Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μπα.. Η κάρτα ενεργοποιήτε και ας μην πάει ο συνδρομητής να την παραλάβει την ημερομηνία που του λέει ο υπάλληλος.

Αν ο συνδρομητής δεν παραλάβει την κάρτα και δεν υπογράψει κανένα συμβόλαιο τότε δεν ενεργοποιείται τίποτα.

Διάβασα για ένα πρόγραμμα λέγεται ULTIMATE στην cosmote και δίνει 3GB DATA στο κινητό. http://troktiko.blogspot.com/2010/06/cosmote-3-gb.html λέτε να είναι παραμύθι; ή υπάρχει; και αν υπάρχει γιατί δεν το έχουν προσιτό για όλους;
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Διάβασα για ένα πρόγραμμα λέγεται ULTIMATE στην cosmote και δίνει 3GB DATA στο κινητό. http://troktiko.blogspot.com/2010/06/cosmote-3-gb.html λέτε να είναι παραμύθι; ή υπάρχει; και αν υπάρχει γιατί δεν το έχουν προσιτό για όλους;

Ισχύει κανονικά. Λίγο να τους πεις ότι θα κάνεις φορητότητα θα σου το δώσουν.

Καλημερα σε ολους!

Ηθελα να ρωτησω εαν η επιδοτηση εχει ημερομηνια ληξης. Εαν πχ. η δικη μου βγει μεσα στον Ιουνιο, εχω το δικαιωμα να τη χρησιμοποιησω το Σεπτεμβρη ή οποτε θελω;

Ευχαριστω.

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

μπορείς να την χρησιμοποιήσεις όποτε θες, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μειώνεται το ποσό της.

μπορείς να την χρησιμοποιήσεις όποτε θες, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μειώνεται το ποσό της.

Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες. Αυτό που ισχύει είναι ότι για τον υπολογισμό της επιδότησης λαμβάνονται υπόψη οι τελευταίοι σε κάθε περίπτωση δώδεκα λογαριασμοί.

Αν ο συνδρομητής δεν παραλάβει την κάρτα και δεν υπογράψει κανένα συμβόλαιο τότε δεν ενεργοποιείται τίποτα.

Δεν είναι ακριβώς έτσι... Ο πωλητής περνά μια αίτηση, με ενεργοποίηση π.χ. 15/6. Ο πελάτης δεν πάει ποτέ να παραλάβει την κάρτα sim. Ο πωλητής είναι αμελής (ή αρρωσταίνει και ο αντικαταστάτης του δεν το παίρνει χαμπάρι), και δεν ακυρώνει την αίτηση ως τις 14/6. Στις 15/6 η φορητότητα ενεργοποιείται, και ο φίλος μένει χωρίς τηλέφωνο, αφού η κάρτα sim του νέου παρόχου, μένει αχρησιμοποίητη σε κάποιο συρτάρι του καταστήματος που έκανε την αίτηση. Ο φίλος μας πάει και διαμαρτύρεται, κάνει αιτήσεις ανάκλησης για να ξαναπάρει τον αριθμό στον παλιό πάροχο, και η όλη διαδικασία μπορεί να πάρει και εβδομάδα, κατά την οποία ο φίλος δεν θα έχει τηλέφωνο... Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κάνει μήνυση στο κατάστημα που απευθύνθηκε, το κατάστημα να απολύσει τον αμελή υπάλληλο, και να τρέχουν για 2 χρόνια σε δικαστήρια...

Καλησπέρα,

έχω οικογενειακό πακέτο με την μάνα μου και βγήκε η επιδότηση του χρόνου τον Απρίλη.

Επειδή, όμως, θέλω να περιμένω να πάρω το καινούριο iPhone τον Αύγουστο ξέρει κανείς με ποιον ..αλγόριθμο βγαίνει η επιδότηση?

Π.χ. 11 απριλίου που βγήκε, ήταν 255 ευρώ

Ένα μηνά μετά (=Μάιο) που ρώτησα ήταν 290 ευρώ.

Πριν λίγες μέρες που πήγα (=Ιούνης) είχε προσγειωθεί στα 210 ευρώ.

Τους υπαλλήλους που ρώτησα στο κατάστημα ή/και τηλεφωνόντας στην Cosmote δεν ήξεραν να μου απαντήσουν επακριβώς.

Any ideas?

Θα υπάρχει επιδότηση ως τον Αύγουστο ή υπάρχει περίπτωση να έχει ..εξαερωθεί?

Thanks in advance,

Αντωνης

:happy:

Καλησπέρα παιδιά! Έχω σύνδεση στη wind και παρότι πληρώνω κάθε μήνα πάνω από 50€ (πολλές φορές κοντά στα 100) σήμερα έμαθα ότι η επιδότηση μου είναι μόλις 55€! Ενώ τα 2 προηγούμενα χρόνια ήταν κοντά στα 120-150 € με ίδιους και μικρότερους λογαριασμούς. Οπότε αποφάσισα να πάω στη cosmote λόγω οικογένειας και φίλων και είμαι μεταξύ unlimited 15 και unlimited 25 (+250mb). Έχει κάποιος αυτά το προγράμματα να μου πει αν αξίζουν; Ξέρετε τι επιδότηση θα δώσουν;

Το πάσχα είχε η αδερφή μου ανάλογη επιδότηση από τη wind και την πήραν απο τη cosmote και της έδωσαν 120 και 2 πάγια δώρο. Μετά η wind έκανε 200 και 4 μήνες αλλά ήθελε να το άλλάξει και δεν τη δέχθηκε. Την cosmote σήμερα την πήρα εγώ και όχι αυτοί όπως το πάσχα και τους είπα θέλω να έρθω σε σας τι επιδότηση θα έχω αλλά δεν μου είπαν γιατί δε δούλευε το σύστημα με τις επιδοτήσεις. Τους έδωσα τα στοιχεία να με καλέσουν αλλά ενώ είπαν σε κανένα τέταρτο τελικά δεν πήραν..:(:(

Υπάρχει τρόπος να μου δώσουν τίποτα παραπάνω;!! :cool:

Μέχρι το Πάσχα το Απεριόριστα 15 δεν έδινε επιδότηση συσκευής και ήταν αορίστου, δηλαδή μπορούσες να φύγεις όποτε ήθελες. Από το Πάσχα και μετά δίνεται μόνο με συσκευή, γύρω στα 50-70€, δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν έκπτωση παγίου.

Αξίζει να δίνεις 10€ παραπάνω; Υπολόγισα ότι τα 30΄ προς όλους στο unlimited 25 με ιντερνετ είναι σχεδόν 10 € και όπως κι αν έχει σίγουρα κάποιες κλήσεις θα γίνουν σε άλλο δικτυο ή σταθερο..

Καλησπέρα,

έχω οικογενειακό πακέτο με την μάνα μου και βγήκε η επιδότηση του χρόνου τον Απρίλη.

Επειδή, όμως, θέλω να περιμένω να πάρω το καινούριο iPhone τον Αύγουστο ξέρει κανείς με ποιον ..αλγόριθμο βγαίνει η επιδότηση?

Π.χ. 11 απριλίου που βγήκε, ήταν 255 ευρώ

Ένα μηνά μετά (=Μάιο) που ρώτησα ήταν 290 ευρώ.

Πριν λίγες μέρες που πήγα (=Ιούνης) είχε προσγειωθεί στα 210 ευρώ.

Τους υπαλλήλους που ρώτησα στο κατάστημα ή/και τηλεφωνόντας στην Cosmote δεν ήξεραν να μου απαντήσουν επακριβώς.

Any ideas?

Θα υπάρχει επιδότηση ως τον Αύγουστο ή υπάρχει περίπτωση να έχει ..εξαερωθεί?

Thanks in advance,

Αντωνης

:happy:

Απ' ότι λέγεται η επιδότηση βγαίνει από το μ.ο. των 12 τελευταίων λογαριασμών.

Edited by Petros the Great

Δεν είναι ακριβώς ο μέσος όρος. μετράνε οι 12 τελευταίοι λογαριασμοί αλλά κοιτάζουν διάφορα όπως π.χ. υψος λογαριασμού, αν έχεις ξεφύγει από το πάγιό σου, τι κλήσεις εντός του ίδιου δικτύου κάνεις κτλ.

Λογω προσφατης προσωπικης εμπειριας μεγαλο ρολο παιζει και το ποσο θα πιεσεις την εκαστωτε εταιρια με παζαρια. Συγκεκριμενα ημουν συνδρομητης της wind και η επιδοτηση που μου βγαζανε αρχικα για 5 οικογενειακα νουμερα ηταν γυρω στα 700€. Μετα απο ενα ατελειωτο πινκ πονγκ μεταξυ wind-cosmote η επιδοτηση μεσα σε μια εβδομαδα ειχε ανεβει στα 960 με τα ιδια προγραμματα. Βεβαια κατεληξα στην Cosmote γιατι το παγιο ηταν σημαντικα χαμηλοτερο (της ταξης των 60+ ευρω τον μηνα - >135€) και η επιδοτηση ηταν μονο 10€ λιγοτερα.

Το θεμα στην τελικη ειναι οτι αν δεν πιεσεις με παζαρια κανεις δεν προκειται να σου δωσει σοβαρη επιδοτηση.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Νομίζω ότι όλοι αναφερόμασταν στην αρχική επιδότηση και όχι στο τι θα αποκτήσεις ύστερα από διακανονισμούς.

Τι εννοεις?

Τι εννοεις με το "αρχικη επιδοτηση"; Υπαρχει περιπτωση η τελικη να διαφερει απο την αρχικη επιδοτηση αν δεν το ψαξεις λιγο παραπανω; Κι επισης το θεμα των 12 τελευταιων μηνων αμφιβαλλω κατα ποσο το λαμβανουν σοβαρα υποψιν εξαρχης (πραγμα που θα επρπε να ισχυει) καθως τα τελευταια χρονια κανω ολο και μεγαλυτερους λογαριασμους χωρις να βλεπω την αντιστοιχη αυξηση στις επιδοτησεις.

παιδιά, είμαι συνδρομητής 5 χρόνια και δεν έχω πάρει ποτέ επιδότηση.

αν πάω και τους πιέσω τώρα θα μου κάνουν κάτι καλύτερο...???

Κλασσικό! Δεν σε ενημέρωναν και την έχανες.. Για τα προηγούμενα χρόνια δεν θα πάρεις τίποτα (αν πιέσεις πολύ δεν ξέρω αν σου δώσουν κάτι παραπάνω). Θα σου δώσουν για το τελευταίο χρόνο αρκεί να συμπληρώθηκε 1 χρόνος από την τελευταία ανανέωση της σύνδεσης σου! Μπορείς να το μάθεις και τηλεφωνικά από το 13838 νομίζω.

:X Εαν πας και κάνεις αίτηση φορητότητας σε κάποια άλλη εταιρεία θα σε ξαναπάρουν από την cosmote για να δώσεις το οκ για την φορητότητα αλλά θα σου πουν σου δίνουμε τόσα παραπάνω για να μείνεις! Δεν είμαι σίγουρος αν το κάνει η cosmote, αλλά από προσωπική εμπειρία πηγαίνοντας από wind σε cosmote η wind μου αντιπρότεινε 190€ από τα αρχικά 50 που έδινε!:X