Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οι τηλεπικοινωνιες παιδια ειναι καθαρο κερδος...και τις συσκευες μας τις παιρνουνε στην ξεφτιλα:ninja:

οποτε παλι ο κοκκαλοβγενοπουλοι παλι βγαζουνε τρελα φραγκα:mad:

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

• Απαντήσεις 19,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

οι τηλεπικοινωνιες παιδια ειναι καθαρο κερδος...και τις συσκευες μας τις παιρνουνε στην ξεφτιλα:ninja:

οποτε παλι ο κοκκαλοβγενοπουλοι παλι βγαζουνε τρελα φραγκα:mad:

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.. Ένα δίκτυο έχει κάποιο κόστος απόκτησης/εγκατάστασης/συντήρησης. Για να ήταν καθαρό κέρδος, θα έπρεπε όλοι οι υπάλληλοι να δουλεύουν τσάμπα, η ΔΕΗ να τους έκανε δώρο το ρεύμα και τέλος να τους χάριζαν τα δίκτυα τα οποία δε θα χαλούσαν ποτέ γιατί θα ήταν άφθαρτα..

Για να μπορεσεις να συμψηφίσεις τις επιδοτήσεις πρέπει οχι μόνο οι συνδεσεις να είναι στο ίδιο όνομα αλλά να έχει συσταθεί και οικογενειακό πακέτο.

Αγαπητοί πείτε μου τη γνώμη σας:

Τελειωσε το συμβολαιο μου στη κοσμοτε κ ρωτησα την επιδότηση. Αστεια πραματα καθως έδιναν 80 ευρω για χρηση που χτυπαγα κ 80-90 ευρω σε λογαριασμους. Τους λεω λοιπον η voda δινει 300 με φορητοτητα εχει κατι καλυτερο η κοτε να δωσει; Κ σημερα μου βγαζει επιδοτηση 255 ευρω αρκει να παω στο απεριοριστα 55 για τουλ ενα μηνα με δωδεκαμηνη δεσμευση στο συμβολαιο...Θεωρητικα μπορω να αλλαξω προγραμμα λοιπον μετα απο 1 μηνα ή ισχυει η προϋποθεση παραμονης για 6μηνο στο συγκεκριμενο προγραμμα; Ρωτω γιατι διευκρινιζεται οτι ελαχιστη παραμονη στο συγκεκριμενο ειναι 1 μηνας πανω στο συμβολαιο... Αν καποιος γνωριζει κατι σχετικο...

Για να μπορεσεις να συμψηφίσεις τις επιδοτήσεις πρέπει οχι μόνο οι συνδεσεις να είναι στο ίδιο όνομα αλλά να έχει συσταθεί και οικογενειακό πακέτο.

Αν ισχυει κατι τετοιο εχουν αλλαξει τα πραγματα!Περσι τετοια εποχη ενωσα 2 επιδοτησεις της κοσμοτε κ πηρα χωρις να πληρωσω ευρω το Omnia...Χωρις οικογενειακο απλα ιδιο ΑΦΜ στις συνδεσεις...

Edited by moment_v
Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση η την Πολλαπλή παράθεση όταν θες να συμπληρώσεις κάτι
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγαπητοί πείτε μου τη γνώμη σας:

Τελειωσε το συμβολαιο μου στη κοσμοτε κ ρωτησα την επιδότηση. Αστεια πραματα καθως έδιναν 80 ευρω για χρηση που χτυπαγα κ 80-90 ευρω σε λογαριασμους. Τους λεω λοιπον η voda δινει 300 με φορητοτητα εχει κατι καλυτερο η κοτε να δωσει; Κ σημερα μου βγαζει επιδοτηση 255 ευρω αρκει να παω στο απεριοριστα 55 για τουλ ενα μηνα με δωδεκαμηνη δεσμευση στο συμβολαιο...Θεωρητικα μπορω να αλλαξω προγραμμα λοιπον μετα απο 1 μηνα ή ισχυει η προϋποθεση παραμονης για 6μηνο στο συγκεκριμενο προγραμμα; Ρωτω γιατι διευκρινιζεται οτι ελαχιστη παραμονη στο συγκεκριμενο ειναι 1 μηνας πανω στο συμβολαιο... Αν καποιος γνωριζει κατι σχετικο...

Ο,τι λέει στο συμβόλαιο.

εγώ θα έλεγα να μην ασχοληθείς καθόλου με κοσμοτε..στο λέει άνθρωπος με 4 συνδέσεις από τη μέρα ίδρυσης σε αυτή την εταιρεία και άσπρη μέρα δεν είδαμε..οι χρεώσεις, χρεώσεις και η εξυπηρέτηση μηδενική..εγώ προσωπικά είμαι σε άλλο πάροχο

Ο cosmote λιγοτερη επιδοτηση μου εδωσε ουσιαστικα απο voda και εμεινα για αλλη μια χρονια γιατι απλα οι αλλοι δεν πιανουν στο σπιτι μου (voda 2 μπαρες και wind μια με το ζορι!),καλλα το γελιο ειναι στην χαλκιδικη στο παραθεριστικο οπου οι αλλοι ουτε μπαρα δεν βρισκουν!

οι vodafone δινει καλυτερες επιδοτησεις

(καθε χρονο μου ερχοτανε στην vodafone επιδοτηση μικρη εκανα φορητοτητα για να φυγω σε αλλη εταιρεια και με παιρνανε τηλ εκανα παζαρια και εχουν φτασει σε σημειο να με δινουνε 2 κινητα το Omnia 2 και το 5800nokia με 2 συνδεσεις με εκπτωση 30% και εβγαινε η συνδεση καπου στα 25 ευρω!ειπανε...)

αλλα πηρα την αποφαση να παω κοσμο διοτι εχει σημα καλυτερο δεν μπορω να μιλησω μεσα στο σπιτι μου με vodafone....εψαξα για προσφορες και επεσα σε αυτην πριν 3 μερες με 300 ευρω επιδοτηση και προγραμμα στο 35απεριο που πληρωνεις το 25 και οικογενειακο πακετο 10%εκπτωση και πηγα εκει και περιμενω hd2 με αλλα 105 ευρω!!!:D:D:D

για τον φιλο stefidis εννοω οτι οι κινητες τηλεφωνιες βγαζουνε κερδοι πολυ πανω απο 1000%.....εννοειται οτι εχουνε και ζημειες αλλα ειναι μηδαμινες αυτο το πιστευω και το εχω κανει και μαθημα....

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Δεν υπαρχει καποια επισημη ενημερωση προς το παρον.

Το μονο που εχει παραταθει εως τωρα ειναι τα μειωμενα παγια σε smart play για ολα τα προγραμματα internet on the go

Ξέρετε αν το Καρτοσυμβόλαιο είναι συμβατό με Smart Play με Cosmote Internet On The Go 10Gb + Laptop;

Έβαλα τον αριθμό μου στο Smart Play αλλά ο υπάλληλος στο Γερμανό δεν ήταν και 100% σίγουρος.

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Καλη ανασταση σε ολους!

Στα απεριοριστα 35 κ πανω ισχυει μειον 10ευρω στο παγιο...

στα σπεριοριστα 15 και 25 ισχυει καποια αλλη μειωση ή η τιμη ειναι οπως βλεπω στο σαιτ της cote 15,25 και 25,42 αντιστοιχα?

επισης,γνωριζουμε τις επιδοτησεις στα 2 αυτα προγραμματα τωρα με τις προσφορες?

Ευχαριστω!

Τελικα μαθαμε αν ισχυει η επιδοτηση των 300 ευρω και για ανανεωσεις.

η cosmote τηλεφωνικα μου ειπε για 145 ευρω.

Καλη ανασταση σε ολους!

Στα απεριοριστα 35 κ πανω ισχυει μειον 10ευρω στο παγιο...

στα σπεριοριστα 15 και 25 ισχυει καποια αλλη μειωση ή η τιμη ειναι οπως βλεπω στο σαιτ της cote 15,25 και 25,42 αντιστοιχα?

επισης,γνωριζουμε τις επιδοτησεις στα 2 αυτα προγραμματα τωρα με τις προσφορες?

Ευχαριστω!

ρωτησα σε γερμανο..

το απερ. 15 εχει παγιο 10ε κ το απερ. 25 παραμενει 25ε...

οι επιδοτησεις ειναι 60ε. και 110 αντιστοιχα...

Μου χει σπασει τα νευρα η Cosmote!

Μπαίνω στο ebill εδω κ ενα μηνα κ μου βγαζει μηνυμα οτι για να δω αναλυτικο λογαριασμό θα γινει στο επόμενο τιμολογιο!

Μου ερχεται κανονικα ο λογαρισμος!

Το αναφερο στο My Account

Παίρνω το 1212 τους τα λεω χαρτι κ καλαμάρι μου λενε θα το φτιαξουν τιποτα!

ΜΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ .............. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ!!!!

Ακομα μαθαίνω......

Τι επιδότηση δίνει μέχρι σήμερα ο Γερμανός;

Ακυρο, το βρήκα.

Αυτο που ισχυει ειναι

Σε προγραμματα Απεριοριστα 35 και ανω -10 ευρω εκπτωση στο παγιο για 1 χρονο

Σε προγραμματα 35+45 επιδοτηση 300 ευρω

σε προγραμματα 55+65 επιδοτηση 400 ευρω

και στα αρκετα μεγαλυτερα εως 600 ευρω

το 10 ευρω απεριοριστο δινει 60 ευρω επιδοτηση.

Edited by soublaki-3

Μου χει σπασει τα νευρα η Cosmote!

Μπαίνω στο ebill εδω κ ενα μηνα κ μου βγαζει μηνυμα οτι για να δω αναλυτικο λογαριασμό θα γινει στο επόμενο τιμολογιο!

Μου ερχεται κανονικα ο λογαρισμος!

Το αναφερο στο My Account

Παίρνω το 1212 τους τα λεω χαρτι κ καλαμάρι μου λενε θα το φτιαξουν τιποτα!

ΜΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ .............. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ!!!!

Μέσα στο myaccount έχει φόρμα επικοινωνίας. Στείλε από εκεί τα παράπονά σου. Θα βρεις ανταπόκριση. Τσεκαρισμένο.

Μέσα στο myaccount έχει φόρμα επικοινωνίας. Στείλε από εκεί τα παράπονά σου. Θα βρεις ανταπόκριση. Τσεκαρισμένο.

Εχω στειλει απο 27 Μαρτη και ακομα........

Ακομα μαθαίνω......

Εκανα σημερα ενα συμβολαιο για τον γιο μου , το κινητο εκανε 255 ευρω και τα υπολοιπα χαθηκαν ....

Απαραδεκτο.

Επισης με ποιο τροπο μαθαινω το διαθεσιμο υπολοιπο χρονου ομιλιας μου.

Στο πακετο συνδεσης με 35 ευρω ατελως ειναι οι κλισεις προς σταθερα που ανηκουν μονο στο δικτυο του ΟΤΕ ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εκανα σημερα ενα συμβολαιο για τον γιο μου , το κινητο εκανε 255 ευρω και τα υπολοιπα χαθηκαν ....

Απαραδεκτο.

Επισης με ποιο τροπο μαθαινω το διαθεσιμο υπολοιπο χρονου ομιλιας μου.

Στο πακετο συνδεσης με 35 ευρω ατελως ειναι οι κλισεις προς σταθερα που ανηκουν μονο στο δικτυο του ΟΤΕ ?

για το υπολοιπο του χρονου ομιλιας στελνετε ΕΥ στο 1256 δωρεαν οσο για το δευτερο ερωτημα ισχυει για ολα τα σταθερα ανεξαρτητως παροχου
υπογραφή εκτός ορίων

για το υπολοιπο του χρονου ομιλιας στελνετε ΕΥ στο 1256 δωρεαν οσο για το δευτερο ερωτημα ισχυει για ολα τα σταθερα ανεξαρτητως παροχου

Ευχαριστω.

Τι εννοείς; :confused:

Οτι ενω η επιδοτηση ειναι 300 ευρω αν το κινητο κανει πιο λιγο χανεις την διαφορα.

Φιλικά Γιάννης

...

Οτι ενω η επιδοτηση ειναι 300 ευρω αν το κινητο κανει πιο λιγο χανεις την διαφορα.

Α, ναι αυτό ισχύει! Όπως ισχύει και το ότι εάν δεν θέλεις συσκευή αλλά έκπτωση στο πάγιο αντί της επιδότησης, το ποσό πέφτει κάπου γύρω στα 160 ευρώ (εάν δεν κάνω λάθος).

Εστειλε ο γιος sms στο 1256 και του λεει οτι προς αλλα δικτυα εχει 46 λεπτα και 46 sms ενω κανονικα δεν επρεπε να εχει 120 αφου σημερα εγινε η συνδεση στο Csmote 35 ?

Φιλικά Γιάννης