stratos_math Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Παιδια και εγω το εχω μεγαλη απορια τι θα γινει με την εκπτωση. Οσον αφορα την επιδοτηση : Ειχε μεγαλυτερη επιδοτηση απο το κανονικο ;;; Επισης αν παω να κανω προγραμμα που με συμφερει καλύτερα :Γερμανός ,Κοσμοτε ή e-shop ;Οι προσφορες ισχυουν και για τα 3 προαναφερθεντα καταστηματα ; Κατι τελυταιο.Οταν λεει -10ε παγιο θα μας ερχεται 25 +φορους (κανα 32αρι ) ; Γιατι ****το το κανανε ως 3/4 για να μην παει κανεις μ.βδομαδα ; Μπορείς να πας και ΠΛΑΙΣΙΟ αν θέλεις. Εγώ εκει έκανα την φορητότητα μου μιας και απο κινητά εχει μεγαλύτερη ποικιλία και (καποιες φορες) και καλύτερες τιμές. Επίσης οταν λέει -10Ε πάγιο εννοεί οτι απο 35 προ φόρων γίνεται 25 προ φόρων. Μετά θα είναι γύρω στο 29 αν το εχω υπολογίσει καλά (αν και δεν ειμαι απόλυτα σίγουρος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Πριν λιγο επαιξε διαφημιση του Γερμανου που ελεγε για το -10ε και επιπλεον επιδοτηση που φτανει εως 250ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Μπορείς να πας και ΠΛΑΙΣΙΟ αν θέλεις. Εγώ εκει έκανα την φορητότητα μου μιας και απο κινητά εχει μεγαλύτερη ποικιλία και (καποιες φορες) και καλύτερες τιμές. Επίσης οταν λέει -10Ε πάγιο εννοεί οτι απο 35 προ φόρων γίνεται 25 προ φόρων. Μετά θα είναι γύρω στο 29 αν το εχω υπολογίσει καλά (αν και δεν ειμαι απόλυτα σίγουρος). Το 25 είναι με το παλιά ΦΠΑ (δηλ. 19%) αλλά χωρίς ΤΣΚΤ (τέλος συνδρομητών..). Το τελευταίο ξεκινάει από 12% άρα 25,42 (με το 21%) + 12% τουλάχιστον ~ 28,5 (τώρα χωνεύω ένα κοκορετσάκι :p ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Πριν λιγο επαιξε διαφημιση του Γερμανου που ελεγε για το -10ε και επιπλεον επιδοτηση που φτανει εως 250ε. Άραγε αν δεν θέλουμε συσκευή, ως έκπτωση αντί επιδότησης τι ποσό να δίνει; :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Αν δε πάρεις συσκευή σου δίνει 155ευρω (τουλάχιστον έτσι λέει στο συμβόλαιό μου) / 12 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Τελικα ο πατερας μου αποφασισε να κανει μονο αυτος συνδεση και μαλιστα μου ειπε οτι μεχρι 20ε να δινει το μηνα.(τσαμπα ορεγομουν βιβαζ :lol: ) Απο καρτοσυμβολαιο 20 ή καποιο αλλο τι προτεινετε ; Υπάρχει κάτι με πολύ καλύτερες χρεώσεις απο τα υπόλοιπα προγράμματα ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Άραγε αν δεν θέλουμε συσκευή, ως έκπτωση αντί επιδότησης τι ποσό να δίνει; :cool: η επιδοτηση στα απεριοριστα 35 ειναι 165 ευρω αντι για 300 του σαββατου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 η επιδοτηση στα απεριοριστα 35 ειναι 165 ευρω αντι για 300 του σαββατου Καταρχήν όταν η επιδότηση ήταν 300 ευρώ η έκπτωση στο πάγιο αντί επιδότησης ήταν περίπου 160 ευρώ (μέχρι το Μ. Σάββατο). Το 165 που λες σε τι αναφέρεται (τώρα)? α) επιδότηση συσκευής? β) έκπτωση στο πάγιο αντί επιδότησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 (edited) Καλημέρα σε όλους παιδιά, Χρόνια πολλά και χριστός ανέστη. Κοιτούσα στο oteshop για προσφορές και πρόσεξα αυτό... http://oteshop.ote.gr/portal/page/portal/OTESHOP/MainPageOTESHOP αριστερά και λίγο προς τα κάτω έχει ένα banner που λέει όλες οι συσκευές δωρεάν στα cosmote απεριόριστα και μάλιστα η προσφορά λήγει σήμερα!!! Γνωρίζετε κάτι επι του θέματος? Edited April 6, 2010 by RODAKINO Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καταρχήν όταν η επιδότηση ήταν 300 ευρώ η έκπτωση στο πάγιο αντί επιδότησης ήταν περίπου 160 ευρώ (μέχρι το Μ. Σάββατο). Το 165 που λες σε τι αναφέρεται (τώρα)? α) επιδότηση συσκευής? β) έκπτωση στο πάγιο αντί επιδότησης? επιδοτηση συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Απο χθές το βράδυ δεν μπορώ να εχω ενημέρωση για το υπόλοιπο χρόνου στο 1256 με το γνωστό μήνυμα ΕΥ. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 το στελνεις με λατινικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Και μια ερωτηση αν μπορει κανεις να μου απαντησει.Εστω οτι παω αυριο στο γερμανο και κανω μια συνδεση απεριοριστα 35 κ μια 15 για τους γονεις μου.Η αδερφη μου εχει κ αυτη συνδεση στην Κοσμοτε.Μπορω να τα φερνω ολα σε ενα λογαριασμο (οικογενειακο λεγεται αυτο ) ; Ποση επιδοτηση θα εχω.Θελω να παρω το Βιβαζ δωρεαν με τις 2 νεες αυτες συνδεσεις ; Αμα τους πω οτι θα φυγω για αλλες εταιρειες θα μου κανουν καλυτερη επιδοτηση ; Για να κάνεις οικογενειακό πρόγραμμα θα πρέπει όλες οι συνδέσεις να είναι στο ίδιο όνομα με πάγια από 25€ και άνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cospol Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Απο χθές το βράδυ δεν μπορώ να εχω ενημέρωση για το υπόλοιπο χρόνου στο 1256 με το γνωστό μήνυμα ΕΥ. To EY δουλεύει κανονικά ....αρκεί να είναι σε λατινικους χαρακτήρες.... αλλα μπορείς να στείλεις και 1 στο 1256........ είναι το ίδιο πράγμα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 To EY δουλεύει κανονικά ....αρκεί να είναι σε λατινικους χαρακτήρες.... αλλα μπορείς να στείλεις και 1 στο 1256........ είναι το ίδιο πράγμα....... OK το βρήκα Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 παιδια ερχετε σημερα ο λογαριασμος μου για την περιοδο 27-2 εως 27-3 και ενω η αυξηση του φπα ειναι απο 15-3 οπως αλλωστε γραφει και στο λογαριασμο στην αναλυση του παρατηρω πως χρεωνουν 21% φπα για ολη την περιοδο και οχι 19% μεχρι 14-3 και απο 15-3 21%. ρε τι κλεφτες ειναι αυτοι....:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybervibe Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Σε μια εβδομάδα κλείνω χρόνο στο Cosmote 180.Οι λογαριασμοί μου αυτούς τους 12 μήνες δεν ξεπέρασαν το πάγιο που αντιστοιχούσε σε 29.50 + τους φόρους.Γνωρίζει κανείς να μου πεί τι επιδότηση δικαιούμαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλημέρα σε όλους παιδιά, Χρόνια πολλά και χριστός ανέστη. Κοιτούσα στο oteshop για προσφορές και πρόσεξα αυτό... http://oteshop.ote.gr/portal/page/portal/OTESHOP/MainPageOTESHOP αριστερά και λίγο προς τα κάτω έχει ένα banner που λέει όλες οι συσκευές δωρεάν στα cosmote απεριόριστα και μάλιστα η προσφορά λήγει σήμερα!!! Γνωρίζετε κάτι επι του θέματος? Tην εχουν βγαλει την προσφορα αλλα πηρε κανενας τηλ στο 134 να δουμε τι προσφορα παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Σε μια εβδομάδα κλείνω χρόνο στο Cosmote 180.Οι λογαριασμοί μου αυτούς τους 12 μήνες δεν ξεπέρασαν το πάγιο που αντιστοιχούσε σε 29.50 + τους φόρους.Γνωρίζει κανείς να μου πεί τι επιδότηση δικαιούμαι? Αν δε "πιέσεις" σε βλέπω για 90euro. Εχω ακούσει οτι αν τους πείς θα πάω αλλού κλπ τότε την ανεβάζουν. Θα σου απαντήσουν και όσοι γνωρίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 παιδια ερχετε σημερα ο λογαριασμος μου για την περιοδο 27-2 εως 27-3 και ενω η αυξηση του φπα ειναι απο 15-3 οπως αλλωστε γραφει και στο λογαριασμο στην αναλυση του παρατηρω πως χρεωνουν 21% φπα για ολη την περιοδο και οχι 19% μεχρι 14-3 και απο 15-3 21%. ρε τι κλεφτες ειναι αυτοι....:X Πάρε τους τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλησπέρα. Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις. 1. Η μητέρα μου έχει συμβόλαιο Cosmote από '97 (ξεκίνησε με Βασικό και τώρα έχει C120) και ανανέωσε τελευταία φορά το Δεκέμβρη. Θα μπορέσει τώρα να μεταβεί στο Μηδενικό; 2. Εγώ έχω Καρτοσυμβόλαιο 20 από το Δεκέμβρη, μπορώ να μεταβώ στο Καρτοσυμβόλαιο 15 ή στο C60; 3 (ολίγον τι off-topic). Μπορώ να αφαιρέσω τον αριθμό μου από το Smart Play του Internet On The Go και να βάλω της μητέρας μου ή όχι; Η υπάλληλος όταν έκανα την αίτηση έβαλε τον αριθμό μου ως αορίστου χρόνου για να μην έχω πρόβλημα σε περίπτωση φορητότητας. Ευχαριστώ. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλησπέρα. Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις. 1. Η μητέρα μου έχει συμβόλαιο Cosmote από '97 (ξεκίνησε με Βασικό και τώρα έχει C120) και ανανέωσε τελευταία φορά το Δεκέμβρη. Θα μπορέσει τώρα να μεταβεί στο Μηδενικό; 2. Εγώ έχω Καρτοσυμβόλαιο 20 από το Δεκέμβρη, μπορώ να μεταβώ στο Καρτοσυμβόλαιο 15 ή στο C60; 3 (ολίγον τι off-topic). Μπορώ να αφαιρέσω τον αριθμό μου από το Smart Play του Internet On The Go και να βάλω της μητέρας μου ή όχι; Η υπάλληλος όταν έκανα την αίτηση έβαλε τον αριθμό μου ως αορίστου χρόνου για να μην έχω πρόβλημα σε περίπτωση φορητότητας. Ευχαριστώ. Cosmote απο το 1998 θα εννοείς μάλλον? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kou_klaki Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 (edited) Αν δε "πιέσεις" σε βλέπω για 90euro. Εχω ακούσει οτι αν τους πείς θα πάω αλλού κλπ τότε την ανεβάζουν. Θα σου απαντήσουν και όσοι γνωρίζουν. Με τις καινουργιες τροποποιησεις στις επιδοτησης της cosmote περιπου στα 135 εως 165Ε θα ειναι Καλησπέρα. Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις. 1. Η μητέρα μου έχει συμβόλαιο Cosmote από '97 (ξεκίνησε με Βασικό και τώρα έχει C120) και ανανέωσε τελευταία φορά το Δεκέμβρη. Θα μπορέσει τώρα να μεταβεί στο Μηδενικό; 2. Εγώ έχω Καρτοσυμβόλαιο 20 από το Δεκέμβρη, μπορώ να μεταβώ στο Καρτοσυμβόλαιο 15 ή στο C60; 3 (ολίγον τι off-topic). Μπορώ να αφαιρέσω τον αριθμό μου από το Smart Play του Internet On The Go και να βάλω της μητέρας μου ή όχι; Η υπάλληλος όταν έκανα την αίτηση έβαλε τον αριθμό μου ως αορίστου χρόνου για να μην έχω πρόβλημα σε περίπτωση φορητότητας. Ευχαριστώ. 1) Λοιπον η μητερα σου για να μπορεσει να κανει αλλαγη στο μυδενικο θα πρεπει να εχει περασει 12μηνο απο την τελευταια ανανεωση της. δλδ αν εκανε την ανανεωση οπως λες τον Δεκεμβριο τοτε μπορει τον Δεκεμβριο του '10 να κανει αλλαγη. 2)Τωρα οσο αφορα για εσενα θα πρεπει να περασουν 6 μηνες για να κανεις αλλαγη στο c60 και 12 για το Καρτοσυμβολαιο 15 Edited April 7, 2010 by Petros the Great Συνένωση μηνυμάτων. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Με τις καινουργιες τροποποιησεις στις επιδοτησης της cosmote περιπου στα 135 εως 165Ε θα ειναι τι τροποποιησεις εγιναν? εγω ημουνα στο bussiness plus 100 μαζι με vpn για τετραψηφια νουμερα και ειχα επιδοτηση 80 ευρω. εκανα το νουμερο μου οικιακο στο Απεριοριστα 35 τον Νοεμβριο λετε να παρω παλι 80 ευρω επιδοττηση? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kou_klaki Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 τι τροποποιησεις εγιναν? εγω ημουνα στο bussiness plus 100 μαζι με vpn για τετραψηφια νουμερα και ειχα επιδοτηση 80 ευρω. εκανα το νουμερο μου οικιακο στο Απεριοριστα 35 τον Νοεμβριο λετε να παρω παλι 80 ευρω επιδοττηση? οι επιδοτησεις αλλαξαν απο την 1/4/2010 και ειναι πιο υψηλες....βεβαια αυτο δεν ισχυει για ολους...αλλα οπως και να εχει μπορεις να δοκιμασεις την τυχη σου:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts