Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έστειλα τώρα το 10 στο 1256 και μου ήρθε μύνημα οτι μόλις αποκτήσετε 10 GB.

Μπήκα στο app της cosmote και φαίνονται στο διαθέσιμο υπόλοιπο. Εχω το XL.

Μόλις το απέκτησα και εγώ και η σύζυγός, να στε καλά παίδες

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χρειάζομαι για ένα μήνα στο εξοχικό internet (με ταυτόχρονη πρόσβαση από 5-6 συσκευές) και σκέφτομαι να πάρω ένα 4g router και να βάλω πάνω μία sim..

Ποια είναι η πιο οικονομική επιλογή χωρίς δεσμεύσεις κτλ?

s21 ultra 256

Παροτι εχω στειλει δυο φορες το μηνυμα κι εχει ερθει η παραπανω απαντηση, τα 10 gb δεν ειναι ενεργα και συνεχιζει να καταναλωνει απο το προγραμμα. Καμια βλακεια θα εχουν κανει παλι!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Και μενα ενω η απαντηση μου ηρθε απο το απογευμα ακομα δε φαινονται τα 10 γιγα και καταναλωνει απο το προγραμμα.

Σε συμβόλαιο Internet on the go Το εχει πάρει κανείς?

Δεν είναι το ίδιο.

Σε IOG συμβόλαιο διπλασιάζει τα GB κάθε μήνα ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ (ως και το Σεπτέμβρη):

http://i63.tinypic.com/x532g7.jpg

Δεν είναι το ίδιο.

Σε IOG συμβόλαιο διπλασιάζει τα GB κάθε μήνα ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ (ως και το Σεπτέμβρη):

http://i63.tinypic.com/x532g7.jpg

ναι αλλα αυτο δεν ισχυει για μενα(17 μηνες το εχω) μονο για νεες συνδεσεις...

αρα δεν εχουμε δωρο εμεις

ναι αλλα αυτο δεν ισχυει για μενα(17 μηνες το εχω) μονο για νεες συνδεσεις...

αρα δεν εχουμε δωρο εμεις

Δε νομίζω...

Όπως όλα τα "πακέτα" GB στην C-Ote (καρτοκινητή και συμβόλαια) έχουν διπλασιασμό αυτό το καλοκαίρι, άσχετα με το πότε ενεργοποιήθηκαν.

Απλά, ίσως "ξεκινήσει" εδώ σε συμβόλαιο IOG όταν "αλλάζει" ο μήνας καθενός.

Πάρτους ένα τελ. ή chat αύριο.

Υ.Γ.: Εννοείται μετά την Δευτέρα 18/7 που ξεκίνησε ο 2πλασιασμός.

Edited by jimmiss

Δε νομίζω...

Όπως όλα τα "πακέτα" GB στην C-Ote (καρτοκινητή και συμβόλαια) έχουν διπλασιασμό αυτό το καλοκαίρι, άσχετα με το πότε ενεργοποιήθηκαν.

Απλά, ίσως "ξεκινήσει" εδώ σε συμβόλαιο IOG όταν "αλλάζει" ο μήνας καθενός.

Πάρτους ένα τελ. ή chat αύριο.

Υ.Γ.: Εννοείται μετά την Δευτέρα 18/7 που ξεκίνησε ο 2πλασιασμός.

εμενα αλλαζει καθε 20 του μηνα, αρα δεν εγινε οποτε θα τους παρω καλυτερα;)

Τελικά μίλησα μαζί τους και είναι μόνο για τα 2 μεγάλα συμβόλαια

Edited by sakis88888

Παροτι εχω στειλει δυο φορες το μηνυμα κι εχει ερθει η παραπανω απαντηση, τα 10 gb δεν ειναι ενεργα και συνεχιζει να καταναλωνει απο το προγραμμα. Καμια βλακεια θα εχουν κανει παλι!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Είχα στείλει δύο μηνύματα χθες και έστειλα και ένα σήμερα και είδα ότι μπήκαν τα 10GB στον λογαριασμό μου τελικά.

Χρειάζομαι για ένα μήνα στο εξοχικό internet (με ταυτόχρονη πρόσβαση από 5-6 συσκευές) και σκέφτομαι να πάρω ένα 4g router και να βάλω πάνω μία sim..

Ποια είναι η πιο οικονομική επιλογή χωρίς δεσμεύσεις κτλ?

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί φεύγω αύριο?? :lol::lol:

s21 ultra 256

Οι κάτοχοι συμβολαίου στην Cosmote ας στείλουν 10 στο 1256 για 10GB δωρεάν για ένα μήνα.

Οι κάτοχοι συμβολαίου στην Cosmote ας στείλουν 10 στο 1256 για 10GB δωρεάν για ένα μήνα.

Δεν ισχύει για όλα τα συμβόλαια. Μέχρι στιγμής ισχύει σίγουρα για τα 65άρια και τα XL...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Στο cosmote l δεν ισχυει...

Έχεις ενεργοποιημένο την υπηρεσια "my internet";

Έχεις ενεργοποιημένο την υπηρεσια "my internet";

Τι υπηρεσια ειναι αυτη? Στο l εστειλε η γυναικα μου το μηνυμα και η απαντηση ηταν οτι εγινε σφαλμα, κατι τετοιο.

Τι υπηρεσια ειναι αυτη? Στο l εστειλε η γυναικα μου το μηνυμα και η απαντηση ηταν οτι εγινε σφαλμα, κατι τετοιο.

Ενημερώνεσαι άμεσα

Κάθε φορά που καταναλώνεις το 100% των ΜΒ σου και διακόπτεται το σερφάρισμα, θα εμφανίζεται στο κινητό σου η σελίδα του COSMOTE My Internet

Αποφασίζεις πώς θα συνεχίσεις

Αν θες να συνεχίσεις το σερφάρισμα, μπορείς να επιλέξεις από το κινητό σου ένα από τα διαθέσιμα οικονομικά πακέτα mobile Internet

Γνωρίζεις τα διαθέσιμα ΜΒ

Ενημερώνεσαι σε πραγματικό χρόνο για τα διαθέσιμα ΜΒ σου, πότε ανανεώνονται και πότε λήγουν τα πακέτα mobile Internet που έχεις αγοράσει

Περισσότερα εδώ https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HNMS/section/COSMOTE_MyInternet?gclid=CjwKEAjwiMe8BRD0ts3Vtv-ohWgSJAAZurk1MxCE4VMDMeTa4CcRfu9NFuZc97xRwTKjDjKHquD7ixoCn7Lw_wcB

Για ενεργοποίηση στέλνεις δωρεάν το μήνυμα «ΜΙ» στο 1333

Ενημερώνεσαι άμεσα

Κάθε φορά που καταναλώνεις το 100% των ΜΒ σου και διακόπτεται το σερφάρισμα, θα εμφανίζεται στο κινητό σου η σελίδα του COSMOTE My Internet

Αποφασίζεις πώς θα συνεχίσεις

Αν θες να συνεχίσεις το σερφάρισμα, μπορείς να επιλέξεις από το κινητό σου ένα από τα διαθέσιμα οικονομικά πακέτα mobile Internet

Γνωρίζεις τα διαθέσιμα ΜΒ

Ενημερώνεσαι σε πραγματικό χρόνο για τα διαθέσιμα ΜΒ σου, πότε ανανεώνονται και πότε λήγουν τα πακέτα mobile Internet που έχεις αγοράσει

Περισσότερα εδώ https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HNMS/section/COSMOTE_MyInternet?gclid=CjwKEAjwiMe8BRD0ts3Vtv-ohWgSJAAZurk1MxCE4VMDMeTa4CcRfu9NFuZc97xRwTKjDjKHquD7ixoCn7Lw_wcB

Για ενεργοποίηση στέλνεις δωρεάν το μήνυμα «ΜΙ» στο 1333

Ειναι καλυτερο δηλαδη αυτο απο το app της κοαμοτε? Στο 80% καταναλωσης δεδομενων η κλησεων η μηνυματων μου στελνει μηνυμα. Θα το δοκιμασω και αυτο να δω διαφορες.

edit:το εβαλα και φαινεται καλο. Φανηκαν και τα 10 γιγα δεδομενων. Στο xl που εχω.

Edited by tigio13

Ειναι καλυτερο δηλαδη αυτο απο το app της κοαμοτε? Στο 80% καταναλωσης δεδομενων η κλησεων η μηνυματων μου στελνει μηνυμα. Θα το δοκιμασω και αυτο να δω διαφορες.

Δεν χρησιμοποιώ το app της cosmote και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω αποθηκεύσει σε σελιδοδείκτη το COSMOTE My Internet και βλέπω On line πόσα ΜΒ έχω καταναλώσει και έχω και την ειδοποίηση στο 80%

Κατόπιν ενημέρωσης από την COSMOTE, η προωθητική ενέργεια αφορά μόνο τους συνδρομητές των προγραμμάτων COSMOTE ONE, COSMOTE Mobile Plus 65 και XL

Για να αποκτήσουν την προσφορά αρκεί να στείλουν 10 στο 1256 δωρεάν μέχρι 27/7.

To my internet δεν εχει καμια σχεση ουτε αντικαθιστα την εφαρμογη, απλά σε ενημερωνει οταν φτσεις στο 80% της χρησης των δεδομενων του πακετου σου και οταν φτασεις το 100% σου κλεινει το ιντερνετ για να μην χρεωνεσαι με την υπερογκη τιμη ανα KByte και να σου προτεινει κανενα επιπλεον πακετο δεδομενων να παρεις για να βγαλεις τον μηνα.

To my internet δεν εχει καμια σχεση ουτε αντικαθιστα την εφαρμογη, απλά σε ενημερωνει οταν φτσεις στο 80% της χρησης των δεδομενων του πακετου σου και οταν φτασεις το 100% σου κλεινει το ιντερνετ για να μην χρεωνεσαι με την υπερογκη τιμη ανα KByte και να σου προτεινει κανενα επιπλεον πακετο δεδομενων να παρεις για να βγαλεις τον μηνα.

Πράγματι: Ό,τι καλυτερο το My Internet της C-Ote, πια και για καρτοκινητά, 1 έτος μετά την έναρξή του στα συμβόλαια.

Δεν το΄χω δοκιμάσει "εν δράσει", εν μέρει γιατί προσέχω πια,

αλλά όσο θυμάμαι πριν 1,5 χρόνο που μουφαγε την κάρτα (και στην C-Ote δεν τα επιστρέφουν με τίποτα: Σου λένε ας ήξερες ότι είναι 1+€/ΜΒ!!!) είναι "άλλο πράμα".

Μπράβο τους, έστω και αργά.

Πράγματι: Ό,τι καλυτερο το My Internet της C-Ote, πια και για καρτοκινητά, 1 έτος μετά την έναρξή του στα συμβόλαια.

Δεν το΄χω δοκιμάσει "εν δράσει", εν μέρει γιατί προσέχω πια,

αλλά όσο θυμάμαι πριν 1,5 χρόνο που μουφαγε την κάρτα (και στην C-Ote δεν τα επιστρέφουν με τίποτα: Σου λένε ας ήξερες ότι είναι 1+€/ΜΒ!!!) είναι "άλλο πράμα".

Μπράβο τους, έστω και αργά.

Και εγω που το εβαλα σημερα νομιζω πως βολευει καλυτερα γιατι το app εχει και μια καθυστερηση στην καταναλωση mb.

Με COSMOTE plus 65 απέκτησα τα δωρεάν 10g με την δεύτερη προσπάθεια .

Μετά το πρώτο μυνημα μου ήρθε η απάντηση οτι τα 10g ειναι διαθέσιμα , αλλά δεν φαινοντουσαν πουθενά .

Μετά το δεύτερο μυνημα , μου ήρθε η απάντηση οτι ενεργοποιήθηκε το δωρεάν πακέτο και φάνηκε αμέσως στο COSMOTE app

www.slotgames.gr

Δεν χρησιμοποιώ το app της Cosmote και αν θέλω να δω το υπόλοιπο του λογαριασμού μου, μπαίνω στο site της Cosmote, στον λογαριασμό που έχω δημιουργήσει.