Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Έχω συμβόλαιο cosmote που λήγει 12-4-2011. Αντί για επιδότηση συσκευής είχα πάρει την μηνιαία έκπτωση, περίπου 7 €. Γνωρίζετε αν κάνω φορητότητα τώρα σε άλλη εταιρεία αν θα πληρώσω κάτι στην cosmote? Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 19,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ναι φιλε μου θα πληρωσεις τους μηνες που σου απομενουν μεχρι να ληξει η δεσμευση που εχεις επι την εκπτωση που ειχες καθε μηνα. Αν διακοψεις σημερα θα πληρωσεις περιπου 35 ευρω.

Ναι φιλε μου θα πληρωσεις τους μηνες που σου απομενουν μεχρι να ληξει η δεσμευση που εχεις επι την εκπτωση που ειχες καθε μηνα. Αν διακοψεις σημερα θα πληρωσεις περιπου 35 ευρω.

δηλαδή πληρώνεις τους επόμενους μήνες και όχι τους προηγούμενους???

η λεπτομερεια κανει τον επαγγελματια.. οπως επισης η κοσμοτε ενημερωνει το υπολοιπο MBs σε real time και δωρεαν, ενω η vodafone με χρεωση και με καθυστερηση μιας μερας..

Μονο στα συμβολαια αυτο ( το τελειως κουφο ) στα καρτοκινητα της μια χαρα real time δουλευει το συστημα ..

Μονο στα συμβολαια αυτο ( το τελειως κουφο ) στα καρτοκινητα της μια χαρα real time δουλευει το συστημα ..

σοβαρα; ωραιο και αυτο... δεν πειραζει, τετοια 'κουφα' δεν πονανε πολυ (αφου δεν ειναι σαν τα 'κουφα' της wind..)

εψαξα στο topic αλλα πολλες οι σελιδες οποτε καπου μπορει να αναφερεται παλι..ας μπω στο θεμα

εχω 260ευρω επιδοτηση απο cosmote..θελω να παρω το iphone 3gs μαλλον

1)μπορω να το παω απο καπου αλλου κ οχι cosmote ή γερμανο?

αν ναι εχετε να προτεινεται καποιο για καλυτερη τιμη?για αθηνα

2)εχει παρει καποιος αλλος με αντιστοιχη επιδοτηση το iphone?

ποσο επιπλεον ειναι περιπου???

ευχαριστω

εψαξα στο topic αλλα πολλες οι σελιδες οποτε καπου μπορει να αναφερεται παλι..ας μπω στο θεμα

εχω 260ευρω επιδοτηση απο cosmote..θελω να παρω το iphone 3gs μαλλον

1)μπορω να το παω απο καπου αλλου κ οχι cosmote ή γερμανο?

αν ναι εχετε να προτεινεται καποιο για καλυτερη τιμη?για αθηνα

2)εχει παρει καποιος αλλος με αντιστοιχη επιδοτηση το iphone?

ποσο επιπλεον ειναι περιπου???

ευχαριστω

Φιλε μου μπορεις να παρεις ανετα μεγαλυτερη επιδοτηση απλα ζητα το και αυτοι θα σου πουν οτι θα το μελετησουν,θα σε παρουν τηλ και θα σου πουν τη νεα επιδοτηση σε 2-3 μερες και σιγουρα θα μπορεις να ζητησεις ακομα παραπανω... κανοντας μια αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

καλησπερα...θελω να ρωτησω,ειμαι στην cosmote στο προγραμμα απεριοριστο 25 με ιντερνετ απο φεβρουαριο 2010...η vodafone μου προσφερει μαζι με την φορητοτητα και εκπτωση 100 ευρω σε οποια συσκευη επιθυμω....θα πληρωσω τπτ στην cosmote αν παω στην vodafone τωρα?εχω κανει εκτωση στο παγιο μου στην cosmote επειδη δεν ηθελα επιδοτηση 4.5 ευρω το μηνα.... Edited by panos7713

Ρε παιδιά όταν φεύγεις από μία εταιρία δεν πληρώνεις το ποσό της μείωσης παγίου επί τους μήνες που απομένουν για το συμβόλαιό σου! Αν φύγεις στο πρώτο εξάμηνο από την ανανέωσή σου πληρώνεις ολόκληρο το ποσό είτε της επιδότησης είτε της μηνιαίας έκτπωσης παγίου επί δώδεκα. Μετά τον 6ο μήνα μειώνεται το ποσοστό αναλογικά -85% τον 7ο μήνα , 66% τον 8ο κλπ.

παιδια θα πω και εγώ το πρόβλημά μου αν κ νομίζω ότι δεν υπάρχει λύση:θέλω να πάρω το desire hd και έχω επιδότηση 95ε +35 αν πάω για ένα μήνα στο απερ.70 με ιντερνετ.Εγώ τώρα είναι στο παλιό απερ 60 με ιντερν και έχω έκπτωση 20ε μηνιαίως (άρα 45 αφού έχω κ λιγότερα τέλη)από τον αύγουστο '10 για ένα χρόνο.Στη voda μου δίνουν 280 για το desire hd μετα από διαπραγματεύσεις αλλα΄το πάγιο θα είναι στα 69 (απερ με ιντερν 60) όπως θα ήταν κ cosmo αν δεν είχα έκπτωση.Τα 150 ευρώ διαφορά τα κερδίζω από την cosmo σε 6 μήνες.Το θέμα είναι θα μπορεσω να καταφέρω έκπτωση στη voda μετά από κάποιους μήνες έτσι ώστε να βγώ κερδισμένος?το μόνο που σκέφτομαι έιναι ότι του χρόνου θα έχω μεγάλη επιδότηση από voda αν πάω.Σκέφτομαι μήπως να καταλήξω στο Iphone 4 18μηνο που έχω μεγαλύτερες εκπτώσεις..(400 cosmo και 460 voda)?ευχαριστώ κ σόρι αν σας κούρασα..

Ερώτηση για πληρωμή τελευταίου λογαριασμού

Στις 15/11 έκανα αίτηση για μεταφορά στη Wind από συμβόλαιο στην cosmote.

Στις 29/11 ενεργοποιήθηκα στην wind

Μου ήρθε λογαριασμός για πληρωμής από cosmote στις 27/11 που έληγε ο κανονικός μήνας.Αυτόν τώρα τον πληρώνω κανονικά?Δεν αφορά το προπληρωμένο πάγιο του επόμενου μήνα?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ επειδή για 3 μηνες σχεδόν δεν είχα σήμα στην Ανω Κυψέλη με την cosmote, ειχα ζητήσει επανηλημένως την διακοπή συμβολαίου με κάθε δυνατό τρόπο! όμως ότι και αν έκανα ακόμα και φασαρία στον Γερμανό, τηλέφωνα ΚΑΘΕ μέρα στην cosmote κτλ αρνήθηκαν να το διακόψουν! τελικά εντελώς χατηρικά με άφησαν και γύρισα το πρόγραμμα από το απεριόριστα με 50 ευρώ τον μήνα στο βασικό πάγιο και παρόλαυτα μετά κάθε μήνα ερχόταν 0 ο λογαριασμός! δλδ αυτός που είχε ημερομηνία λήξεως μέσα στους μήνες Αύγουστος - Σεπτέμβριος - Οκτώβριος - Νοεμβριος και Δεκέμβριος 2010 ήταν ΜΗΔΕΝ! τους είχα ενημερώσει όμως ότι θα πάω σε άλλη εταιρία (wind) εφόσον ΔΕΝ έφτιαχναν το σήμα! τελικά μετά το Καλοκαίρι το έφτιαξαν αν και πάλι κάνει διάφορα νούμερα αλλά πλέον δεν ανοιγω καν την κάρτα της cosmote. Σήμερα βγήκε λογιαριασμός για λήξη Ιανουάριος 2011 με ποσό 6.78 ευρώ, τι να κάνω να τον πληρώσω λέτε ή να τους γράψω κανονικά όπως με έγραφαν αυτοί τους μήνες που δεν είχα σημα? και να το κόψουν δεν με ενδιαφέρει καθόλου!!!! δεν το δουλεύω καν! νομίζω το συμβόλαιο κανονικά λήγει τον Μάιο 2011. Δεν ειναι το θέμα το ποσό αν και θα ακολουθήσουν και οι άλλοι μηνες, αλλά έτσι για την κοροιδία αρχικά που με έγραφαν συνεχεια και επειδή το θεωρώ κοροιδία να πληρώνω για κάτι που δεν το χρησιμοποιώ!

Ερώτηση για πληρωμή τελευταίου λογαριασμού

Στις 15/11 έκανα αίτηση για μεταφορά στη Wind από συμβόλαιο στην cosmote.

Στις 29/11 ενεργοποιήθηκα στην wind

Μου ήρθε λογαριασμός για πληρωμής από cosmote στις 27/11 που έληγε ο κανονικός μήνας.Αυτόν τώρα τον πληρώνω κανονικά?Δεν αφορά το προπληρωμένο πάγιο του επόμενου μήνα?

Περιμένεις να βγει ο εκκαθαριστικός!

Δεν πληρώνεις αυτό το ποσό γιατί δύσκολα θα πάρεις πισω τα λεφτά σου...

Παίρνει χθες ο πατριός μου στην εξυπηρέτηση πελατών για να μεταβεί από το Απεριόριστα 35, με έκπτωση 10€, στο Απεριόριστα 15. Του λέει η κοπέλα δεν υπάρχει διαθέσιμο Απεριόριστα 15, πηγαίντε στο Απεριόριστα 25. Και αυτός μιας και δεν ήξερε την άκουσε. Τώρα έχει 70' λιγότερα με τα ίδια χρήματα.

Μπορεί να κάνει κάτι;

μαθαμε τιποτα καινουργιο για καμμια χριστουγεννιατικη προσφορα για νεα συνδεσει η φορητοτητα?

Περιμένεις να βγει ο εκκαθαριστικός!

Δεν πληρώνεις αυτό το ποσό γιατί δύσκολα θα πάρεις πισω τα λεφτά σου...

Αν δεν πληρώσω τον λογαριασμό αυτό, μπορεί να έχω κανένα πρόβλημα??Εννοώ αυτόν που ήρθε.

Ο εκκαθαριστικός θα έρθει 1 μήνα μετά?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παίρνει χθες ο πατριός μου στην εξυπηρέτηση πελατών για να μεταβεί από το Απεριόριστα 35, με έκπτωση 10€, στο Απεριόριστα 15. Του λέει η κοπέλα δεν υπάρχει διαθέσιμο Απεριόριστα 15, πηγαίντε στο Απεριόριστα 25. Και αυτός μιας και δεν ήξερε την άκουσε. Τώρα έχει 70' λιγότερα με τα ίδια χρήματα.

Μπορεί να κάνει κάτι;

Ας ισχυριστεί πως υπηρξε λάθος ενημέρωση από το άτομο που τον ενημέρωσε!

Απείλησε τους πως υπάρχει ηχογραφημένη η επικοινωνία και η κοπέλα του είπε ξεκάθαρα είτε από άγνοια είτε για άλλο λόγο πως δεν υπάρχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα!

Πιστεύω θα το διορθώσουν, ηχογραφούνται αυτές οι επικοινωνίες!

Αλλιώς θα περιμένεις 3-4 μήνες για να μεταβείς σε μικρότερο πρόγραμμα! (αν δεν κάνω λάθος)

Αν δεν πληρώσω τον λογαριασμό αυτό, μπορεί να έχω κανένα πρόβλημα??Εννοώ αυτόν που ήρθε.

Ο εκκαθαριστικός θα έρθει 1 μήνα μετά?

Αφού έχεις ενεργοποιηθεί στη WIND δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα τώρα...

Ο εκκαθαριστικός παίρνει 10-15 μέρες να σου έρθει μετά την φορητότητα ή ακύρωση! (μπορεί και πιο σύντομα)

Απείλησε τους πως υπάρχει ηχογραφημένη η επικοινωνία και η κοπέλα του είπε ξεκάθαρα είτε από άγνοια είτε για άλλο λόγο πως δεν υπάρχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα!

Αλλιώς θα περιμένεις 3-4 μήνες για να μεταβείς σε μικρότερο πρόγραμμα! (αν δεν κάνω λάθος)

Ξαναπήραμε τηλέφωνο και μας είπαν ότι από το 35 στο 15 μπορούμε να μεταβούμε μετά από 1 χρόνο!!!:wacko:

Επειδή ακριβώς υπάρχουν οι καταγεγραμμένες συνομιλίες, καλό είναι να μη προτρέπουμε τους φίλους του forum να καλούν στο 1212 και να λένε αρλούμπες. Όπως καλό είναι να ξέρουμε τι λέμε πριν μιλήσουμε. Για να είχε απεριόριστα35 με την έκπτωση των 10€, σημαίνει ότι έγινε ανανέωση το Πάσχα, άρα έχει χρονική δέσμευση ενός έτους απο τότε, άρα είναι ευθύς αδύνατη η μετάβαση στο απεριόριστα15 που προϋποθέτει τη σύμβαση αορίστου χρόνου.

Ξαναπήραμε τηλέφωνο και μας είπαν ότι από το 35 στο 15 μπορούμε να μεταβούμε μετά από 1 χρόνο!!!:wacko:

Ένα χρόνο μετά την ανανέωση του συμβολαίου ή την ενεργοποίηση της σύνδεσης. Άρα, μην αγχώνεστε, μόλις λήξει το συμβόλαιο, καλέστε για αλλαγή στο απεριόριστα15. Αλλά, έχετε υπ'οψιν ότι δεν θα μπορέσει να γίνει χρήση του ποσού επιδότησης που θα προκύψει ( θα χαθεί ) και δικαίωμα για ποσό επιδότησης θα έχετε μόνο στη περίπτωση που αλλάξετε σε κάποιο μεγαλύτερο πρόγραμμα απο το απεριόριστα15 και αυτό μετά ένα χρόνο απο την αλλαγή στο μεγαλύτερο πρόγραμμα.

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση!

Αυτοί μας είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμο το πακέτο και μας προτρέψαν να πάμε στο Απεριόριστα 25. Ο πατριός μου, ως αδαής έδωσε το ΟΚ.

Αφού έχεις ενεργοποιηθεί στη WIND δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα τώρα...

Ο εκκαθαριστικός παίρνει 10-15 μέρες να σου έρθει μετά την φορητότητα ή ακύρωση! (μπορεί και πιο σύντομα)

Το ξερεις φυσικα οτι ηχογραφημενη επικοινωνια ειναι παρανομη, δεν μπορει να χρησιμοποιηθει και μπορει να σου κανει και μυνηση.

Το ξερεις φυσικα οτι ηχογραφημενη επικοινωνια ειναι παρανομη, δεν μπορει να χρησιμοποιηθει και μπορει να σου κανει και μυνηση.

Ρε φίλε αφού πάντα όταν καλείς κάποιο cc σου λέει μήνυμα πως η κλήση μπορεί να ηχογραφείται!

Δεν είπα να τους απειλήσει οτί αυτός ηχογράφησε την κλήση!!!!

Προς θεού!

Υπάρχει ηχογραφημένη από την εταιρία η κλήση!

Μπορέι να δει την ώρα που μίλησε και από το cc να βρουν ποιος τον εξυπηρέτησε....

@UniqueGR

Εγώ από οτι καταλαβαίνω είναι πως το άλλαξαν πρόγραμμα να πληρώνει και τώρα 25€ και να μην έχει έκπτωση!

Οπότε κάποιος του έπαιξε λαμογιά!

Μόνο και μόνο που σε δεσμεύει ένα χρόνο είναι ΛΑΜΟΓΙΑ!

Ανανέωση σύμβασης έκανε! Μπορεί να αλλάξει πακέτο προς τα κάτω! Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε όλες τις ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ εταιρίες!

Και του είπαν με έμμσεσο τρόπο πως κάτι δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο!

Για ποιο λόγο να το χασει κάποιος που το έχει ήδη;

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.

Όσον αφορά τις επιδοτήσεις, χάλια μαύρα φέτος...Εμένα μου έβγαλαν 100 ευρώ επιδότηση με μέσο όρο λογαριασμών 60 ευρώ!Πάλι καλά που έβγαλα την COSMOTE VISA στο κατάστημα της Γλυφάδας, για να πληρώνεται με πάγια εντολή ο λογαριασμός μου και τσίμπησα 50 ευρώ επιπλέον επιδότηση. Πήρα το HTC DESIRE HD και το υπόλοιπο ποσό το έβαλα σε 12 άτοκες δόσεις. Μόνο έτσι παίρνεις καμιά συσκευή της προκοπής σήμερα...δυστυχώς:(

περυσι που ηρθα στην cosmote απο την vodafone εβαλα την επιδοτηση σε εκπτωση στο λογαριασμο και ειχα -9 ευρω καθε μηνα ( cosmote 45 ) τωρα ενα χρονο μετα αν ανανεωσω η εκπτωση απο το λογαριασμο θα ειναι -5 ευρω .(σημειωστε οτι εχω μεταβει σε χαμηλοτερο παγιο cosmote απεριοριστα 25 )
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...