elkons Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 2 minutes ago, HuskerDu said: Τελικά, κάλεσα το 13888, κλαύτηκα, τους είπα για το CU με 8€/300BG και τελικά μου έδωσαν το Giagamax 18GB με 11,5€ και απεριόριστα data τους πρώτους 3 μήνες. Τι σου είπαν θα το αλλάξουν στο App?θα μπορούσε και καλύτερα με περισσότερα data αλλά εάν σε φτάνουν μια χαρά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 7 minutes ago, elkons said: Τι σου είπαν θα το αλλάξουν στο App?θα μπορούσε και καλύτερα με περισσότερα data αλλά εάν σε φτάνουν μια χαρά. Μου έστειλαν sms και είπαν ότι θα εμφανισθεί στο app το πολύ σε 24 ώρες, μια ώρα μετά το είδα. Μια χαρά είναι τα data για μένα, δεν ρώτησα αν η αλλαγή γίνεται άμεσα ή τον Οκτώβριο που λήγει το συμβόλαιο. 5 Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2025 Μια χαρά. Σταθερότατη τιμή; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. August 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2025 Καλησπέρα. Έχουμε κανένα τρόπο να πάρουμε κάποιο συμβόλαιο γύρω στα 13 ευρώ; Με Magenta one χωρίς άλλο συμβόλαιο κινητού στην οικογένεια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki_ Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 Θέλω να κάνω αίτηση φορητότητας σε Vodafone μπας και μου δώσουν καλύτερη τιμή στο Gigamax Unlimited από τα ήδη 24.83 που πληρώνω. Βλέπω online ότι πρέπει να πληρώσεις και κάρτα ανανέωσης στην Vodafone. Γνωρίζει κανείς μήπως μπορούμε να το γλιτώσουμε από κατάστημα αυτό; Ή να το θεωρήσω δεδομένο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 (edited) 5 minutes ago, riki_ said: Θέλω να κάνω αίτηση φορητότητας σε Vodafone μπας και μου δώσουν καλύτερη τιμή στο Gigamax Unlimited από τα ήδη 24.83 που πληρώνω. Βλέπω online ότι πρέπει να πληρώσεις και κάρτα ανανέωσης στην Vodafone. Γνωρίζει κανείς μήπως μπορούμε να το γλιτώσουμε από κατάστημα αυτό; Ή να το θεωρήσω δεδομένο; Κάνε αίτηση για free2go στο κέντρο καρτοκινητής που είναι τζάμπα. Εκτός κι αν θέλεις οπωσδήποτε Vodafone αντί για Nova. Στο κατάστημα θα πληρώσεις περισσότερα σίγουρα. Λιγότερα από τα 13 δεν παίζει. Edited August 24, 2025 by cu2goup 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 Θυμάται κάποιος να μου πεί την διαδικασία που κάνουμε (δηλαδή ποιο προόραμμα κατεβάζουμε)για να μπορούμε να έχουμε στο κινητό μας την δυνατότητα να κάνουμε κλήσεις σαν να κάνουμε απο το σταθερό μας(και να φαίνεται στον άλλον οτι τον καλούμε απο την σταθερή μας γραμμή).Νομίζω σου έδινε το c.c cosmote ενα κωδικό που μεσω αυτού ενεργοποιούσοες την υπηρεσία. 2 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 Εκτροπή κλήσεων; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 7 minutes ago, elkons said: Εκτροπή κλήσεων; οχι,κατεβαζεις προγραμμα στο κινητο σου, νομίζω λεγόταν zoiper και μεσω αυτου (αφου σου είχε δωσει ενα κωδικο η cosmote για να ενεργοπιοιήσεις την ανάλογη υπηρεσία τους)κανεις κλήσεις μεσω κινητου ,αλλά χρεωνεται και φένεται στον συνομιλητη σου το σταθερο σου νουμερο 4 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 1 ώρα πριν, lefkaditis said: Θυμάται κάποιος να μου πεί την διαδικασία που κάνουμε (δηλαδή ποιο προόραμμα κατεβάζουμε)για να μπορούμε να έχουμε στο κινητό μας την δυνατότητα να κάνουμε κλήσεις σαν να κάνουμε απο το σταθερό μας(και να φαίνεται στον άλλον οτι τον καλούμε απο την σταθερή μας γραμμή).Νομίζω σου έδινε το c.c cosmote ενα κωδικό που μεσω αυτού ενεργοποιούσοες την υπηρεσία. Αν έχεις fritzbox κατεβάζεις το Fritz Fon και από εκεί κάνεις τις κλήσεις. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 3 ώρες πριν, lefkaditis said: Θυμάται κάποιος να μου πεί την διαδικασία που κάνουμε (δηλαδή ποιο προόραμμα κατεβάζουμε)για να μπορούμε να έχουμε στο κινητό μας την δυνατότητα να κάνουμε κλήσεις σαν να κάνουμε απο το σταθερό μας(και να φαίνεται στον άλλον οτι τον καλούμε απο την σταθερή μας γραμμή).Νομίζω σου έδινε το c.c cosmote ενα κωδικό που μεσω αυτού ενεργοποιούσοες την υπηρεσία. Στον OTE επιτρέπεται η σύνδεση της εφαρμογής VoIP να γίνεται μόνο από το δίκτυο της ίδιας της γραμμής. Επομένως χρειάζεσαι ή VPN από το κινητό προς το σπίτι/χώρο που λειτουργεί η γραμμή, ή προτιμότερα ένα τηλεφωνικό κέντρο που χειρίζεται τη γραμμή και μπορείς να συνδεθείς σε αυτό με το κινητό σου (όπως πχ το fritz που σου πρότειναν). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 Στις 25 Αυγ έκανα φορητότητα σταθερού σε διπλανή εταιρεία και δεν με κάλεσαν ποτέ από cosmote για αντιπροσφορά. Εξεπλάγην μπορώ να πω. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 3 ώρες πριν, sou_d said: Στις 25 Αυγ έκανα φορητότητα σταθερού σε διπλανή εταιρεία και δεν με κάλεσαν ποτέ από cosmote για αντιπροσφορά. Εξεπλάγην μπορώ να πω. Εχει ολοκληρωθει η φορητοτητα του σταθερού σου?Μήπως δεν έχει λάβει ακόμα το αίτημα η cosmote? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 (edited) 10 ώρες πριν, boban3 said: Εχει ολοκληρωθει η φορητοτητα του σταθερού σου?Μήπως δεν έχει λάβει ακόμα το αίτημα η cosmote? Έχει ολοκληρωθεί εδώ και 5 μέρες. Τι να πεις. Καλά, χαμένος δεν βγήκα, αλλά θα ήθελα να τους παίξω μπαλίτσα 😁 Edited August 30, 2025 by sou_d 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 8 ώρες πριν, sou_d said: Έχει ολοκληρωθεί εδώ και 5 μέρες. Τι να πεις. Καλά, χαμένος δεν βγήκα, αλλά θα ήθελα να τους παίξω μπαλίτσα 😁 Έπρεπε να τους πάρεις εσύ και να τους πεις.. "ξεχάσατε να με πάρετε τι έγινε;" 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. August 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2025 15 ώρες πριν, cu2goup said: Έπρεπε να τους πάρεις εσύ και να τους πεις.. "ξεχάσατε να με πάρετε τι έγινε;" Το κλασικό "Τι έγινε ρε παιδιά;" 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 (edited) Ανανέωση από φοιτητικό καρτοσυμβολαιο, μου έδιναν και με τα 35gb στα 8,5 , τόσο πλήρωνα και για το φοιτητικό αλλά επέλεξα αυτό. Edited September 2, 2025 by dennis99 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 7 minutes ago, dennis99 said: Ανανέωση από φοιτητικό καρτοσυμβολαιο, μου έδιναν και με τα 35gb στα 8,5 , τόσο πλήρωνα και για το φοιτητικό αλλά επέλεξα αυτό. Είδες καλά το συμβόλαιο και τους 24 μήνες (ή 18) είναι σταθερή η τιμή; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 (edited) 28 minutes ago, elkons said: Είδες καλά το συμβόλαιο και τους 24 μήνες (ή 18) είναι σταθερή η τιμή; Είναι 24μηνο, η τιμή είναι μέχρι Αύγουστο του 26 καθώς μετά λήγει μια έκπτωση των 5€ που είχαν βάλει από το προηγούμενο συμβόλαιο λόγω του σταθερού και πάει στα 15 μέχρι την λήξη, το θεωρώ καλή τιμή και πάλι. Μου προσέφεραν και το unlimited στα 12,5 και μετά θα πήγαινε στα 18 αλλά μου αρκούνε και τα 70gb. Edit: αναγράφεται και τέλος κινητής και αφαιρείται εφόσον είμαι δικαιούχος απαλλαγής οπότε νομίζω η τιμή διαμορφώνεται στα 8,80, διορθώστε με αν κάνω λάθος. Edited September 2, 2025 by dennis99 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 15 minutes ago, dennis99 said: Ζηλεύω 😌 Πολύ δυνατό για Cosmote. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki_ Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 (edited) Έκανα φορητότητα μήπως και πάρω καλύτερη προσφορά για το Cosmote Gigamax. Έλαβα σήμερα την κάρτα sim(δεύτερη εργάσιμη)από τον νέο πάροχο και το status στην εξέλιξη παραγγελίας είναι το εξής: Quote ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ (ΕΒΔΑΦ), ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ SMS. Υπάρχει χρόνος να με καλέσει η Cosmote ή το χάσαμε το τρένο; Edited September 9, 2025 by riki_ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. September 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2025 21 ώρες πριν, riki_ said: Έκανα φορητότητα μήπως και πάρω καλύτερη προσφορά για το Cosmote Gigamax. Έλαβα σήμερα την κάρτα sim(δεύτερη εργάσιμη)από τον νέο πάροχο και το status στην εξέλιξη παραγγελίας είναι το εξής: Υπάρχει χρόνος να με καλέσει η Cosmote ή το χάσαμε το τρένο; Έκανες τη φορητότητα σε κατάστημα ή τηλεφωνικά ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki_ Δημ. September 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2025 10 minutes ago, ANAGNPANA said: Έκανες τη φορητότητα σε κατάστημα ή τηλεφωνικά ; Online. Σήμερα έλαβα και επίσημα sms ότι το αιτημα υποβληθηκε στην ΕΒΔΑΦ πριν καμιά ώρα. Άρα φαντάζομαι είτε σήμερα είτε αύριο θα πάει το αίτημα στην Cosmote? 2 ώρες πριν, riki_ said: Online. Σήμερα έλαβα και επίσημα sms ότι το αιτημα υποβληθηκε στην ΕΒΔΑΦ πριν καμιά ώρα. Άρα φαντάζομαι είτε σήμερα είτε αύριο θα πάει το αίτημα στην Cosmote? Ενημερώνω. Έλαβα κλήση πριν λίγο από Cosmote. 18.09 με την έκπτωση σταθερής(10%) και 3 πάγια δώρο, 24 μηνο συμβόλαιο. Μια χαρά μου φάνηκε, οπότε προχώρησα και ακύρωσα την φορητότητα στο CU. Τώρα να δω πως θα πάρω τα 13 ευρώ που πλήρωσα για την online ανανέωση στην Cu. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. September 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2025 2 ώρες πριν, riki_ said: Online. Σήμερα έλαβα και επίσημα sms ότι το αιτημα υποβληθηκε στην ΕΒΔΑΦ πριν καμιά ώρα. Άρα φαντάζομαι είτε σήμερα είτε αύριο θα πάει το αίτημα στην Cosmote? Ενημερώνω. Έλαβα κλήση πριν λίγο από Cosmote. 18.09 με την έκπτωση σταθερής(10%) και 3 πάγια δώρο, 24 μηνο συμβόλαιο. Μια χαρά μου φάνηκε, οπότε προχώρησα και ακύρωσα την φορητότητα στο CU. Τώρα να δω πως θα πάρω τα 13 ευρώ που πλήρωσα για την online ανανέωση στην Cu. Όλα απεριόριστα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki_ Δημ. September 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2025 45 minutes ago, sou_d said: Όλα απεριόριστα; Ναι το gigamax unlimited είναι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts