Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι...το συμβόλαιο που είχα με την cosmote έχει λήξει αρκετό καιρό και δεν έχω κάνει ακόμα ανανέωση. Η επιδότηση που μου δίνουν είναι 80Euro, την οποία την βρίσκω πολύ μικρή. Παρατηρώντας τους λογαριασμούς μου μηνιαίος είδα ότι θα έπρεπε να αλλάζω το οικονομικό πακέτο σε απεριόριστα 55 (αφού υπάρχει και η έκπτωση τον 10 Euro). Όταν ρώτησα αν η επιδότηση θα αλλάξει μου είπαν όχι. Είναι δυνατόν;

Επίσης θα ήθελα να μεταφέρω το τηλ. στο όνομα μου και μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω 25 Euro

Καλήμερα!!!

Μια ερώτηση θέλω να κάνω: Έκανα ανανέωση συμβολαίου στις 5 μαρτιου αλλάζοντας και πρόγραμμα από cosmote 90 σε My way 25.Τώρα που βγήκε η προσφορά -10 στα απεριόριστα, μπορώ να αλλάξω πρόγραμμα σε απεριόριστα 35 και να επωφεληθω της προσφοράς?

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Δεν ειναι για αλλαγη προγραμματος η προσφορα. Μονο για ανανεωσεις/φορητοτητα/νεα συνδεση.
Samsung S21 Ultra

Τι την θες της απάντηση όταν στην cosmote δίνουν έκπτωση 10 ευρώ ??

Γιατι ειναι μονο για τα απεριοριστα τα -10ευρω και απο την αλλη δεν μιλαω πιο πολυ σε αριθμους κοσμοτε, γιαυτο ειπα μηπως κανει εκπτωση σε κανενα κινητο.

ΕΥ = έλεγχος υπολοίπου

Λ = λογαριασμός

αν δεν ειναι ημέρα που εκδίδεται ο λογαριασμός σου, λογικό

o λογαριασμος εκδιδεται καθε 22 του μήνα κ σημερα εχουμε 25!

Αλλα οπως κ να εχει το ebil σου δειχνει κ παλαιοτερους λογαριασμους τωρα δεν δειχνει τιποτα!

Ακομα μαθαίνω......

Να ρωτήσω κάτι...το συμβόλαιο που είχα με την cosmote έχει λήξει αρκετό καιρό και δεν έχω κάνει ακόμα ανανέωση. Η επιδότηση που μου δίνουν είναι 80Euro, την οποία την βρίσκω πολύ μικρή. Παρατηρώντας τους λογαριασμούς μου μηνιαίος είδα ότι θα έπρεπε να αλλάζω το οικονομικό πακέτο σε απεριόριστα 55 (αφού υπάρχει και η έκπτωση τον 10 Euro). Όταν ρώτησα αν η επιδότηση θα αλλάξει μου είπαν όχι. Είναι δυνατόν;

Επίσης θα ήθελα να μεταφέρω το τηλ. στο όνομα μου και μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω 25 Euro

Για τη μεταβίβαση σύνδεσης δε γνωρίζω αλλά η επιδότησή σου μπορεί να ανέβει πανεύκολα με μια κλήση στο 1212. Θα τους πεις ότι θέλεις να κάνεις αίτηση για "επανεξέταση επιδότησης". Απλά μετά θα μπορείς να την εξαργυρώσεις ΜΟΝΟ σε αποκλειστικό κατάστημα Cosmote. Εμένα στο Απεριόριστα 35 ήταν 80 ευρώ και μου την πήγαν στα 140. Βιάσου όσο είναι καιρός για να επωφεληθείς και της προσφοράς -10 €/μήνα στους λογαριασμούς σου για έναν ολόκληρο χρόνο. Η επαναξέταση επιδότησης κρατάει μέχρι και 10 μέρες (εμένα μου απάντησαν με sms σε 7) και η προσφορά ισχύει μέχρι 4 Απριλίου! Οριακά προλαβαίνεις... ;)

στα απεριοριστα οι βιντεοκλησεις περιλαμβανοντε?

Βέβαια! :D

"ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE Internet On The Phone BASIC ΕΧΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ COSMOTE my view ΚΑΙ 100MB ΓΙΑ INTERNET ΜΕ 5€/ΜΗΝΑ.ΣΤΕΙΛΤΕ BASIC ΣΤΟ 1333" :D

παιδια επειδη το κινητο μου ειναι στο ονομα του θειου μου θελω να μου κανει μια εξουσιοδοτηση. χρειαζεται το γνησιο της υπογραφης η απλως μια σφραγιδα απο τα ΚΕΠ?
υπογραφή εκτός ορίων

παιδια επειδη το κινητο μου ειναι στο ονομα του θειου μου θελω να μου κανει μια εξουσιοδοτηση. χρειαζεται το γνησιο της υπογραφης η απλως μια σφραγιδα απο τα ΚΕΠ?

Το γνήσιο της υπογραφής... είναι απλώς μια σφραγίδα από τα ΚΕΠ (ή κάποιο αστυνομικό τμήμα)! :lol:

Υ.Γ.: Απλά πρέπει να πάτε κι οι 2.

η επιδότηση στο απεριόριστα 35 είναι 70 ευρώ

άρα

πάγιο - επιδότηση - 10 = 35,59 - (70/12) -10 = 35,59 - 5,8 - 10 = 19,79

τελικά πως υπολογίζεται το πάγιο με την εκπτωση και την επιδότηση παγιου? Ρώτησα σε κατάστημα αλυσίδας (που υποτίθεται ότι πρεπει να μποϋκοτάρουμε λογω ονοματος :P) για αλλαγή απο WU σε απεριοριστα 35. Μου είπαν για 7 € το μηνα (σύνολο 84€) επιδότηση στο πάγιο.

Ο φόρος κινητής (12%) πως υπολογίζεται όμως, ετσι ωστε να βγει το τελικό ποσό της λυπητερής? Επι του 35,59? Επι του (35,59-10-7)? Κάπως αλλιώς? Δεν έβγαλα άκρη... :confused:

Το γνήσιο της υπογραφής... είναι απλώς μια σφραγίδα από τα ΚΕΠ (ή κάποιο αστυνομικό τμήμα)! :lol:

Υ.Γ.: Απλά πρέπει να πάτε κι οι 2.

δηλαδη μπορω παω το υπογεγραμμενο χαρτι απο τον θειο μου και απλως να βαλει μια σφραγιδα? ο υπαλληλος των ΚΕΠ ειναι συγγενης
υπογραφή εκτός ορίων

δηλαδη μπορω παω το υπογεγραμμενο χαρτι απο τον θειο μου και απλως να βαλει μια σφραγιδα? ο υπαλληλος των ΚΕΠ ειναι συγγενης

Ε, αμα είναι συγγενής τότε φαντάζομαι πως δε χρειάζεται να έρθει ο θείος σου. Κανονικά όμως πρέπει (στο λέω για να είμαι καλυμμένος). ;)

Εμαθα οτι στην vodafone τρεχει μια προσφορα για φορητοτητα και νεες συνδεσεις με επιδοτηση χ2, η cosmote εχει απαντησει με κατι αναλογο?

Τι την θες της απάντηση όταν στην cosmote δίνουν έκπτωση 10 ευρώ ?? Νομίζω ότι η προσφορά της cosmote είναι πολύ καλύτερη..

Tελικα απαντησε στην προσφορα της vodafone η cosmote μεσω του Γερμανου, ειδα πριν λιγο διαφημιση που δινει επιπλεον επιδοτηση και -10ευρω για απεριοριστα.

"ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE Internet On The Phone BASIC ΕΧΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ COSMOTE my view ΚΑΙ 100MB ΓΙΑ INTERNET ΜΕ 5€/ΜΗΝΑ.ΣΤΕΙΛΤΕ BASIC ΣΤΟ 1333" :D

Δεν μπορεί να την δώσει και στην COSMOKAPTA αυτήν την υπηρεσία; Όπως είναι! Ούτε GB θέλω ούτε τίποτα! :lol:

o γερμανος συνεχεια βγαζει προσφορες.....μπορουμε να μαθαινουμε τι προσφορες βγαινουνε καπου εκτος απο τηλεοραση πχ στο INTERNET :D

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

o γερμανος συνεχεια βγαζει προσφορες.....μπορουμε να μαθαινουμε τι προσφορες βγαινουνε καπου εκτος απο τηλεοραση πχ στο INTERNET :D

Υπάρχει δωρεάν τηλέφωνο για τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ 800-11-40000

Υπάρχει δωρεάν τηλέφωνο για τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ 800-11-40000

Για τι είδους προσφορές μιλάμε παίδες;

Για τι είδους προσφορές μιλάμε παίδες;

Βγήκε διαφήμιση για νέες συνδέσεις με επιδότηση έως 250€ συν αν κάνεις σύνδεση σε απεριόριστο 35 και πάνω τα -10€.

Βγήκε διαφήμιση για νέες συνδέσεις με επιδότηση έως 250€ συν αν κάνεις σύνδεση σε απεριόριστο 35 και πάνω τα -10€.

Χμ... αυτή η επιδότηση είναι μόνο για συσκευή ή και για έκπτωση στο πάγιο χωρίς συσκευή; Άραγε ισχύει και για μετατροπή από COSMOKAPTA σε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ35? :confused:

δηλαδή στην ουσία σου δίνουν τα πάγια 10μηνών??? (στο απεριόριστα 35, οπότε έχει 25 ευρώ πάγιο) :wacko:

Πολύ καλό μου φαίνεται!!!

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει