zerokill Δημ. Πέμπτη στις 06:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:38 πμ 1 ώρα πριν, traganeus said: Λοιπόν, είχα μέχρι τώρα το GIGAMAX UNLIMITED στα 15.42€ με μια προσφορά που μου είχε κάνει με ανανέωση σταθερου και τηλεόρασης. Τώρα που πέρασαν 2 χρόνια μ κάνει προσφορά στα 27.34€ για 24 μήνες. Πιστεύετε αξίζει ή να δοκιμάσω να πάω σε άλλη εταιρεία για καλύτερη τιμή? Ή μήπως το γυρίσω σε καρτοκινητό? Περισσότερο με ενδιαφέρουν τα απεριόριστα GB Πάρε και προσφορά από αλλού και αν σου κάνουν τον δύσκολο μετά φορητοτητα η καρτοκινητο. 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
traganeus Δημ. Πέμπτη στις 10:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:28 πμ Μίλησα με chat και δεν δίνει κάτι, μετά πήρα τηλ στο 2106295102 μίλησα με μια πολυ εξυπηρετική κοπέλα και μου είπε οτι το στέλνει στο αρμόδιο τμήμα και θα με πάρουν μέσα στην μέρα για προσφορά. Πόσο περίπου δίνουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 05:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:30 μμ https://typologies.gr/den-tha-ayxithoyn-amesa-ta-syndyastika-paketa-cosmote-tv-netflix/ Όσοι το κάναμε την γλιτώσαμε για λίγο καιρό την αύξηση. Γενικά όλα πάνε προς τα πάνω Youtube αύξηση, Netflix αύξηση δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει πλέον τα 15.99€. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 05:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:34 μμ 7 ώρες πριν, traganeus said: Μίλησα με chat και δεν δίνει κάτι, μετά πήρα τηλ στο 2106295102 μίλησα με μια πολυ εξυπηρετική κοπέλα και μου είπε οτι το στέλνει στο αρμόδιο τμήμα και θα με πάρουν μέσα στην μέρα για προσφορά. Πόσο περίπου δίνουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα? Αα τελικά δίνουν και για ανανέωση συμβολαίου κινητής ή σταθερής δηλαδή Οπότε δεν νομίζω εξωτερικός συνεργάτης τους για να συγχρονίζει με τα τμήματα τους υποθέτω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Πέμπτη στις 06:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:48 μμ 1 hour ago, elkons said: Αα τελικά δίνουν και για ανανέωση συμβολαίου κινητής ή σταθερής δηλαδή Οπότε δεν νομίζω εξωτερικός συνεργάτης τους για να συγχρονίζει με τα τμήματα τους υποθέτω Cosmote είναι κανονικά 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 07:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:49 μμ https://typologies.gr/stoys-710-189-syndromites-i-cosmote-tv/ Θραύση έκανε η συμφωνία 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
traganeus Δημ. Χθες στς 02:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:26 μμ On 14/11/2024 at 7:34 ΜΜ, elkons said: Αα τελικά δίνουν και για ανανέωση συμβολαίου κινητής ή σταθερής δηλαδή Οπότε δεν νομίζω εξωτερικός συνεργάτης τους για να συγχρονίζει με τα τμήματα τους υποθέτω Τελικα δεν μ εκαναν καλύτερη προσφορά. Να παω να το γυρισω σε καρτοκινητο vodafone μπα και μ κανουν οταν δουν αιτηση φορητοτητας? Ή Να παρω αυτη την προσφορά π εδωσαν και να ξεμπερδέψω? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Χθες στς 02:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:55 μμ 29 minutes ago, traganeus said: Τελικα δεν μ εκαναν καλύτερη προσφορά. Να παω να το γυρισω σε καρτοκινητο vodafone μπα και μ κανουν οταν δουν αιτηση φορητοτητας? Ή Να παρω αυτη την προσφορά π εδωσαν και να ξεμπερδέψω? Σε αορίστου σου έγινε αύξηση τιμής;;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
traganeus Δημ. Χθες στς 02:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:58 μμ 1 minute ago, aektzhs 1 said: Σε αορίστου σου έγινε αύξηση τιμής;;;; 2 ετες ειχα στα 15 κατι και με πηγαν στα 27 gigamaz unlimited 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Χθες στς 02:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:59 μμ Πώς το πέτυχες στα 15; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
traganeus Δημ. Χθες στς 03:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:01 μμ Just now, p_k said: Πώς το πέτυχες στα 15; Ειχα κανει αιτηση να αλλαξω το σταθερο σε vodqfone και μ εδωσαν το gigamax έκπτωση στο αταθερο και 10€ καρτα ανα μηνα σε ενα καρτοκινητο π εχω 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Χθες στς 06:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:24 μμ 3 ώρες πριν, traganeus said: 2 ετες ειχα στα 15 κατι και με πηγαν στα 27 gigamaz unlimited Ο λογαριασμός σου έρχεται 27 ευρώ;;;;ή η πρόταση ανανέωσης είναι στα 27 ευρώ;;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
traganeus Δημ. Χθες στς 08:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:12 μμ 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Ο λογαριασμός σου έρχεται 27 ευρώ;;;;ή η πρόταση ανανέωσης είναι στα 27 ευρώ;;;; ειχα συμβολαιο στα 15 κατι για 2 χρονια. Λήγει τωρα και μ εκαναν προταση ανανεωσης στα 27 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) Δείτε εδώ τι μου εμφάνισε η εφαρμογή. Για γέλια πράγματικα. Δηλαδή εχω και 38 ευρώ έκπτωση και η τιμή είναι 58 ευρώ; Ή κάτι λάθος καταλάβαινω; Χθες κιόλας έκανα την μία extra sim advanced. Μιλάμε για αύξηση 50 ευρώ το μήνα όλα μαζί. Edited 3 ώρες πριν by scream 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Τους κάλεσα στο 2106295102 και χωρίς πολλά πολλά, τους είπα ότι η προσφορά ανανέωσης είναι τουλάχιστον αστεία, και ότι αν δεν λάβω καλύτερη προσφορά, θα προβώ σε μαζική φορητότητα όλων των γραμμών μου σε άλλο πάροχο! Η κατα τα αλλά, ευγενέστατη εκπρόσωπος, μου είπε ότι θα με καλέσουν από το αρμόδιο τμήμα για αντιπροσφορά... Περιμένω... 😠 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 9€???? Για αρχή Πως το είχες καταφέρει 9€? Κάτι τέτοιο έκανα σε άλλο μέλος πιο πάνω στα 57,75€ Έχει ξεφύγει η COSMOTE, λες και θέλει να διώξει πελάτες! Θέλουν να τους παρακαλάμε μη 💩.. που κατάντησαν. Ακόμα και αυτοματοποιημένες να ήταν οι προφορές έπρεπε να το δουν και οι ίδιοι πριν σταλθεί. ΤΡΑΓΙΚΌ Edited 1 ώρα πριν by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 17 minutes ago, elkons said: 9€???? Για αρχή Πως το είχες καταφέρει 9€? Κάτι τέτοιο έκανα σε άλλο μέλος πιο πάνω στα 57,75€ Έχει ξεφύγει η COSMOTE, λες και θέλει να διώξει πελάτες! Θέλουν να τους παρακαλάμε μη 💩.. που κατάντησαν. Ακόμα και αυτοματοποιημένες να ήταν οι προφορές έπρεπε να το δουν και οι ίδιοι πριν σταλθεί. ΤΡΑΓΙΚΌ Είχα πάρει την προσφορά silent promo με τα 13,77 Ευρώ με φορητότητα σταθερού και κινητού, σε συνδυασμό Cosmote One. Όταν έγινε η φορητότητα του σταθερού σε FTTH, κάποια στιγμή, πήρα επιπλέον 5 Ευρώ έκπτωση λόγω οπτικής... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Η προσφορά ήταν μέσω 2106295102 ? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Τα έγραψα και παλαιότερα η τιμή που μου έδωσαν είναι απαράδεκτη. Τους πήρα και τους τα είπα. Έχουν περιθώριο αυτή την εβδομάδα, αλλιώς γίνεται καρτοκινητό και τέλος. Μαμισιάτικα δεν πληρώνω, ειδικά με τιμή διπλάσια από αυτή που δίνουν στους νέους συνδρομητές. 3 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Καλό δίκτυο οκ αλλά ως εκέι έχουν ξεφύγει τιμωρούν τον παλιό! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 minute ago, elkons said: Καλό δίκτυο οκ αλλά ως εκέι έχουν ξεφύγει τιμωρούν τον παλιό! Καλά τα γράφεις, αλλά νομίζω και οι τρεις εταιρείες τιμωρούν τον παλιό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 5 minutes ago, elkons said: Καλό δίκτυο οκ αλλά ως εκέι έχουν ξεφύγει τιμωρούν τον παλιό! Ακριβώς όπως το είπες. Δε με ενδιαφέρουν τα 1000ρια που δεν τα βρίσκεις και παντού εκτός κεντρικών σημείων στην επαρχία. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Έχουν τουλάχιστον ήδη καλύτερες τιμές Και στη τελική σιγά το δίκτυο η cosmote τα βλέπουν όλα τέλεια άλλα έχουν κάτι τρύπες... και είναι προβληματική στους εσωτερικούς χώρους. ας το φτίαξουν κ ας βγάλουν κάμια αδεια παραπάνω για κεραίες.. γιατί φέτος ήταν υπερβολικά λιγες. με τόσα λεφτά που έχουν πάρει απο εμένα παίρνεις πολυκατοικία ολόκληρη.. αλλά απο κεραία δε φέρνουν και προς εμένα και σε πολλούς άλλους 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 4 minutes ago, opmgls said: Καλά τα γράφεις, αλλά νομίζω και οι τρεις εταιρείες τιμωρούν τον παλιό. Στις άλλες και ιδιαίτερά στη βονταφον υπάρχει ευελιξία αν το χειριστείς έξυπνα. Just now, elkons said: Έχουν τουλάχιστον ήδη καλύτερες τιμές Και στη τελική σιγά το δίκτυο η cosmote τα βλέπουν όλα τέλεια άλλα έχουν κάτι τρύπες... και είναι προβληματική στους εσωτερικούς χώρους. ας το φτίαξουν κ ας βγάλουν κάμια αδεια παραπάνω για κεραίες.. γιατί φέτος ήταν υπερβολικά λιγες. με τόσα λεφτά που έχουν πάρει απο εμένα παίρνεις πολυκατοικία ολόκληρη.. αλλά απο κεραία δε φέρνουν και προς εμένα και σε πολλούς άλλους Έτσι όπως τα λες όχι σαν τους κοσμοτε ονλυ που μας ζαλίζουν κάτω από τα κτήρια του ΟΤΕ στην επαρχία. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 59 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 59 λεπτά πριν Εδώ δόξα τω θεώ έχουν κεραία σε ΟΤΕ επαρχία περίπου με Ν78 βαραει 1000 αλλά δε καλύπτει πολύ ,περισσότερο απέναντι. Κάντε συνεγκατάσταση ή βάλτε άλλη μία σε ύψωμα αφου οι άλλες 2 το συνηθίζουν. έτσι και ΟΤΕ και ύψωμα θα υπάρχει μια πιο πλήρες κάλυψη. Διαφορετικά αν μόνο αποΟΤΕδες δε θα τα πάς καλά σε κάλυψη. Οπότε ας χαλαρώσουν με τις τιμές λίγο.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts