Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχουμε ενα 6μηνο συμβολαιο ακομα, οποτε δεν παιζει επιδοτηση/εκπτωση τωρα ετσι και αλλιως.

η αδερφή μου θα θελει κινητο την ωρα της επιδοτησης, οποτε θα παίξουμε έτσι, μιας και τα μετρητα για αγορα κινητου ειναι περιορισμενα.

το θεμα ειναι θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε επιδότηση από 2 διαφορετικά ονοματα?

(βάσει αυτών που μου ειπε αυτός στο τηλέφωνο, ενας απο τους δυο μπορεί να μείνει στο όνομα του πατέρα μου, και να πάρει το φοιτητικο)

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Είμαι συνδρομητής συμβολαίου Cosmote. Έβαλα τον αριθμό μου στο site της Vodafone για να με καλέσουν για κάποια προσφορά σε περίπτωση που προβώ σε φορητότητα. Με κάλεσαν αμέσως αλλά η τιμή που μου έδωσαν για το Red1 ήταν αντίστοιχη του site τους.Πρέπει να καλέσω κάπου αλλού;
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

ξέρει κανείς πόσες μέρες κάνει η ακύρωση συμβολαίου internet anyway?η αίτηση έγινε 9/10 που έληγε η 12μηνη δέσμευση και από τότε ακόμη δεν έχει γίνει κάτι

μου κάνουν προσφορά 25€ τελική τιμή στο 65άρι και στις 26 μέρες απο την αλλαγή του προγράμματος μέχρι την εκδοση του λογαριασμού δεν μου βάζουν την έκπτωση....γιατι δεν ειναι ολόκληρος μήνας:mad:

απο τον επόμενο κ μετα μου λέει η μαλακισμένη....

καταγγελίες σε ποιο τηλέφωνο κάνουμε;;

να υποθεσω οτι η προσφορα σου εγινε πριν 1,5μηνα?

ή συνεχιζουν αυτες τις τιμες ακομη?

εκανα αιτηση φορητοτητας στην cosmote τωρα τι θα πρεπει να κανω?θα μου στειλουν τα συμβολαια και θα πρεπει να υπογραψω???η δεν τα υπογραφω και περιμενω τηλ της vodafone??

μην σε παρω στο λαιμό μου, αλλά θα σου πω την εμπειρία μου από αίτηση φορητότητας σταθερής.

από forthnet έκανα αίτηση για wind. η διαδικασία φορητότητας ξεκινάει υποθέτω αφού υπογραφεί το συμβόλαιο, και αφου το πάρει η νέα εταιρεία και το δειξει στην παλια. εμενα τοτε με πηρε η forthnet, αφού υπέγραψα στη wind.

τι γίνεται όμως?

όπως το κατάλαβα η forthnet έπρεπε να κάνει δεκτή την αίτηση φορητότητας, με πήραν τηλεφωνο για καλύτερη πρόταση και όταν τους είπα ότι υπέγραψα ήδη μου είπαν ότι δεν εχει γινει δεκτη ακομα η αιτηση, οποτε μπορει να ακυρωθει, και ακολουθήσαμε μια διαδικασία όπου με ηχογράφησαν να λεω οτι επιθυμω να ακυρωθεί η αιτηση φορητότητας και τους όρους της νεας συμφωνιας. μετα έπρεπε να παω και σε ενα καταστημα wind για να καταθεσω και σε αυτους το αίτημα ακύρωσης.

επίσης στο συμβολαιο που μου έδωσαν, υπήρχε ορος που ελεγε οτι εφόσον γίνεται η υπογραφη απο αποσταση, εχω δικαίωμα να το ακυρωσω σε 14 μερες.

για την ιστορία ούτε η wind έκανε δεκτο αμεσως το αιτημα μου για ακυρωση, αλλα με πηραν τηλεφωνο για καλυτερη προταση και αυτοι.

οπότε πριν υπογραψεις καποιο συμβολαιο ή όχι διάβασε το ;)

οταν ενας συνδρομητης συμβολαιου με υπολοιπο δεσμευσης απεβιωσει, τι γινεται; Πρεπει να γινει μεταβιβαση του αριθμου για να συνεχιστει το συμβολαιο η γινεται διακοπη χωρις να πληρωθει καποιο αναποσβεστο ποσο;

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Γίνεται οριστική διαγραφή του αριθμού με ληξιαρχική πράξη θανάτου χωρίς επιβάρυνση.

Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα να γίνει μεταβίβαση σε άλλο όνομα και να διατηρηθεί το συμβόλαιο.

μου ειχε ερθει πριν καποιες μερες μηνυμα ενεργοποιησης του 4G και ελεγε οτι η δωρεαν χρηση ειναι μεχρι 31/10.απο σημερα δηλαδη αν μπαινω με 4G δεν τρωει τα MB του συμβολαιου μου αλλα χρεωνει εξτρα?

μου ειχε ερθει πριν καποιες μερες μηνυμα ενεργοποιησης του 4G και ελεγε οτι η δωρεαν χρηση ειναι μεχρι 31/10.απο σημερα δηλαδη αν μπαινω με 4G δεν τρωει τα MB του συμβολαιου μου αλλα χρεωνει εξτρα?

Σωστά...Πάρε εξυπηρέτηση πελατών για διακοπή 4G.

Εγώ πήρα πρόσφατα και μου είπαν ότι στο πρόγραμμά μου (45 απεριόριστα) δε χρεώνεται 4G απο 1/11.Θα δω στον επόμενο λογαριασμό!

Πάντως παιδιά είμαι λίγο μπερδεμένος...Διαβάζω, διαβάζω, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα τί είναι το καλύτερο να κάνω τώρα που λήγει το συμβόλαιο μου και θέλω να πέσω πάγιο...

Έχετε διαφορετικές εμπειρίες ο καθένας και δε ξέρω ποιο δρόμο να ακολουθήσω....Ελπίζω μέχρι 12/11 που λήγει να έχω κατασταλάξει κάπου...:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Σωστά...Πάρε εξυπηρέτηση πελατών για διακοπή 4G.

Εγώ πήρα πρόσφατα και μου είπαν ότι στο πρόγραμμά μου (45 απεριόριστα) δε χρεώνεται 4G απο 1/11.Θα δω στον επόμενο λογαριασμό!

Πάντως παιδιά είμαι λίγο μπερδεμένος...Διαβάζω, διαβάζω, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα τί είναι το καλύτερο να κάνω τώρα που λήγει το συμβόλαιο μου και θέλω να πέσω πάγιο...

Έχετε διαφορετικές εμπειρίες ο καθένας και δε ξέρω ποιο δρόμο να ακολουθήσω....Ελπίζω μέχρι 12/11 που λήγει να έχω κατασταλάξει κάπου...:)

ηλια απο οτι καταλαβα εγω απο προσφατη φορητοτητα που εκανα σε βονταφον ειναι οτι το 4g θα παρεχεται δωρεαν σε καποια προγραμματα που θα εχουν καποια τιμη και πανω π.χ απο το 45 και πανω στην κοσμοτε ασχετα ποσο το πληρωνεις εσυ λογο εκπτωσεων. ας πουμε εγω πηρα το red 1 της βονταφον για 2 γραμμες 18 ευρω το καθενα και 4g κανονικα απο οτι μου ειπαν. οποτε οταν κανεις την αλλαγη ρωτα πανω απο εναν υπαλληλο γιατι δυστηχως λογο απολυσεων και προσληψεων με βασικο εχουν και καινουργιους που δεν ξερουν καλα ακομα τα πραγματα οποτε ρωτα πανω απο 2 διαφορετικους για το προγραμμα που θες και τις χρεωσεις

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Ποιές είναι οι υπηρεσίες 4g που δεν θα έχουμε από 1/11? Εγώ που έχω παλιό πρόγραμμα και δεν θέλω να αλλάξω, γιατί εξακολουθώ να έχω 4g σήμα?

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Εμεις που ειχαμε ενεργοποιησει το 4g για την δωρεαν περιοδο, τωρα που εληξε η περιοδος και δεν θελουμε να συνεχισουμε πρεπει να κανουμε κατι για να διακοψουμε το 4g και να συνεχισουμε με το 3g; Εχω προγραμμα το απεριοριστο 20.

Γεια σας παιδια ελαβα λογοριασμο κοτε που γραφει για ολο τον Νοεμβρη τα ΣΚ κανουν δωρο 1500λ+1500sms+1,5GB εως τις 1/12!Για ενεργοποιηση στελνετε μνμ στο χωρις χρεωση γραφοντας 3 στο 1256;)

Η ενεργοποίηση σύμφωνα με το μήνυμα που μου είχε έρθει ήταν μέχρι 31 / 10. ενεργοποιείται και τώρα;

Καλησπέρα όποιος γνωρίζει θα ήθελα να μου απαντήσει

σε ένα μήνα κλείνω 24μηνο συμβόλαιο στην cosmote όπου τον πρώτο χρόνο ήμουν στο cosmote απεριόριστα 55

και από τότε μέχρι τώρα, τον δεύτερο χρόνο δηλαδή, ανέβηκα στο cosmote απεριόριστα 70.

Κάθε μήνα πλήρωνα τον πρώτο χρόνο τουλάχιστον 70 ευρώ και τους υπόλοιπους μήνες μέχρι τώρα τουλάχιστον 80 ευρω/μήνα.

Τι επιδότηση υπολογίζετε να μου δώσουν;

καλησπέρα παιδιά, θα κάνω μια ερώτηση που μάλλον έχει απαντηθεί και στο παρελθόν αρκετές φορές.

Η ξαδέρφη μου έχει επιδότηση 100euro από την cosmote.

Σε ποια καταστήματα μπορεί να την χρησιμοποιήσει; Εννοώ εκτός από cosmote,germanos,ote.

Ποια άλλα μεγάλα καταστήματα συνεργάζονται με την Cosmote.

Και όσοι είστε από Θεσσαλονίκη ακόμα καλύτερα αν ξέρετε και κανένα "δευτεροκλασάτο" που μπορεί να πάει εκεί τύπου Armaos στο Ηράκλειο που έχω δει κατά καιρούς καλές τιμές σε κινητά και συνεργάζεται με την wind.

When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me"

για επιδότηση συσκευής μιλάω

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά η επιδότηση για συσκευή με νέα γραμμή στο προγραμμα 65 είναι περίπου 130 ευρώ. Καλύτερα να προσπάθησεις να πετύχεις καλή έκπτωση στο πρόγραμμα σου. (Εγώ στο 65 πήρα πιο μικρή και ετοιμάζομαι για αποχώρηση μετά από 14 χρόνια στην cosmote. )

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά η επιδότηση για συσκευή με νέα γραμμή στο προγραμμα 65 είναι περίπου 130 ευρώ. Καλύτερα να προσπάθησεις να πετύχεις καλή έκπτωση στο πρόγραμμα σου. (Εγώ στο 65 πήρα πιο μικρή και ετοιμάζομαι για αποχώρηση μετά από 14 χρόνια στην cosmote. )

με 18μηνο στο 55 σε άλλο thread συνδρομητής πήρε 200 ευρώ οπότε δεν το βλέπω να παίρνω λιγότερο τουλάχιστον από τόσα..

στην χειρότερη υπάρχει και η φορητότητα

Καλησπέρα όποιος γνωρίζει θα ήθελα να μου απαντήσει

σε ένα μήνα κλείνω 24μηνο συμβόλαιο στην cosmote όπου τον πρώτο χρόνο ήμουν στο cosmote απεριόριστα 55

και από τότε μέχρι τώρα, τον δεύτερο χρόνο δηλαδή, ανέβηκα στο cosmote απεριόριστα 70.

Κάθε μήνα πλήρωνα τον πρώτο χρόνο τουλάχιστον 70 ευρώ και τους υπόλοιπους μήνες μέχρι τώρα τουλάχιστον 80 ευρω/μήνα.

Τι επιδότηση υπολογίζετε να μου δώσουν;

Δεν θα είναι σοβαρή σε σχέση με τα χρήματα που μπορείς να γλιτώσεις από έκπτωση αντί επιδότησης. Και γι' αυτό ξέρεις, ε?... φορητότητα :)

Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Έχω εταιρικό πακέτο στη vodafone και μετά από αίτηση φορητότητας στην cosmote, έφτασαν επιτέλους στα χέρια μου οι sim από την cosmote και μου ήρθε mail με τα συμβόλαια τα οποία πρέπει να συμπληρώσω και να τα στείλω με fax μαζί με κάποια έγγραφα σχετικά με την επιχείρηση. Πρέπει να κάθομαι να στέλνω όλα αυτά τα έγγραφα προκειμένου να μου κάνει η vodafone αντιπρόταση ή θα έχει ήδη ενημερωθεί; Ισχύει ότι έκαναν συμφωνία οι εταιρίες να μην κάνουν αντιπροσφορές;

Έχει κανείς καμιά πληροφορία για το αν σταμάτησαν πράγματι οι αντιπροσφορές σε περίπτωση που κάνεις αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρία;