Teo010 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Ξέρει κανείς τι ακριβώς λέει η Προσφορά του Γερμανού με το PS3 και μέχρι πότε είναι; Αυτο που παιζει τοσο καιρο λες? Bασικα ειναι Ps2 και ισχυει μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων 'η μεχρι το Σαββατο. Δεν δινουν καποια επιδοτηση απλα ειναι οι τιμες που ισχυουν στα αντστοιχα προγραμμα για απεριοριστα, δηλαδη αναλογα την συσκευη και ποσο κανει στα αντιστοιχα προγραμματα. Update: Λοιπόν, μίλησα με το Γερμανό και μου είπαν ότι ισχύει μόνο για μετατροπες από καρτοκινητό Cosmote σε συμβόλαιο Απεριόριστα 35 ή Καρτοσυμβόλαιο 25, και είναι το PS2 και όχι το PS3 μέχρι τέλος αποθεμάτων. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Για να μή μπερδευόμαστε με την ανανέωση χρόνου 12 το βράδυ θα ξέρω να σας πώ σίγουρα μιας και εμένα λέει μέχρι 15/4. Λοιπον διασταυρωμένα όταν λέει μέχρι 15/4 εννοεί μέχρι 23,59 14/04. Μετά τις 12 ανανεώνεται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Ισχύουν ακόμα οι επιδοτήσεις των 300€ στο Γερμανό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Ισχύουν ακόμα οι επιδοτήσεις των 300€ στο Γερμανό; Ποιες επιδοτήσεις 300 ευρώ εννοείς; :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Ποιες επιδοτήσεις 300 ευρώ εννοείς; :!: Για το 35€ και άνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Για το 35€ και άνω. ΝΟΜΙΖΩ ότι αυτό έληξε το Μεγάλο Σάββατο, ύστερα ξανά-ίσχυσε για πολύ λίγο (μία μέρα ίσως; ) και πλέον δεν ισχύει! Αλλά ρώτα σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή OTEshop ή ΟΤΕ για να είσαι σίγουρος! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Πώς μπορώ να μάθω σε ποια εταιρεία ανοίκει κάποιος αριθμός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 παιδια παλαιοτερα ειχα μαθει απο εδω οτι η cosmote αλλαξε πολιτικη σχετικα με τις επιδοτησεις ανανεωσης και τις αυξησε τελικα ισχυει αυτο η οχι Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 @soublaki οταν το εχει κλειστο μπορεις να το καταλαβεις απο την τηλεφωνητρια που λεει ''η κληση σας προωθειται...'' οπως και να το κανεις ειναι διαφορετικες! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Μια βοήθεια στον νέο συνδρομητή Cosmote (!) 1. Εχθες ενεργοποιήθηκε η σύνδεση μου στη cosmote απο φορητότητα. Είμαι στο Απεριόριστα 35. Τα 1500' και 1500 σμς προς Cosmote ισχύουν όλα μεχρι το τέλος του μήνα? 2. Εκανα εγγραφη στο myaccount, αλλα δεν καταλαβαίνω πως γίνεται η εγγραφη στο e-bill. Νόμιζα πως με το myaccount ενεργοποιείται κι αυτό μαζι. Τι θα πρέπει να κάνω για να εχω και το e-bill? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Μια βοήθεια στον νέο συνδρομητή Cosmote (!) 1. Εχθες ενεργοποιήθηκε η σύνδεση μου στη cosmote απο φορητότητα. Είμαι στο Απεριόριστα 35. Τα 1500' και 1500 σμς προς Cosmote ισχύουν όλα μεχρι το τέλος του μήνα? 2. Εκανα εγγραφη στο myaccount, αλλα δεν καταλαβαίνω πως γίνεται η εγγραφη στο e-bill. Νόμιζα πως με το myaccount ενεργοποιείται κι αυτό μαζι. Τι θα πρέπει να κάνω για να εχω και το e-bill? Ευχαριστώ πολύ! 1. Ισχύουν αναλογικά μέχρι την έκδοση λογαριασμού. 2. Τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Μια βοήθεια στον νέο συνδρομητή Cosmote (!) 1. Εχθες ενεργοποιήθηκε η σύνδεση μου στη cosmote απο φορητότητα. Είμαι στο Απεριόριστα 35. Τα 1500' και 1500 σμς προς Cosmote ισχύουν όλα μεχρι το τέλος του μήνα? 2. Εκανα εγγραφη στο myaccount, αλλα δεν καταλαβαίνω πως γίνεται η εγγραφη στο e-bill. Νόμιζα πως με το myaccount ενεργοποιείται κι αυτό μαζι. Τι θα πρέπει να κάνω για να εχω και το e-bill? Ευχαριστώ πολύ! τα λεπτα προς cosmote και σταθερα ισχυουν στο ακεραιο οπως και τα μυνηματα προς cosmote αναλογικα θα σιυ πιστωθυον τα λεπτα και τα μυνηματα προς τριτους(Vodafone Wind... ) Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Για να έχεις e-bill θα πρέπει να έχει βγεί λογαριασμός. Εγώ όμως τη "πατησα" και βγήκε λογαριασμός αλλά για κάποιο λόγο δεν είχα e-bill και το κοιτάνε. Πάρε τηλέφωνο να βεβαιωθείς οτι όλα θα είναι οκ με την έκδοση του 1ου σου λογαριασμού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Για να έχεις e-bill θα πρέπει να έχει βγεί λογαριασμός. Εγώ όμως τη "πατησα" και βγήκε λογαριασμός αλλά για κάποιο λόγο δεν είχα e-bill και το κοιτάνε. Πάρε τηλέφωνο να βεβαιωθείς οτι όλα θα είναι οκ με την έκδοση του 1ου σου λογαριασμού! Εγω εχω ebill βγηκε ο πρωτος λογαριασμος , μου ηρθε σχετικο email αλλα στο myacount δεν φαινεται λογαριασμος. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 παιδιά ασ με βοηθήσει κάποιος . σήμερα θα ενεργοποιούταν οι συνδέσεις του πατέρα μου και του αδερφού μου από φορητότητα από την wind στην cosmote. έτσι και έγινε το παράξενο είναι ότι λειτουργούν και οι 2 σιμ και ων 2 εταιρειών δεν έγινε ανενεργή της wind. απλά όταν καλώ τον αδερφό μου χτυπάει η κοσμοτέ. καλεί όμως και από τις 2 σιμ. να ανησυχώ? έγινε καμιά στραβή? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Μετά από πόσους μήνες μπορούμε να κάνουμε αλλαγή προγράμματος (χαμηλότερο πάγιο)? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apstratos Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Μετά από πόσους μήνες μπορούμε να κάνουμε αλλαγή προγράμματος (χαμηλότερο πάγιο)? μετα απο 6 εμενα μου ειπανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 6 μηνες σε 12μηνο συμβολαιο και 9 μηνες σε 18μηνο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Εχω συμβολαιο το οποιο ληγει στις 16/05/2010. Σημερα μου ειπαν οτι μπορω να κανω αιτηση διακοπης, με ταλαιπωρησαν πολυ για να παρω τον κωδικο ακυρωσης. Αυτο που δεν μπορει κανεις να μου πει ειναι εαν παω αυριο για την ακυρωση και μου το ακυρωσουν πριν τον μηνα τοτε εχω φυγει απο το συμβολαιο πριν ολοκληρωθει το ετος και θα πληρωσω ποσοστο απο την αρχικη επιδοτηση που ειχα παρει. Εαν παω να κανω αιτηση ακυρωσης οταν ληξει θελουν, λεει, μεχρι 30 ημερες για να γινει η διακοπη, με αποτελεσμα να μεινω εως και ενα μηνα επιπλεον. Τι να κανω; Δεν περνω πουθενα ξεκαθαρη απαντηση. Ολοι με μαλλον και ισως μιλανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Εχω συμβολαιο το οποιο ληγει στις 16/05/2010. Σημερα μου ειπαν οτι μπορω να κανω αιτηση διακοπης, με ταλαιπωρησαν πολυ για να παρω τον κωδικο ακυρωσης. Αυτο που δεν μπορει κανεις να μου πει ειναι εαν παω αυριο για την ακυρωση και μου το ακυρωσουν πριν τον μηνα τοτε εχω φυγει απο το συμβολαιο πριν ολοκληρωθει το ετος και θα πληρωσω ποσοστο απο την αρχικη επιδοτηση που ειχα παρει. Εαν παω να κανω αιτηση ακυρωσης οταν ληξει θελουν, λεει, μεχρι 30 ημερες για να γινει η διακοπη, με αποτελεσμα να μεινω εως και ενα μηνα επιπλεον. Τι να κανω; Δεν περνω πουθενα ξεκαθαρη απαντηση. Ολοι με μαλλον και ισως μιλανε. Η ακύρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί από τη στιγμή της αίτησης μέχρι και 30 ημέρες μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Η ακύρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί από τη στιγμή της αίτησης μέχρι και 30 ημέρες μετά. Δηλαδη εγω δεν μπορω να ξερω ποτε θα κανω την αιτηση ωστε να εχω κλεισει το χρονο σιγουρα για να μην πληρωσω επιπλεον ποσο (το ποσοστο απο την επιδοτηση). Η θα πρεπει να την κανω τυφλα και οτι βγει η θα περιμενω να κλεισω χρονο και να κανω μετα την αιτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Εγώ όταν ακύρωσα, μου διέκοψαν την ίδια ημέρα. Τι να σου πω...Κάνε την ακυρωση 15 μέρες πριν να γλιτώσεις το ελάχιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Χρησιμοποίησα λίγο το web απ'το κινητό μου και λίγο το assisted gps. Επειδή δεν έχω κάποιο πακέτο δεδομένων (ειμαι στο Απεριόριστα 35) και διαβασα αν δεν κάνω λάθος οτι η cosmote χρεώνει 12Ε/ΜΒ, θα πάθω κανένα εγκεφαλικό όταν έρθει ο λογαριασμός? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Χρησιμοποίησα λίγο το web απ'το κινητό μου και λίγο το assisted gps. Επειδή δεν έχω κάποιο πακέτο δεδομένων (ειμαι στο Απεριόριστα 35) και διαβασα αν δεν κάνω λάθος οτι η cosmote χρεώνει 12Ε/ΜΒ, θα πάθω κανένα εγκεφαλικό όταν έρθει ο λογαριασμός? Το a-gps δεν κατεβάζει πολλά δεδομένα. Ίσα ίσα να βρεί κάποιο στίγμα και να διευκολυνθεί να λοκάρει. Σε καρτοκινητό κοσμοτε μου έχει χρεώσει το πολύ 0,50 του ευρώ. Άρα εξαρτάται από το πόσο χρησιμοποίησες το web. 'Ελεγξε το από το μετρητή δεδομένων του κινητού για να έχεις μία εικόνα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Το a-gps δεν κατεβάζει πολλά δεδομένα. Ίσα ίσα να βρεί κάποιο στίγμα και να διευκολυνθεί να λοκάρει. Σε καρτοκινητό κοσμοτε μου έχει χρεώσει το πολύ 0,50 του ευρώ. Άρα εξαρτάται από το πόσο χρησιμοποίησες το web. 'Ελεγξε το από το μετρητή δεδομένων του κινητού για να έχεις μία εικόνα. Συνολο ληφθεντα και σταλθεντα βγαινει 10,13 kb. Μου φαινονται λιγα, αλλα ελπιζω να ισχυει και να εμπαινε τις περισσοτερες φορες απ το wifi :) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts