Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

54 minutes ago, greatst said:

Πες μας πώς πήγε, αν θέλεις.

28€ ο καθένας αριθμός για το unlimited. Πολλά δεν είναι;

1 hour ago, kostas123464 said:

28€ ο καθένας αριθμός για το unlimited. Πολλά δεν είναι;

Εφόσον με €24 μπορείς να πας στο NEO αυτήν τον μήνα ... δεν έχεις να σκεφτείς κάτι! 🙂

Just now, greatst said:

Εφόσον με €24 μπορείς να πας στο NEO αυτήν τον μήνα ... δεν έχεις να σκεφτείς κάτι! 🙂

Λογικό μου ακούγεται και χωρίς δέσμευση.

14 minutes ago, kostas123464 said:

Λογικό μου ακούγεται και χωρίς δέσμευση.

Καλύτερα Neo με 24€ και χωρίς δέσμευση. 

6 minutes ago, hercoulis said:

οι τιμές τους  🚨

IMG_7538.jpeg

Έχω προχθές πάντως πήρα το unlimited για τον αδελφο μου στα 24,90 από κατάστημα Cosmote. Οπότε μάλλον αυτές είναι τιμές καταλόγου

Edited by AlexM2

3 minutes ago, AlexM2 said:

Έχω προχθές πάντως πήρα το unlimited για τον αδελφοθ στα 24,90

Θα ρεφάρουν από αλλού. Όποιος είναι αδαής τον κοπανάνε κανονικά. 

9 minutes ago, hercoulis said:

Θα ρεφάρουν από αλλού. Όποιος είναι αδαής τον κοπανάνε κανονικά. 

Δεν νομίζω. Εγώ ρώτησα για προσφορά σε Γερμανός και cosmote και μου είπαν την ίδια τιμή. Απλά προτίμησα Cosmote γιατί η συμπεριφορά του παλικαριού στον Γερμανό ήταν ότι να ναι. 

Edited by AlexM2

9 minutes ago, AlexM2 said:

Δεν νομίζω. Εγώ ρώτησα για προσφορά σε Γερμανός και cosmote και μου είπαν την ίδια τιμή. Απλά προτίμησα Cosmote για η συμπεριφορά του παλικαριού στον Γερμανό ήταν ότι να ναι. 

Είναι άλλο τι νομίζεις, άλλο να μπεις & να ζητήσεις προσφορά, και άλλο να μπει κάποιος να κάνει μια σύνδεση. 

Just now, hercoulis said:

Είναι άλλο τι νομίζεις, άλλο να μπεις & να ζητήσεις προσφορά, και άλλο να μπει κάποιος να κάνει μια σύνδεση. 

Εσένα δηλαδή σου είπαν αυτές τις τιμές; Αν ναι πάω πάσο

4 minutes ago, AlexM2 said:

Εσένα δηλαδή σου είπαν αυτές τις τιμές; Αν ναι πάω πάσο

Από δυο καταστήματα, δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα γιατί είναι 100αδες. 
Και ανάλογα διαφορετικές οι περιπτώσεις. 

5 minutes ago, hercoulis said:

Από δυο καταστήματα, δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα γιατί είναι 100αδες. 
Και ανάλογα διαφορετικές οι περιπτώσεις. 

Οι τιμές στο δίκτυο Cosmote και Γερμανός δεν αλλάζουν. Οταν βγαίνει μια προσφορά ενημερώνονται ανάλογα. Αλλά εσένα σου είπαν πως είναι αυτές οι τιμές; Αναφέρομαι για την κινητή τα υπόλοιπα έχουν ίδια τιμή παντού ακόμα και στο site

Edited by AlexM2

56 minutes ago, hercoulis said:

οι τιμές τους  🚨

IMG_7538.jpeg

Ο πατέρας μου εχει καρτοσυμβόλαιο 8GB στα 18€ σταθερή τιμή 24 μήνες με επιδότηση 170€ 

Καταλόγου είναι, που το βρήκες το χαρτί σε κατάστημα να σου δώσουν αυτές τις τιμές;😂

17 minutes ago, AlexM2 said:

Οι τιμές στο δίκτυο Cosmote και Γερμανός δεν αλλάζουν. Οταν βγαίνει μια προσφορά ενημερώνονται ανάλογα. Αλλά εσένα σου είπαν πως είναι αυτές οι τιμές; Αναφέρομαι για την κινητή τα υπόλοιπα έχουν ίδια τιμή παντού ακόμα και στο site

Δεν δίνουν καταλόγου για φορητότητα ο Θείος μου πήρε Gigamax unlimited 20€ με αλλο ενα Gigamax unlimited 25€ και σταθερό Dobleplay 4G+ 25€.

20 minutes ago, AlexM2 said:

Μα δε δουλεύουν διαφορετικά στα τόσα χρόνια που υπάρχουν. Συνέχεια με μια προσφορά είναι. Οι τιμές καταλόγου και οποίος ζητήσει προσφορά θα την πάρει.  
Δεν γνωρίζουν όλοι όμως και το κόλπο καλά κρατεί. 
Και μου απαντάς -Δεν νομίζω. Και σου απαντώ, - οποίος δεν πει τη μαγική λέξη η τιμή εκτοξεύεται (κατάλογος).  

4 minutes ago, elkons said:

Καταλόγου είναι, που το βρήκες το χαρτί σε κατάστημα να σου δώσουν αυτές τις τιμές;😂

Σε ευχαριστώ. Πραγματικά όμως. Χθεσινό χαρτί είναι. 
Με βοηθάς να αποδείξω ότι από δυο καταστήματα δεν βγαίνει συμπέρασμα. 

Και κάτι άλλο. Πάλι διαφορετική περίπτωση ο πατέρας σου , ο οποίος είναι πελάτης, με κάποιον που θα ανοίξει την πόρτα να κάνει συμβόλαιο στο κατάστημα. 

1 hour ago, elkons said:

Δεν δίνουν καταλόγου για φορητότητα ο Θείος μου πήρε Gigamax unlimited 20€ με αλλο ενα Gigamax unlimited 25€ και σταθερό Dobleplay 4G+ 25€.

Μα αυτό λέω ότι δεν δίνουν καταλόγου στο κατάστημα. Για νέα σύνδεση και φορητότητα η τιμή αλλάζει αλλά σίγουρα δεν είναι καταλόγου

1 hour ago, hercoulis said:

Και κάτι άλλο. Πάλι διαφορετική περίπτωση ο πατέρας σου , ο οποίος είναι πελάτης, με κάποιον που θα ανοίξει την πόρτα να κάνει συμβόλαιο στο κατάστημα. 

Σε τι με ευχαριστείς; Όλα τα καταστήματα τον ίδιο έχουν. Προσωπικά θα ντρεπόμουν να δώσω σε πελάτη τέτοιον κατάλογο. Οκ τιμές καταλόγου είναι αλλά ακριβά πολύ, ούτε καν site.

Το ξέρω αυτό που ήθελα να πω είναι πως δεν θα πάρει κανένας τιμή καταλόγου (επίσημο καταστημάτων) ούτε του site πλησιάζονται.

1 minute ago, AlexM2 said:

Μα αυτό λέω ότι δεν δίνουν καταλόγου στο κατάστημα. Για νέα σύνδεση και φορητότητα η τιμή αλλάζει αλλά σίγουρα δεν είναι καταλόγου

Για ανανέωση τις περισσότερες φορές πάλι δεν δίνουν καταλόγου πχ GIGAMAX Unlimited 80ε. Αλλά και να δώσουν ούτε ο πιο πλούσιος δε θα έδινε τόσα θα είχε κάνει φορητότητα ή δε θα το ανανέωνε.

Edited by elkons

1 hour ago, hercoulis said:

Μα δε δουλεύουν διαφορετικά στα τόσα χρόνια που υπάρχουν. Συνέχεια με μια προσφορά είναι. Οι τιμές καταλόγου και οποίος ζητήσει προσφορά θα την πάρει.  
Δεν γνωρίζουν όλοι όμως και το κόλπο καλά κρατεί. 
Και μου απαντάς -Δεν νομίζω. Και σου απαντώ, - οποίος δεν πει τη μαγική λέξη η τιμή εκτοξεύεται (κατάλογος).  

Δεν απάντησες όμως αν όντως σου είπαν αυτές τις τιμές. Για να έχουμε μέτρο σύγκρισης και τρίτο κατάστημα

8 minutes ago, elkons said:

Σε τι με ευχαριστείς; Όλα τα καταστήματα τον ίδιο έχουν. Προσωπικά θα ντρεπόμουν να δώσω σε πελάτη τέτοιον κατάλογο. Οκ τιμές καταλόγου είναι αλλά ακριβά πολύ, ούτε καν site.

Το ξέρω αυτό που ήθελα να πω είναι πως δεν θα πάρει κανένας τιμή καταλόγου (επίσημο καταστημάτων) ούτε του site πλησιάζονται.

Για ανανέωση τις περισσότερες φορές πάλι δεν δίνουν καταλόγου πχ GIGAMAX Unlimited 80ε. Αλλά και να δώσουν ούτε ο πιο πλούσιος δε θα έδινε τόσα θα είχε κάνει φορητότητα ή δε θα το ανανέωνε.

Αυτό αναφερα και πιο πάνω ότι όλα τα καταστήματα έχουν το ίδιο κατάλογο. Ποτέ μα ποτέ δεν έχω πετύχει τιμές καταλόγου. Το ότι μπορεί να πουν είναι προσφορά από 80€ 25 και να φανεί σούπερ προσφορά ναι. Αλλά το να δώσουν τιμές καταλόγου στην κινητή ειδικά δεν οδηγεί σε πώληση στα καταστήματα και δεν είναι βιώσιμο. Οπότε δεν υπάρχει όφελος και ο πελάτης θα πάει να πάρει την προσφορά από το site. 

Edited by AlexM2

Τον τελευταίο χρόνο στον Γερμανό για φορητότητα το δίνουν στα 24ε. Στο τοπικό κατάστημα ήδη έχουν καρτελάκια όποιος θέλει να μεταφερθεί στη COSMOTE για GIGAMAX Unlimited είναι 24. Ρώτησα 24 μήνες σταθερή τιμή. Είχα ανεβάσει φωτογραφία.

Άμα ισχύει για όλα τα καταστήματα θα σας γελάσω σε 2 εδώ τόσο είναι.

Edited by elkons

2 minutes ago, elkons said:

Τον τελευταίο χρόνο στον Γερμανό για φορητότητα το δίνουν στα 24ε. Στο τοπικό κατάστημα ήδη έχουν καρτελάκια όποιος θέλει να μεταφερθεί στη COSMOTE για GIGAMAX Unlimited είναι 24. Ρώτησα 24 μήνες σταθερή τιμή. Είχα ανεβάσει φωτογραφία.

Ναι και εμένα 24,95 μου είπαν οπότε είναι κάτι που ισχύει παντού γιατί και εγώ την ίδια τιμή πετυχα

Ξέρει κανείς εάν πάω από φοιτητικό what's up σε cosmote neo unlimited σε περίπτωση που ξαναγυρίσω σε what's up θα ισχύει το φοιτητικό;

1 ώρα πριν, elkons said:

Τρίκαλα και Ζάκυνθο που ρώτησα μου είπανε 27.67€ αν υπάρχει σταθερό ΟΤΕ

12 ώρες πριν, George6633 said:

Τρίκαλα και Ζάκυνθο που ρώτησα μου είπανε 27.67€ αν υπάρχει σταθερό ΟΤΕ

Ε τότε είναι ανα καταστήματα 

Ολικό ξήλωμα για το deals for you, και πλήρη αντικατάσταση του από το Telekom Moments. Όλο το κομμάτι της εφαρμογής έρχεται απευθείας από το oneapp που υπάρχει στις άλλες χώρες. Αισθητά πιο γρήγορη η πλοήγηση εντός της ενότητας, με εξαιρέσεις φυσικά όλες τις προσθήκες cosmote (πχ τα supermarket deals) που παίζουν με web διεπαφές. 

Στο Telekom Moments έχει κουπόνι -20% στην Nespresso.

Σε περίπτωση που το εξαργυρώσω θα εμφανιστεί καινούργιο κουπόνι?Είναι δηλαδή σαν τον κωδικό της shell?

Edited by dalton114