Nikolas14 Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου 4G Oval πίσω από τον Λευκό Πύργο 5G Vodafone 4G Γήπεδο Άρη Κ. Καραμανλή με Γρηγορίου Ε. 9 ώρες πριν, Gv2008 said: Σήμερα το πρόγραμμα έχει Μεγάλη Βρύση, στους πρόποδες Παρνωνα κοντά στη Βαμβακου, το χωριό του Νιάρχου. Και μια ακόμα μέτρηση 1 χλμ πιο κάτω Στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου, και συγκεκριμένα στην ΕΚΟ για πετρέλαιο. Δεν έχει 5G, παρά μόνο άδεια B20+B3 4G+ Και μια με cosmote στο ίδιο σημείο Σπαθοβούνι 4G+ Πολύ καλό το δίκτυο από την Αθήνα μέχρι και εδώ, αν εξαιρέσουμε κάποιες μη αναβαθμισμένες σε 5G κεραίες. Δεν έχω δει EDGE ούτε μια φορά μέχρι στιγμής Και μια με 4G Μέσα στο πρώτο τούνελ, από τη Στέρνα και μετά παρατηρείται έλλειψη 5G, έχει όμως 4G+ που χτυπάει από 60 μέχρι 250. Λογικά μέχρι το καλοκαίρι του 2025 θα έχουν όλες οι κεραίες 5G N1 και μετά οι συνεργάτιδες θα αρχίσουν προσθήκες N78. Πουθενά EDGE από Vf μέχρι στιγμής, μια φορά μόνο από nova. Σε σχέση με παλαιότερα εξαιρετικές οι συνεργάτιδες. Πριν 4 χρόνια ήθελα να πετάξω το κινητό από το παράθυρο με wind. Τώρα είναι πολύ καλές και η Vf, όπου έχει 5G κοντράρει την πράσινη στα ίσια Και στο τρίτο τούνελ έχει κανονικά 4G+. Η πράσινη έχει 4G B3 από κάποιο ξεχασμένο 4ψηφιο eNb Καπου στα 1400 μέτρα Μετά την Τρίπολη πήρα την έξοδο και θα πάω από τον παλιό δρόμο μέσα από τα χωριά για να δω πως πάει εκεί από σήμα, γιατί στην καινούργια εθνική μια χαρά θα είναι και θέλω να δω τι γίνεται στα χωριά Η nova γύρω στα 125 mbps και η πράσινη EDGE Στα 1300 μέτρα Είναι απίστευτη η βελτίωση των συνεργάτιδων από το 2020 που πέρασα τελευταία φορά από την περιοχή. 2 ώρες στο αυτοκίνητο και δεν έχω δει EDGE ούτε μια φορά με Vf και μόνο τρεις με nova. Και οι δύο είναι πλήρως λειτουργικές! Αν αναβαθμίσουν και όλες τις κεραίες σε 5G θα κοντράρουν την cosmote στα ίσια, μιας και εκείνη προς το παρόν δεν έχει N78 Μια χαρά και μέσα στα χωριά Είδα το πρώτο EDGE για περίπου τριάντα δευτερόλεπτα στις 2 ώρες και 15 λεπτά δρόμου Λίγο πριν τις Καρυες έπεσε σε EDGE 3 γραμμές, μέσα στις καρυες ειψε EDGE 2 γραμμές ενώ η cosmote 2 γραμμές 5G και μετά τις καρυες η cosmote είχε το απαγορευτικό, ενώ η Vf 2 γραμμές EDGE, με τις οποίες έβγαλα και κλήση χωρίς ούτε μια διακοπή. Μετά τις καρυες, έχουν πάλι 4G+ Λίγο έξω από τη Βαρβιτσα Υποθέτω κατέβηκες προς Σπάρτη, γενικα Nova & Cosmote που είχα ήταν αξιοπρεπείς στο αυτοκινητόδρομο. Όσο για τα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου, δύσκολο σημειο για κάλυψη, το είδα και στα τούνελ της Τρίπολης. Σπαρτη ήταν αξιοπρεπής η Nova στο κομμάτι Λεύκτρα-Σπάρτη της εθνικής, στη πόλη μέτρια αλλά λειτουργική. 12 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοιτώντας τα PCI των n78 στη Μαγνησία, προσθέτω μια (νομίζω) ολοκληρωμένη λίστα με τις κεραίες που έχουν πλέον n78. -2273: Βελεστίνο -2274: Σέσκλο -1926: ΒΙ.ΠΕ. Βόλου -157: Μακρυνίτσα -2002: ΑΓΕΤ, πάνω απ' το λόφο Γορίτσας -4887: Επί της οδού Πολυμέρη, μέσα στο Βόλο -4903: Επί της οδού Φιλελλήνων, μέσα στο Βόλο -1143: Λεχώνια -1992: Ν. Αγχίαλος -12016: Αμαλιάπολη Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν έχω δεί πουθενά n78 απ' την κεραία 11064 στο Σωρό. Θα περίμενα να έχει άλλα δεν την έχω πιάσει πουθενά οπότε δεν είμαι σίγουρος. Πρέπει κάποια στιγμή να βάλουν και n78 στο κέντρο του Βόλου γιατί ακόμα και η καινούργια 15874 γεμίζει από κόσμο και δίνει 30-60 mbps. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου Αναβαθμίστηκε και κ κεραία μέσα στην πόλη τής Κατερίνης. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου Λεωφόρος Μεσογείων 235, Νέο Ψυχικό. Η κεραία της Vodafone μάλλον είναι απέναντι με καμουφλάζ και η n78 πιάνει από μακριά. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου On 13/10/2024 at 9:56 ΠΜ, Harry636 said: Καλημέρα έχω ξαναδεί b8 από την εταιρία δύο βασική λόγω πρώτον έχει μεγαλύτερη συχνότητα η εταιρεία στα 15 mhz έναντι το 10 στης άλλες και δεύτερων πάρε πολλά κινητά και ειδικά εκτός εε υποστηρίζουν b8 αλλά όχι b 20 b 28 Καποτε ειχε ειπωθει εδω οτι και λογω παρεμβολων η VF ειχε εισχωρησει το φασμα των 900 mhz στο LTE. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Σήμερα δοκίμασα να δω αν έχει ανοίξει καμία καινούρια μπάντα στη γύρω περιοχή και βρήκα στην 993 ότι δουλεύει η Ν1. Αλλά δεν κρατάει πολύ ώρα και με πετάει σε disconnected. Στο cellmaper δεν την έχει ενημερώσει κανένας. Όποιος είναι Γιάννενα μπορεί να το τσεκάρει;; 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, katsiletra said: Σήμερα δοκίμασα να δω αν έχει ανοίξει καμία καινούρια μπάντα στη γύρω περιοχή και βρήκα στην 993 ότι δουλεύει η Ν1. Αλλά δεν κρατάει πολύ ώρα και με πετάει σε disconnected. Στο cellmaper δεν την έχει ενημερώσει κανένας. Όποιος είναι Γιάννενα μπορεί να το τσεκάρει;; Τι ταχύτητες δίνει;; Είναι συνεγκατάσταση;; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου (edited) 7 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Τι ταχύτητες δίνει;; Είναι συνεγκατάσταση;; Δεν ξέρω αν είναι συνεγκατάσταση. Πιάνει οριακά σήμα στο σπίτι απ αυτήν την κεραία, σ ένα συγκεκριμένο σημείο και δεν το κρατάει πολύ το 5G για τεστ. Όταν κάνω τεστ μετά από λίγο με πετάει σ άλλη κεραία. Τις επόμενες μέρες που θα χω χρόνο θα κάνω καμιά εξόρμηση προς την κεραία να δω τι γίνεται. Υ. Γ. Τώρα που κοίταξα στο cellmaper είναι συνεγκατάσταση. Μάλλον σε καμία ταράτσα θα ναι και δεν θα φαίνονται τα πάνελ, λογικά με καμουφλάζ. Εκεί δίπλα είναι κι η Cosmote. Edited 16 Οκτωβρίου by katsiletra 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου (edited) @katsiletra Με Nova όταν συνδέεται στην 993 πλέον έχει 5G. Κάνει CA με Ν1 σύμφωνα με το μενού του κινητού μου επομένως ναι υπάρχει κάποιου είδους αναβάθμιση στην κεραία. Για να κάνει CA μια μπάντα 4G της 993 με Ν1(ακόμα και μακρινή) σημαίνει ότι κάτι πειράζουν και σύντομα θα αναβαθμιστεί Μέχρι πριν λίγες μέρες όταν συνδεόταν στην συγκεκριμένη κεραία είχε μόνο 4G Edited 16 Οκτωβρίου by panos.k2 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου On 27/9/2024 at 6:15 ΜΜ, marios239 said: Επικοινώνησα σήμερα με την εξυπηρέτηση. Μου είπαν ότι βλέπουν το πρόβλημα και πως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η ρύθμιση του 5G, δε λειτουργούν όλες οι μπάντες. Επίσης μου ανέφεραν ότι το έργο βελτίωσης του δικτύου για το Ν. Πήλιο ξεκίνησε φέτος το καλοκαίρι και περιμένουν αδειοδοτήσεις για κεραίες στη Βυζίτσα, την Άφυσσο κ.α. Για να δούμε τι θα κάνουν. Έτυχε να ξαναπεράσω απ' τα Καλά Νερά την Παρασκευή. Ακόμη φαίνεται να λειτουργούν μόνο η B20 και η B3 απ' την 1146. Λέτε να περιμένουν να περάσει κάποιο συνεργείο απ' την περιοχή για ρύθμιση; Γίνονται ακόμα αυτά; Θυμάμαι το καλοκαίρι που αναβαθμίστηκε η 11977 (Νεοχώρι) τους πήρε 1.5-2 μήνες να ανοίξουν όλες τις συχνότητες, γι' αυτό το υποψιάζομαι. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Πάμε σήμερα μετρήσεις… 5G Remvi Νέα Κρήνη, Ανατολική Θεσσαλονίκη. Μήπως μπήκε Ν78, το καλοκαίρι είχαμε Ν1 5G 100Mbps. 5G Βικτωρος Ουγκω Άνω Λαδάδικα 5G Αριστοτελους έξω από το Ολύμπιον αλλά κόλλησε σε Ν1… εδώ περίμενα γύρω στα 200Mbps, δεν είχε τόση κίνηση. 4 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 2 minutes ago, Nikolas14 said: Πάμε σήμερα μετρήσεις… 5G Remvi Νέα Κρήνη, Ανατολική Θεσσαλονίκη. Μήπως μπήκε Ν78, το καλοκαίρι είχαμε Ν1 5G 100Mbps. 5G Βικτωρος Ουγκω Άνω Λαδάδικα 5G Αριστοτελους έξω από το Ολύμπιον αλλά κόλλησε σε Ν1… εδώ περίμενα γύρω στα 200Mbps, δεν είχε τόση κίνηση. Το ping στην Αριστοτέλους 💀 Έχεις μιλήσει καθόλου με την εξυπηρέτηση; Τον τελευταίο καιρό μου φαίνεται κάπως ασταθές το δίκτυο. Χθές το πρωί έπιανα 300αρια στην πίσω είσοδο του παμακ. Σήμερα πρωί έφτανα οριακά τα 100mbps. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 1 hour ago, marios239 said: Το ping στην Αριστοτέλους 💀 Έχεις μιλήσει καθόλου με την εξυπηρέτηση; Τον τελευταίο καιρό μου φαίνεται κάπως ασταθές το δίκτυο. Χθές το πρωί έπιανα 300αρια στην πίσω είσοδο του παμακ. Σήμερα πρωί έφτανα οριακά τα 100mbps. Το βλέπω και εγώ, 70αρια είχα και στο Εργον στην Γεωργικής Σχολής να ξέρεις. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Γνωρίζουμε ποιες κεραίες της vodafone έχουν n78 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης; Έως τώρα έχω εντοπίσει απ' την 51 στον πύργο του ΟΤΕ, απ' την 63 που καλύπτει την Αριστοτέλους και απ' την 612 που δεν είμαι σίγουρος που είναι. Αυτό απ' τα PCI των κεραιών. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, marios239 said: Γνωρίζουμε ποιες κεραίες της vodafone έχουν n78 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης; Έως τώρα έχω εντοπίσει απ' την 51 στον πύργο του ΟΤΕ, απ' την 63 που καλύπτει την Αριστοτέλους και απ' την 612 που δεν είμαι σίγουρος που είναι. Αυτό απ' τα PCI των κεραιών. Δεν έχω ιδέα, έχω iPhone 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Just now, Nikolas14 said: Δεν έχω ιδέα, έχω iPhone Κι εγώ με android έπρεπε να κάνω root το κινητό για να δω τα PCI των n78. Αν και κάποιες συσκευές τις δείχνουν και χωρίς. Το field test δε δίνει κανένα στοιχείο για το 5g nsa στα iphone; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, marios239 said: Κι εγώ με android έπρεπε να κάνω root το κινητό για να δω τα PCI των n78. Αν και κάποιες συσκευές τις δείχνουν και χωρίς. Το field test δε δίνει κανένα στοιχείο για το 5g nsa στα iphone; Ναι δείχνει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Στο σπίτι μου, κοντά στο Γηροκομείο Αθηνών. Η Vodafone έχει πολλή κίνηση, που πλέον από τα περσινά 300αρια με τη n78 πλέον πιάνει τα μισά. Προχθές που δοκίμασα ξανά το μεσημέρι, παρόμοιες ταχύτητες είχε. 5 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου κάτι κάνουν με το δίκτυο και μέσα στην ημέρα οι ταχύτητες της Ν78 πέφτουν παραπάνω απο 50%. 5 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου (edited) On 19/9/2024 at 9:35 ΠΜ, katsiletra said: Μέτρηση με Ν1. Μέτρηση με Ν78. Είναι πολύ μπουκωμένη η Ν78, παίρνει σήμα από άλλη κεραία. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κλειδώσω στην Ν1. Δεν ξέρω αν το θυμάστε αλλά και Γιάννενα κάτι παίζει με τις Ν78. Και τώρα τα ίδια κάνει. Μικρότερες ταχύτητες από Ν1. Μήπως εκεί που είναι συνεγκατάσταση κάνουν βλακείες στις ρυθμίσεις; Σήμα οι Ν78 Vodafone και Nova παίρνουν απ την ίδια οπτική ίνα ή τραβάνε ξεχωριστές γραμμές; Edited 17 Οκτωβρίου by katsiletra 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 27 minutes ago, katsiletra said: Δεν ξέρω αν το θυμάστε αλλά και Γιάννενα κάτι παίζει με τις Ν78. Και τώρα τα ίδια κάνει. Μικρότερες ταχύτητες από Ν1. Μήπως εκεί που είναι συνεγκατάσταση κάνουν βλακείες στις ρυθμίσεις; Σήμα οι Ν78 Vodafone και Nova παίρνουν απ την ίδια οπτική ίνα ή τραβάνε ξεχωριστές γραμμές; Ή βονταφον έχει πολύ παραπάνω συνδρομητές άρα και πολύ μικρότερη ταχύτητα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Στο σπίτι μου, κοντά στο Γηροκομείο Αθηνών. Η Vodafone έχει πολλή κίνηση, που πλέον από τα περσινά 300αρια με τη n78 πλέον πιάνει τα μισά. Προχθές που δοκίμασα ξανά το μεσημέρι, παρόμοιες ταχύτητες είχε. Και εισαι με πολυ καλο σημα κι ολας,κατι σκαλιζουν γιατι φαινεται οτι συμβαινει σε πολλους απο εμας. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Εδώ δεν έχει η Vodafone N78 οπότε δεν έχει θέματα με τις ταχύτητες πάει σταθερά 40mbps στις ώρες αιχμής, όπως πάντα. 😛 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 1 hour ago, Harry636 said: Ή βονταφον έχει πολύ παραπάνω συνδρομητές άρα και πολύ μικρότερη ταχύτητα Κι η Cosmote τι να πει μετά;; Που είναι κι οι δυο μαζί οι εταιρείες. Οπότε δεν ισχύει αυτό απόλυτα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, CaptainNickGR said: κάτι κάνουν με το δίκτυο και μέσα στην ημέρα οι ταχύτητες της Ν78 πέφτουν παραπάνω απο 50%. Το θέμα είναι, είναι βλάβη ή αναβάθμιση;! Sa το αποκλείω έχουμε 3 μήνες αφού θα το ανάψει στο νέο έτος . Έχει μιλήσει κανείς με την εξυπηρέτηση για το θέμα αυτό ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts