Jump to content

Vodafone 5G εντυπώσεις

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

3 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Κάτι παίζει εκεί. Περνάω τακτικά από εκεί και τέτοιο νούμερο πρώτη φορά βλέπω 

Το ίδιο βλέπω και εγώ αλλά φοβάμαι από την μια νοντ από την άλλη αναΚΟΝΤα ονλυ ένα πράγμα σαν την "ομάδα αλήθειας" που κράζουν όλοι αυτές τις μέρες 😂😂😂😂😂

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited.

1 ώρα πριν, aektzhs 1 said:

@Gv2008 όλα καλά;;;;

Με τον σεισμό εννοώ 

Δύσκολα τα πράγματα πολύ, είμαστε όλοι στους δρόμους. Δόθηκε εντολή απο την κυβέρνηση να κοιμηθούμε έξω και περιμένουμε 7μιση με 8 ρίχτερ. Έψαχνα εισιτήρια για Ελλάδα αλλά έχουν 1000 ευρώ για 3 άτομα 

3 minutes ago, Gv2008 said:

Δύσκολα τα πράγματα πολύ, είμαστε όλοι στους δρόμους. Δόθηκε εντολή απο την κυβέρνηση να κοιμηθούμε έξω και περιμένουμε 7μιση με 8 ρίχτερ. Έψαχνα εισιτήρια για Ελλάδα αλλά έχουν 1000 ευρώ για 3 άτομα 

Με το που πήγες σεισμός έγινε 😅

7 minutes ago, Gv2008 said:

Το Ericsson CU Turkey δουλεύει πάντως (έχω φίλο εκεί). Να προσέχετε...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

4 minutes ago, mixtri said:

Το Ericsson CU Turkey δουλεύει πάντως (έχω φίλο εκεί). Να προσέχετε...

Τι είναι αυτό; υπάρχει πάροχος στη Τουρκία που χρησιμοποιεί Ericsson;

Γευγελή - Θεσσαλονίκη - Λάρισα - Λαμία - Άμφισσα - Αντίρριο.

Τριζόνια Φωκίδας 

Screenshot_2025-04-23-23-02-51-229_cz.mroczis.netmonster.thumb.jpg.f4dc48684648e735b5e6ee7293cf2319.jpg

Screenshot_2025-04-23-23-07-03-411_org.zwanoo.android.speedtest.thumb.jpg.e061e82ecf33e47a1f7dd37397ca0313.jpg

Screenshot_2025-04-23-23-44-45-323_com_miui.securitycenter.thumb.jpg.9628c6ae7d95df1a74e0a1d0ddb50aec.jpg

Screenshot_2025-04-23-23-44-27-260_com_miui.securitycenter.thumb.jpg.66f6496f5a9e7c662e8305adcd0b9fa5.jpg

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

1 hour ago, Gv2008 said:

Πάντως κουνήθηκε και όλη η Θράκη. Μακάρι να μη γίνει τίποτα να μην πάρει μπροστά το όλο σύστημά και επεκταθεί και εντός των δικών μας συνόρων.

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited.

1 ώρα πριν, Gv2008 said:

Τι γκαντεμιά είναι αυτή. Που να κοιμηθεί έξω τόσος κόσμος. 

Edit:

Αυτό είναι το ρήγμα   της ανατολιας που έρχεται με κατεύθυνση νότιο δυτικά και περνάει από Αταλάντη; 
& δεν έχει αναφέρει κανένα ΜΜΕ , τίποτα εδώ;

Edited by hercoulis

Για τον σεισμό έχουν πει λίγα πράγματα σήμερα στη τηλεόραση βέβαια ένα απόσπασμα από το CNN TURK έδειξαν.

Καλημέρα,

όλο το βράδυ έκανε σεισμούς και πριν από λίγο έκανε 4,1 ρίχτερ. Οι σεισμολόγοι εδώ λένε εγκαταλείψτε όλοι την Κωνσταντινούπολη γιατί σύντομα θα γίνει σεισμός από 7,5 ρίχτερ και πάνω. Είδωμεν 

Δεν ξέρω αν είναι αυτή η κεραία που συζητούσαμε κυρίως στη θέμα της Cosmote..Έξω από τα Τρίκαλα 9-10 χιλιόμετρα περίπου είναι η κεραία αυτη προς Λάρισα..Και οι 3 μέσα στο χωριό πιάνουν χάλια,σε αυτό το σημείο η Cosmote μπορεί να φθάσει και περίπου στα 50mbps..

@elkonsτελικά ναι αυτή είναι η 2566 που συζητούσαμε 

Screenshot_20250424-112630~2.png

Screenshot_20250424-112505~2.png

IMG_20250424_112603407.jpg

Edited by George6633

25 minutes ago, George6633 said:

Δεν ξέρω αν είναι αυτή η κεραία που συζητούσαμε κυρίως στη θέμα της Cosmote..Έξω από τα Τρίκαλα 9-10 χιλιόμετρα περίπου είναι η κεραία αυτη προς Λάρισα..Και οι 3 μέσα στο χωριό πιάνουν χάλια,σε αυτό το σημείο η Cosmote μπορεί να φθάσει και περίπου στα 50mbps..

@elkonsτελικά ναι αυτή είναι η 2566 που συζητούσαμε 

Screenshot_20250424-112630~2.png

Screenshot_20250424-112505~2.png

Βλέπω ότι δείχνει nsa disconnected. Αυτό σημαίνει ότι έχουν αναβαθμίσει τον εξοπλισμό αλλά περιμένουν να περάσει η victus για ρύθμιση. Λογικά σε 3-6 μήνες θα έχει ρυθμιστεί. Μπορεί και πιο νωρίς ανάλογα με το πότε θα περάσουν.

Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

Συσκευή: POCO X7 Pro

3 minutes ago, marios239 said:

Βλέπω ότι δείχνει nsa disconnected. Αυτό σημαίνει ότι έχουν αναβαθμίσει τον εξοπλισμό αλλά περιμένουν να περάσει η victus για ρύθμιση. Λογικά σε 3-6 μήνες θα έχει ρυθμιστεί. Μπορεί και πιο νωρίς ανάλογα με το πότε θα περάσουν.

Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον!!!Άρα όντως το σημείωσαν όταν μίλησα πριν ένα μήνα με τη Vodafone και τους ενημέρωσα για τα θέματα...μου είπαν ότι δεν ήταν στο άμεσο πλάνο για αναβάθμιση αλλα το σημείωσαν γιατί όντως έχει θέμα.. Μακάρι 

7 minutes ago, marios239 said:

Μάριε B20 Only είναι δε βρίσκει 5G ,λογικά δεν έχει καν 5G bands. Εάν χρειαζόταν ρύθμιση θα είχε ανοίξει τις μπάντες αλλά θα έπαιζε όπως να ναι.

3 minutes ago, George6633 said:

Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον!!!Άρα όντως το σημείωσαν όταν μίλησα πριν ένα μήνα με τη Vodafone και τους ενημέρωσα για τα θέματα...μου είπαν ότι δεν ήταν στο άμεσο πλάνο για αναβάθμιση αλλα το σημείωσαν γιατί όντως έχει θέμα.. Μακάρι 

Χρειάζεται να βγάλει άδεια για την αναβάθμιση, τροποποίηση εάν δεν είναι δηλωμένη. Είναι χρονοβόρα διαδικασία.

Δεν τις αναβαθμίζει άμεσα η Vodafone, η Victus είναι υπεύθυνη για αυτό.

Άρα έχουμε δρόμο..Ελπίζω πάντως να το σημείωσαν όντως.. Γιαυτό και τα πάγια κλπ.. Δεν γίνεται μπροστά στην κεραία να πιάνεις αυτές τις ταχύτητες. 

2 minutes ago, George6633 said:

Άρα έχουμε δρόμο..Ελπίζω πάντως να το σημείωσαν όντως.. Γιαυτό και τα πάγια κλπ.. Δεν γίνεται μπροστά στην κεραία να πιάνεις αυτές τις ταχύτητες. 

Κοίτα εγώ το θεωρώ φυσιολογικό αφού παίζει μόνο με B20,είχαμε κάτι παρόμοιο με τη Cosmote Β3 Only την αγαπημένη όλων 1003 🥰 (ευτυχώς την αναβάθμισαν). Και η NOVA B20 είναι εκεί μαζί με τη Vodafone τα ίδια θα πιάνουν πάνω κάτω.

2 minutes ago, elkons said:

Μάριε B20 Only είναι δε βρίσκει 5G ,λογικά δεν έχει καν 5G bands. Εάν χρειαζόταν ρύθμιση θα είχε ανοίξει τις μπάντες αλλά θα έπαιζε όπως να ναι.

Όχι απαραίτητα. Στο Πήλιο πχ είχαν αναβαθμίσει πέρσι το Μάιο εξοπλισμό και έδειχνε 5g disconnected με b20 only μέχρι τον Αύγουστο που πέρασαν για ρύθμιση. Μέσα σε μια μέρα άνοιξε 5G σε 3-4 κεραίες.

4 minutes ago, elkons said:

Χρειάζεται να βγάλει άδεια για την αναβάθμιση, τροποποίηση εάν δεν είναι δηλωμένη. Είναι χρονοβόρα διαδικασία.

Εάν σκοπεύουν να παίξουν με b1,b3,b20 δε χρειάζεται τροποποίηση. Αν βάλουν και b7,b28 τότε θεωρητικά χρειάζεται αλλά συχνά πρώτα αναβαθμίζουν και μετά από κάποιους μήνες/χρόνια βγάζουν την τροποποίηση. Πχ Νεοχώρι Πηλίου, Αργαλαστή που είχε b28 απ' το 23 και η τροποποίηση βγήκε το καλοκαίρι, Λεχώνια που παίζει με n78 χωρίς τροποποίηση, κα.

2 minutes ago, elkons said:

Κοίτα εγώ το θεωρώ φυσιολογικό αφού παίζει μόνο με B20,είχαμε κάτι παρόμοιο με τη Cosmote Β3 Only την αγαπημένη όλων 1003 🥰 (ευτυχώς την αναβάθμισαν). Και η NOVA B20 είναι εκεί μαζί με τη Vodafone τα ίδια θα πιάνουν πάνω κάτω.

Φαντάζομαι ότι μέσω victus θα αναβαθμίσουν τέτοια κεραία, λογικά μαζί.

Δες τις φωτογραφίες μέσω ΕΕΑΕ ή Google street view ο εξοπλισμός φαίνεται ίδιος, δε θα έπρεπε να αλλάξει;

56 minutes ago, George6633 said:

μου επιτρέπεις να περάσω τη φωτογραφία στο cellmapper; για φρεσκαδούρα.

Εντομεταξύ τι έκαναν με τα χρώματα στο cellmapper όπου είχε πράσινο σκούρο η Vodafone φαίνεται πράσινο ανοιχτό και το κόκκινο πολύ έντονο.

Just now, elkons said:

Δες τις φωτογραφίες μέσω ΕΕΑΕ ή Google street view ο εξοπλισμός φαίνεται ίδιος, δε θα έπρεπε να αλλάξει;

Τα panel όχι απαραίτητα, αν και θα έπρεπε. Δεν ξέρω πως σκοπεύουν να εκπέμψουν b28 ή b7 με παλιά πάνελ. Υπάρχει και η περίπτωση να αλλάζουν σταδιακά εξοπλισμό. Πχ να περνάει ένα συνεργείο για αλλαγή rru,bbu και αργότερα 2ο για νέα πάνελ.  Δεν είμαι σίγουρος πώς το υλοποιεί η victus. Περισσότερο νόημα θα έβγαζε βέβαια να τα κάνουν όλα με τη μία.

1 minute ago, marios239 said:

Τα panel όχι απαραίτητα, αν και θα έπρεπε. Δεν ξέρω πως σκοπεύουν να εκπέμψουν b28 ή b7 με παλιά πάνελ. Υπάρχει και η περίπτωση να αλλάζουν σταδιακά εξοπλισμό. Πχ να περνάει ένα συνεργείο για αλλαγή rru,bbu και αργότερα 2ο για νέα πάνελ.  Δεν είμαι σίγουρος πώς το υλοποιεί η victus. Περισσότερο νόημα θα έβγαζε βέβαια να τα κάνουν όλα με τη μία.

Β28 σίγουρα. Με τη μία ναι.

Δεν έχει και πολύ κίνηση Β20 φαντάζομαι μικρότερη θα έχει άμα βάλει μπάντες. 

10 minutes ago, elkons said:

Μου επιτρέπεις να περάσω τη φωτογραφία στο cellmapper; για φρεσκαδούρα.

Εννοείται!!Άρα η Cosmote παίζει από δικιά της κεραία έξω από τα Τρίκαλα,οι άλλες δύο από αυτή... Και εμείς κάπου στη μέση 🤣

Just now, George6633 said:

Εννοείται!!Άρα η Cosmote παίζει από δικιά της κεραία έξω από τα Τρίκαλα,οι άλλες δύο από αυτή... Και εμείς κάπου στη μέση 🤣

Η Cosmote παίζει από μια ψηλά για το χωριό έχει πιο κοντά συνεγκατασταση Cosmote και έβαλαν κ οι άλλες αλλανδε νομίζω να καλύπτει τον οικισμό. 

Just now, elkons said:

Η Cosmote παίζει από μια ψηλά για το χωριό έχει πιο κοντά συνεγκατασταση Cosmote και έβαλαν κ οι άλλες αλλανδε νομίζω να καλύπτει τον οικισμό. 

Κατάλαβα,όχι μέσα το χωριό δεν παίζει με μεγαλύτερες ταχύτητες καμία από τις τρεις..