Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κόλπο που εξήγησα παραπάνω είναι άλλο.

Δεν ζητάς προσφορά,παίρνεις τηλέφωνο λέγοντας τάχα μου,οτι σε είχαν πάρει αυτοί και σου είχαν κάνει προσφορά ανανέωσης.Εκεί αναφέρεις την τιμή που θες,σαν να σου την είχαν προτείνει αυτοί για να ανανεώσεις.

Εαν δεν πιάσει αυτo,μετα απο 2-3 προσπάθειες,σε διαφορετικές ώρες/βάρδιες εννοείται ( η βάρδια αλλάζει στις 1 στις προωθήσεις,μου το είχαν πει οι ίδιοι όταν έψαχνα τον "πωλητή" μου),τότε κάνεις μια ωραιότατη φορητoτητα στη CYTA και εκεί να δείς προσφορές.

Κι εγω μ αυτο τον τροπο μειωσα το παγιο μου..Απο 25 στα 13 ευρω με 2 χρονια δεσμευση. Οπου τους πιασεις ειναι, δεν υπαρχει κατι στανταρ :D

Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν πήγα να το κάνω από wup καρτοσυμβολαιο student το είχε σε έκπτωση! Και νομίζω όχι σε όλα τα καταστήματα..... Έχω αυτό με σταθερό πάγιο κ τελική τιμή παγίου 11€ και όχι 18€ που έκανε κανονικά.

Εντομεταξυ από τα 11€ το ένα θα μπαίνει μέσα κάθε μήνα σαν κάρτα! 61349cacdbeb6ad71439747d6d720b5e.jpg

Αυτός ο λογαριασμός που ήρθε τώρα βγήκε στα 11€ και είναι ο πρώτος. Γι αυτό κ έχω απορίες σχετικά με τα ποσά που βλέπω στην εφαρμογή.... Δεν τον έχω πληρώσει ακόμα για να ξέρω αν έχει γίνει κάπου λάθος. Αν και δε νομίζω... Απλά μου κάνει εντύπωση αυτό το 16 που βλέπω στην εφαρμογή.

66f11765fcc3e4ac48441e3b2312eae0.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προφανώς με κάποια προσφορά (έκπτωση) πρέπει να το έχεις. Έχω κ εγώ το ίδιο πρόγραμμα στα 10 και κάτι με ΦΠΑ αλλά έχω για 12 μήνες 5 ευρώ έκπτωση λόγο σταθερού και έκπτωση λόγο οικογενειακού.

Το έχεις εσύ για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου αυτή την τιμή?

Από πού σε κάλεσαν για αυτή την προσφορά? Πριν ήσουνα καρτοκινητο Cosmote?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι αυτή η τιμή είναι για πάντα. Επίσης δεν κόβεται αυτόματα όπως μερικά άλλα φοιτητικά που σταματάνε στα 3 χρόνια.

Πριν ήμουν με γουατσαπ. Ο αδερφός μου είναι φοιτητής από φέτος και έκανε με την κάρτα του φοιτητικό τον αριθμό του και με την ίδια κάρτα έκανε και το δικό μου νούμερο. Στην ουσία φαίνονται δύο αριθμοί στο όνομα του. Είχαμε πάει σε κατάστημα Γερμανός για να το κάνει φοιτητικό αυτός και να βάλω και δέκα ευρώ κάρτα στο γουατσαπ μου και μου πρότεινε εκεί η υπάλληλος να το κάνω φοιτητικό μαζι με τον αδερφό μου αν θέλω. Εννοείται πως δέχθηκα γιατί χάλαγα πολλά σε κάρτες και πακέτα ! Έγινε αλλαγή ονόματος στον αριθμό μου όμως.... Το άλλαξε στο όνομα του γιατί έπρεπε να χρεωθεί κάπου το Φοιτητικό μου.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα ήμαστε πελάτες δέκα χρόνια και μας ξέρουν. Δεν ήμαστε και φίλοι αλλά κάθε μήνα πληρώνουμε εκεί τα συμβόλαια των γωνιών μου, βάζουμε κάρτες κτλ. Οπότε ίσως το πρότειναν αυτό λόγω του ότι ήμαστε συχνοι πελάτες.

Εμείς έχουμε σταθερό, ίντερνετ και 4 νούμερα κινητών στην cote και μετράνε κ αυτά σαν έκπτωση.

Στην παρούσα φάση είναι ένα γουατσαπ και 3 συμβόλαια.

Edited by lek88

Guest Bernadi7

Ναι αυτή η τιμή είναι για πάντα. Επίσης δεν κόβεται αυτόματα όπως μερικά άλλα φοιτητικά που σταματάνε στα 3 χρόνια.

Πριν ήμουν με γουατσαπ. Ο αδερφός μου είναι φοιτητής από φέτος και έκανε με την κάρτα του φοιτητικό τον αριθμό του και με την ίδια κάρτα έκανε και το δικό μου νούμερο. Στην ουσία φαίνονται δύο αριθμοί στο όνομα του. Είχαμε πάει σε κατάστημα Γερμανός για να το κάνει φοιτητικό αυτός και να βάλω και δέκα ευρώ κάρτα στο γουατσαπ μου και μου πρότεινε εκεί η υπάλληλος να το κάνω φοιτητικό μαζι με τον αδερφό μου αν θέλω. Εννοείται πως δέχθηκα γιατί χάλαγα πολλά σε κάρτες και πακέτα ! Έγινε αλλαγή ονόματος στον αριθμό μου όμως.... Το άλλαξε στο όνομα του γιατί έπρεπε να χρεωθεί κάπου το Φοιτητικό μου.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα ήμαστε πελάτες δέκα χρόνια και μας ξέρουν. Δεν ήμαστε και φίλοι αλλά κάθε μήνα πληρώνουμε εκεί τα συμβόλαια των γωνιών μου, βάζουμε κάρτες κτλ. Οπότε ίσως το πρότειναν αυτό λόγω του ότι ήμαστε συχνοι πελάτες.

Εμείς έχουμε σταθερό, ίντερνετ και 4 νούμερα κινητών στην cote και μετράνε κ αυτά σαν έκπτωση.

Στην παρούσα φάση είναι ένα γουατσαπ και 3 συμβόλαια.

Επειδή μπερδεύτηκα, έκανε ο αδερφός σου 2 φοιτητικά καρτοσυμβόλαια στ' όνομά του στην Cosmote? Γιατί όταν ρώτησα εγώ, επιτρέπεται 1 μόνο. Η Wind σου επιτρέπει 2.

Δε ρίχνεις μια ματιά στον ηλεκτρονικό λογαριασμό ή μέσω site cosmote, να σιγουρευτείς για το πάγιο? Γιατί 11€ και να φαίνονται 16,26€ έχει μια καλή διαφορά. Αν επιτρέπεται, σε ποιό κατάστημα πήγες?

Επειδή μπερδεύτηκα, έκανε ο αδερφός σου 2 φοιτητικά καρτοσυμβόλαια στ' όνομά του στην Cosmote? Γιατί όταν ρώτησα εγώ, επιτρέπεται 1 μόνο. Η Wind σου επιτρέπει 2.

Δε ρίχνεις μια ματιά στον ηλεκτρονικό λογαριασμό ή μέσω site cosmote, να σιγουρευτείς για το πάγιο? Γιατί 11€ και να φαίνονται 16,26€ έχει μια καλή διαφορά. Αν επιτρέπεται, σε ποιό κατάστημα πήγες?

Ναι αυτό έγινε στην ουσία! Είχαμε και οι δύο γουατσαπ και πήγαμε και τα έκανε και τα δύο καρτοδυνδεση student. Και το δικό του και το δικό μου! Στο όνομα του και τα δύο εννοείται.....

Απ οσο ξέρω γίνεται ο φοιτητής να έχει δύο αριθμούς φοιτητικούς.... Δεν νομίζω ότι υπάρχει περιορισμός στους δύο!!! Το έφτιαξα στο κατάστημα του Κορωπίου.

Κοίτα τον λογαριασμό που εκδόθηκε! Να σημειωθεί πως βγαίνει ένας λογαριασμός και για τα δύο νούμερα τα φοιτητικά!!! Αυτό το ποσό είναι το τελικό για τα δύο φοιτητικά νούμερα. Επειδή φαίνονται στο όνομα του κ οι δύο αριθμοί βγαίνει ένας λογαριασμός στο όνομα του.

Τελική τιμή 11€ ο ένας και 11€ ο άλλος = 21, 20€

50cf7539dac25f275c699ff718f10794.jpg

Edited by lek88

Guest Bernadi7
Σε ρώτησα, γιατί όταν θέλησα να κάνω το ίδιο, μου είπαν κι απ' το τσατ κι από κατάστημα Γερμανός πως είναι όριο 1 φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο. Τέσπα, πετύχατε καλή προσφορά παιδιά :) Πραγματικά, βλέπω το screenshot των λογαριασμών και τ' απολαμβάνω :D

Σε ρώτησα, γιατί όταν θέλησα να κάνω το ίδιο, μου είπαν κι απ' το τσατ κι από κατάστημα Γερμανός πως είναι όριο 1 φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο. Τέσπα, πετύχατε καλή προσφορά παιδιά :) Πραγματικά, βλέπω το screenshot των λογαριασμών και τ' απολαμβάνω :D
Έπρεπε να πας και σε άλλο κατάστημα!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να πας σε κατάστημα και να σου πουν ότι δεν κάνουν δεύτερο λογαριασμό στο ίδιο όνομα! Δεν χάνουν πελάτη!! Έτυχε να πέσεις σε περίεργο νομίζω. Πάντως αυτή η προσφορά στα 11€ συμφέρει υπερβολικά!

Με γουατσαπ που ημουν χάλαγα πολλά παραπάνω.

Edited by lek88

Έπρεπε να πας και σε άλλο κατάστημα!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να πας σε κατάστημα και να σου πουν ότι δεν κάνουν δεύτερο λογαριασμό στο ίδιο όνομα! Δεν χάνουν πελάτη!! Έτυχε να πέσεις σε περίεργο νομίζω. Πάντως αυτή η προσφορά στα 11€ συμφέρει υπερβολικά!

Ο λογαριασμός λέει περίοδο τιμολόγησης 14 ημερών όμως, μήπως μου διαφεύγει κάτι;

Guest Bernadi7

Δεν έχεις άδικο, αλλά επειδή είναι και λίγο γύφτοι, ασφαλώς θα προτιμήσουν να σε καπαρώσουν με συμβόλαιο ή έστω με κάτι που θα δίνει πενιχρές υπηρεσίες για πολλά € Θα το ψάξω πάντως και θα επανέλθω :)

Δεν έχεις άδικο, αλλά επειδή είναι και λίγο γύφτοι, ασφαλώς θα προτιμήσουν να σε καπαρώσουν με συμβόλαιο ή έστω με κάτι που θα δίνει πενιχρές υπηρεσίες για πολλά € Θα το ψάξω πάντως και θα επανέλθω :)
Για δες το και σε άλλο κατάστημα! Πες τους ότι θες τον έναν αριθμό αποκλειστικά για τη σχολή και τον άλλο για να τον έχουν οι συγκενεις κ φίλοι πχ.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο λογαριασμός λέει περίοδο τιμολόγησης 14 ημερών όμως, μήπως μου διαφεύγει κάτι;
Τώρα το πρόσεξα αυτό! Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι..... Ξέρω ότι στάνταρ θα μου βγαίνει στα 11€ σταθερό πάγιο κάθε μήνα! Θα επανέλθω μετά την πληρωμή και θα σου πω τι είναι αυτό....

Ίσως θα εκδίδεται ο λογαριασμός κάθε 14 του μήνα; Ίσως επειδή είναι ο πρώτος λογαριασμός βγαίνει νωρίτερα; Δεν ξέρω...

Edited by lek88

Να ρωτησεις πριν την πληρωμή ωστε αν υπάρχει λάθος να σου βγαλουν εκκαθαριστικό. Αν δεν κανω λάθος όμως ο 1ος περιέχει την τιμολόγηση των ημερών ως την εκδοση του 1ου λογαριασμού + το 1ο πάγιο για τον επόμενο μήνα. Σαν λίγα μου φαίνονται αν αφορούν 2 αριθμούς.

Να ρωτησεις πριν την πληρωμή ωστε αν υπάρχει λάθος να σου βγαλουν εκκαθαριστικό. Αν δεν κανω λάθος όμως ο 1ος περιέχει την τιμολόγηση των ημερών ως την εκδοση του 1ου λογαριασμού + το 1ο πάγιο για τον επόμενο μήνα. Σαν λίγα μου φαίνονται αν αφορούν 2 αριθμούς.
Θα ρωτήσω όταν πάω στον Γερμανό για την πληρωμή και θα επανέλθω με νεότερα!

Παιδιά τελικά π πρώτος λογαριασμός του καρτοσυμβολαιου student προπληρωνεται!! Δηλαδή στην περίπτωση μου που ξεκίνησε 1-2-2018 το πρόγραμμα, ο πρώτος λογαριασμός εκδίδεται μέσα σε 14 μέρες στα 11€. Μετά πάει ανά 30 μέρες κανονικά!! Στα 11 € πάλι.

Σε όλα τα συμβόλαια ο πρώτος μήνας προπληρώνεται νομίζω. Και σε κάθε έκδοση λογαριασμού πληρώνεις το πάγιο χρήσης της επόμενης περιόδου.

Σε όλα τα συμβόλαια ο πρώτος μήνας προπληρώνεται νομίζω. Και σε κάθε έκδοση λογαριασμού πληρώνεις το πάγιο χρήσης της επόμενης περιόδου.
Αυτό δεν το ήξερα... Ίσως μου το είπαν όταν πήγα να κάνω το συμβόλαιο και δεν του θυμάμαι.

Αυτό με την προπληρηση δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή αν διακόψουμε το συμβόλαιο αυτά τα χρήματα θα τα επιστρέψουν η τα τρώνε?

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

επιστρεφονται,αναλογικά,στον εκκαθαριστικό.

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Όταν έκανα συμβόλαιο στον ΟΤΕ έδωσα 70 ευρώ ακόμα σε 2 μήνες δηλαδή ένα μήνα παραπάνω. Σιγά μην τα επιστρέψουν.

Παιδιά άσχετη απορία ! Όταν ήμουν γουατσαπ και με καλούσε κάποιος όταν είχα το κινητό κλειστό, όταν το άνοιγα μου ερχόταν sms ειδοποίησης. Τώρα δεν συμβαίνει αυτό! Πρέπει να κάνω κάτι;;;

αν εχεις κωδικους και βλεπεις την συνδεση στο mycosmote,στο κατω μερος της αρχικης σελιδας μετα το login εχει ενα συνδεσμο "περισσοτερες πληροφοριες για τη συνδεση".Σε βγαζει στην επιλογη "ενεργοποιηση υπηρεσιων -->άλλες υπηρεσίες" οπου υπαρχει η ειδοποιηση κλησεων κλπ.

Για whatsup ισχυει αυτο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7432429#post7432429

δεν ξερω αν παιζει και για συμβολαια.

Edited by kmpatra

αν εχεις κωδικους και βλεπεις την συνδεση στο mycosmote,στο κατω μερος της αρχικης σελιδας μετα το login εχει ενα συνδεσμο "περισσοτερες πληροφοριες για τη συνδεση".Σε βγαζει στην επιλογη "ενεργοποιηση υπηρεσιων -->άλλες υπηρεσίες" οπου υπαρχει η ειδοποιηση κλησεων κλπ.

Για whatsup ισχυει αυτο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7432429#post7432429

δεν ξερω αν παιζει και για συμβολαια.

Δεν το βρίσκω αυτό που λες....

https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/dashboard.jsp

στο κατω μερος κατω απο τα υπολοιπα

http://prntscr.com/ihki6i

και αφου πατησεις εκει σε παει σε κατι τετοιο

http://prntscr.com/ihkj7k

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εκτος αν ειναι αλλιως λογω του οτι εχω καρτοκινητο...

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Όταν έκανα συμβόλαιο στον ΟΤΕ έδωσα 70 ευρώ ακόμα σε 2 μήνες δηλαδή ένα μήνα παραπάνω. Σιγά μην τα επιστρέψουν.

Για την ακρίβεια πρακτικά δεν πληρώνεις τον τελευταίο λογαριασμό που εκδίδεται και περιμένεις σε εναν-δυο μήνες τον ειδικό εκκαθαριστικό.

επιστρέφονται κανονικά. 60€ μου γύρισαν μετά την διακοπή του συμβολαίου

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Τελικά έστειλα μήνυμα στο Facebook στην Cosmote για να μου φτιάξουν την ειδοποίηση κλήσεων γιατί για κάποιο λόγο δεν έβρισκα πως να το κάνω μόνη μου!

Πολύ γρήγορη αποκρηση και στο πρώτο μήνυμα και σε όλη την διάρκεια της συνομιλίας! Μπράβο τους!

Για την ακρίβεια πρακτικά δεν πληρώνεις τον τελευταίο λογαριασμό που εκδίδεται και περιμένεις σε εναν-δυο μήνες τον ειδικό εκκαθαριστικό.

Μακάρι να είναι έτσι γιατί θυμάμαι ότι οποτε γυρνάει αορίστου δεν με επιστρέφουν τίποτα. Λογικά μόνο στην διακοπή του συμβολαίου τα επιστρέφουν?

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επιστρέφονται κανονικά. 60€ μου γύρισαν μετά την διακοπή του συμβολαίου

Θέλει διακοπή λογικά όπως γράφεις. Όταν γυρνάει σε αορίστου δεν στα επιστρέφουν σίγουρα πάντως.