ANAGNPANA Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 1 minute ago, king2009 said: Το εχω σκεφτει και αυτο αλλα ειναι 100% απεριοριστα? Η σαν της vodafone μετα τα 300gb πεφτει η ταχυτητα? Δεν εχω ιδεα τι ταχυτητες εχουμε εδω απο wind αλλα μπορω να το τσεκαρω ευκολα. Βρε το φραγκ δεν είναι wind είναι COSMOTE . Απεριόριστο είναι το εβαλα στο χωριό μου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 13 minutes ago, ANAGNPANA said: Βρε το φραγκ δεν είναι wind είναι COSMOTE . Απεριόριστο είναι το εβαλα στο χωριό μου Ωχ πω πω σκαλωμα που εφαγα. Πολυ σωστος και ειχε βγει και στα 60 ευρω προσφορα ετσι? Αρα βλεπουμε πως θα παει και παμε φουλ για frog και πραγματικα απεριοριστα με 10 ευρω το μηνα. 15 minutes ago, aektzhs 1 said: Frog είναι Cosmote Εφαγα σκαλωμα σας ευχαριστω για τη διευκρινηση. Ειχε βγει και προσφορα στα 60 ευρω το χρονο απεριοριστα εκει πηγαινε 5 ευρω το μηνα. Το παρακατω πως το διαβαζετε? Υφιστάμενες Κύριες Συνδέσεις με απεριόριστο όγκο δεδομένων, με ενεργοποιημένη τη δυνατότητα Data Sharing με EXTRA SIM Basic πριν την ως άνω ημερομηνία (22/7/24), δεν επηρεάζονται ως προς την κατανάλωση δεδομένων. Οτι οσες sim ενεργοποιηθηκαν πριν της 22/7/24 δεν επηρεαζονται και μετα απο αυτη την ημερομηνια στα δεδομενα μεχρι την ληξη των συμβολαιων ή οτι μεχρι τις 22/7/24 δεν επηρεαζονται και μετα θα μπει οριο? Εδω λιγο τα μπερδεψα εξου και η ερωτηση μου πιο πανω τι θα γινει με τις υφισταμενες μεχρι το τελος του συμβολαιου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 4 minutes ago, king2009 said: Ωχ πω πω σκαλωμα που εφαγα. Πολυ σωστος και ειχε βγει και στα 60 ευρω προσφορα ετσι? Αρα βλεπουμε πως θα παει και παμε φουλ για frog και πραγματικα απεριοριστα με 10 ευρω το μηνα. Εφαγα σκαλωμα σας ευχαριστω για τη διευκρινηση. Ειχε βγει και προσφορα στα 60 ευρω το χρονο απεριοριστα εκει πηγαινε 5 ευρω το μηνα. Το παρακατω πως το διαβαζετε? Υφιστάμενες Κύριες Συνδέσεις με απεριόριστο όγκο δεδομένων, με ενεργοποιημένη τη δυνατότητα Data Sharing με EXTRA SIM Basic πριν την ως άνω ημερομηνία (22/7/24), δεν επηρεάζονται ως προς την κατανάλωση δεδομένων. Οτι οσες sim ενεργοποιηθηκαν πριν της 22/7/24 δεν επηρεαζονται και μετα απο αυτη την ημερομηνια στα δεδομενα μεχρι την ληξη των συμβολαιων ή οτι μεχρι τις 22/7/24 δεν επηρεαζονται και μετα θα μπει οριο? Εδω λιγο τα μπερδεψα εξου και η ερωτηση μου πιο πανω τι θα γινει με τις υφισταμενες μεχρι το τελος του συμβολαιου. 60 ευρώ προσφορά το είχαν βγάλει μόνο στην Black Friday που γινόταν πανικός έξω από τα κατάστηματα 100 άτομα ουρα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 3 minutes ago, ANAGNPANA said: 60 ευρώ προσφορά το είχαν βγάλει μόνο στην Black Friday που γινόταν πανικός έξω από τα κατάστηματα 100 άτομα ουρα Ναι το θυμαμαι ειχα δει στο insomnia που ανεβαζαν φωτο ειχε γινει ενας χαμος ωρες ατελειωτες αναμονη αλλα οσοι ηταν κοντα δεν ελεγε να χασουν τετοια προσφορα. Εμεις μαλλον παμε για μεχρι Μαρτιο 2025 με απεριοριστα οπως ειμαστε τωρα με τις extra sim απλα +2 ευρω απο 22/7 και μετα και μεχρι Μαρτιο βλεπουμε συνεχεια βγαινουν νεες προσφορες και συμβολαια οποτε μεχρι τοτε εχουμε δρομο. Αφου δεν κοβουν τα απεριοριστα στις υφισταμενες extra sim basic παλι καλα να λεμε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Θέλω να βγάλω νέα κάρτα έξτρα sim. Από ποτε μπορώ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 19 minutes ago, king2009 said: Ναι το θυμαμαι ειχα δει στο insomnia που ανεβαζαν φωτο ειχε γινει ενας χαμος ωρες ατελειωτες αναμονη αλλα οσοι ηταν κοντα δεν ελεγε να χασουν τετοια προσφορα. Εμεις μαλλον παμε για μεχρι Μαρτιο 2025 με απεριοριστα οπως ειμαστε τωρα με τις extra sim απλα +2 ευρω απο 22/7 και μετα και μεχρι Μαρτιο βλεπουμε συνεχεια βγαινουν νεες προσφορες και συμβολαια οποτε μεχρι τοτε εχουμε δρομο. Αφου δεν κοβουν τα απεριοριστα στις υφισταμενες extra sim basic παλι καλα να λεμε. Από τον Μάρτιο του 2025 για τον απεριόριστο όγκο πας στα 25 ευρώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 1 minute ago, aektzhs 1 said: Από τον Μάρτιο του 2025 για τον απεριόριστο όγκο πας στα 25 ευρώ Κατσε εχω νεα. Μιλαω με live chat με cosmote και μου ανεφεραν το παρακατω Επειτα ρωτησα το παρακατω οτι τι θα γινει μετα τη ληξη του συμβολαιου. Και μου απαντησαν οτι μενει η ιδια με 5 ευρω κανονικα με απεριοριστα οπως καταλαβα. Αν ειναι ετσι τοτε και μετα τη ληξη του συμβολαιου του gigamax κραταμε την ιδια extra sim με απεριοριστα απλα με 5 ευρω αντι για 3. Ετσι το καταλαβα εγω εσεις τι συμπερασμα βγαλατε? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου (edited) 4 minutes ago, king2009 said: Κατσε εχω νεα. Μιλαω με live chat με cosmote και μου ανεφεραν το παρακατω Επειτα ρωτησα το παρακατω οτι τι θα γινει μετα τη ληξη του συμβολαιου. Και μου απαντησαν οτι μενει η ιδια με 5 ευρω κανονικα με απεριοριστα οπως καταλαβα. Αν ειναι ετσι τοτε και μετα τη ληξη του συμβολαιου του gigamax κραταμε την ιδια extra sim με απεριοριστα απλα με 5 ευρω αντι για 3. Ετσι το καταλαβα εγω εσεις τι συμπερασμα βγαλατε? Ίσως οι παλιές μείνουν με την 1η ονομασία, ως basic 😉 Μακάρι! Γιατί οι advanced πάνε σε νέες συνδέσεις... Θα δείξει. Edited 1 Ιουνίου by rebel1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 3 ώρες πριν, ANAGNPANA said: ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΣΙΜ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ 25 ΕΥΡΩ.... ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΤΙΜΗ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?? με 25 παίρνεις multisim 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Just now, rebel1 said: Ίσως οι παλιές μείνουν με την 1η ονομασία, ως basic 😉 Μακάρι Basic+απεριοριστα+5 ευρω. Θα ειναι οτι καλυτερο αυτο για οσους βγαλαμε τις καρτες πριν απο το Φεβρουαριο 2024. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Just now, king2009 said: Basic+απεριοριστα+5 ευρω. Θα ειναι οτι καλυτερο αυτο για οσους βγαλαμε τις καρτες πριν απο το Φεβρουαριο 2024. Αυτή γιατί όμως είπε ότι δεν μπορείς να βγάλεις έξτρα σιμ για απεριόριστα από το Ιούλιο και μετά θα μπορείς μπερδεύτηκα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Just now, ANAGNPANA said: Αυτή γιατί όμως είπε ότι δεν μπορείς να βγάλεις έξτρα σιμ για απεριόριστα από το Ιούλιο και μετά θα μπορείς μπερδεύτηκα Κοιτα. Απο Ιουλιο και μετα θα βγαζεις extra sim basic με 20gb οριο στα 5 ευρω extra sim advanced με απεριοριστα στα 25 ευρω ΑΛΛΑ απο αυτα που με εγραψαν οσοι εχουμε τις παλιες extra sim θα γινουν extra sim basic σε ονομασια αλλα θα παραμεινουν με απεριοριστα και μετα τη ληξη του συμβολαιου. Ετσι το καταλαβα εγω οπως μου τα ειπαν απο το chat. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου (edited) 13 minutes ago, king2009 said: Κατσε εχω νεα. Μιλαω με live chat με cosmote και μου ανεφεραν το παρακατω Επειτα ρωτησα το παρακατω οτι τι θα γινει μετα τη ληξη του συμβολαιου. Και μου απαντησαν οτι μενει η ιδια με 5 ευρω κανονικα με απεριοριστα οπως καταλαβα. Αν ειναι ετσι τοτε και μετα τη ληξη του συμβολαιου του gigamax κραταμε την ιδια extra sim με απεριοριστα απλα με 5 ευρω αντι για 3. Ετσι το καταλαβα εγω εσεις τι συμπερασμα βγαλατε? Αν δεν το κάνουν αυτό με τις παλιές και μου πάνε 25 ευρώ την extrasim πάει κάδο και κρατάω μόνο τη Vodafone Business που πέφτει στα 10mbps μετά τα 300gb. Φυσικά ότι τον συμφέρει τον καθένα. 4 minutes ago, king2009 said: Κοιτα. Απο Ιουλιο και μετα θα βγαζεις extra sim basic με 20gb οριο στα 5 ευρω extra sim advanced με απεριοριστα στα 25 ευρω ΑΛΛΑ απο αυτα που με εγραψαν οσοι εχουμε τις παλιες extra sim θα γινουν extra sim basic σε ονομασια αλλα θα παραμεινουν με απεριοριστα και μετα τη ληξη του συμβολαιου. Ετσι το καταλαβα εγω οπως μου τα ειπαν απο το chat. Μην είσαι τόσο σιγουρός για το chat. Πολλές φορές είπαν πράγματα που ήταν βλακείες. 14 minutes ago, aektzhs 1 said: Από τον Μάρτιο του 2025 για τον απεριόριστο όγκο πας στα 25 ευρώ ΓΤΠ καβάλα η κατάσταση για εμάς που δεν κάναμε κατάχρηση. Από την άλλη κάποιοι το είχαν τερματίσει με την κατάχρηση. Σου λέει πλήρωσε το κανονικά όπως μια σύνδεση και τέλος. Edited 1 Ιουνίου by cmvr 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Όσοι έχουμε ήδη πρόγραμμα με απεριόριστα και έχουμε ήδη ενεργή την έξτρα, συνεχίζουμε όπως ήμασταν με απεριόριστα δεδομένα αλλά με τιμή 5 € αντί για 3 όπως δίναμε μέχρι σήμερα. Αυτό θα ισχύει για όσο χρόνο είναι ενεργό το πακέτο απεριορίστων και η έξτρα κάρτα, δηλαδή αν διακόψεις μία έξτρα κάρτα δεν μπορείς να την ξανά ενεργοποιήσεις με απεριόριστα δεδομένα στα 5 €. Όσοι έχουνε πρόγραμμα με συγκεκριμένο όγκο δεδομένων μπορούν να ενεργοποιήσουν basic. Από τις 22 Ιουλίου θα χρεώνεται 5 € αντί για 3 € και θα έχουν για χρήση σε όλα τα δεδομένα του προγράμματος. Για κάθε νέα έξτρα κάρτα που θα ενεργοποιηθεί από 22 Ιουλίου σε πρόγραμμα απεριορίστων δεδομένων επιλέγετε αν θέλετε 20gb με 5 € ή απεριόριστα με 25 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 2 minutes ago, cmvr said: Αν δεν το κάνουν αυτό με τις παλιές και μου πάνε 25 ευρώ την extrasim πάει κάδο και κρατάω μόνο τη Vodafone Business που πέφτει στα 10mbps μετά τα 300gb. Φυσικά ότι τον συμφέρει τον καθένα. Μην είσαι τόσο σιγουρός για το chat. Πολλές φορές είπαν πράγματα που ήταν βλακείες. Δεν το δενω κομπο αλλα για την ωρα ειναι το μονο που εχουμε για αυτο και εστειλα αμεσα και η κοπελα που μιλησα πρωτα με συνδεσε με εναν ακομα πιο εξειδικευμενο υπαλληλο για να με κατατοπισει πιο σωστα. Μηνα με το μηνα. Ας παμε 22/7 και να δουμε οτι ειμαστε κανονικα με απεριοριστα μεχρι τη ληξη συμβολαιου και βλεπουμε για μετα τη ληξη πως θα παει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 1 minute ago, king2009 said: Δεν το δενω κομπο αλλα για την ωρα ειναι το μονο που εχουμε για αυτο και εστειλα αμεσα και η κοπελα που μιλησα πρωτα με συνδεσε με εναν ακομα πιο εξειδικευμενο υπαλληλο για να με κατατοπισει πιο σωστα. Μηνα με το μηνα. Ας παμε 22/7 και να δουμε οτι ειμαστε κανονικα με απεριοριστα μεχρι τη ληξη συμβολαιου και βλεπουμε για μετα τη ληξη πως θα παει. Μέτα τη λήξη του συμβολαίου σου είπα. Βάζω στο αμάξι της Vodafone I4S και βλέπουμε αν και εκεί όταν ανανεώσουν αν θα μείνει με το παλιό κατεστημένο. Βλέποντας και κάνοντας. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Εγώ γιατί καταλαβαίνω ότι από Δευτέρα θα μπορούμε να βγάζουμε έξτρα σιμ όπως ήταν μέχρι πριν τις 12 Φεβρουαρίου με 3€ απεριόριστα και θα αλλάξει η χρέωση και η πολιτική νέων καρτών από 22/7 και μετά; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 1 minute ago, cmvr said: Μέτα τη λήξη του συμβολαίου σου είπα. Βάζω στο αμάξι της Vodafone I4S και βλέπουμε αν και εκεί όταν ανανεώσουν αν θα μείνει με το παλιό κατεστημένο. Βλέποντας και κάνοντας. 5 minutes ago, paanos said: Όσοι έχουμε ήδη πρόγραμμα με απεριόριστα και έχουμε ήδη ενεργή την έξτρα, συνεχίζουμε όπως ήμασταν με απεριόριστα δεδομένα αλλά με τιμή 5 € αντί για 3 όπως δίναμε μέχρι σήμερα. Αυτό θα ισχύει για όσο χρόνο είναι ενεργό το πακέτο απεριορίστων και η έξτρα κάρτα, δηλαδή αν διακόψεις μία έξτρα κάρτα δεν μπορείς να την ξανά ενεργοποιήσεις με απεριόριστα δεδομένα στα 5 €. Όσοι έχουνε πρόγραμμα με συγκεκριμένο όγκο δεδομένων μπορούν να ενεργοποιήσουν basic. Από τις 22 Ιουλίου θα χρεώνεται 5 € αντί για 3 € και θα έχουν για χρήση σε όλα τα δεδομένα του προγράμματος. Για κάθε νέα έξτρα κάρτα που θα ενεργοποιηθεί από 22 Ιουλίου σε πρόγραμμα απεριορίστων δεδομένων επιλέγετε αν θέλετε 20gb με 5 € ή απεριόριστα με 25 Για να δουμε. Για την ωρα παμε απο τα 3 στα 5 ευρω μεχρι τελος συμβολαιου και μετα βλεπουμε. Θα ειναι ιδανικο να κρατησουμε κανονικα το gigamax με νεο 2ετες συμβολαιο με την αναλογη προσφορα που θα εχει οταν ληξη και μαζι και τις extra sim που εχουμε με απεριοριστα στα 5 ευρω. Μακαρι. Εχουμε δρομο μεχρι τοτε οι περισσοτεροι καναμε συμβολαια αρχες 2023 με την προσφορα των 13.50 ευρω οποτε αρχες 2025 βλεπουμε. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου (edited) 19 minutes ago, noter said: Εγώ γιατί καταλαβαίνω ότι από Δευτέρα θα μπορούμε να βγάζουμε έξτρα σιμ όπως ήταν μέχρι πριν τις 12 Φεβρουαρίου με 3€ απεριόριστα και θα αλλάξει η χρέωση και η πολιτική νέων καρτών από 22/7 και μετά; Μετά τις διευκρινίσεις του king, μάλλον αυτό ισχύει, όπως το αναφέρεις. Το ερώτημα είναι όμως θα βγάζουν; Οψομεθα Edited 1 Ιουνίου by rebel1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 1 minute ago, noter said: Εγώ γιατί καταλαβαίνω ότι από Δευτέρα θα μπορούμε να βγάζουμε έξτρα σιμ όπως ήταν μέχρι πριν τις 12 Φεβρουαρίου με 3€ απεριόριστα και θα αλλάξει η χρέωση και η πολιτική νέων καρτών από 22/7 και μετά; Αυτο δεν στεκει για μενα. Αν ισχυε θα γινοταν να βγει extra sim και απο το Φλεβαρη αλλα αυτοι τις εκοψαν. Νομιζω οτι απο 22/7 και μετα θα μπορουν να βγαινουν νεες extra sim basic/advanced για την ωρα δεν γινεται να βγουνε νεες ειδικα με 3 ευρω και απεριοριστα. Αν ισχυει αυτο ολοι θα βγαλουν μεχρι 22/7 2-3 extra sim για να μην φανε την αυξηση απο 22/7 και μετα. Νομιζω οτι extra sim θα ξανα βγουν νεες μετα τις 22/7. Δειτε και εδω που παρακολουθω ταυτοχρονα. https://www.insomnia.gr/forums/topic/824725-cosmote-gigamax-unlimited-extra-sim-4sharing/page/10/#comment-60307176 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου Γιατί κάτι μου λέει ότι από Δευτέρα θα έχουμε και αλλαγές στις τιμές των προγραμμάτων; 😉😉😉😉 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου (edited) 24 minutes ago, king2009 said: Αυτο δεν στεκει για μενα. Αν ισχυε θα γινοταν να βγει extra sim και απο το Φλεβαρη αλλα αυτοι τις εκοψαν. Νομιζω οτι απο 22/7 και μετα θα μπορουν να βγαινουν νεες extra sim basic/advanced για την ωρα δεν γινεται να βγουνε νεες ειδικα με 3 ευρω και απεριοριστα. Αν ισχυει αυτο ολοι θα βγαλουν μεχρι 22/7 2-3 extra sim για να μην φανε την αυξηση απο 22/7 και μετα. Οι basic που δίνουν ολα τα δεδομένα στα προγράμματα με GB βγαίνουν ακόμα και σήμερα κανονικά. Τον Φλεβάρη κόψανε τη δυνατότητα μόνο για τα προγράμματα με απεριόριστα και από 22/7 θα μπορούν όσοι έχουν απεριόριστα να βγάζουν νέες κάρτες με 20GB/5€ ή απερ/25€. Επιπλεον, όσοι δίνουμε τώρα 3€ από 22/7 θα δίνουμε 5€ για την basic. Edited 1 Ιουνίου by paanos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 10 minutes ago, paanos said: Οι basic που δίνουν ολα τα δεδομένα στα προγράμματα με GB βγαίνουν ακόμα και σήμερα κανονικά. Τον Φλεβάρη κόψανε τη δυνατότητα μόνο για τα προγράμματα με απεριόριστα και από 22/7 θα μπορούν όσοι έχουν απεριόριστα να βγάζουν νέες κάρτες με 20GB/5€ ή απερ/25€. Επιπλεον, όσοι δίνουμε τώρα 3€ από 22/7 θα δίνουμε 5€ για την basic. Ναι αυτο εγραψα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αφηνουν μεχρι 22/7 απο Δευτερα να βγαινουν extra sim με 3 ευρω και απεριοριστα. Μετα τις 22/7 αναλογα basic η advanced. Απλα οσοι ηδη εχουν extra sim οπως φαινεται τηρουν το συμβολαιο απλα ανεβαζουν +2 ευρω απο 22/7 και ισως και μετα τη ληξη του συμβολαιου εφοσον δεν την κοψεις στη διαρκεια του καθολου να παραμεινει με 5 ευρω/απεριοριστα. Θα δουμε το chat με εδωσε αισιοδοξια αλλα ποτε δεν ξερεις με αυτους. Το λογικο ειναι οτι οσο προχωραμε πρεπει τα απεριοριστα να γινονται πιο προσιτα οχι το αντιθετο. Αλλα Ελλαδα ειμαστε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 5 minutes ago, king2009 said: Ναι αυτο εγραψα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αφηνουν μεχρι 22/7 απο Δευτερα να βγαινουν extra sim με 3 ευρω και απεριοριστα. Μετα τις 22/7 αναλογα basic η advanced. Απλα οσοι ηδη εχουν extra sim οπως φαινεται τηρουν το συμβολαιο απλα ανεβαζουν +2 ευρω απο 22/7 και ισως και μετα τη ληξη του συμβολαιου εφοσον δεν την κοψεις στη διαρκεια του καθολου να παραμεινει με 5 ευρω/απεριοριστα. Θα δουμε το chat με εδωσε αισιοδοξια αλλα ποτε δεν ξερεις με αυτους. Το λογικο ειναι οτι οσο προχωραμε πρεπει τα απεριοριστα να γινονται πιο προσιτα οχι το αντιθετο. Αλλα Ελλαδα ειμαστε. Εγώ νομίζω ότι μετα την λήξη πάτε με τις νέες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 2 minutes ago, aektzhs 1 said: Εγώ νομίζω ότι μετα την λήξη πάτε με τις νέες Από ότι φαίνεται όχι, τις διατηρείς όσο δεν αλλάζεις πρόγραμμα ή δεν τις κόβεις 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts