Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτά είναι τραγικά πράγματα που κάνουν. 

Αρχική τιμή πάντως το γράφουν στην εφαρμογή 80€ και κάτι.. 

Και σε φίλο που του ήρθε ανανέωση στο Giga max 10 στα 30 και ευρώ έκανε αίτηση για μετατροπή σε whats up και του έκαναν προσφορά. 

Όχι κάτι το ιδιαίτερο νομίζω 22€ μου είπε αλλά καμία σχέση με τα 30 και. 

Nova only Edge SA For Ever.. 

3 ώρες πριν, cocu said:

Με εκνευρίζει να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες (φορητότητα). Καλυτερα να φύγω μήπως βάλουν μυαλό εκεί στην cosmote

Σεβαστό αλλά, αν ξεκινήσεις διαδικασία φορητότητας προς vodafone cu π.χ., θα σου κάνουν σίγουρα καλή αντιπροσφορά. Δυστυχώς το συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο έτσι παίζεται.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Είχα συμβόλαιο κινητής απεριόριστα όλα στα 14 ευρώ (+29 100αρα στο σπίτι)

Εληγε όμως το κινητό και έκανα φορητότητα στην CU. Όπως περίμενα με πήραν τηλέφωνο για αντιπροσφορά.

20,61 για ίδιες παροχές στο κινητό συν 3 μήνες δώρο πάγιο. 
Άμα βάλω και οπτική ίνα στο σπίτι, θα πάει αυτόματα στα 15,61. Η ιδιοκτήτρια όμως δεν με αφήνει, άρα για την ώρα θα μεινω ως έχει. 
Για χαλκό 100αρα που έχω, μου έδωσαν ακριβώς την ίδια τιμή που είχα. 

Άρα μου φαίνεται ότι το παιχνίδι παίζεται πλέον περισσότερο με τις οπτικές ίνες. Εκεί κάνουν δυνατές προσφορές (νομίζω μου είπαν 100αρα οπτική με 24 ευρώ, αν εν τελεί μπορώ να την βάλω)

Καλημερα να ρωτησω γιατι ξεχασα τι μου ειπαν.

Εκανα φορητοτητα κινητου απο nova σε cosmote, μου ειπαν θα ερθει αυριο 21/1/2025 ο κουριερ να του δωσω αντιγραφο ταυτοτητας και να μου δωσει μια καρτα sim.

Μετα τι γινεται? να βαλω αμεσως την sim η περιμενω κατι?

23 minutes ago, mastorantza said:

Μετα τι γινεται? να βαλω αμεσως την sim η περιμενω κατι?

Αν το κινητό σου παίρνει 2 sim μπορείς να την βάλεις και όταν ολοκληρωθεί η φορητότητα θα ενεργοποιηθεί. Μετά μπορείς να βγάλεις την sim της Nova και να βάλεις την sim της Cosmote στο slot 1 αν δεν είναι ήδη.

Διαφορετικά βάλε την όταν δεις ότι με την Nova έχει βγει εκτός δικτύου. Κάνει 2-3 εργάσιμες να ολοκληρωθεί η φορητότητα.

6 ώρες πριν, tasosathan said:

Είχα συμβόλαιο κινητής απεριόριστα όλα στα 14 ευρώ (+29 100αρα στο σπίτι)

Εληγε όμως το κινητό και έκανα φορητότητα στην CU. Όπως περίμενα με πήραν τηλέφωνο για αντιπροσφορά.

20,61 για ίδιες παροχές στο κινητό συν 3 μήνες δώρο πάγιο. 
Άμα βάλω και οπτική ίνα στο σπίτι, θα πάει αυτόματα στα 15,61. Η ιδιοκτήτρια όμως δεν με αφήνει, άρα για την ώρα θα μεινω ως έχει. 
Για χαλκό 100αρα που έχω, μου έδωσαν ακριβώς την ίδια τιμή που είχα. 

Άρα μου φαίνεται ότι το παιχνίδι παίζεται πλέον περισσότερο με τις οπτικές ίνες. Εκεί κάνουν δυνατές προσφορές (νομίζω μου είπαν 100αρα οπτική με 24 ευρώ, αν εν τελεί μπορώ να την βάλω)

14€ giga max Unlimited? 

Φοβάται μην την χαλάσεις το σπίτι με μια μικρή τρύπα τι να πω....... 

Νεόδμητο είναι το σπίτι; 

Just now, Antonio21 said:

14€ giga max Unlimited? 

Φοβάται μην την χαλάσεις το σπίτι με μια μικρή τρύπα τι να πω....... 

Νεόδμητο είναι το σπίτι; 

Ναι, τόσο έδινα, το είχα κάνει συμβόλαιο συνδιαστικο με το σπίτι τον 2/2023 (όλα απεριόριστα στο κινητό + 28,9 για 100αρα χαλκό απεριόριστα όλα). Τρομερή η προσφορά που πήρα τότε, αλλά προφανώς σιγά μην μου την ξαναδίναν και τώρα 

Φοβάται μην την χαλάσουν την πέτρα που έχει κάτω μέχρι την πολυκατοικία. Του 80 είναι το σπίτι. Ούτε αυτή ούτε οι γιοι της καταλαβαίνουν......

Και εγώ στο ενοίκιο είμαι δυστυχώς και σε νιώθω φίλε μου 😊

Εγώ πάλι δεξ είμαι με ενοίκιο αλλά δεν έχω διαθεσιμότητα σε οπτική ίνα 😂

Συγνώμη μπορούν 100αρα σε χαλκό ,και τόσα χρόνια  πληρώνουμε 24αρα και με το ζόρι δίνουν 15 σε χαλκό;

Τι 15, ούτε 2 δε μπορούν να δώσουν σε κάποιες περιπτώσεις. 

Edited by hercoulis

2 ώρες πριν, hercoulis said:

Συγνώμη μπορούν 100αρα σε χαλκό ,και τόσα χρόνια  πληρώνουμε 24αρα και με το ζόρι δίνουν 15 σε χαλκό;

Στην περιοχή μου έχω 100αρα χαλκό από το 2017-2018 νομίζω. Πρέπει να έχει να κάνει με την ποιότητα των γραμμών και πόσο πυκνά έχουν καφαο

3 ώρες πριν, elkons said:

Εγώ πάλι δεξ είμαι με ενοίκιο αλλά δεν έχω διαθεσιμότητα σε οπτική ίνα 😂

Καλύτερα δικό σου σπίτι και ας βάλεις Starlink 😊

43 minutes ago, Antonio21 said:

Καλύτερα δικό σου σπίτι και ας βάλεις Starlink 😊

Μου βγαίνει πιο ακριβό 💩

Καλά δεν είμαι και σε απομακροσμένη περιοχή απλώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα οπτικής ίνας. 

Γενικά αν δεις στο χάρτη στο Δήμο Χαλκίδας αν δεις η διαθεσιμότητα μόνο στο κέντρο της Χαλκίδας πουθενά αλλού, για τα κλάματα διαθεσιμότητα μόνο γύρω από τη COSMOTE στο κέντρο δηλαδή. 

4 ώρες πριν, tasosathan said:

Ναι, τόσο έδινα, το είχα κάνει συμβόλαιο συνδιαστικο με το σπίτι τον 2/2023 (όλα απεριόριστα στο κινητό + 28,9 για 100αρα χαλκό απεριόριστα όλα). Τρομερή η προσφορά που πήρα τότε, αλλά προφανώς σιγά μην μου την ξαναδίναν και τώρα 

Φοβάται μην την χαλάσουν την πέτρα που έχει κάτω μέχρι την πολυκατοικία. Του 80 είναι το σπίτι. Ούτε αυτή ούτε οι γιοι της καταλαβαίνουν......

13,75€ Giga Max Unlimited ειχα παρει και εγω 2/2023 και μετα καταργησαν το 1€ εκπτωση του ηλεκτρονικου λογαριασμου και πηγε 14,75€.

Ζοριστηκα αρκετα αυτες της μερες με προσφορες κτλ αλλα καταφερα και ανανεωσα στα 14,77€ το Giga Max Unlimited για αλλα 2 χρονια, μαζι ανανεωσα και το σταθερο 24αρα στα 23,90€ και φορητοτητα απο nova σε Giga Max 5GB στα 12,64€.

Edited by mastorantza

4 ώρες πριν, hercoulis said:

Και 200Mbps μπορούν σε χαλκό με VDSL profile 35b, και υπάρχουν και εναλλακτικές τεχνολογίες όπως G.Fast, που μπορούν να φτάσουν έως και Gbit πάνω από κλασικό τηλεφωνικό δίκτυο. Ευτυχώς εδώ πήγαμε απευθείας σε οπτικές, αντί να προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανό τον χαλκό.

Οτιδήποτε πάνω από 50Mbps VDSL δίνεται με τοπολογία FTTC (Fiber to the Cabinet) δηλαδή το καλώδιο που φεύγει από το σπίτι μας τερματίζεται στο DSLAM που είναι σε μία κοντινή καμπίνα και μετά το σήμα φεύγει με οπτική ίνα. Έτσι γλιτώνεις τα χιλιόμετρα καλωδίου χαλκού που σε συνέδεαν μέχρι το Αστικό Κέντρο και επιδείνωναν την ταχύτητα.

Όταν έχεις VDSL κάτω από 50 Mbps, σχεδόν σίγουρα συνδέεσαι απευθείας στο Αστικό Κέντρο. Το αυξημένο μήκος ταλαιπωρημένου χάλκινου καλωδίου, αλλά και η αδυναμία να χρησιμοποιηθεί vectoring (όπως παραπάνω) ρίχνουν αρκετά την ταχύτητα.

1 hour ago, mastorantza said:

13,75€ Giga Max Unlimited ειχα παρει και εγω 2/2023 και μετα καταργησαν το 1€ εκπτωση του ηλεκτρονικου λογαριασμου και πηγε 14,75€.

Ζοριστηκα αρκετα αυτες της μερες με προσφορες κτλ αλλα καταφερα και ανανεωσα στα 14,77€ το Giga Max Unlimited για αλλα 2 χρονια, μαζι ανανεωσα και το σταθερο 24αρα στα 23,90€ και φορητοτητα απο nova σε Giga Max 5GB στα 12,64€.

θα τους πιέσω τότε σίγουρα να μου το ρίξουν και εμένα, αφού η φορητότητα στην cu ολοκληρώθηκε

2 ώρες πριν, elkons said:

Μου βγαίνει πιο ακριβό 💩

Καλά δεν είμαι και σε απομακροσμένη περιοχή απλώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα οπτικής ίνας. 

Γενικά αν δεις στο χάρτη στο Δήμο Χαλκίδας αν δεις η διαθεσιμότητα μόνο στο κέντρο της Χαλκίδας πουθενά αλλού, για τα κλάματα διαθεσιμότητα μόνο γύρω από τη COSMOTE στο κέντρο δηλαδή. 

Θα φέρει η ΔΕΗ.. 

52 minutes ago, tasosathan said:

θα τους πιέσω τότε σίγουρα να μου το ρίξουν και εμένα, αφού η φορητότητα στην cu ολοκληρώθηκε

Φοβερές τιμές πως τα καταφέρατε; 

Τα 5 Giga μου τα έδωσαν ίδια τιμή με φορητήτα από vodafone για την μητέρα μου. 

3 minutes ago, Antonio21 said:

Θα φέρει η ΔΕΗ.. 

Αφου δεν είναι στα σχέδια τους η Εύβοια πως θα φέρουν; 😌

Έτσι θα αφήσουν την περιοχή δεν γίνετε.. 

5 minutes ago, Antonio21 said:

Τα 5 Giga μου τα έδωσαν ίδια τιμή με φορητήτα από vodafone για την μητέρα μου. 

προσωπικά τους είπα "ψεματάκια" για το πόσο μου το δίνει η vodafone, και voila
αν και τους είπα ότι με 16 ευρώ μου το έδωσε η vodafone, αυτοι ειπαν 20,61 με 3 μηνες δωρο παγιο
αύριο θα τους πάρω ξανά να τους πιέσω 

Έχετε κάνει αίτηση φορητότητας η είστε σε ανανέωση; 

Σε πιο τηλέφωνο καλέσατε; 

Σας ευχαριστώ πολύ 

1 minute ago, Antonio21 said:

Έχετε κάνει αίτηση φορητότητας η είστε σε ανανέωση; 

Σε πιο τηλέφωνο καλέσατε; 

Σας ευχαριστώ πολύ 

με αίτηση φορητότητας μου έδωσαν τις τιμές αυτες
όταν τα ζήτησα χωρίς φορητότητα, οριακά μου το κλείσανε στην μουρη
2106297935 (τμήμα ειδικών προσφορών, έτσι μου το είπαν)

Η φορητήτα στο άλλο δίκτυο έχει ολοκληρωθεί; 

7 minutes ago, Antonio21 said:

Έτσι θα αφήσουν την περιοχή δεν γίνετε.. 

Εδώ και κάνα 2 χρόνια που μπήκαν οι ίνες έτσι έμεινε μόνο στο κέντρο 😃

Καλά ούτε στη κινητή τηλεφωνία είμαστε καλοί στη κάλυψη είναι σκατα εκτός κέντρου απλά η COSMOTE μας έχει Ν78 στις περισσότερες κεραίες οπότε και χαμηλό σήμα κάτι θα κάνεις θα φορτώνει ακόμα και με -123dBm.

Οι άλλες μια Ν78 έχουν σε όλο τον Δήμο 😭😂 αλλά σε κάλυψη είναι υπέρ καλύτερες λόγω θέσεων κεραιών εκτός κέντρου, κέντρο COSMOTE is the best.

Εύχομαι όμως να φέρουν φέτος 🥲