Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγω το διευκρινησα 2 φορες. 31ε τελικη με τα παντα μεσα και σταθερη για 2 χρονια η τιμη. Ρωτησα ξεκαθαρα αν εχουν κατι αντιστοιχο του 1,5ε της vodafone και μου ειπε οχι.

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ούτε σε συμβόλαια σταθερής ούτε σε συμβόλαια κινητής αλλάζει κάτι στην τιμή κατά το διάστημα της σύμβασης στην cosmote.

15 ώρες πριν, terkos2 said:

Δεν ισχύει με τίποτα ίδια τιμή για 24μηνο

Ισχύει.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

5 ώρες πριν, GaleaNatur said:

και εγω το διευκρινησα 2 φορες. 31ε τελικη με τα παντα μεσα και σταθερη για 2 χρονια η τιμη. Ρωτησα ξεκαθαρα αν εχουν κατι αντιστοιχο του 1,5ε της vodafone και μου ειπε οχι.

Στο συμβόλαιο δεν υπάρχει ο όρος;; Σε εμένα πάντως σε συμβόλαια τον Αύγουστο υπήρχε κανονικότατα με βάση το ΔΤΚ 

Αυτήν την αύξηση την έχουν εφαρμόσει όλες οι εταιρείες;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

10 minutes ago, p_k said:

Αυτήν την αύξηση την έχουν εφαρμόσει όλες οι εταιρείες;

Ναι. Η cosmote και η nova έχουν νομίζω μέχρι 3 ευρώ και έχει να κάνει η αύξηση με τον ΔΤΚ, η nova νομίζω κάθε Φεβρουάριο την εφαρμόζει, ενώ η Vf 1,5 ευρώ τον δεύτερο χρόνο 

1 minute ago, elkons said:

ΔΤΚ=;

Κάτι με τον πληθωρισμό νομίζω είναι 

22 minutes ago, Gv2008 said:

Κάτι με τον πληθωρισμό νομίζω είναι 

https://el.wikipedia.org/wiki/Δείκτης_τιμών_καταναλωτή 🙂

23 ώρες πριν, zerokill said:

με 23 ευρώ να πας vodafone και να μην έχεις σήμα νομιζω θα το μετανιώσεις.

Περιμένω να δω αν με παρουν απο cosmote, χτες εγινε η αιτηση φορητοτητας και μου ηρθε sms. Αν δω οτι δεν τραβαει με το σημα θα ανω υπαναχωρηση και θα το γυρισω σε καρτα

7 minutes ago, traganeus said:

Περιμένω να δω αν με παρουν απο cosmote, χτες εγινε η αιτηση φορητοτητας και μου ηρθε sms. Αν δω οτι δεν τραβαει με το σημα θα ανω υπαναχωρηση και θα το γυρισω σε καρτα

Για ποια περιοχή μιλάμε φίλε μου; 

4 ώρες πριν, johnny_htc said:

Για ποια περιοχή μιλάμε φίλε μου; 

Κοζάνη μενω και εχει κομπλε σημα απλα στην δουλεια εχω θεμα στο γραφειο δεν πιανει τπτ. 

Εντωμεταξύ αυριο έρχονται τα συμβόλαια απο vodafone και δεν με εχουν πάρει απο cosmote για αντιπρόταση. Περιμένω ή απλα με έφτυσαν? 

29 minutes ago, traganeus said:

Κοζάνη μενω και εχει κομπλε σημα απλα στην δουλεια εχω θεμα στο γραφειο δεν πιανει τπτ. 

Εντωμεταξύ αυριο έρχονται τα συμβόλαια απο vodafone και δεν με εχουν πάρει απο cosmote για αντιπρόταση. Περιμένω ή απλα με έφτυσαν? 

Οκ, δουλειά αφού δεν πιάνει καμία απ ο, τι καταλαβαίνω, καλύπτεσαι με wifi calling φαντάζομαι. Για τα συμβόλαια, έρχονται αύριο για υπογραφή απ ο, τι καταλαβαίνω. Αν δεν κάνω λάθος, οι 14 μέρες για υπαναχωρηση, ξεκινάνε από τότε που θα τα παραλάβουν. Θα σου πρότεινα να κάνεις μια νύξη και στην Cosmote ότι υπογράφεις συμβόλαιο με την βοντα, μπας και ξυπνήσουν και σου δώσουν νωρίτερα μια προσφορά.

1 minute ago, johnny_htc said:

Οκ, δουλειά αφού δεν πιάνει καμία απ ο, τι καταλαβαίνω, καλύπτεσαι με wifi calling φαντάζομαι. Για τα συμβόλαια, έρχονται αύριο για υπογραφή απ ο, τι καταλαβαίνω. Αν δεν κάνω λάθος, οι 14 μέρες για υπαναχωρηση, ξεκινάνε από τότε που θα τα παραλάβουν. Θα σου πρότεινα να κάνεις μια νύξη και στην Cosmote ότι υπογράφεις συμβόλαιο με την βοντα, μπας και ξυπνήσουν και σου δώσουν νωρίτερα μια προσφορά.

Στο γραψειο cosmote πιανω 1 γραμμη 5g και vodafone οριακα 2 γραμμες σε 2g. Δεν εχω προβλημα επικοινωνίας μονο οτι δεν θα εχω δεδομενα

Just now, traganeus said:

Στο γραψειο cosmote πιανω 1 γραμμη 5g και vodafone οριακα 2 γραμμες σε 2g. Δεν εχω προβλημα επικοινωνίας μονο οτι δεν θα εχω δεδομενα

Οκ, μια γραμμή 5G Cosmote, δεν είναι άσχημα. Απλά δεν θα έχεις ταχύτητες, ίσως πιο αργή απόκριση, αλλά 90% δουλεύει εντός κτιρίων. Εννοείται έχεις και ομιλία, αν και σε περίεργα σημεία μπορεί να στο ρίξει σε 2G. Μικρό το κακό θα μου πεις 

2 minutes ago, traganeus said:

Μπορεί στο μέρος εκεί να εκρεμμεί εγκατάσταση ή αδειοδότηση!

Γιαυτό κύριοι λέω πως τα 41€ δεν αξίζουν για gigamax unlimited, δεν είναι παντού τέλειο το δίκτυο τους 😊

1 minute ago, Chrischal1908 said:

Μπορεί στο μέρος εκεί να εκρεμμεί εγκατάσταση ή αδειοδότηση!

Μπα είμαστε μεσα στο ορυχείο της ΔΕΗ οπότε το βλεπω πολυ χλωμο να βαλουν κεραία 

5 ώρες πριν, Gv2008 said:

Ναι. Η cosmote και η nova έχουν νομίζω μέχρι 3 ευρώ και έχει να κάνει η αύξηση με τον ΔΤΚ, η nova νομίζω κάθε Φεβρουάριο την εφαρμόζει, ενώ η Vf 1,5 ευρώ τον δεύτερο χρόνο 

Με τη σημείωση ότι έχω πετύχει περιπτώσεις σε Cosmote και Nova που έχουν τον όρο αλλά δεν τον έχουν ενεργοποιήσει. Η Vodafone είναι πολύ πιο "επιμελής".

8 minutes ago, traganeus said:

Μπα είμαστε μεσα στο ορυχείο της ΔΕΗ οπότε το βλεπω πολυ χλωμο να βαλουν κεραία 

Ναι, εκεί λογικά μόνο micro σε κάποιο κτίριο θα μπορούσαν, όσο πιο κοντά γίνεται. 

1 minute ago, king2009 said:

Αρχισαν τα γλεντια με τις extra sim. Ε ρε τι εχει να γινει. 

Image 2.jpg

Fph-BWYm-Xs-AA0-G9j.jpg

Τα διαβάζω φίλε μου σε διπλανό φόρουμ.

Απλά απογοήτευση.

Παύλος Παυλίδης 

Just now, p_k said:

Τα διαβάζω φίλε μου σε διπλανό φόρουμ.

Απλά απογοήτευση.

Best δικτυο ever ετσι. Μονο στις διαφημισεις ειναι καλοι και να προωθουν το 5G οτι εχουμε 99% καλυψη. Εχει να πεσει ακυρωση ηδη 6 γνωστοι απο αυριο κοβουν τα παντα ατελως εννοειται και το gigamax και τις extra sim και αλλοι θα πανε καρτοκινητο αλλοι σε αλλη εταιρια. Πανηγυρι θα γινει ελπιζω να πονεσουν. Εγω επειδη εχω αναφερει οτι απλα ζω σε επαρχια με ρημαδι δικτυο vdsl και τραγικες ταχυτητες θα πληρωσω το 25αρι της extra μαζι με το gigamax. Μονο που θα παιξει καταναλωση 30-40TB το μηνα ετσι γιατι γουσταρω οπως γουσταρουν και αυτοι να κανουν οτι θελουν και να παιζουν παιχνιδακια με τα λεφτα μας. 

Ξέρω φίλε μου, κοντά είμαστε σχετικά.

Παύλος Παυλίδης 

21 minutes ago, king2009 said:

Αρχισαν τα γλεντια με τις extra sim. Ε ρε τι εχει να γινει. 

Image 2.jpg

Fph-BWYm-Xs-AA0-G9j.jpg

Ναι δυστυχώς. Στη Vodafone ακόμα τίποτα με την extrasim. Μπορεί να φανεί στον επόμενο λογαριασμό.