευρω/μηνα. ναι ειναι ΠΑΡΑ πολλα για τις παροχες που εχω. πηρα λοιπον την κοσμοτε και τους λεω δωστε μου μια προσφορα αλιως γεια σας. Μου εδωσαν τοτε 2χ απεριοριστα 55΄στα 39 ευρω τελικο και 2 χ απεριοριστα 35 στα 27.5 ευρω τελικο. συνολο 133 ευρω / μηνα απο την μια με υπερκαλυπτουν τα προγραμματα αυτα αλλα απο την αλλη δεν μου εδωσαν κατι. μου εκαναν απλα τις εκπτωσεις στα παγια αντι επιδοτησης , την εκπτωση του οικογενειακου , και τελος καποιες ψευτο υπερεπιδοτησεις στα 55΄. ο μονος λογος που με κρατανε ειναι τα απεριοριστα προς κοσμοτε. τα εβαλα κατω και καθε γραμμη μιλα προς κοσμοτε γυρω στις 8-12 ωρες τον μηνα. πραγμα που δυσκολα βρισκω σε αλλη εταιρια . να μου δωσει δηλαδη. πχ 10 ωρες προς ολους. Σε κοντινο μου προσωπο οπου ειχε ιδια οικονομικα στοιχεια με εμενα, εκανε φορητοτητα και τον πηραν απο την κοσμοτε και του προτειναν στα 19 ευρω!!!!!! 1500 προς σταθερα κοσμοτε. 400+ λεπτα προς τριτους και 1.5 gb !!! με 19 ευρω. δηλαδη ενα τροποποιημενο απεριοριστο 65΄. εχω πελαγωσει. Συμβουλες ?κολπα ? να κανω φορητοτιτα και να ξανα γυρησω πισω? εχω δικαιωμα να κανω αιτηση πχ στην vodafone με το σκεπτικο να με καλεσει η κοσμοτε για κατι καλυτερο. και αν οχι απλα να ακυρωσω την φορητοτιτα και να παρω τα παραπανω προγραμματα ? :( Edited February 10, 2014 by verikioc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εαν θελεις πραγματικά να φύγεις, να το πιστέψεις. Εχεις δίκιο. Δεν εχεις κατι το ιδιαίτερο. Σε κάρτες να τα γυρίσεις, θα εχεις πολλαπλάσια οφέλη. Μην ξεκινήσεις με τη λογική της αντί προσφοράς. Πίστεψε το και φύγε εαν δεν πάρεις κατι πολυ πολυ καλυτερο. Ναι, ειναι πολλά τα 140€ το μήνα.. Καλη επιλογή.... :) Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 ο μονος λογος που με κρατανε ειναι τα απεριοριστα προς κοσμοτε. τα εβαλα κατω και καθε γραμμη μιλα προς κοσμοτε γυρω στις 8-12 ωρες τον μηνα. πραγμα που δυσκολα βρισκω σε αλλη εταιρια . να μου δωσει δηλαδη. πχ 10 ωρες προς ολους. ( Αυτά τα παιρνεις στο f2g με 10€ τον μήνα. Και χωρίς δέσμευση και αν μιλήσεις λιγότερο δεν χάνεις. Ρίξε μια ματιά στα πακέτα της wind. Αν δεν θέλεις Wind, τότε μάλλον δεν γίνεται να πληρώσεις λίγα. Λιγότερα ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 απλα ναι μεν ειναι οικογενειακα αλλα ουσιαστικα ειναι επαγγελματικα τηλεφωνα. και αντε ειμαι μονος και παω στην καρτα. αλλα δεν μπορω να πω στον πατερα μου βαζε 5 ευρω καθε μηνα... κατανοητε τι εννοω. οσο για το wind το σκεφτηκα συμβολαιο παλι. απλα δεν ξερω για το δυκτιο της. ειμαι Μηχανικος. και ο πατερας μου οποτε τρεχουμε σε επαρχιες αμα χρειαστει και τα σχετικα. το συμβολαιο νομιζω ειναι μονοδρομος για εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 απλα ναι μεν ειναι οικογενειακα αλλα ουσιαστικα ειναι επαγγελματικα τηλεφωνα. και αντε ειμαι μονος και παω στην καρτα. αλλα δεν μπορω να πω στον πατερα μου βαζε 5 ευρω καθε μηνα... κατανοητε τι εννοω. οσο για το wind το σκεφτηκα συμβολαιο παλι. απλα δεν ξερω για το δυκτιο της. ειμαι Μηχανικος. και ο πατερας μου οποτε τρεχουμε σε επαρχιες αμα χρειαστει και τα σχετικα. το συμβολαιο νομιζω ειναι μονοδρομος για εμενα. Αντι να πεις του πατέρα βαζε 5€ τον μήνα, βάλε 100€ και έχει για 20 μήνες. Αν θέλεις υπάρχει και ονλαιν πληρωμή. Επίσης με διαφορετικούς συνδυασμούς μπορείς να κερδίσεις κάνα 500 ρικο τον χρόνο συνολικά. Καντα δωρεά στο χαμόγελο του παιδιού η χάρισε τα σε κανένα νεοπτωχο, αντί να τα παίρνει μια οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρεία. Εσύ αποφασίζεις πάντοτε και δικά σου είναι τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 συμφωνω με ολα . αλλα δεν ξερω. δεν μου παει να τον βαλω στην καρτα. παντος τωρα που ξανακοίταγα την wind. αν μου δωσει το W απο 49 το μηνα ενα 40αρι. για 1500 προς ολους και 1500 σμσ και 1.5 γβ δεν θα πω οχι. θα περασω ξανα απο εκει . και βλεπουμε. ευχαριστω για τις συμβουλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) συμφωνω με ολα . αλλα δεν ξερω. δεν μου παει να τον βαλω στην καρτα. παντος τωρα που ξανακοίταγα την wind. αν μου δωσει το W απο 49 το μηνα ενα 40αρι. για 1500 προς ολους και 1500 σμσ και 1.5 γβ δεν θα πω οχι. θα περασω ξανα απο εκει . και βλεπουμε. ευχαριστω για τις συμβουλες. δεν ξερω αν ημουν κ@λοφαρδος οταν εκανα ανανεωση αλλα θα σου πω οτι το απεριοριστα 65 (1500'&sms και 1500mb) το εχω με 20ευρω περιπου. μου ειχαν πει 22-24 οτι θα μου εβγαινε αλλα μεχρι τωρα δεν εχω δωσει πανω απο 20. εχω βεβαια εκτπωση λογω συνταξιουχου(γιαγια),οικογενειακου πακετου και προσφορας τοτε... παντως εγω τους ειχα παρει να κανω τα 2 νουμερα απο οικογενειακο συμβολαιο σε καρτοκινητα μεχρι να αποφασισω τι θα κανω γιατι δεν μου εδιναν καμια καλη προσφορα, η vodafone σε ενα μαγαζι που πηγα μου εδωσε το red1 στα 24 (1500'&sms kai 750mb), και πανω στη κουβεντα τους ειπα για την προσφορα της vodafone και τοτε μου ειπαν να περιμενω και να μην ακυρωσω το συμβολαιο γιατι θα με παρουν αυτοι να μου κανουν προσφορα. μετα απο μια βδομαδα με πηραν και μου εδωσαν το απεριοριστα 65 με 24ευρω αλλα προς το παρων πληρωνω λιγο κατω απο 20. ισως να εγινε κανενας συμψιφισμος με το λογαριασμο που ηταν παραπανω επειδη ειχε ληξει το προγραμμα μου και μεχρι την ανανεωση... Edited February 11, 2014 by johni41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 και ολα αυτα ποτε? προσφατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 και ολα αυτα ποτε? προσφατα? οχι πολυ προσφατα,τον οκτωβριο...γι'αυτο και δεν μπορω να σου πω να κανεις το ιδιο γιατι κ γω οντως ηθελα να κοψω το συμβολαιο και απλα τους ειπα οτι εχω και αυτη την προσφορα απο αλλου και προφανως δεν ηθελαν να χασουν πελατες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 ναι. μολις επικοινωνησα με βονταφον. και μου ειπαν οτι υπηρχε προσφορα αλλα προ 5μηνου. του ειπα να κανουν μια αιτηση για να μου γινει ξανα η προφορα αυτη αλλα με γειωσαν. :D δεν ειναι καλη περιοδος για προσφορες μου φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Νομιζω οτι εχεις αρκετα "στοιχεία" που δειχνουν οτι τουλαχιστον πρεπει να αλλαξεις. Δεν σου λεω που να πας, αλλα σιγουρα πρεπει να αλλαξεις. Βεβαια, εσυ ξερεις καλυτερα... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ρε παιδιά κανένα μαγαζί από skroutz που δέχεται επιδότηση cosmote έχει κανείς υπόψη του. Οι τιμές λιανικής από cosmote πλαίσιο κλπ είναι σκέτη κοροϊδία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ρε παιδιά κανένα μαγαζί από skroutz που δέχεται επιδότηση cosmote έχει κανείς υπόψη του. Οι τιμές λιανικής από cosmote πλαίσιο κλπ είναι σκέτη κοροϊδία... Η επιδότηση είναι σκέτη κοροϊδία γενικά σε όλες τις εταιρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 καλησπερα . εκανα συμβολαιο ανενεωση προχθες στο 45αρι της κοσμοτε με 3 ωρες για τριτουσ και με 5 γκιγκα 12 ευρψ επιλπεον. δλδ 37 ευρο το 45αρι λογο εκτωσης παγιοτ και ιντερνετ 12 . με τα ιδια παω στην wind 1000 λεπτα για κοσμοτε και φοντα ολα τα γουιντ κια σταθερα απεριοσριστα και 5 γκιγκα 14 ευρο . δλδ 34 το συμβολαιο και 14 το ιντερνετ . εχω νευριασει με τη συμπεροιφορα της κοσμοτε και αν ειναι να πληρωσω και το πρσοτιμο την κανω αν αξιζει λογο σηματος καλυτερου γουιντ . μπορειται να μου πειται αν γινεται να πιεσω να μου το δωσουν πιο χαμηλα η γουιντ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts