KrisB-free97 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 1 minute ago, marios239 said: Παλιότερα θυμάμαι έδινε κάτι 500αρια, 600αρια, είναι λίγο πεσμένο το δίκτυο ή μου φαίνεται; Όχι ότι είναι κακό βέβαια, μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και η συσκευή, τη δουλειά σου την κάνεις βέβαια έχεις δίκιο αλλά την επόμενη φορά θα μετρήσω με το S10 στα ίδια σημεία να συγκρίνουμε! 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Σπάρτη κέντρο, στην πίσω αυλή (ξέφωτο) της επιχείρησης που εργάζομαι. Φωτιές βάζει η Telestet. 🤣 2 8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 said: Σπάρτη κέντρο, στην πίσω αυλή (ξέφωτο) της επιχείρησης που εργάζομαι. Φωτιές βάζει η Telestet. 🤣 Έχουν τελειώσει την αναβάθμιση;; Προβλέπεται να μπει νέα κεραία;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου (edited) 16 minutes ago, Chrischal1908 said: Έχουν τελειώσει την αναβάθμιση;; Προβλέπεται να μπει νέα κεραία;; Η #890 μπήκε πρόσφατα, τόσα χρόνια έπαιζε ως #10820, ενώ είχαν κοινή εγκατάσταση με VF. Μπορεί όντως να αναβαθμίζουν ακόμα. Αλλά σπάνια ξεπερνά τα 30 Mbps με την 3500 στην πόλη εδώ κάτω, με οποιαδήποτε κεραία. Έχει μεγάλο πρόβλημα η Nova. Νέα κεραία δεν προβλέπεται, δεν υπάρχουν άλλες άδειες. Υ.Γ. Αν φαίνεται ακόμα η άδεια της VF στη Λεωνίδου, η κεραία έχει ξηλωθεί από πέρσι. Edited 17 Μαρτίου by MitsosDaBest13 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 3 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Η #890 μπήκε πρόσφατα, τόσα χρόνια έπαιζε ως #10820, ενώ είχαν κοινή εγκατάσταση με VF. Μπορεί όντως να αναβαθμίζουν ακόμα. Αλλά σπάνια ξεπερνά τα 30 Mbps με την 3500 στην πόλη εδώ κάτω, με οποιαδήποτε κεραία. Έχει μεγάλο πρόβλημα η Nova. Νέα κεραία δεν προβλέπεται, δεν υπάρχουν άλλες άδειες. Υ.Γ. Αν φαίνεται ακόμα η άδεια της VF στη Λεωνίδου, η κεραία έχει ξηλωθεί από πέρσι. Υποθέτω ότι θα ξαναπεράσουν! Σίγουρα έχουν να κάνουν προσθήκες οι συνεργάτιδες. Αλλά υπάρχει αλλού προτεραιότητα... Και αντικειμενικές δυσκολίες βλεπε διαμαρτυρίες να κατέβουν ή να μην εγκατασταθούν κυρίως. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 2 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Σπάρτη κέντρο, στην πίσω αυλή (ξέφωτο) της επιχείρησης που εργάζομαι. Φωτιές βάζει η Telestet. 🤣 Ρεζίλι κάνουν το brand της Telestet ελπίζω να αλλάξει σύντομα στη βάση της Google. Για τα μπάζα τελείως είναι άμα δε ξεπερνά τα 30. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Βρέθηκα νωρίτερα σε δύο ίδια σημεία στο κέντρο Θεσσαλονίκης που είχα μετρήσει την Παρασκευή με το Pixel 5 και μέτρησα τώρα με το S10 5G. Τα αποτελέσματα είναι παρεμφερή, οι ταχύτητες είναι αυτές στον εξωτερικό χώρο. Το netmonster εδώ δεν μας δίνει την 5G σύνδεση οπότε δείχνω και service mode. Πρώτα Διοικητήριο στα Mikel ένα γρήγορο καφεδάκι. Και πλατεία Εμπορίου 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 2 minutes ago, KrisB-free97 said: Βρέθηκα νωρίτερα σε δύο ίδια σημεία στο κέντρο Θεσσαλονίκης που είχα μετρήσει την Παρασκευή με το Pixel 5 και μέτρησα τώρα με το S10 5G. Τα αποτελέσματα είναι παρεμφερή, οι ταχύτητες είναι αυτές στον εξωτερικό χώρο. Το netmonster εδώ δεν μας δίνει την 5G σύνδεση οπότε δείχνω και service mode. Πρώτα Διοικητήριο στα Mikel ένα γρήγορο καφεδάκι. Και πλατεία Εμπορίου Κάτι πάει πολύ λάθος στο upload τους και στα 2 κινητά πολύ χαμηλό Πλατεία εμπορίου η κεραία είναι άδεια και έχεις δυνατό σήμα, χαμηλές οι ταχύτητες. Δεν ξέρω τι πάει λάθος στις κεραίες αυτές. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KrisB-free97 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Just now, elkons said: Κάτι πάει πολύ λάθος στο upload τους και στα 2 κινητά πολύ χαμηλό Πλατεία εμπορίου η κεραία είναι άδεια και έχεις δυνατό σήμα, χαμηλές οι ταχύτητες. Δεν ξέρω τι πάει λάθος στις κεραίες αυτές. Το μόνο που παρατηρώ είναι οτι το RSSI είναι εντελώς διαφορετικό στο netmonster και στο service mode, αν προσέξεις δίνουν τελείως διαφορετικά αποτελέσματα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Sklavenitis Καρδίτσα Δίπλα έχει κ αυτή Αλλά πρέπει να είναι κοσμοτε Λιντλ Λάρισα, επάνω στη Βόλου Αργά το απόγευμα δίνει τέτοιες ταχύτητες περίπου 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Τραίνο μοσχάτο στην αποβάθρα 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 13 ώρες πριν, hercoulis said: Sklavenitis Καρδίτσα Δίπλα έχει κ αυτή Αλλά πρέπει να είναι κοσμοτε Λιντλ Λάρισα, επάνω στη Βόλου Αργά το απόγευμα δίνει τέτοιες ταχύτητες περίπου Η δεύτερη φωτο με τον μεγάλο πυλώνα είναι Κοντ και έχει Ν78 φαίνονται τα ericsson. O πρώτος πυλώνας φαίνεται να έχει ένα σεκτορ για Ν78, λογικά συνεργάτιδες για να είναι έτσι το σεκτορακι τοποθετημένο. Ο τελευταίος πυλώνας όμως δεν έχει κάτι πάνω του. Μάλλον EN DC από άλλη κεραία κάνει 😏 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Κηφισίας στο ύψος του άλσους Κηφισιάς 4 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Κοντά στα σχολεία (3ο Γυμνάσιο Σπάρτης κλπ). Αυτή η κεραία από το βουνό (που πιάνω και στο χωριό), δεν φαίνεται να έχει θέμα. Κάποια στιγμή έδειξε και 300+. 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 12 ώρες πριν, johnny_htc said: Ο τελευταίος πυλώνας όμως δεν έχει κάτι πάνω του. Μάλλον EN DC από άλλη κεραία κάνει 😏 Δε το ήξερα αλλά ξέρω ποια ειναι. Την άλλη φορά θα την φωτό γιατί ξέχασα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Τι να τις κάνεις τις ταχύτητες στη νοντ. Μετά τα 300gb o κόφτης των 8μβπσ σε ξενερώνει. 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Έχουν από χτες πανελλαδικά πρόβλημα στο δίκτυο τους και μια ανακοίνωση επίσημη στα Social δεν έχουν ούτε κάποια αποζημίωση στους συνδρομητές. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 40 minutes ago, elkons said: Έχουν από χτες πανελλαδικά πρόβλημα στο δίκτυο τους και μια ανακοίνωση επίσημη στα Social δεν έχουν ούτε κάποια αποζημίωση στους συνδρομητές. Συνεχίζει ακόμα;; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Just now, johnny_htc said: Συνεχίζει ακόμα;; Τώρα δεν ξέρω είμαι σπίτι μέχρι πριν 1.5 ώρα ναι σε συνάδελφο. Τσέκαρε downdetector 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου https://www.ieidiseis.gr/technologia/446840/i-eyropi-chanei-ti-machi-toy-5g-mono-to-2-echei-pliri-prosvasi-trechoyn-kina-kai-ipa/ Εξαιρετικό άρθρο,για να μην έχουμε αυταπάτες περί ταχυτήτων..2026 και..βλέπουμε το original 5G.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 44 minutes ago, elkons said: Τώρα δεν ξέρω είμαι σπίτι μέχρι πριν 1.5 ώρα ναι σε συνάδελφο. Τσέκαρε downdetector Τώρα δεν έχει αναφορές το downdetector.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Είναι οκ από αργά το μεσημέρι σε εμένα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 1 ώρα πριν, cu2goup said: Τώρα δεν έχει αναφορές το downdetector.. Μια χαρά το βλέπω 922 αναφορές συνολικά και είναι πορτοκαλί. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 19 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 59 minutes ago, Arinos said: Είναι οκ από αργά το μεσημέρι σε εμένα Από το μεσημέρι και μετά κανένα πρόβλημα κι εδώ. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου On 17/3/2025 at 9:03 ΜΜ, KrisB-free97 said: Το μόνο που παρατηρώ είναι οτι το RSSI είναι εντελώς διαφορετικό στο netmonster και στο service mode, αν προσέξεις δίνουν τελείως διαφορετικά αποτελέσματα. Δε ξέρω τι είναι RSSI εγώ ξέρω μόνο το RSRP ισχύ σήματος Απλά μπορεί λίγο να το κούνησες το κινητό και να αλλαξε είναι πολύ ευαίσθητο γενικά το σήμα κινητής, ασύρματο δίκτυο είναι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts