Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φυσικά, οποτεδήποτε μπορούν να γίνουν πάλι καρτοκινητά.

Εφόσον δεν έχεις πάρει επιδότηση δεν κοστίζει. Αν έχεις πάρει επιδότηση και κάνεις μετατροπή σε καρτοκινητό πριν περάσει χρόνος, επιστρέφεις μέρος της επιδότησης.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν αλλάζεις καν sim όταν γίνεται καρτοκινητό... Οπότε δεν χρειάζεται να μεταφέρεις ότι είχες σώσει σε αυτή..

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

• Απαντήσεις 19,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το ξερατε οτι το 1212 χρεωνει 0,003 / δευτ ?

Εγω δεν το ηξερα ! Το εμαθα μολις τωρα που μου ηρθε ο εκκαθαριστικος μου λογαριασμος (επιτελους απαλλαχθηκα απο αυτους) και το checkara και στον τιμοκαταλογο στο ιντερνετ.

Δεν ξερω αν εχει βγει καποια ανακοινωση που ενημερωνε για αυτο και απλα εγω ειμαι βαθια νυχτωμενος, παντως ξερω οτι η χρεωση ηταν 0,12 / κληση, οπως ειναι τωρα στη vodafone.

καλησπερα σε ολους.

να κανω μια ερωτηση????

επειδη η εταιρια που δουλευει ο πατερας μου, του εδωσαν ενα κινητο με συνδεση cosmote, πως μπορω να μαθω σε τι οικονομικο προγραμμα ανηκει? υπαρχει καποιο νουμερο να τηλεφωνησω 'η να στειλω sms? ευχαριστωωωωωωω

Mic is always on line!

1212 Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Πρέπει να πάρει αυτός που είναι στο όνομά του η σύνδεση.

Samsung S21 Ultra

Το ξερατε οτι το 1212 χρεωνει 0,003 / δευτ ?

Εγω δεν το ηξερα ! Το εμαθα μολις τωρα που μου ηρθε ο εκκαθαριστικος μου λογαριασμος (επιτελους απαλλαχθηκα απο αυτους) και το checkara και στον τιμοκαταλογο στο ιντερνετ.

Δεν ξερω αν εχει βγει καποια ανακοινωση που ενημερωνε για αυτο και απλα εγω ειμαι βαθια νυχτωμενος, παντως ξερω οτι η χρεωση ηταν 0,12 / κληση, οπως ειναι τωρα στη vodafone.

Έχεις δίκιο, και εγώ είχα μείνει με την εντύπωση ότι χρεώνεται όσο και στη voda, αλλά δεν είναι έτσι: ισχύει το 0.003:

http://www.cosmote.gr/cosmote/portlets/ForYou/pricelist.jsp?locale=el_GR&pricelistType=contractplan&breadcrumbTitle=Τιμοκατάλογος

Δυστυχώς αυτό το είχε η κοσμοτέ από την αρχή της λειτουργίας της για όσους θυμούνται και προφανώς τα κέρδη είναι σημαντικά.

Κανονικά θα έπρεπε ΟΛΟΙ οι πάροχοι να έχουν ένα δωρεάν νούμερο για να καλείς όταν χρειάζεσαι κάτι (όχι θέλω να με μάθετε να χρησιμοποιώ το κινητό μου)...

Την βοήθειά σας παρακαλώ. Πριν απο 1 & 1/2 χρόνο 2 καρτοκινητά τα έκανα συμβόλαιο σε ενα οικογενειακό τρόγραμμα. ( cosmote) Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει δυνατότητα να γίνουν και τα δυο η το ένα πάλι καρτοκινητά.

Προσοχή με τον κωδικό χρήστη άμα τα κάνεις καρτοκινητά. Γίνονται ανώνυμα καρτοκινητά και την 1η φορά που θα καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών θα σου δώσουν τον κωδικό χρήστη. Αν τον χάσεις, ακόμα και αν έχεις δηλωμένα τα στοιχεία σου, δεν θα στον πουν ποτέ. Οπότε χαρτάκι, στυλό, παραδοσιακά μέσα και τον φυλάμε σαν θησαυρό !!! :)

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

καλήσπέρα.

Έχω μια απορία, αν και φαντάζομαι την απάντηση, θέλω να ελπίζω...

Πήρα επιδότηση τον Φεβρουάριο.

Υπάρχει δυνατότητα να φύγω με φορητότητα τώρα και να μην χρειαστεί να περιμένω να περάσει ο ένας χρόνος της δέσμευσης λόγω επιδότησης;;;

καλήσπέρα.

Έχω μια απορία, αν και φαντάζομαι την απάντηση, θέλω να ελπίζω...

Πήρα επιδότηση τον Φεβρουάριο.

Υπάρχει δυνατότητα να φύγω με φορητότητα τώρα και να μην χρειαστεί να περιμένω να περάσει ο ένας χρόνος της δέσμευσης λόγω επιδότησης;;;

Όποτε θέλεις φεύγεις αλλά στο τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό που θα σου έρθει θα πρέπει να πληρώσεις το ποσό της επιδότησης...:O

Όποτε θέλεις φεύγεις αλλά στο τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό που θα σου έρθει θα πρέπει να πληρώσεις το ποσό της επιδότησης...:O

ολόκληρη την επιδότηση ή μέρος αυτής ανάλογα τους μήνες;;; :worry:

ολόκληρη την επιδότηση ή μέρος αυτής ανάλογα τους μήνες;;; :worry:

Συνήθως πριν τους 6 μήνες ολόκληρη.:( Για να σιγουρευτείς πάνω στο συμβόλαιο που υπέγραψες στην ανανέωση έχει ένα πινακάκι απόσβεσης επιδότησης σε συνάρτηση με τους μήνες και τι υποχρεούσαι να επιστρέψεις αν φύγεις πριν το 12μηνο...

Συνήθως πριν τους 6 μήνες ολόκληρη.:( Για να σιγουρευτείς πάνω στο συμβόλαιο που υπέγραψες στην ανανέωση έχει ένα πινακάκι απόσβεσης επιδότησης σε συνάρτηση με τους μήνες και τι υποχρεούσαι να επιστρέψεις αν φύγεις πριν το 12μηνο...

αχ. :(

όπως και να'χει σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα το ψάξω. ;)

Δίκτυο της Χρονιάς» η COSMOTE στα Mobile Awards 2007

Βραβείο «Καλύτερου Πακέτου Κινητής» για το ΚαρτοΣυμβόλαιο

Δυο ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η COSMOTE κατά την απονομή των βραβείων του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, «Mobile Awards 2007», που πραγματοποιήθηκαν εχθές, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, η COSMOTE βραβεύτηκε ως το «Καλύτερο Δίκτυο της Χρονιάς», ενώ το ΚαρτοΣυμβόλαιο αναδείχθηκε ως το «Καλύτερο Πακέτο Κινητής».

Τα «Mobile Awards» αποτελούν καταξιωμένο θεσμό, ο οποίος επιβραβεύει και αναδεικνύει τις πρωτοπόρες εταιρίες, υπηρεσίες, συσκευές και πρόσωπα του κλάδου των τηλεπικοινωνιών. Τα βραβεία απονέμονται από ένα διευρυμένο εκλεκτορικό σώμα, το οποίο αποτελείται από εγνωσμένου κύρους εκπροσώπους του Τύπου, τους αναγνώστες του περιοδικού «Κινητή Τηλεφωνία & Τηλεπικοινωνίες», τους επισκέπτες και τα μέλη του δικτυακού τόπου http://www.myphone.gr και τους παραλήπτες του WeeklyTelecom.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και ανώτατα στελέχη των εταιριών του κλάδου. Τα βραβεία παρέλαβε εκ μέρους της COSMOTE ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας, κ. Κώστας Λιαμίδης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη χαρά, τιμή και δικαίωση για την COSMOTE να παραλαμβάνει δύο πολύ σημαντικά βραβεία που επιβεβαιώνουν την αναγνώριση των ανθρώπων του κλάδου και την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού. Η COSMOTE αναδεικνύεται δίκαια ως το Δίκτυο της Χρονιάς και επιβραβεύεται για τη συνεχή της προσπάθεια να σχεδιάζει και να προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες και καινοτόμα προϊόντα, όπως το «ΚαρτοΣυμβόλαιο», που καλύπτουν τις προσωπικές ανάγκες κάθε συνδρομητή και επιβεβαιώνουν ότι για την COSMOTEκάθε πελάτης είναι μοναδικός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους της COSMOTE που κάνουν πράξη καθημερινά το όραμα αυτής της εταιρίας για συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς και πάνω απ’ όλα τους περισσότερους από 5,4 εκατομμύρια πελάτες μας που μας εμπιστεύονται και μας δίνουν στην πράξη τη δυνατότητα να είμαστε μπροστά».

Γραφείο Τύπου

??? Καλύτερο πακέτο κινητής το καρτοσυμβόλαιο; Ένα πακέτο που απευθύνεται καθαρά σε αδύναμους χαρακτήρες, οι οποίοι σε συνδυασμό με τη μη ενημέρωση υπόλοιπου χρόνου ομιλίας δημιουργούν ένα καταστροφικό συνδυασμό... Ένα πακέτο που σε δεσμεύει σαν συμβόλαιο, με πάγιο, και τιμές σχεδόν καρτοκινητού... Είναι όντως πρωτοτυπία !!!

Στις... πρωτοποριακές υπηρεσίες περιλαμβάνεται και η αναψυχή που σου προσφέρει μέσω της μακράς αναμονής στο cc...

Βολταίρος

Απο Δευτερα 18/06 , Η Κοσμοτε παρουσιαζει το νεο της προγραμμα "Μηδενικο Παγιο"

Τι προσφερει ?

Δεν εχει παγιο αλλα χρεωνει για τους 6 μηνες, 9 ευρω!!!

Το πρωτο 6μηνο το παγιο ειναι 9 ευρω, δινει 45 λεπτα χρονο κλησης και φυσικα... Εχει παγιο !

Ο χρηστης μπορει να διαλεξει ειτε

1)Επιδοτηση 25 ευρω

2)Σκετη συνδεση

Ενταξει, σιγουρα η Κοσμοτε επρεπε να κανει κατι, αλλα τι παγιο ειναι αυτο σε προγραμμα που λεγεται "Μηδενικο Παγιο" ? Μηπως τελικα η βονταφον τους εχει παρει τα μυαλα? Μηπως ολοι τρεχουν και η Βονταφον καθεται με τη σιγουρια της και γελαει ?

Αυτα. Καλη αρχη :)

:X

Τι προσφερει ?

Το πρωτο 6μηνο το παγιο ειναι 9 ευρω, δινει 45 λεπτα χρονο κλησης και φυσικα... Εχει παγιο !

1)Επιδοτηση 25 ευρω

2)Σκετη συνδεση

Ενταξει, σιγουρα η Κοσμοτε επρεπε να κανει κατι, αλλα τι παγιο ειναι αυτο σε προγραμμα που λεγεται "Μηδενικο Παγιο" ? Μηπως τελικα η βονταφον τους εχει παρει τα μυαλα? Μηπως ολοι τρεχουν και η Βονταφον καθεται με τη σιγουρια της και γελαει ?

Εγω που ειμαι στο Βασικό προγραμμα τι κανω? Μεταφερομαι αυτοματα ή ....

Ισχυει για υφισταμενους?

9 ευρω παγιο για ολο το 6 μηνο?

Επιτελους!

Τι προσφερει ?

1)Επιδοτηση 25 ευρω

2)Σκετη συνδεση

αυτη την ανακοινωση που την ειδες? ψαχνω στο site της cosmote αλλα δεν βρισκω τπτ

Τι προσφερει ?

1)Επιδοτηση 25 ευρω

2)Σκετη συνδεση

Δεν ξέρω αν όντως αυτό που λες ισχύει αλλά αν όντως ισχύει δείχνει για άλλη μία φορά ότι αυτή η εταιρεία είναι ξεκάθαρη από την αρχή.

Το ίδιο με το πάγιο των 9 ευρώ ισχύει σε όλες τις εταιρείες εκτός του WIND1 αλλά εκεί το γράφουν στα ψιλά γράμματα του συμβολαίου.

Προσωπικά εμένα δεν θα με ενδιέφερε ένα τέτοιο πρόγραμμα.

Πιστεύω ότι δεν θα παρουσιάσει μόνο αυτό το πρόγραμμα αλλά θα κάνει γενικότερη αλλαγή στα προγραμματά της τα οποία θέλω να πιστεύω ότι θα έχουν και ενημέρωση υπολοίπου χρόνου ομιλίας. Είδωμεν.

Ισχύει και στην Vodafone; 9 euro που είδες πάγιο στην vodafone;

Διάβασε λίγο τα ψιλά γράμματα και θα δεις. Καταρχήν δεν ξέρουμε αν όντως θα βγάλει τέτοιο πρόγραμα η cosmote και κατά δεύτερον αν το λέει όντως όπως το αναφέρει το παληκάρι παραπάνω τότε είναι το ίδιο με τις άλλες εταιρείες με παραλλαγή στον τρόπο που το λέει η καθεμία. Ακόμα να θυνμίσω, κάτι που δεν είπα παραπάνω ότι στο WIND1 μπορεί να έχει πραγματικά μηδενικό πάγιο αλλά έχει κόστος ενεργοποίησης 25 ευρώ που το κάνει περίπου ίδιο με τα άλλα.

Πρίν λίγο καιρό που έκανα για συγγενή το Vodafone χωρίς πάγιο, μου είπε ΕΑΝ παρεις συσκευή και κάνει για παράδειγμα 100 ευρώ, τότε μέσα σε 6 μήνες πρέπει να πληρώσεις 100 ευρώ χρήση. ΑΛΛΙΩΣ δεν πρέπει να πληρώσεις τίποτα.

Τα 9 ευρώ δεν τα είδα πουθενά! Αν μπορείς πες για να ξέρω.. :)

Samsung S21 Ultra

100 ευρω η Βονταφον δε δινει επιδοτηση σε καμια περιπτωση.

Το μεγιστο ποσο επιδοτησης ειναι τα 85 ευρω, πραγμα που συμβαινει οταν βγαλεις ταυτοχρονα την citibank visa/diners.

Η Βονταφον δε σου λεει επισης να πληρωσεις τα 9 ευρω με το ετσι θελω. Σου λεει να το κανεις αμεσα σε 6 μηνες , αλλα και παλι ΕΧΕΙΣ επιλογη μιας και σου λεει οτι αν δε το κανεις, απλα επιστρεφεις τη διαφορα της επιδοτησης οποτε μιλαμε οντως για το καλυτερο deal ως τωρα.

Υπομονη και θα το δουμε πως θα παει

:X

Προς alany:

Το Wind1 σε καμία περίπτωση δεν έχει 9 ευρώ πάγιο, είναι λάθος αυτό που ισχυρίζεσαι πιο πριν.

Μόνο 25 Ευρώ εφάπαξ κόστος ενεργοποίησης.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Προς alany:

Το Wind1 σε καμία περίπτωση δεν έχει 9 ευρώ πάγιο, είναι λάθος αυτό που ισχυρίζεσαι πιο πριν.

Μόνο 25 Ευρώ εφάπαξ κόστος ενεργοποίησης.

Λάθος κατάλαβες είπα ότι είναι το μόνο χωρίς πάγιο αλλά έχει κόστος ενεργοποίησης 25 ευρώ.

Είχε μπει από λάθος η λέξη "μην" που άλλαζε το νόημα. Διορθώθηκε.

Λοιπόν,επειδή τα μπερδέψατε τα πράγματα, έχουμε τα εξής για τα προγράμματα μηδενικού παγίου:

a)Στην Voda έχεις επιδότηση συσκευής (από 55 ευρώ ή και λίγο παραπάνω αν έχεις βάλει τον λογαριασμό σου να πληρώνεται σε πιστ.κάρτα Citi Voda) Αυτό το ποσό πρέπει να το έχεις καταναλώσει συνολικά μέσα στους πρώτους 6 μήνες αλλιώς θα το χρεωθείς στον λογαριασμό σου αργότερα. Υποχρέωση, δηλαδή, για λογαριασμούς των πρώτων 6 μηνών όση η επιδότηση.

β) Η Wind έχει σαν πρόγραμμα ακριβώς σαν κι αυτό της Voda με τη μόνη διαφορά να είναι η πιστ.κάρτα της που είναι η WIND AMEX BONUS της ALPHA.

ΑΛΛΑ, σου δίνει και επιλογή να μην πάρεις συσκευή και να έχεις δωρεάν χρήση 9 ευρώ κάθε μήνα. Δωρεάν , λοιπόν, 54 ευρώ χρήσης για τους πρώτους 6 μήνες(6*9=54).

γ) Η Cote, με τα λεγόμενά σας, δίνει ακριβώς τα ίδια με τη WIND, με επιλογή, πλην της επιδότησης(μόνο 25 πρέπει να είναι λάθος ) και της εξτρα επιδότησης από δική της πιστ. κάρτας(δεν ξέρω αν η Cosmote Eurobank Visa έχει τέτοια επιλογή)

Υ.Γ To WIND1 είναι εκτός συναγωνισμού από όλα τα άλλα αν δεν θέλεις επιδότηση. Μακράν καλύτερο.

Η Cosmote κάτι ετοιμάζει για αύριο.... δεν ξέρω αν είναι μόνο για το καινούργιο πρόγραμμα, ελπίζω όχι...

Εργασίες στο δίκτυο γίνονται σήμερα, Κυριακή....

Samsung S21 Ultra