Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απιστευτο γέλιο για μια ακομη φορα απο την cosmote
με πηραν τηλ για να με ενημερώσουν για την γελοία προσφορα για ανανέωση κινητου από 14 ευρω που δινω τωρα, ΜΟΛΙΣ στα 30 ευρω + 10 ευρω δωροεπιταγη στο box

Τους ειπα ποσο δινω τωρα, τους ειπα οτι εχω και σταθερο στην cosmote και οτι θα φυγω αλλου που μου κανουν καλύτερη προσφορα. Μου ειπαν ενα "ενταξει, καντε οτι καταλαβαινετε προτου ληξει το συμβολαιο" και μου το κλεισανε

Edited by tasosathan

2 minutes ago, tasosathan said:

απιστευτο γέλιο για μια ακομη φορα απο την cosmote
με πηραν τηλ για να με ενημερώσουν για την γελοία προσφορα για ανανέωση κινητου από 14 ευρω που δινω τωρα, ΜΟΛΙΣ στα 30 ευρω + 10 ευρω δωροεπιταγη στο box

Τους ειπα ποσο δινω τωρα, τους ειπα οτι εχω και σταθερο στην cosmote και οτι θα φυγω αλλου που μου κανουν καλύτερη προσφορα. Μου ειπαν ενα "ενταξει, καντε οτι καταλαβαινετε προτου ληξει το συμβολαιο" και μου το κλεισανε

Δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω όλα τα τμήματα βασίζονται πάνω σε μια εμπορική πολιτική που τους έχουν δώσει 

κάνε αίτημα φορητότητας για καλύτερη προσφορά 

Σκληροί καρι@@ της Telekom δεν χαμπάριαζουν.. 

Nova only Edge SA For Ever.. 

Και επί Τσαμάζ τα έχουμε δει δεν είναι κάτι καινούργιο. Αφήνουν ανεξέλεγκτο ένα σύστημα να βγάζει τυχαίες τιμές για ανανέωση. 

Η καλύτερη τιμωρία είναι να φύγει κόσμος. Επειδή έχουν τους περισσότερους συνδρομητές τα βλέπουνε όλα καλά και δεν ασχολούνται. 

Μα καλά δε ντρέπονται να έχουν αυτές τις τιμές που υπάρχουν στο Site ;

Γενικά, πολύ ψηλά τον αμανέ, τη στιγμή που η χώρα δεν παράγει ούτε πρόκες, κάποιοι την έχουν δει αυτοκράτορες 😂Και γενικά όλη αυτή η φάση που δείχνει να είναι τρεις λαλούν και δύο χορεύουν, δεν το καταλαβαίνει κανείς. Βέβαια αυτοί γνωρίζουν ότι φεύγουν πχ πες 2 και έρχονται 2 από τους άλλους πάλι και έτσι είμαστε στα ίδια, άρα δεν τους απασχολεί να κρατήσουν πελάτη. Άλλωστε υπάρχει πάντα μεγάλη πιθανότητα κάποιος που ήταν cosmote να ξανά γυρίσει επειδή μπορεί να συναντήσει κακό experience στους άλλους δύο, τον γνωρίζουν αυτόν τον ψυχολογικό παράγοντα και τον αφήνουν να δουλεύει απλά έτσι στα σιγανά.. 

Δυστυχώς σε κάποια θέματα παίζουν μπάλα μόνοι τους. 

Για παράδειγμα σε χωριά σε όλη την Ελλάδα με το σήμα στα κινητά, όπως και σε γραμμές adsl στην επαρχία. 

Αναγκαστικά θα πληρώσεις και θα πληρώσεις ακριβά.. 

ειμαι σχετικά τυχερός που οι ανάγκες μου εχουν αλλάξει τον τελευταιο χρονο και πλέον οι άλλες 2 θα με καλύψουν (πλέον δουλεια-σπιτι και λιγη μουσικουλα στο αυτοκινητο)
τραβάω και το σταθερο αλλου για καλύτερη τιμη, και αντιο

15 minutes ago, elkons said:

Και επί Τσαμάζ τα έχουμε δει δεν είναι κάτι καινούργιο. Αφήνουν ανεξέλεγκτο ένα σύστημα να βγάζει τυχαίες τιμές για ανανέωση. 

Η καλύτερη τιμωρία είναι να φύγει κόσμος. Επειδή έχουν τους περισσότερους συνδρομητές τα βλέπουνε όλα καλά και δεν ασχολούνται. 

Μα καλά δε ντρέπονται να έχουν αυτές τις τιμές που υπάρχουν στο Site ;

Να πας Vodafone σαν επιλογή, την nova και ας είμαι συνδρομητής την θεωρώ πεθαμενη.. 

1 minute ago, Antonio21 said:

Να πας Vodafone σαν επιλογή, την nova και ας είμαι συνδρομητής την θεωρώ πεθαμενη.. 

και εγω εκει σκεφτομαι γιατι δώσανε καλή τιμη σταθερου προσφατα σε φιλο 
απο νοβα ηρθα πριν 2-3 χρονια (στο σταθερο) και δεν ξαναγυρναω με τιποτα

Η Vodafone δίνει πολύ καλές τιμές το τελευταίο διάστημα αν με κάλυπτε καλά θα πήγαινα. 

Μέχρι το καλοκαίρι αν είναι οκ και η Cosmote όπως πάντα δεν έχει αγγίξει τίποτα απλά έχει αναβαθμίσει θα πάω vf αν κάνει κ αυτή κάτι.

Just now, tasosathan said:

και εγω εκει σκεφτομαι γιατι δώσανε καλή τιμη σταθερου προσφατα σε φιλο 
απο νοβα ηρθα πριν 2-3 χρονια (στο σταθερο) και δεν ξαναγυρναω με τιποτα

Στο site της Vodafone κάτω κάτω βάλε το τηλ σου να σε καλέσουν πίσω.

Όταν πάρετε προσφορά από την vodafone πείτε μας εάν θέλετε τι τιμές σας έδωσαν. 

Προτού παραδώσω τα όπλα με την cosmote, ποιος είναι ο σωστός και σχετικά ανέξοδος τρόπος για να «φύγω» με φορητότητα; Να πάω να κάνω αίτηση για CU ή F2G μέσα από το site? Και έπειτα θα με πάρουν τηλέφωνο;

Edited by tasosathan

• Administrators

Η off topic συζήτηση μεταφέρθηκε σε σχετικό νήμα, μπορείτε να συνεχίσετε τη συζήτηση εκεί... https://myphone.gr/forum/topic/328/page/106/

Modpic.gif

On 8/1/2025 at 10:18 ΜΜ, tasosathan said:

Προτού παραδώσω τα όπλα με την cosmote, πως είναι ο σωστός και σχετικά ανέξοδος τρόπος για να «φύγω» με φορητότητα; Να πάω να κάνω αίτηση για CU ή F2G μέσα από το site? Και έπειτα θα με πάρουν τηλέφωνο;

Σωστός 😊

On 8/1/2025 at 10:18 ΜΜ, tasosathan said:

Προτού παραδώσω τα όπλα με την cosmote, ποιος είναι ο σωστός και σχετικά ανέξοδος τρόπος για να «φύγω» με φορητότητα; Να πάω να κάνω αίτηση για CU ή F2G μέσα από το site? Και έπειτα θα με πάρουν τηλέφωνο;

Εννοείς μόνο κινητό και όχι μαζί σταθερό και κινητό.

Με τις προσφορές μάλλον δεν το έχουν μέσω app.. 

Screenshot_20250110_182145.jpg

Με τις προσφορές μάλλον δεν το έχουν μέσω app.. 

Screenshot_20250110_182145.jpg

Είναι αυτοματοποιημένες το σύστημα τους είναι πάρα πολύ κακό 

Μου έχουν στείλει και εμένα στο σταθερό 3 προσφορές για αναβάθμιση (έχω 50αρα απεριόριστα σταθ/κιν 33,44€/μήνα)

1.Χαρακτηριστικά προγράμματος

50 Mbps

Απεριόριστα σταθερά και κινητά

TV Service

Μόνο 39,90€ με δέσμευση 24 μηνών Αναβάθμισε το συμβόλαιό σου σε πακέτο σταθερού, Internet & TV.

Απόλαυσε σειρές και ταινίες με το COSMOTE DP 50 UNL plus TV Cinema!Οι τιμές αναφέρονται σε τηλεφωνικές γραμμές με 1 κανάλι φωνής.

2.Χαρακτηριστικά προγράμματος

100 Mbps

Απεριόριστα σταθερά + 500' Κινητά

Μόνο 35,90€ με δέσμευση 24 μηνών Απόλαυσε εγγυημένη ταχύτητα Internet ως 100 Mbps!Οι τιμές αναφέρονται σε τηλεφωνικές γραμμές με 1 κανάλι φωνής.

3.Χαρακτηριστικά προγράμματος

200 Mbps

Απεριόριστα σταθερά και κινητά

Μόνο 45,90€ με δέσμευση 24 μηνών Απόλαυσε εγγυημένη ταχύτητα Internet ως 200 Mbps!Οι τιμές αναφέρονται σε τηλεφωνικές γραμμές με 1 κανάλι φωνής.

κανένα δε θα πάρω περιμένω να λήξει να λάβω πάλι ανανέωση στο ίδιο συμβόλαιο αλλά με 500 κινητά κατω από 28€ (τιμή site) άλλως αντίο.

Τιμές καταλόγου τίποτα το ιδιαίτερο.. 

Ναι παιδιά, δεν τσιμπαμε τέτοιες τιμές, εννοείται. Και δε νομίζω κανείς να τσιμπάει, εκτός και αν είναι ψάρι, λολ😅

Ολοκληρώνεται η φορητότητα από συμβόλαιο cosmote, σε vodafone cu με την προσφορά για 9 μήνες. Με πήραν από cosmote και όντως μου έκαναν πολύ καλή προσφορά για το συμβόλαιο 24 ευρώ περίπου, unlimited.

Την απέρριψα, γιατί της είπα ότι θεωρώ απαράδεκτο να με παίρνουν να ανανεώσω με 90 ευρώ συμβόλαιο κι όταν κάνω αίτηση φορητότητας να μου λένε σωστή τιμή.  Από Οκτώβριο βλέπουμε, καλά να είμαστε.

Edited by rebel1

2 ώρες πριν, rebel1 said:

Ολοκληρώνεται η φορητότητα από συμβόλαιο cosmote, σε vodafone cu με την προσφορά για 9 μήνες. Με πήραν από cosmote και όντως μου έκαναν πολύ καλή προσφορά για το συμβόλαιο 24 ευρώ περίπου, unlimited.

Την απέρριψα, γιατί της είπα ότι θεωρώ απαράδεκτο να με παίρνουν να ανανεώσω με 90 ευρώ συμβόλαιο κι όταν κάνω αίτηση φορητότητας να μου λένε σωστή τιμή.  Από Οκτώβριο βλέπουμε, καλά να είμαστε.

Δυστυχώς φίλε μου δεν έχουν όλα τα τμήματα την δυνατότητα να δίνουν αυτές τις τιμές 

δούλευα στην COSMOTE ….

τις καλύτερες τιμές πάντοτε τις είχε το τμήμα φορητότητας …

4 ώρες πριν, rebel1 said:

Μάγκας είσαι 😊

Δεν το λέω ειρωνικά, επίσης θα μπορούσαν και λίγο πιο κάτω 22€ πχ