king2009 Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος Μολις μιλησα με chat. Σε 5 λεπτα εκανα την extra sim που ηθελα απεριοριστων μετα τις 21/11 και την δευτερη την κρατησα ως εχει 5 ευρω και 40gb. Ρωτησα πως θα παει η τιμη μεχρι 21/11 μου ειπε οτι 5 ευρω αναλογικα μεχρι 21/11 και μεχρι τελος του μηνα με 25 ευρω αναλογικα. Θα το δουμε στο συμβολαιο. Μου ειπε οτι η αλλαγη θα γινει σε 24 ωρες. Απο basic δηλαδη σε advanced. Δεν θελει ουτε νεα extra sim ουτε να πατε σε καταστημα ουτε τηλεφωνο. Το cosmote chat για ακομα μια φορα δειχνει τη δυναμη του στην εξυπηρετηση του πελατη. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος Ποιος ή ποια υπάλληλος; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος Just now, elkons said: Ποιος ή ποια υπάλληλος; Μια Αθανασια εγραφε στο chat που μιλησα. Σε 5 λεπτα ημουν ετοιμος για το αιτημα και σε μεχρι 24 ωρες θα εχει γινει η καρτα advanced. Θα φανει στο λογαριασμο βεβαια με τη χρεωση αν θα παει μεχρι 21/11 με 5 ευρω και επειτα 25 με τη νεα τιμη. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος Αα δεν την έχω ξανά δει αυτή στο τσατ καινούργια θα ναι. Έχω μιλήσει με πολλούς και συγκεκριμένοι είναι για εξόρυξη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος (edited) 1 ώρα πριν, elkons said: Αα δεν την έχω ξανά δει αυτή στο τσατ καινούργια θα ναι. Έχω μιλήσει με πολλούς και συγκεκριμένοι είναι για εξόρυξη. Δεν εχω παραπονο να σου πω οσες φορες και αν εχω μιλησει. Με βοηθησαν πολυ γρηγορα σε οτι χρειαστηκα και παντα ηταν ευγενικοι. Αν καποιος δεν γνωριζει κατι παραπανω με παραπεμπει σε καποιον ανωτερο η αλλο τμημα. Μου θυμιζει το παλιο καλο 13888 που μιλαγες σε μισο λεπτο και παντα σε βοηθουσαν. Εδω και 2 χρονια το 13888 απλα δεν πιανεις γραμμη με τιποτα γενικα φαινεται να εχουν σταματησει αρκετους υπαλληλους στα τηλεφωνα και τους εβαλαν στο chat. Στο καταστημα μια φορα πηγα τα τελευταια 20 χρονια οταν ηθελα να διακοψω την σταθερη και να επιστρεψω τον εξοπλισμο. Κατι αντιστοιχο και με τις τραπεζες που με τα ebanking μας εχουν λυσει τα χερια στα παντα. Βεβαια οι τραπεζες δεν εχουν ουτε chat ουτε τηλεφωνο δεν πιανεις γραμμη να μιλησεις με τιποτα αλλα τελος παντων. Εγω θελω να διευκολυνω τη ζωη μου και η cosmote το κανει για την ωρα. Edited 9 Νοέμβριος by king2009 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος Απλώς ορισμένοι είναι απότομοι στο τσατ πχ Χριστίνα. Αλλά γενικά είναι καλοί, θέλουν όμως δουλίτσα τα παιδιά ξέρουν μερικά πραγματάκια απλώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να σε συνδέουν με άλλο τμήμα πχ στη Vodafone τμήμα καρτοκινητής, τμήμα διακοπών, τεχνικό κλπ, με αποτέλεσμα απλώς να κάνουν αίτημα και να περιμένω κλήση από το 13888. Το καλό είναι πως η αναμονή συνήθως είναι μηδενική και απαντούν πολύ γρήγορα! Σε σταθερή είναι αστέρια, μου έχουν στείλει και τεχνικό από κει κατευθείαν σε 2 ημέρες ήρθε, με ρώτησαν σε ποια νούμερα να στείλουν απεριόριστα data μέχρι να αποκατασταθεί, γενικά μια χαρά είναι. Δεν είναι σαν το χάλι του 13888 που περιμένεις με τον κωλο τηλεφωνητή και την μεγάλη αναμονή ή λάθος παραδρομή κλήσης σε άλλο τμήμα (το έχω πάθει ) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, elkons said: Απλώς ορισμένοι είναι απότομοι στο τσατ πχ Χριστίνα. Αλλά γενικά είναι καλοί, θέλουν όμως δουλίτσα τα παιδιά ξέρουν μερικά πραγματάκια απλώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να σε συνδέουν με άλλο τμήμα πχ στη Vodafone τμήμα καρτοκινητής, τμήμα διακοπών, τεχνικό κλπ, με αποτέλεσμα απλώς να κάνουν αίτημα και να περιμένω κλήση από το 13888. Το καλό είναι πως η αναμονή συνήθως είναι μηδενική και απαντούν πολύ γρήγορα! Σε σταθερή είναι αστέρια, μου έχουν στείλει και τεχνικό από κει κατευθείαν σε 2 ημέρες ήρθε, με ρώτησαν σε ποια νούμερα να στείλουν απεριόριστα data μέχρι να αποκατασταθεί, γενικά μια χαρά είναι. Δεν είναι σαν το χάλι του 13888 που περιμένεις με τον κωλο τηλεφωνητή και την μεγάλη αναμονή ή λάθος παραδρομή κλήσης σε άλλο τμήμα (το έχω πάθει ) Με μια Χριστινα ειχα μιλησει στο chat με ειχε καλυψει βεβαια δεν ξερουμε ποσες Χριστινες υπαρχουν οποτε ισως ηταν αλλη. Το 13888 προ chat ηταν εξαιρετικο. Αμεση γραμμη και παντα βοηθουσαν ακομα και Κυριακη βραδυ μια φορα πηρα απλα εξαιρετικοι. Με το chat κατεστρεψαν το 13888 εδωσαν ολη την προσοχη στο chat ομως. Οταν ρωτησα για αν και ποτε θα ερθει Ν78 εδω που ειμαι μιλησα με 3 ατομα ο καθενας με πηγαινε στον ανωτερο που θα γνωριζε. Δεν με ειπαν δεν ξερουμε και τελος πολυ θετικο και αυτο. Και παντα ρωτανε αν εχω κατι αλλο που χρειαζομαι πριν κλεισουν. Το προτιμω απο το 13888 μπαινω my cosmote απο οπου θελω και βρισκω λυση στο 99%. Γενικα η cosmote με το my cosmote μας εχει λυσει τα χερια σε πολλα και θα ηθελα καποια στιγμη να εχουμε και reload it tokens κτλ παρε δωσε μοιρασε απο το My cosmote και οχι μονο απο την εφαρμογη whats up δεν μπορω δηλαδη να κανω οποια απο αυτα θελω απο το κινητο μου και αν και εχω κανει διπλοτυπη εφαρμογη την whats up για αλλο κινητο να το χειριζομαι μετα απο ενα διαστημα γινεται reset και θελει παλι το Pin που ερχεται στο νουμερο οταν μπαινεις στην εφαρμογη. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος Αυτό που λες για το What's up εάν γίνει δεν θα υπάρχει νόημα του What's Up app μετά θα καταργηθεί. Πιο πρακτικό είναι να μπορούμε να διαχειριζόμαστε όσα καρτοκινητά θέλουμε μέσω του What's Up και Frog. Πχ εγώ στο MyQ έχω και τα 2 νούμερα σε μια εφαρμογή και είναι βολικό από είσοδο έξοδο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. 10 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Νοέμβριος On 9/11/2024 at 6:33 ΜΜ, king2009 said: Μολις μιλησα με chat. Σε 5 λεπτα εκανα την extra sim που ηθελα απεριοριστων μετα τις 21/11 και την δευτερη την κρατησα ως εχει 5 ευρω και 40gb. Ρωτησα πως θα παει η τιμη μεχρι 21/11 μου ειπε οτι 5 ευρω αναλογικα μεχρι 21/11 και μεχρι τελος του μηνα με 25 ευρω αναλογικα. Θα το δουμε στο συμβολαιο. Μου ειπε οτι η αλλαγη θα γινει σε 24 ωρες. Απο basic δηλαδη σε advanced. Δεν θελει ουτε νεα extra sim ουτε να πατε σε καταστημα ουτε τηλεφωνο. Το cosmote chat για ακομα μια φορα δειχνει τη δυναμη του στην εξυπηρετηση του πελατη. Μίλησα και εγώ σήμερα στο τσατ με κάποια Ευγενία, η οποία μου είπε ότι καλύτερα να επικοινωνήσω εκ νέου στις 20 του μήνα για να κάνουμε την αλλαγή, καθώς αν προβούν από σήμερα σε αλλαγή τότε η χρέωση θα ξεκινήσει από σήμερα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 11 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Νοέμβριος Καλό μεσημέρι καλή εβδομάδα σε όλους. Μία ερώτηση χαζή από μεριάς μου. Υπάρχει καμία περίπτωση στην black friday να βγάλουν καμία προσφορά το Unlimited σε μια λογική τιμή; Εάν θυμάμαι καλά πριν 2 η 3 χρόνια δεν είχαν βγάλει μια προσφορά και έγινε ένας χαμουλης; Ευχαριστώ πολύ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 11 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Νοέμβριος 19 ώρες πριν, scream said: Μίλησα και εγώ σήμερα στο τσατ με κάποια Ευγενία, η οποία μου είπε ότι καλύτερα να επικοινωνήσω εκ νέου στις 20 του μήνα για να κάνουμε την αλλαγή, καθώς αν προβούν από σήμερα σε αλλαγή τότε η χρέωση θα ξεκινήσει από σήμερα. Αρα λες να με χρεωσουν για τις 10 μερες επιπλεον με 25αρι? Θα φανει στο λογαριασμο η αλλη με ειπε απο 21/11 με το 25 ευρω. Θα φανει αν παει +10 μερες ειναι 8 ευρω ακομα δεν πειραζει κυριως το εκανα απο τωρα για να μην μεινω χωρις ιντερνετ αν το εκανα πχ προς το τελος και δεν προλαβαινε να γινει η αλλαγη και εμπαινε το οριο των 40gb. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Νοέμβριος Γενικά για φορητότητα προς Cosmote σταθερό με κινητό πιστεύετε δίνουν καλύτερες προσφορές από 2106295102 δηλαδή τηλεφωνικά Ή από κατάστημα COSMOTE /Γερμανός Και γιατί; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 13 ώρες πριν, elkons said: Γενικά για φορητότητα προς Cosmote σταθερό με κινητό πιστεύετε δίνουν καλύτερες προσφορές από 2106295102 δηλαδή τηλεφωνικά Ή από κατάστημα COSMOTE /Γερμανός Και γιατί; Από τηλέφωνο. Στα κατάστημα έχουν στάνταρ τιμές συνηθως 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 56 minutes ago, takpanos said: Από τηλέφωνο. Στα κατάστημα έχουν στάνταρ τιμές συνηθως Αυτή είναι και η διικά μου εντύπωση και για τις τρεις εταιρίες... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος Ξεκάθαρα απο το τηλέφωνο. 3 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος 23 ώρες πριν, Antonio21 said: Καλό μεσημέρι καλή εβδομάδα σε όλους. Μία ερώτηση χαζή από μεριάς μου. Υπάρχει καμία περίπτωση στην black friday να βγάλουν καμία προσφορά το Unlimited σε μια λογική τιμή; Εάν θυμάμαι καλά πριν 2 η 3 χρόνια δεν είχαν βγάλει μια προσφορά και έγινε ένας χαμουλης; Ευχαριστώ πολύ. Καλά θυμάσαι αλλά η τιμή τότε ήταν κάπου στα 25 με 30. Δεν ήταν κάτι κάτω από 20 που ψάχνουμε οι περισσότεροι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος Δεν θυμάμαι να εδίνε συμβόλαιο κάτω από 20€ η Cosmote έδω και πολλά χρόνια. Ίσως και να κάνω λάθος γιατί σε κάποιους από το τηλέφωνο να κάνανε ειδικές προσφορές. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 12 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 12 Νοέμβριος Ναι σίγουρα κάτω από 20€ σε Unlimited λες και ευχαριστώ αλλά για cosmote μια καλή τιμή είναι δέλεαρ φυσικά εννοώ πιο φθηνό από τα 33€ του Neo 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος On 10/11/2024 at 12:18 ΠΜ, elkons said: Αυτό που λες για το What's up εάν γίνει δεν θα υπάρχει νόημα του What's Up app μετά θα καταργηθεί. Πιο πρακτικό είναι να μπορούμε να διαχειριζόμαστε όσα καρτοκινητά θέλουμε μέσω του What's Up και Frog. Πχ εγώ στο MyQ έχω και τα 2 νούμερα σε μια εφαρμογή και είναι βολικό από είσοδο έξοδο. δεν είναι το ίδιο οι εφαρμογές του myq με τις what's up και frog,δυστυχώς On 11/11/2024 at 9:39 ΜΜ, elkons said: Γενικά για φορητότητα προς Cosmote σταθερό με κινητό πιστεύετε δίνουν καλύτερες προσφορές από 2106295102 δηλαδή τηλεφωνικά Ή από κατάστημα COSMOTE /Γερμανός Και γιατί; από το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Το γιατί αρνούμαι να το απαντήσω ☺️ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος (edited) On 10/11/2024 at 12:18 ΠΜ, elkons said: Αυτό που λες για το What's up εάν γίνει δεν θα υπάρχει νόημα του What's Up app μετά θα καταργηθεί. Πιο πρακτικό είναι να μπορούμε να διαχειριζόμαστε όσα καρτοκινητά θέλουμε μέσω του What's Up και Frog. Πχ εγώ στο MyQ έχω και τα 2 νούμερα σε μια εφαρμογή και είναι βολικό από είσοδο έξοδο. Ακόμα και το να μην είναι εύκολο να διαχειριστείς πολλά νούμερα μαζί, είναι πολιτική της εταιρείας πιστεύω. Δεν είναι πως απλά δεν μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Δεν θέλουν. Το θέμα είναι πώς η Nova που θέλει να μας διώξει από την καρτοκινητή, διατηρεί αυτή την ευκολία στο app της... Μάλλον είναι στα πλαίσια της συνολικής ανωμαλίας.. 4 minutes ago, sou_d said: δεν είναι το ίδιο οι εφαρμογές του myq με τις what's up και frog,δυστυχώς από το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Το γιατί αρνούμαι να το απαντήσω ☺️ Edited 13 Νοέμβριος by Teiresias_ 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 6 ώρες πριν, sou_d said: δεν είναι το ίδιο οι εφαρμογές του myq με τις what's up και frog,δυστυχώς από το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Το γιατί αρνούμαι να το απαντήσω ☺️ Καλύτερα έχει καλύτερο σχεδιασμό από το myQ αλλά είναι πιο βαριά Γιατί στο κατάστημα μόνο το νεφρό θα ζητήσουν 😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, elkons said: Καλύτερα έχει καλύτερο σχεδιασμό από το myQ αλλά είναι πιο βαριά Γιατί στο κατάστημα μόνο το νεφρό θα ζητήσουν 😅 Όχι , προσωπικά της κιου θεωρώ καλύτερη. Είναι ελαφριά και μπορείς να έχεις συνδεδεμένους όλους τους λογαριασμούς σου. Κάποιο διάστημα είχα πάνω από 5 αριθμούς. Απλώς πατάς στο εικονίδιο μαι επιλέγεις σε ποιον αριθμό θέλεις να συνδεθείς 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος Καλά προσωπική άποψη, ναι είναι βολικό αλλά είναι πολύ περίεργο στυλ ,να μου πεις τη δουλειά σου να κάνεις δε θες κάτι άλλο . 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 13 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 13 Νοέμβριος 4 ώρες πριν, elkons said: Καλά προσωπική άποψη, ναι είναι βολικό αλλά είναι πολύ περίεργο στυλ ,να μου πεις τη δουλειά σου να κάνεις δε θες κάτι άλλο . Ούτε sms επιβεβαίωσης κάθε μήνα , ούτε ξεχωριστές εφαρμογές. Ευκολία 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
traganeus Δημ. 14 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 14 Νοέμβριος Λοιπόν, είχα μέχρι τώρα το GIGAMAX UNLIMITED στα 15.42€ με μια προσφορά που μου είχε κάνει με ανανέωση σταθερου και τηλεόρασης. Τώρα που πέρασαν 2 χρόνια μ κάνει προσφορά στα 27.34€ για 24 μήνες. Πιστεύετε αξίζει ή να δοκιμάσω να πάω σε άλλη εταιρεία για καλύτερη τιμή? Ή μήπως το γυρίσω σε καρτοκινητό? Περισσότερο με ενδιαφέρουν τα απεριόριστα GB 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts