mourtzman Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Συγνώμη αλλά με πάγιο 45 ευρώ σας φαίνονται λίγα τα 360 ευρώ επιδότηση? Μην τρελαθούμε κιόλας. Σε λίγο θα τους ζητήσετε και μια γυναίκα στο κρεβάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 εγω με το Απεριοριστα35 και 5 ευρω internet on the phone basic τι επιδοτηση να περιμενω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 (edited) Συγνώμη αλλά με πάγιο 45 ευρώ σας φαίνονται λίγα τα 360 ευρώ επιδότηση? Μην τρελαθούμε κιόλας. Σε λίγο θα τους ζητήσετε και μια γυναίκα στο κρεβάτι...[/quote δεν ειναι μονο τα 45 ευρω και τα 5 για ιντερνετ,κανω λογαριασμο μηνιαιο πανω απο 100 ευρω,και κατι μηνες προσφατα που ημουν αμερικη και καναδα,εκανα απο 650 μεχρι 800 ευρω το μηνα!διαφορετικα θα ηταν παραλογο να ζητησω τετοια επιδοτηση Edited June 17, 2010 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Δεν κατάλαβα τελείως είναι η αλήθεια... :O Ακόμα δεν έχει βγει το ποσό της επιδότησής μου, απλά από τη στιγμή που θα βγεί, μπορώ να πάρω πχ 4 μήνες μετά ένα κινητό, ή χάνεται η επιδότησή μου; μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά θα έχει μειωθεί. για παράδειγμα, αν σου βγει η επιδότηση το Νοέμβρη και είναι 180 ευρώ και εσύ την πάρεις το Φλεβάρη ενδέχεται να έχει πέσει και στα 100 ή και πιο κάτω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Συγνώμη αλλά με πάγιο 45 ευρώ σας φαίνονται λίγα τα 360 ευρώ επιδότηση? Μην τρελαθούμε κιόλας. Σε λίγο θα τους ζητήσετε και μια γυναίκα στο κρεβάτι...[/quote δεν ειναι μονο τα 45 ευρω και τα 5 για ιντερνετ,κανω λογαριασμο μηνιαιο πανω απο 100 ευρω,και κατι μηνες προσφατα που ημουν αμερικη και καναδα,εκανα απο 650 μεχρι 800 ευρω το μηνα!διαφορετικα θα ηταν παραλογο να ζητησω τετοια επιδοτηση Τότε πάω πάσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Γενικά παρατηρώ ότι η κοσμοτέ δίνει χαμηλές επιδοτήσεις και πρέπει να κάνεις μάχη για να την ανεβάσεις. Μάλλον έχουν καβαλήσει το καλάμι... Από την άλλη το κόκκινο δίκτυο δίνει πολύ καλύτερες επιδοτήσεις αν το ζητήσεις και το υπό χρεωκοπία ακόμα καλύτερες... Μου θυμίζει την panafon όταν ήταν πρώτη... Μετά έπεσε και έμαθε... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Συμφωνώ! δεν θα λήξει του χρόνου τον Μάρτιο το συμβόλαιο? wind με την μία! για να έχουμε και σήμα καμπάνα πραγματικά! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Για τη Wind μιλάω, έχει υπέρογκα χρέη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Ακόμη πιο οικονομική επικοινωνία για άνεργους και συνταξιούχους από την COSMOTE Έκπτωση 15% στο μηνιαίο πάγιο για έναν ολόκληρο χρόνο για άνεργους και συνταξιούχους http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=press_releases&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/pressoffice/pressrelease/210610gr.xml&breadcrumbTitle=%CE%91%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B7+%CF%80%CE%B9%CE%BF+%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%82+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CF%84%CE%B7%CE%BD+COSMOTE Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Ακόμη πιο οικονομική επικοινωνία για άνεργους και συνταξιούχους από την COSMOTE Έκπτωση 15% στο μηνιαίο πάγιο για έναν ολόκληρο χρόνο για άνεργους και συνταξιούχους http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=press_releases&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/pressoffice/pressrelease/210610gr.xml&breadcrumbTitle=%CE%91%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B7+%CF%80%CE%B9%CE%BF+%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%82+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CF%84%CE%B7%CE%BD+COSMOTE Χρειαζεται καποιο πιστοποιητικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Χρειαζεται καποιο πιστοποιητικο; Άνεργοι: Βεβαίωση χρόνου ανεργίας από τον ΟΑΕΔ. Συνταξιούχοι άνω των 65 ετών: Βεβαίωση συνταξιοδοτικού φορέα ή έντυπο συνταξιοδοσίας Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Διαπιστώνω σε συζητήσεις με κόσμο αλλά και από όσα διαβάζω εδώ μέσα ότι, εκτός από... σήμα... καμπάνα, η κοσμοτέ δίνει το ίδιο... καμπάνα επιδοτήσεις. Δεν κατάλαβα γιατί ενώ είναι το χειρότερο αυτή τη στιγμή δίκτυο δίνει τις χειρότερες επιδοτήσεις... Ίσως προσπαθεί να πέσει στην 2η θέση... Και θα το καταφέρει αν συνεχίσει να αγνοεί τους πελάτες που ήδη έχει και να μην ξεκαβαλάει το... καλάμι !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeviledGod Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση που με απασχολεί τελευταία. Μπορώ να αξιοποιήσω την επιδότηση της Cosmote για ανανέωση συσκευής και να πάρω το N900? Μέχρι στιγμής μου είπαν πως δεν γίνεται, αλλά έχω επιδότηση 357€ και δε θέλω να πάει χαμένη, όπως και δε θέλω κάποιο άλλο τηλέφωνο. Όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavourakos Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση που με απασχολεί τελευταία. Μπορώ να αξιοποιήσω την επιδότηση της Cosmote για ανανέωση συσκευής και να πάρω το N900? Μέχρι στιγμής μου είπαν πως δεν γίνεται, αλλά έχω επιδότηση 357€ και δε θέλω να πάει χαμένη, όπως και δε θέλω κάποιο άλλο τηλέφωνο. Όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά :) Νομιζω οτι μπορεις απ' το πλαισιο..τσεκαρε το Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeviledGod Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Νομιζω οτι μπορεις απ' το πλαισιο..τσεκαρε το Έχω πάει στο Πλαίσιο μετά από παρότρυνση υπαλλήλου του καταστήματος Γερμανός και μου είπε μια υπάλληλος πως γίνεται. Αφού πηγαίνω στην πόλη που ζω μόνιμα να προσκομίσω τα απαραίτητα δικαιολογητικά, διότι το συμβόλαιο που έχω είναι εταιρικό, γυρίζω στην Αθήνα και μετά από επιτυχή ορισμό καταστήματος εξυπηρέτησης το Πλαίσιο Ψυχικού, πηγαίνω εκεί και μια άλλη υπάλληλος μου είπε πως δεν γίνεται να το πάρω από αυτούς παρόλο που διαθέτουν τη συγκεκριμένη συσκευή γιατί το N900 δεν είναι στη λίστα συσκευών της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Καλησπέρα , σήμερα ελαβα το λογαριασμό της Cosmote Visa απο την Eurobank οπου μέσα είχαν ειδικό σημείωμα οπου έλεγαν απο 25 Ιουνίου έκπτωση στο κινητό θα υπολογίζεται μόνο όταν αγοράζεις απο επιχειρήσεις!! Δηλαδή αν καποιος πλήρωνε όλους τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ και την εφορια κλπ μέσω της πιστωτικής και απολαμβανε την έκπτωση 2% τώρα γιοκ! Πολύ έξυπνοι οι μάγκες δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε ομως Cosmote ή Eurabank!!! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Καλησπέρα , σήμερα ελαβα το λογαριασμό της Cosmote Visa απο την Eurobank οπου μέσα είχαν ειδικό σημείωμα οπου έλεγαν απο 25 Ιουνίου έκπτωση στο κινητό θα υπολογίζεται μόνο όταν αγοράζεις απο επιχειρήσεις!! Δηλαδή αν καποιος πλήρωνε όλους τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ και την εφορια κλπ μέσω της πιστωτικής και απολαμβανε την έκπτωση 2% τώρα γιοκ! Πολύ έξυπνοι οι μάγκες δεν ξέρω ποιος το σκέφτηκε ομως Cosmote ή Eurabank!!! Μήπως εννοεί ότι εξαιρούνται οι αναλήψεις μετρητών; Και οι ΔΕΚΟ άλλωστε επιχειρήσεις είναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Καλημέρα παιδιά! Πως θα καταφέρουν να κάνουν φορητότητα σε 3 ημέρες ήθελα να ήξερα! Έχουν περάσει κοντά 12 μέρες κι ακόμη ούτε τηλέφωνο δεν με πήραν από wind για να κάνουν αντιπρόταση. Όταν πήγα από cosmote σε wind σε 5 μέρες έγινε..Τώρα δεν με αφήνουν να φύγω;!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest triptico Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Μήπως εννοεί ότι εξαιρούνται οι αναλήψεις μετρητών; Και οι ΔΕΚΟ άλλωστε επιχειρήσεις είναι Και αν κάνεις ανάληψη μετρητών 1000 ευρώ από την πιστωτική και τα επιστρέψεις αυθημερόν, τότε σου αφαιρούν από το λογαριασμό Cosmote 20 ευρώ? (2%) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Παντως το επιτοκιο αγορων ειναι 15,75% ενω των μετρητών 17% αρα δεν νομιζω να εχει 2% επιστροφη στις αναλήψεις! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Έχω πάει στο Πλαίσιο μετά από παρότρυνση υπαλλήλου του καταστήματος Γερμανός και μου είπε μια υπάλληλος πως γίνεται. Αφού πηγαίνω στην πόλη που ζω μόνιμα να προσκομίσω τα απαραίτητα δικαιολογητικά, διότι το συμβόλαιο που έχω είναι εταιρικό, γυρίζω στην Αθήνα και μετά από επιτυχή ορισμό καταστήματος εξυπηρέτησης το Πλαίσιο Ψυχικού, πηγαίνω εκεί και μια άλλη υπάλληλος μου είπε πως δεν γίνεται να το πάρω από αυτούς παρόλο που διαθέτουν τη συγκεκριμένη συσκευή γιατί το N900 δεν είναι στη λίστα συσκευών της Cosmote. Ισχύει κάτι τέτοιο, η Cosmote έχει λίστα με τις συσκευές που παρέχονται. Το πλαίσιο άπο την άλλη, εξυπηρετεί τους συνδρομητές και των τριών εταιριών, άρα δεν μπορείς να επιλέξεις όποια βλέπεις εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Οι επιδοτήσεις για φορητότητα σε τι ποσά κυμαίνονται; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Για ποιο πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Για ποιο πρόγραμμα; 25 ή 35 unlimited για παράδειγμα. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Περίπου 100-150€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts