Gv2008 Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Σκέφτομαι να πάρω καινούργιο κινητό γιατί αυτό έχει αρχίσει να μου κάνει νερά. Λέω να πάρω το iPhone 12 pro μιας και πάντα μου άρεσε. Αξίζει να το αγοράσω; Θα έχω πρόβλημα με το 5G στη Vodafone? Η esim λειτουργεί κανονικά; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Σκέφτομαι να πάρω καινούργιο κινητό γιατί αυτό έχει αρχίσει να μου κάνει νερά. Λέω να πάρω το iPhone 12 pro μιας και πάντα μου άρεσε. Αξίζει να το αγοράσω; Θα έχω πρόβλημα με το 5G στη Vodafone? Η esim λειτουργεί κανονικά;Μιά χαρά θα δουλεύειSent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 23 minutes ago, zerokill said: Μιά χαρά θα δουλεύει Sent from my iPhone using Tapatalk Τέλεια, σε ευχαριστώ. Παρατηρείς εναλλαγές σε EDGE? Γιατί έχει αναφερθεί στο παρελθόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 9 minutes ago, Gv2008 said: Τέλεια, σε ευχαριστώ. Παρατηρείς εναλλαγές σε EDGE? Γιατί έχει αναφερθεί στο παρελθόν Το δίκτυο φταίει, όχι η συσκευή. Γενικά iphone + vf GR τα πάνε πολύ καλά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Τέλεια, σε ευχαριστώ. Παρατηρείς εναλλαγές σε EDGE? Γιατί έχει αναφερθεί στο παρελθόν Ότι είπε ο φίλος panoss !!! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 Η vf έχει το πάνω χέρι στην χωριτικοτητα στην Ναυπακτο ! Μπράβο τους (τουλάχιστον στο RAN γιατί το backhaul κλασικα VodafoneΙΚΑ) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 (edited) 1 hour ago, georgebad said: Η vf έχει το πάνω χέρι στην χωριτικοτητα στην Ναυπακτο ! Μπράβο τους (τουλάχιστον στο RAN γιατί το backhaul κλασικα VodafoneΙΚΑ) Εκεί έκαναν εξαιρετική δουλειά με την συνεργάτιδα με καλό backhaul και Ran. Το χειμώνα-άνοιξη δίνουν 500+ Ειχα περάσει τον Μάιο με την μαυρη και μου έκανε εντύπωση. 11 ώρες πριν, Gv2008 said: Σκέφτομαι να πάρω καινούργιο κινητό γιατί αυτό έχει αρχίσει να μου κάνει νερά. Λέω να πάρω το iPhone 12 pro μιας και πάντα μου άρεσε. Αξίζει να το αγοράσω; Θα έχω πρόβλημα με το 5G στη Vodafone? Η esim λειτουργεί κανονικά; Πως και δεν πας Σε κάτι πιο πρόσφατο; Ένα απλό 14αρι ίσως; Από μεριάς μου θα σου πω πως το 13 προ μαξ που εχω τώρα (από Νοέμβριο του 21) είναι σκυλί. Υγεία μπαταρίας 92% Και το φορτίζω τις νύχτες, μια φορά στις 2 μέρες Το 12 της κοπέλας μου είναι αρκετα καλό κινητό επισης. Edited August 19, 2023 by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 8 minutes ago, panos.k2 said: Εκεί έκαναν εξαιρετική δουλειά με την συνεργάτιδα με καλό backhaul και Ran. Το χειμώνα-άνοιξη δίνουν 500+ Ειχα περάσει τον Μάιο με την μαυρη και μου έκανε εντύπωση. Πως και δεν πας Σε κάτι πιο πρόσφατο; Ένα απλό 14αρι ίσως; Μπααα . Δεν νομίζω να τραβάει το backhaul τπυς . Η γεμίζει το RAN (το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο) . Η τα huawei κλασικα τον π*ρνουν . 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 (edited) 2 minutes ago, georgebad said: Μπααα . Δεν νομίζω να τραβάει το backhaul τπυς . Η γεμίζει το RAN (το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο) . Η τα huawei κλασικα τον π*ρνουν . Τα Huawei γενικα δεν τον π*ρνουν. Η ρύθμιση τους δεν ειναι καλή. Edited August 19, 2023 by panos.k2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2023 23 minutes ago, panos.k2 said: Εκεί έκαναν εξαιρετική δουλειά με την συνεργάτιδα με καλό backhaul και Ran. Το χειμώνα-άνοιξη δίνουν 500+ Ειχα περάσει τον Μάιο με την μαυρη και μου έκανε εντύπωση. Πως και δεν πας Σε κάτι πιο πρόσφατο; Ένα απλό 14αρι ίσως; Από μεριάς μου θα σου πω πως το 13 προ μαξ που εχω τώρα (από Νοέμβριο του 21) είναι σκυλί. Υγεία μπαταρίας 92% Και το φορτίζω τις νύχτες, μια φορά στις 2 μέρες Το 12 της κοπέλας μου είναι αρκετα καλό κινητό επισης. Το σκέφτομαι ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Μπορεί να αλλάζουν κάτι στο backhaul Μακάρι! Γιατί εκεί που είχα τρελή ταχύτητα , πλέον ούτε σελίδα να ανοίξει!Συνήθως πόσο καιρό κάνουν αυτές οι αναβαθμίσεις? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2023 https://www.speedtest.net/result/i/5738956990 Τα βαρελάκια Καλαμαριά 6 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 Φυλή, στο γιγαντιαίο μέτωπο της φωτιάς, το οποίο τα υπέροχα κανάλια κρύβουν: EDGE 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 Φυλή, στο γιγαντιαίο μέτωπο της φωτιάς, το οποίο τα υπέροχα κανάλια κρύβουν: EDGE Να είχε εκτεταμένες διακοπές ρεύματος και ετσι να βγήκανε κεραίες εκτός; Γιατί στο cellmapper δεν δείχνει να υπάρχουν κεραίες στο εντός δασικής έκτασης ( ωστε να έχουν πάθει ζημιά απο την φωτιάSent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 (edited) Και Θράκη από όσο μίλησα με τα παιδιά σήμερα υπάρχουν προβλήματα τόσο στις πληγείσες περιοχές αλλά ακόμα στην Ξάνθη πχ στη 538. Γενικά σέρνεται το 4g και πολλές φορές που είπαν τους ρίχνει απο 5g σε αυτό. Γενικά Vodafone το έχεις παρακάνει. Edited August 26, 2023 by cmvr 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 Καλησπέρα σε όλους. Δυστυχώς εκλάπη το κινητό μου και θα ήθελα να αγοράσω καινούργιο αλλά φθηνό μέχρι να πάρω το κανονικό καινουργιο. Είμαι ανάμεσα σε 2. Το πρώτο είναι το Realme 9 5G και το άλλο είναι το TCL R40 5G. Ποιο θα μου προτείνατε για να παίζει καλά και με το 5G της vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 22 minutes ago, Gv2008 said: Καλησπέρα σε όλους. Δυστυχώς εκλάπη το κινητό μου και θα ήθελα να αγοράσω καινούργιο αλλά φθηνό μέχρι να πάρω το κανονικό καινουργιο. Είμαι ανάμεσα σε 2. Το πρώτο είναι το Realme 9 5G και το άλλο είναι το TCL R40 5G. Ποιο θα μου προτείνατε για να παίζει καλά και με το 5G της vodafone? Χωρις να θελω να σε παρω απο τον λαιμο μου Realme 9 5G ειναι καπως πιο αξιοπιστο στην συγκεκριμενη κατηγορια τιμης ποσο μαλλον οταν αναφερεσαι για προσωρινη λυση. Δες Gsmarena, Kimovil και Ca Combos για δικτυακα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2023 (edited) Και εγώ στο Realme θα πήγαινα. Βέβαια πριν λίγο καιρό έπαιζε στα 150€ από Vodafone, τώρα δεν ξέρω πόσο θα το βρεις Edit: Τόσο παίζει και τώρα. Χτύπα το, είναι πολύ τίμιο κινητό Edited August 26, 2023 by paanos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 Στην Αμαλιάπολη Μαγνησίας χτες το απόγευμα, έξω από την εκκλησία της Μεταμόρφωσης. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2023 Υπάρχει καμία βελτίωση στο 5g Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο cosmos /Διαβαλκανικο;Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2023 12 ώρες πριν, ntinoscrypton said: Υπάρχει καμία βελτίωση στο 5g Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο cosmos /Διαβαλκανικο; Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι πολύ μεγάλη έχουν ξανει αρκετά καλή δουλίτσα στην περιοχή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2023 Ναι πολύ μεγάλη έχουν ξανει αρκετά καλή δουλίτσα στην περιοχή Από ταχύτητες; Με Cosmote πιάνω 700~mbps στο Cosmos. Είχα ρωτήσει πριν 6 μήνες πάλι εδώ, και ένα παλικάρι μου είχε πει ότι είναι στα 60 70 mbps.Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2023 22 minutes ago, ntinoscrypton said: Από ταχύτητες; Με Cosmote πιάνω 700~mbps στο Cosmos. Είχα ρωτήσει πριν 6 μήνες πάλι εδώ, και ένα παλικάρι μου είχε πει ότι είναι στα 60 70 mbps. Στάλθηκε από το SM-F946B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μετά τις αναβαθμίσεις έχει δώσει μέχρι 1300. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2023 @aektzhs 1 βγάλανε άδεια για κεραία στην Θήβα . 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2023 1 ώρα πριν, georgebad said: @aektzhs 1 βγάλανε άδεια για κεραία στην Θήβα . Που;Ξέρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts