Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω δύο συμβόλαια WIND. Ξέρετε αν μπορώ να "ενώσω" τις επιδοτήσεις τους και να πάρω μία συσκευή;

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Έχω δύο συμβόλαια WIND. Ξέρετε αν μπορώ να "ενώσω" τις επιδοτήσεις τους και να πάρω μία συσκευή;

Εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=26 ρώτα. Εδώ είσαι στην κοσμοτέ.

Στην κοτε πάντως δεν γίνεται αυτό που ρωτάς. Πρέπει να έχεις ή οικογενιακό ή εταιρικό(νομίζω) συμβόλαιο.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Πραγματι στην Cosmote αυτό γίνεται μόνο εάν πρόκειται για οικογενειακό συμβόλαιο ή εταιρικό (κ μόνο εάν εχουν κλείσει χρόνο οι γραμμές ως οικογενειακό - εταιρικό). Κοινώς... εάν κάποιος έχει δυο γραμμές και κλείσαν χρόνο, αλλα δεν είναι οικογενειακό, τότε και να αποφασίσει σήμερα να τις ενώσει σε οικογενειακό, πάλι 2 ξεχωριστές επιδοτήσεις θα πάρει και όχι μία ενιαία. ;)

Καλημερα σας.

Μια ερωτηση παιδια για οποιον γνωριζει.

Στο Cosmote μηδενικο παγιο μετα το περας των 6 Μηνων που ειναι υποχρεωτικο μετα μπορει καποιος να το μετατρεψει σε Καρτοκινητο??:worry:

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Είναι γενικά πολύ αργοκίνητη εταιρεία. Και τώρα που δεν έδωσε αριθμό σταθερού με τα νέα προγράμματα, θα περιμένουμε καμμιά πενταετία να δώσει... Θυμόμαστε όλοι με τί ρυθμούς δίνει νέες υπηρεσίες!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Τώρα στο σπίτι το κινητό γίνεται και σταθερό

Η COSMOTE ανακοινώνει την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας «COSMOTE ONEphone» με την οποία μέσα στο σπίτι, το κινητό τηλέφωνο γίνεται και σταθερό αφού οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να καλούν σταθερούς αριθμούς παντού, σε όλη την Ελλάδα, με αστική χρέωση (0,03094 E/λεπτό).

Επιλέγοντας τη νέα υπηρεσία «ONEphone» οι πελάτες της COSMOTE μπορούν, με πάγιο μόνο 5 ευρώ το μήνα, να απολαμβάνουν από το κινητό τους τηλέφωνο στο σπίτι:

- 200 δωρεάν λεπτά κλήσεων προς σταθερά, σε όλη την Ελλάδα

- αστική χρέωση (0,03094 E/λεπτό) για κλήσεις προς όλα τα σταθερά, σε όλη την Ελλάδα, μετά την κατανάλωση των 200 δωρεάν λεπτών.

Η υπηρεσία αφορά στις κλήσεις που πραγματοποιούνται προς σταθερά τηλέφωνα από το σπίτι, εντός μιας προκαθορισμένης για τον κάθε πελάτη γεωγραφικής ζώνης (home zone).

Πριν από την πραγματοποίηση κάθε κλήσης ο συνδρομητής θα ενημερώνεται, μέσω ηχητικού μηνύματος, εάν βρίσκεται εντός ζώνης, οπότε και θα ισχύουν οι προνομιακές χρεώσεις.

Η υπηρεσία «COSMOTE ONEphone» διατίθεται με τα οικονομικά προγράμματα συμβολαίου COSMOTE 60 έως 1000, στα Προνομιακά προγράμματα COSMOTE 60 έως και 1000, στα Επαγγελματικά Ατομικά Προγράμματα COSMOTE 120 έως 1000, στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 1, 2 και 3, καθώς και στα προγράμματα COSMOTE ADSL 120, 240 και 480. Η νέα υπηρεσία μπορεί να ενεργοποιηθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα του εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων της COSMOTE.

Με στόχο τη γνωριμία και την εξοικείωση των πελατών της με την υπηρεσία «COSMOTE ONEphone», με κάθε νέα ενεργοποίησή της, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν στον 1ο λογαριασμό το 1ο πάγιο της υπηρεσίας.

Επιπλέον, η COSMOTE ξεκινάει από σήμερα και την εμπορική διάθεση του νέου προγράμματος συμβολαίου «COSMOTE At Home» με μηνιαίο πάγιο 12,5E, με το οποίο ο συνδρομητής απολαμβάνει 500 δωρεάν λεπτά προς εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, όταν βρίσκεται μέσα στο σπίτι του.

Χωρίς ενημέρωση υπολοίπου δωρεάν χρόνου ομιλίας μάλλον μπέρδεμα με επιπλέον κόστος για το χρήστη θα έχει αυτή η υπηρεσία παρά όφελος.

Κάτι ξέρουν λοιπόν εκεί στην Cosmote και δε δίνουν την ενημέρωση.

Ήδη έχουν δώσει τη freeze την οποία δεν μπορείς να χειριστείς χωρίς εημέρωση υπολοίπου διότι ούτε τα χρονόμετρα πια βοηθούν... Έχει αρχίσει να γίνεται ύποπτη η μη παροχή της ενημέρωσης και με όλα αυτά τα πακέτα ο συνδρομητής δεν μπορεί πια να έχει κανένα έλεγχο του χρόνου που έχει μιλήσει...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Γι' αυτό κι εγώ μετά από ένα μήνα χρήσης του freeze απενεργοποίησα την υπηρεσία :lol:. Καλύτερα μεγαλύτερο πρόγραμμα χρόνου ομιλίας παρά freeze. Τουλάχιστον, το μεγαλύτερο πρόγραμμα εξασφαλίζει ότι θα μιλάς με όλους ;)

Γι' αυτό κι εγώ μετά από ένα μήνα χρήσης του freeze απενεργοποίησα την υπηρεσία :lol:. Καλύτερα μεγαλύτερο πρόγραμμα χρόνου ομιλίας παρά freeze. Τουλάχιστον, το μεγαλύτερο πρόγραμμα εξασφαλίζει ότι θα μιλάς με όλους ;)

Γιατί δεν μπορείς να έχεις και μεγάλο πρόγραμμα και Freeze?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

akyro svhste parakalw

Έχω 3 ερωτήσεις για το πρόγραμμα.

1. Τον εξοπλισμό τον στέλνουν στο σπίτι ή τον παίρνουν οι πελάτες από το εκάστοτε κατάστημα?

2. Τι ακτινοβολία εκπέμπει?

3. Όταν λέμε εντός ζώνης, εννοούμε την περιοχή που καλύπτει η κεραία?

Thx all!

Έχω 3 ερωτήσεις για το πρόγραμμα.

1. Τον εξοπλισμό τον στέλνουν στο σπίτι ή τον παίρνουν οι πελάτες από το εκάστοτε κατάστημα?

2. Τι ακτινοβολία εκπέμπει?

3. Όταν λέμε εντός ζώνης, εννοούμε την περιοχή που καλύπτει η κεραία?

Thx all!

Κάνε έναν κόπο να ξαναδιαβάσεις την ανακοίνωση:

Τώρα στο σπίτι το κινητό γίνεται και σταθερό

Η COSMOTE ανακοινώνει την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας «COSMOTE ONEphone» με την οποία μέσα στο σπίτι, το κινητό τηλέφωνο γίνεται και σταθερό αφού οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να καλούν σταθερούς αριθμούς παντού, σε όλη την Ελλάδα, με αστική χρέωση (0,03094 E/λεπτό).

Θα δεις ότι δεν υπάρχει εξοπλισμός, ούτε αλλάζει κάτι στην... ακτινοβολία. Όταν το κινητό βρίσκεται σε συγκεκριμένη περιοχή, θα ισχύει το πρόγραμμα ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ουσιαστικά σου δίνει φθηνές αστικές κλήσεις μόνο από το σπίτι σου (ενώ το αντίστοιχο πρόγραμμα της voda με υλοποίηση μέσω του κινητού που ήδη έχεις σου δίνει τα 500 λεπτά και εκτός σπιτιού), ΧΩΡΙΣ να σου δίνει σταθερό νούμερο (άρα είναι απλά ένα ακόμα πακέτο με κλήσεις προς σταθερά) και με χρέωση αν καταναλώσεις τα 200 ή 500 λεπτά ακόμα και αν έχεις χρόνο στο πακέτο σου. Το αντίστοιχο πρόγραμμα της voda σε χρεώνει μετά τα 500 λεπτά ή χρησιμοποιεί το πακέτο ομιλίας που έχεις; Πάντως χωρίς σταθερό νούμερο δεν είναι σε καμμία περίπτωση ανάλογο της vodafone...

Βολταίρος

Βασικά οι ερωτήσεις ήταν ενός πελάτη. Και ναι, υπάρχει εξοπλισμός. Στο ενημερωτικό που μας ήρθε, είχε και φωτογραφία μιας συσκευής που την τοποθετείς όπου θέλεις μέσα στο σπίτι και λέει ότι δε χρειάζεται να συνδεθεί με καλώδια κλπ. Τώρα αν άλλαξε κάτι από την προηγούμενη φορά που μας έστειλαν την ενημέρωση, δεν ξέρω. :worry:

Βασικά οι ερωτήσεις ήταν ενός πελάτη. Και ναι, υπάρχει εξοπλισμός. Στο ενημερωτικό που μας ήρθε, είχε και φωτογραφία μιας συσκευής που την τοποθετείς όπου θέλεις μέσα στο σπίτι και λέει ότι δε χρειάζεται να συνδεθεί με καλώδια κλπ. Τώρα αν άλλαξε κάτι από την προηγούμενη φορά που μας έστειλαν την ενημέρωση, δεν ξέρω. :worry:

ε εντάξει προφανώς θα πουλήσουν και αυτοί καμια jablacom Πως λέγεται

Γιατί δεν μπορείς να έχεις και μεγάλο πρόγραμμα και Freeze?

Σαφέστατα και μπορείς. Αλλά το πνεύμα του post έκανα (με κεκτημένη ταχύτητα, και γι' αυτό δεν το συνέταξα σωστά) είναι πως, προτιμώ να έχω μεγαλύτερο πρόγραμμα από αυτό που είχα αντί να έχω το παλιό μου πρόγραμμα συν την υπηρεσία freeze. Το μεγαλύτερο πρόγραμμα εξασφαλίζει ότι θα μιλάω περισσότερο και με συνδρομητές εκτός cosmote κι όχι μόνο εντός. Να σημειώσω πως για μένα ήταν η φθηνότερη επιλογή λόγω προνομιακού παγίου (μετάβαση από C180 σε C240 προνομιακό). Επίσης, το freeze γίνεται δύσκολο να το ελέγξεις χωρίς να έχεις ενημέρωση υπολοίπου, όπως πολύ σωστά έχει επισημανθεί πιο πάνω.

ποτε μπορω να μαθω ποση επιδοτηση δικαιουμαι;

πριν ή μετα την παρέλευση του ενος χρονου συμβολαιου;

ποτε μπορω να μαθω ποση επιδοτηση δικαιουμαι;

πριν ή μετα την παρέλευση του ενος χρονου συμβολαιου;

την αμεσως επομενη μερα απο αυτην που κλεινεις χρονο.Δηλαδη αν κλεινεις χρονο στις 15/10 στις 16 μπορεις να μαθεις.Τουλαχιστον ετσι εγινε σε μενα.

Και τι εξοπλισμός είναι αυτός; στη διαφήμιση η "Ασπασία-Κορίνα" δεν χρησιμοποιεί κανέναν εξοπλισμό ούτε και αναφέρει κάτι σχετικό η ανακοίνωση.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

την αμεσως επομενη μερα απο αυτην που κλεινεις χρονο.Δηλαδη αν κλεινεις χρονο στις 15/10 στις 16 μπορεις να μαθεις.Τουλαχιστον ετσι εγινε σε μενα.

ευχαριστω. στις 13/10 κλεινω (ακομα) εναν χρονο

Ρε παιδιά, μήπως ξέρετε ποια είναι η επιδότηση στο Cosmote 120; Γιατί για ανανέωση μου δίνουν επιδότηση ~€50..
there is no knowledge that is no power

Ρε παιδιά, μήπως ξέρετε ποια είναι η επιδότηση στο Cosmote 120; Γιατί για ανανέωση μου δίνουν επιδότηση ~€50..

Η επιδότηση έχει να κάνει και με τους λογαριασμούς που κάνεις κάθε μήνα.

Όσο για τον εξοπλισμό που έλεγα πιο πάνω, είναι τελικά για το πρόγραμμα CosmoteOnePhone και ο εξοπλισμός είναι ένα FCT ERICSSON G-30.