CaptainNickGR Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 6 minutes ago, memoriesradio said: Όταν λες "κάποιο 5G Router", μήπως εννοείς, βράδυ + αγρότης + τροχός; Ντροπηηηηη 😛 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 2 ώρες πριν, zerokill said: Σε διπλανό κτήριο στα 50μ η συνεργάτιδα. Η κεραία της Nova προϋπήρχε στην περιοχή αργότερα σε διπλανό κτήριο μπήκε και της Vodafone. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Καλύτερη απόδοση δικτύου;; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 Καλύτερη απόδοση δικτύου;;Πριν 3 μήνες ειχαμε ταβάνι τα 600 τώρα εχουμε Double score!!!Επίσης ενα παράξενο στο iPhone εντος σπίτιού εχω 5G στο μπαλκόνι γυρνάει 4G και νομίζω οτι έχω αρχίσει και τα χάνω.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Όταν λες "κάποιο 5G Router", μήπως εννοείς, βράδυ + αγρότης + τροχός;Ξήλωμα και δρόμο!!Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 4 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 Η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω δει έως τώρα στο Ηράκλειο, ήμουν δίπλα στην κεραία. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 Η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω δει έως τώρα στο Ηράκλειο, ήμουν δίπλα στην κεραία. Θα κατέβω την Παρασκευή και γώ στο Ηράκλειο και γύρω γύρω να δω αν άλλαξε κάτι απο το καλοκαίρι…Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 On 24/10/2023 at 12:27 ΠΜ, CaptainNickGR said: Στο ciel στην παραλία Θεσσαλονίκης https://www.speedtest.net/result/i/5826970723 Στο νέο πάνελ Ν78 στον Πύργο του ΟΤΕ που ανέβασε ο Γιώργος. Έχω να πω πως έχει δώσει τρομερά γκάζια σε όσες περιοχές κοιτάει αυτό το πάνελ, μπράβο τους. https://www.speedtest.net/result/i/5826854589 Έχει και ένα που κοιτάει στο ΑΠΘ . Σε εποχές που η COSMOTE σέρνεται σε παρά πολλά σημεία είναι πολύ tempting για να αλλάξω που κάνουν τέτοιες αναβαθμίσεις . 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 19 minutes ago, georgebad said: Έχει και ένα που κοιτάει στο ΑΠΘ . Σε εποχές που η COSMOTE σέρνεται σε παρά πολλά σημεία είναι πολύ tempting για να αλλάξω που κάνουν τέτοιες αναβαθμίσεις . Έρχονται και στα μέρη σου στις Σέρρες οσονούπω για n78 😃 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 27 minutes ago, cmvr said: Έρχονται και στα μέρη σου στις Σέρρες οσονούπω για n78 😃 Όπως έχω πει έχω ξενερώσει παρά πολύ με την προχειροδουλειά που κάνει η cosmote μέσα στις πόλεις σε μη κεντρικά σημεία . Η Vodafone δυστυχώς δεν έχει καθόλου καλό σήμα στην γειτονιά μου όποτε την ψηλό αποκλείω (το ίδιο και η nova) . Ίσως πρέπει να αρχίσω να βάζω όμως κανονικά κάρτα στο Vodafone νούμερα γτ τα μέρη που η COSMOTE δεν παλεύεται στην Θεσσαλονίκη αυξάνονται κατακόρυφα . 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 16 minutes ago, georgebad said: Όπως έχω πει έχω ξενερώσει παρά πολύ με την προχειροδουλειά που κάνει η cosmote μέσα στις πόλεις σε μη κεντρικά σημεία . Η Vodafone δυστυχώς δεν έχει καθόλου καλό σήμα στην γειτονιά μου όποτε την ψηλό αποκλείω (το ίδιο και η nova) . Ίσως πρέπει να αρχίσω να βάζω όμως κανονικά κάρτα στο Vodafone νούμερα γτ τα μέρη που η COSMOTE δεν παλεύεται στην Θεσσαλονίκη αυξάνονται κατακόρυφα . Είναι μια λύση να έχω και τα δυο δίκτυα εδώ και πολλά χρόνια. Αλλιώς δεν την παλεύω ούτε Αθήνα ούτε επαρχία. Είναι δύσκολο να είσαι στον πελάτη και να μην μπορείς να έχεις πρόσβαση σοβαρή τη στιγμή που τη χρειάζεσαι. 4 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 33 minutes ago, cmvr said: Είναι μια λύση να έχω και τα δυο δίκτυα εδώ και πολλά χρόνια. Αλλιώς δεν την παλεύω ούτε Αθήνα ούτε επαρχία. Είναι δύσκολο να είσαι στον πελάτη και να μην μπορείς να έχεις πρόσβαση σοβαρή τη στιγμή που τη χρειάζεσαι. Φοιτητής είμαι σιγά τις απαιτήσεις που έχω στην τελική… Και όμως το να μην μπορώ να δω την τηλεματική η το βα μην μπορώ να βάλω gps για αρκετά τετράγωνα ΕΕ σε βγάζει από τα ρούχα σου (αναφερόμενος στις τρυπαρες της COSMOTE που κάποια ανώτερη δύναμη δεν τους επιτρέπει να κάνουν τίποτα για να τα διορθώσουν) 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 31 minutes ago, georgebad said: Φοιτητής είμαι σιγά τις απαιτήσεις που έχω στην τελική… Και όμως το να μην μπορώ να δω την τηλεματική η το βα μην μπορώ να βάλω gps για αρκετά τετράγωνα ΕΕ σε βγάζει από τα ρούχα σου (αναφερόμενος στις τρυπαρες της COSMOTE που κάποια ανώτερη δύναμη δεν τους επιτρέπει να κάνουν τίποτα για να τα διορθώσουν) Γιατί δε βάζεις νόβα που βάζει μόνο 1 Sector στις n78 της ; 🤣 Τρύπες όλες έχουν φίλε μου. Τα λέω χρόνια αλλά κάνεις δεν ακούει. Έχουμε και τους εξυπνάκηδες που μετράνε στο μόνο σημείο που μπορεί να πιάνει το δίκτυο της αρεσκείας τους και μετά μας πρήζουν τα μέζεα που λέει και ο Ζουράρις 🤣 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 7 minutes ago, cmvr said: Γιατί δε βάζεις νόβα που βάζει μόνο 1 Sector στις n78 της ; 🤣 Τρύπες όλες έχουν φίλε μου. Τα λέω χρόνια αλλά κάνεις δεν ακούει. Έχουμε και τους εξυπνάκηδες που μετράνε στο μόνο σημείο που μπορεί να πιάνει το δίκτυο της αρεσκείας τους και μετά μας πρήζουν τα μέζεα που λέει και ο Ζουράρις 🤣 Γενικά με την εμπειρία μου βλέπω ότι στο 5G άρχισε να κινείται σοβαρά και η Vodafone 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 7 minutes ago, aektzhs 1 said: Γενικά με την εμπειρία μου βλέπω ότι στο 5G άρχισε να κινείται σοβαρά και η Vodafone H Vodafone ξεχνάει το 4g και αραδιάζει n78 να δούμε τι θα γίνει στο τέλος 🤣 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 H Vodafone ξεχνάει το 4g και αραδιάζει n78 να δούμε τι θα γίνει στο τέλος Σκέφτεται τους πελάτες της, για να αγοράσουν 5G συσκευή.... Στάλθηκε από το SM-A546B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 Γεια σας, στη vodafone μπορουμε να κανουμε speedtest χωρις να καταναλωνονται data; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 (edited) 10 minutes ago, empeiros said: Γεια σας, στη vodafone μπορουμε να κανουμε speedtest χωρις να καταναλωνονται data; 1) Επιλέγεις τον σέρβερ της στο Ookla 2) Μέσα από την εφαρμογή της Vodafone Edited October 25, 2023 by waeo 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 6 minutes ago, waeo said: 1) Επιλέγεις τον σέρβερ της στο Ookla 2) Μέσα από την εφαρμογή της Vodafone το 1) δεν ισχυει... 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 8 minutes ago, doganos said: το 1) δεν ισχυει... όντως, τώρα το δοκίμασα! παλιά δούλευε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 14 minutes ago, waeo said: όντως, τώρα το δοκίμασα! παλιά δούλευε Στο my Vodafone app είναι δωρεάν???? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 Στο my Vodafone app είναι δωρεάν????Ναι αλλά η μέτρηση είναι μαό μάο ….Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 (edited) 1 hour ago, cmvr said: H Vodafone ξεχνάει το 4g και αραδιάζει n78 να δούμε τι θα γίνει στο τέλος 🤣 Δεν είναι καλό αυτό! Ειδικά το 5G NSA πατάει πάνω στο 4G. Οι άλλες που το αναβαθμίζουν κορόϊδα είναι;; Edited October 25, 2023 by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 59 minutes ago, Chrischal1908 said: Δεν είναι καλό αυτό! Ειδικά το 5G NSA πατάει πάνω στο 4G. Οι άλλες που το αναβαθμίζουν κορόϊδα είναι;; Θα τις κάνουν όλες SA 🤣 1 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 Θα τις κάνουν όλες SA Μην τις κάνουν CIA. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 Έκανα μερικές δοκιμές για ταχύτητα μιας και μου έστειλαν την eSIM. Οι ταχύτητες είναι για κλάματα. Το σήμα κάνει αρκετές εναλλαγές από 4g σε 5g. Η μέγιστη ταχύτητα που έπιασα ήταν 50, στην cosmote 1000 και δεν κάνει εναλλαγές, μένει καρφωμένη σε 5g. Στο σπίτι μου η cosmote 600+. Η Vodafone 27, έτσι είναι γενικός στην πατρα ή μόνο στις περιοχές που έκανα δοκιμή? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 1 hour ago, leo06 said: Έκανα μερικές δοκιμές για ταχύτητα μιας και μου έστειλαν την eSIM. Οι ταχύτητες είναι για κλάματα. Το σήμα κάνει αρκετές εναλλαγές από 4g σε 5g. Η μέγιστη ταχύτητα που έπιασα ήταν 50, στην cosmote 1000 και δεν κάνει εναλλαγές, μένει καρφωμένη σε 5g. Στο σπίτι μου η cosmote 600+. Η Vodafone 27, έτσι είναι γενικός στην πατρα ή μόνο στις περιοχές που έκανα δοκιμή? Απ ότι έχουν πει στην Πάτρα έτσι είναι δυστυχώς. Το 4g δεν το αναβαθμίζει. Αν δε παίζει το 5g καλά, τότε απλά γύρνα cosmote. Προσωπικά θα γύρναγα cosmote αύριο κιόλας στην περίπτωση σου. Μπορεί να είχα την vodafone μόνο για καβαντζα να το αφήνω το βράδυ να συγχρονίζει τίποτα αν δεν έχω mb στην cosmote. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts