Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τι προσφορές να περιμένουμε τα Χριστούγεννα;

Θα λεγα να κρατήσεις μικρό καλάθι

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειμαι συνδρομητης της vodafone αλλα μετα απο 6 χρονια το σκεφτομαι για cosmote

-για κινητο θα εχω επιδοτηση σα να ειμαι νεος πελατης ή πριμοδοτουνε παραπανω αυτους που ερχονται με φοροτοτητα ?

-για να ερθω στο cosmote Απεριοριστα 35 πανω κατω τι να περιμενω για επιδοτηση ?

- η τελικη τιμη για το παγιο ποια θα ειναι ( με φπα με ολα ... )

-για κινητο θα εχω επιδοτηση σα να ειμαι νεος πελατης ή πριμοδοτουνε παραπανω αυτους που ερχονται με φοροτοτητα ?

-για να ερθω στο cosmote Απεριοριστα 35 πανω κατω τι να περιμενω για επιδοτηση ?

1. Η πολιτική της εταιρίας για την φορητότητα αλλάζει κατά καιρούς. Σε γενικές γραμμές σε πριμοδοτούν αλλά πόσο και για ποιες συσκευές ή συμβόλαια ποικίλει, άρα πρέπει να πας από ένα κατάστημα Cosmote να δεις τι δίνουν τώρα

2. Με απεριόριστα 35 πάνω-κάτω 120 Ευρώ. Εξαρτάται όμως και από την συσκευή.

3. Το πάγιο με ΦΠΑ είναι 36 και κάτι μαζί με το φόρο χρήσης κινητής τηλεφωνίας πρέπει να πηγαίνει στα 38 Ευρώ

σε ευχαριστω για την τοποθετηση

παω τωρα να ρωτησω τι και πως.... για φορητοτητα που ενδιαφερομαι..

παντως τα 120 για επιδοτηση συσκευης μου φανταζουν λιγα για ενα τετοιο προγραμμα ..

Edited by freedomandloveSW

καλο θα ηταν πριν κανεις την φορητοτητα να ρωτισεις σε ενα καταστημα τι προσφορες εχουν, αν και για μενα ειναι καλυτερα να περιμενεις τα χριστουγεννα ειναι περιοδος εορτων και συγουρα θα εχουν καλες προσφορες,

εγω εκανα το πασχα που μας περασε φορητοτητα για 2 αριθμους στην cosmote απεριοριστο 35 και πηρα επιδοτηση συσκευης 600 euro και -10 euro σε καθε εναν λογαριασμο

σε ευχαριστω για την τοποθετηση

παω τωρα ν αρωτησω τι και πως.... για φορητοτητα που ενδιαφερομαι..

παντως τα 120 για επιδοτηση συσκευης μου φανταζουν λιγα για ενα τετοιο προγραμμα ..

κατά καιρούς όμως έχουν μεγάλες επιδοτήσεις σε συγκεκριμένες συσκευές, οπότε δεν χάνεις τίποτε να δεις

Επιδοτηση καθε ποτε εχεις? Καθε φορα που κλεινει χρονο το συμβολαιο σου, ή καθε φορα που τελιωνει μια δεσμευση? Επειδη στην προηγουμενη επιδοτηση του πατερα μου, ειχε 18μηνη δεσμευση. Το συμβολαιο, ομως οπου να ναι ξανα κλεινει χρονο. Θα ξαναχει τωρα επιδοτηση, ή μολις συμπληρωθουν οι 18 μηνες? Ξερει καποιος?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Αν έχεις Cosmote και ΟΤΕ, έχεις έκπτωση στο λογαριασμό σου;

Ναι υπο προυποθέσεις. Δές εδώ

http://oteshop.ote.gr/storefront/popup.ep?pi=105103

και εδώ

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?currentCMSArticleId=230&id=230

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Επιδοτηση καθε ποτε εχεις? Καθε φορα που κλεινει χρονο το συμβολαιο σου, ή καθε φορα που τελιωνει μια δεσμευση? Επειδη στην προηγουμενη επιδοτηση του πατερα μου, ειχε 18μηνη δεσμευση. Το συμβολαιο, ομως οπου να ναι ξανα κλεινει χρονο. Θα ξαναχει τωρα επιδοτηση, ή μολις συμπληρωθουν οι 18 μηνες? Ξερει καποιος?

Το συμβόλαιο ανανεώθηκε για 18 μήνες, άρα μόλις περάσουν αυτοί οι 18 μήνες θα έχει πάλι κάποιο ποσό επιδότησης.

Αν έχεις Cosmote και ΟΤΕ, έχεις έκπτωση στο λογαριασμό σου;

Δεν παρέχεται αυτή η υπηρεσία πια.

Καλήμερα μια ερωτηση, θα φυγω για καποιες μερες Ιταλία, γνωρίζει κανεις για χρεώσεις και για το αν πρεπει να κανω κατι με την Cosmote?

να ενεργοποιησεις το cosmote Traveller και θα μπορεις να χρησιμοποιεις τον δωρεαν χρονο του προγραμματος σου με +80 λεπτα ανα κληση
υπογραφή εκτός ορίων

να ενεργοποιησεις το cosmote Traveller και θα μπορεις να χρησιμοποιεις τον δωρεαν χρονο του προγραμματος σου με +80 λεπτα ανα κληση

δηλ. για να καταλαβω με 80 λεπτα θα μπορω να χρησιμοποιω τα 1500 προς cosmote και τις 2 ωρες προς αλλες εταιρίες?

δηλ. για να καταλαβω με 80 λεπτα θα μπορω να χρησιμοποιω τα 1500 προς cosmote και τις 2 ωρες προς αλλες εταιρίες?
αν μιλαμε για Απεριοριστα μπορεις να χρησιμοποιησεις μονο το χρονο προς τριτους δηλαδη τις 2 ωρες οι οποιες θα ισχυουν και για κλησεις προς cosmote
υπογραφή εκτός ορίων

Το συμβόλαιο ανανεώθηκε για 18 μήνες, άρα μόλις περάσουν αυτοί οι 18 μήνες θα έχει πάλι κάποιο ποσό επιδότησης.

Αλλαγη πακετου μετα απο ποσο καιρο μπορεις να κανεις? Ειχα ρωτησει στο γερμανο αλλα δεν θυμαμαι ποσο μου ειχαν πει. Επειδη δεν συμφερει αυτο που καναμε και θελω να το αλλαξω σε ενα μικροτερο.

Αλλαγη πακετου μετα απο ποσο καιρο μπορεις να κανεις? Ειχα ρωτησει στο γερμανο αλλα δεν θυμαμαι ποσο μου ειχαν πει. Επειδη δεν συμφερει αυτο που καναμε και θελω να το αλλαξω σε ενα μικροτερο.

Μετα απο 6 μηνες για 12μηνο συμβολαιο και μετα απο 9 μηνες για 18μηνο.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Ok thanx, παντως περασα και απο γερμανο και μπορω τελικα να αλλαξω. Επισης η επιδοτηση εισχυει κανονικα για 12μηνο, και οχι 18 που υπολογιζα...

Μετα απο 6 μηνες για 12μηνο συμβολαιο και μετα απο 9 μηνες για 18μηνο.

μαγκια της κοσμοτε, στη vodafone στο 12μηνο συμβολαιο, πρεπει να περασουν 9 μηνες για να κατεβεις παγιο

σωστο και αυτο.. ερωτηση: εαν εισαι τουλαχιστον 12 μηνες στη κοσμοτε, μετα μπορεις να αλλαξεις πακετο, προς τα κατω, καθε μηνα? στη vodafone μου ειπαν οτι μετα το 12μηνο, μπορω να αλλαζω οποιοδηποτε προγραμμα καθε μηνα

σωστο και αυτο.. ερωτηση: εαν εισαι τουλαχιστον 12 μηνες στη κοσμοτε, μετα μπορεις να αλλαξεις πακετο, προς τα κατω, καθε μηνα? στη vodafone μου ειπαν οτι μετα το 12μηνο, μπορω να αλλαζω οποιοδηποτε προγραμμα καθε μηνα

ναι αν δεν παρεις επιδοτηση συσκευης η μωση παγιου