cu2goup Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου On 16/4/2025 at 10:30 ΠΜ, elkons said: Παναγία μου ποιος πήγε και το έγραψε έτσι 😭🤣 Expand Είναι ο κάτω σχολάρης. Δεν τον ξέρεις.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 16 Απριλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου (edited) On 16/4/2025 at 10:30 ΠΜ, elkons said: Παναγία μου ποιος πήγε και το έγραψε έτσι 😭🤣 Expand Καταρχάς το Κάτω Σχολάρι ανήκει στον Δήμο Θέρμης. Το γειτονικό Μεσημέρι ανήκει στον Δήμο Θερμαϊκού. Έχω λάβει δέμα που έγραφε Κάτωσχο Λάρη. Και όμως, είναι αλήθεια. Πάμε λίγο στην αρχή της Βασιλίσσης Όλγας, περιοχή Ντεπό Οδός Καθηγητού Παπαδάκη Edited 16 Απριλίου by p_k 6 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου On 16/4/2025 at 1:22 ΜΜ, p_k said: Καταρχάς το Κάτω Σχολάρι ανήκει στον Δήμο Θέρμης. Το γειτονικό Μεσημέρι ανήκει στον Δήμο Θερμαϊκού. Έχω λάβει δέμα που έγραφε Κάτωσχο Λάρη. Και όμως, είναι αλήθεια. Πάμε λίγο στην αρχή της Βασιλίσσης Όλγας, περιοχή Ντεπό Expand Το έχουν σκοτώσει τελείως μιλάνε για άλλον τόπο στις άδειες 🤣 και εγώ το είδα στη Wikipedia και απορώ πως κάνουν τέτοια λάθη. Κάτωσχο Λάρη 🤣🤣🤣🤣🤣 τραγικό λάθος εγώ σε δέμα είχα πει Χαλκίδα και πήγε Χαλκιδική με speedex .. Αυτή πρέπει να είναι Φρεσκοαναβαθμισμένη πέρασε τη προηγούμενη εβδομάδα η Victus για ρύθμιση σταθμών στη Θεσσαλονίκη όσοι είχαν μείνει μερικούς στον Βόλο απ ότι ξέρω. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου On 16/4/2025 at 1:22 ΜΜ, p_k said: Καταρχάς το Κάτω Σχολάρι ανήκει στον Δήμο Θέρμης. Το γειτονικό Μεσημέρι ανήκει στον Δήμο Θερμαϊκού. Έχω λάβει δέμα που έγραφε Κάτωσχο Λάρη. Και όμως, είναι αλήθεια. Πάμε λίγο στην αρχή της Βασιλίσσης Όλγας, περιοχή Ντεπό Οδός Καθηγητού Παπαδάκη Expand Πολύ καλά, εγώ πάντως που έχω μετρήσεις από κέντρο, εύοσμο και ανατολικά παίζει αρκετά καλά η Vodafone… άρα και με τις μετρήσεις σου @p_k έκανε η Victus δουλειά. Στη Παπαδακη θυμάμαι τόσο καλά δεν έπαιζε 8 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου On 16/4/2025 at 1:22 ΜΜ, p_k said: Καταρχάς το Κάτω Σχολάρι ανήκει στον Δήμο Θέρμης. Το γειτονικό Μεσημέρι ανήκει στον Δήμο Θερμαϊκού. Έχω λάβει δέμα που έγραφε Κάτωσχο Λάρη. Και όμως, είναι αλήθεια. Πάμε λίγο στην αρχή της Βασιλίσσης Όλγας, περιοχή Ντεπό Οδός Καθηγητού Παπαδάκη Expand Στην Ξάνθη έχουμε "Παναγίτσα Αλδάρη" αντί για Παναγή Τσαλδάρη.. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου Νέο αυτό. Στο λιντλ Αλμυρού. Αλλά αυτές δε δίνουν σήμα , μάλλον για ιδιωτική χρήση. Μάλλον έχουν συνεργασία. Αλλά έπρεπε να βάλει μια κανονική κεραία. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Παραλία Αγχιάλος έπιασε από την Αμαλιαπολη. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου (edited) Στο χωριό, λίγο έξω από την Σπάρτη. Το μεγαλύτερο νούμερο που έχω δει εδώ κάτω με "Telestet". 😝 Το upload όμως, παρότι ξεκίνησε με 60+, έπεσε αρκετά στην πορεία. Edited 18 Απριλίου by MitsosDaBest13 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου On 18/4/2025 at 9:44 ΜΜ, MitsosDaBest13 said: Στο χωριό, λίγο έξω από την Σπάρτη. Το μεγαλύτερο νούμερο που έχω δει εδώ κάτω με "Telestet". 😝 Το upload όμως, παρότι ξεκίνησε με 60+, έπεσε αρκετά στην πορεία. Expand Στην διαδρομή προς Σπάρτη πώς τα πάει;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου Για να μην κράζω μόνο τη vf, μέτρηση στο πίσω μπαλκόνι σπιτιού, Καλά Νερά Πηλίου. Αντίστοιχη μέτρηση στο topic της vf, στο ακριβώς ίδιο σημείο. 3 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου On 19/4/2025 at 8:57 ΠΜ, marios239 said: Για να μην κράζω μόνο τη vf, μέτρηση στο πίσω μπαλκόνι σπιτιού, Καλά Νερά Πηλίου. Αντίστοιχη μέτρηση στο topic της vf, στο ακριβώς ίδιο σημείο. Expand Και έχει μικρότερη κίνηση και καλύτερο σήμα ελάχιστα Δε χαμπαριάζει αυτή ότι κινητό και να βάλεις 😅 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου On 19/4/2025 at 10:17 ΠΜ, elkons said: Και έχει μικρότερη κίνηση και καλύτερο σήμα ελάχιστα Δε χαμπαριάζει αυτή ότι κινητό και να βάλεις 😅 Expand Και είναι και δικιά της η κεραία! Έχει στην περιοχή χαμηλότερη απόδοση που δε δικαιολογείται, μιας και έχει λίγο καλύτερο σήμα. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου On 19/4/2025 at 8:57 ΠΜ, marios239 said: Για να μην κράζω μόνο τη vf, μέτρηση στο πίσω μπαλκόνι σπιτιού, Καλά Νερά Πηλίου. Αντίστοιχη μέτρηση στο topic της vf, στο ακριβώς ίδιο σημείο. Expand Πετάνε και οι δύο 8 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου (edited) On 19/4/2025 at 10:23 ΠΜ, marios239 said: Και είναι και δικιά της η κεραία! Έχει στην περιοχή χαμηλότερη απόδοση που δε δικαιολογείται, μιας και έχει λίγο καλύτερο σήμα. Expand Δεν έχουν ολοκληρώσει οι Victusιανές τις αναβαθμίσεις ακόμη εκεί υπομονή... Edited 19 Απριλίου by Chrischal1908 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου On 19/4/2025 at 12:33 ΜΜ, Chrischal1908 said: Δεν έχουν ολοκληρώσει η Victusιανές της αναβάθμισης ακόμη εκεί. Expand Ολοκληρώθηκε για το καλοκαίρι μένει η ρύθμιση για άλλες λίγες κεραίες μετά το Πάσχα. Μάλλον πάνε ανά τρίμηνο απ ότι κατάλαβα. Δεν είναι κακό. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου (edited) On 19/4/2025 at 12:34 ΜΜ, elkons said: Ολοκληρώθηκε για το καλοκαίρι μένει η ρύθμιση για άλλες λίγες κεραίες μετά το Πάσχα. Μάλλον πάνε ανά τρίμηνο απ ότι κατάλαβα. Δεν είναι κακό. Expand Πάνε και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, γενικά κάνουν διάφορα! Edited 19 Απριλίου by Chrischal1908 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου Αυτό θέλουμε και στις 3,να κινούνται. Γιαυτό πληρώνουμε. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου (edited) On 19/4/2025 at 12:41 ΜΜ, elkons said: Αυτό θέλουμε και στις 3,να κινούνται. Γιαυτό πληρώνουμε. Expand Έχουν αρκετή δουλειά ακόμη βέβαια! Μην ξεχνάς ότι το επενδυτικό της Vodafone λήγει το 2029, οπότε πιάσε το αυγό και κούρευτο λένε στο χωριό μου! Η United Group έχει 2,5 χρόνια ακόμη επενδύσεων βάσει των όσων έχει ανακοινώσει. Αναμένω με αγωνία το καλώδιο οπτικών ινών Αθήνας-Θεσσαλονίκης που θα ενισχύσει πολύ και το δίκτυο κινητής. Τέλος του έτους αυτό! Edited 19 Απριλίου by Chrischal1908 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου On 19/4/2025 at 12:44 ΜΜ, Chrischal1908 said: Έχουν αρκετή δουλειά ακόμη βέβαια! Μην ξεχνάς ότι το επενδυτικό της Vodafone λήγει το 2029, οπότε πιάσε το αυγό και κούρευτο λένε στο χωριό μου! Expand Πάνω κάτω τις ίδιες κεραίες βάζουν ούτως ή άλλως όλες συνεγκατασταση είναι η Victus κάνει τη δουλειά. Οπότε όποια και να βγάζει την άδεια δεν έχει τόση σημασία πλέον όπως παλιά. Στη κινητή τα ίδια ,σταθερή Nova θα ρίξει παραπάνω για οπτική, η Vodafone ίσως δει το fix wireless σταθερή μέσω κινητής δε δίνει έμφαση στην ινα πλέον. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου On 19/4/2025 at 12:44 ΜΜ, Chrischal1908 said: Έχουν αρκετή δουλειά ακόμη βέβαια! Μην ξεχνάς ότι το επενδυτικό της Vodafone λήγει το 2029, οπότε πιάσε το αυγό και κούρευτο λένε στο χωριό μου! Η United Group έχει 2,5 χρόνια ακόμη επενδύσεων βάσει των όσων έχει ανακοινώσει. Αναμένω με αγωνία το καλώδιο οπτικών ινών Αθήνας-Θεσσαλονίκης που θα ενισχύσει πολύ και το δίκτυο κινητής. Τέλος του έτους αυτό! Expand Το καλώδιο δεν είναι αυτό που θα ανήκει στην United για να πουλάει wholesale ? Θα αγοράζει και η Nova? Δεν έχει ήδη Αθήνα Θεσσαλονίκη; Και μάλιστα 2; Και της Wijd και της Forthnet? Πόση χωρητικότητα θέλει; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου On 18/4/2025 at 9:44 ΜΜ, MitsosDaBest13 said: Στο χωριό, λίγο έξω από την Σπάρτη. Το μεγαλύτερο νούμερο που έχω δει εδώ κάτω με "Telestet". 😝 Το upload όμως, παρότι ξεκίνησε με 60+, έπεσε αρκετά στην πορεία. Expand Από την Σπάρτη είναι ο Σταθόπουλος γι'αυτό!😉😁 ΥΓ: Καλή Ανάσταση με υγεία! 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου On 19/4/2025 at 12:44 ΜΜ, Chrischal1908 said: Έχουν αρκετή δουλειά ακόμη βέβαια! Μην ξεχνάς ότι το επενδυτικό της Vodafone λήγει το 2029, οπότε πιάσε το αυγό και κούρευτο λένε στο χωριό μου! Η United Group έχει 2,5 χρόνια ακόμη επενδύσεων βάσει των όσων έχει ανακοινώσει. Αναμένω με αγωνία το καλώδιο οπτικών ινών Αθήνας-Θεσσαλονίκης που θα ενισχύσει πολύ και το δίκτυο κινητής. Τέλος του έτους αυτό! Expand Δηλαδή θα μπουν κι άλλοι σταθμοί; Γιατί ο φίλος παραπάνω δεν έχει κάλυψη. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου Εξωτερικός χώρος σε σπίτι φίλων, Καλά Νερά Πηλίου. On 20/4/2025 at 8:15 ΠΜ, mixtri said: Δηλαδή θα μπουν κι άλλοι σταθμοί; Γιατί ο φίλος παραπάνω δεν έχει κάλυψη. Expand Άσχετο, αλλά οι συνεργάτιδες έβαλαν n78 στην Αργαλαστή. 5 2 6 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου On 20/4/2025 at 8:15 ΠΜ, mixtri said: Δηλαδή θα μπουν κι άλλοι σταθμοί; Γιατί ο φίλος παραπάνω δεν έχει κάλυψη. Expand Μπαίνουν νέοι σταθμοί... On 20/4/2025 at 10:12 ΠΜ, marios239 said: Εξωτερικός χώρος σε σπίτι φίλων, Καλά Νερά Πηλίου. Άσχετο, αλλά οι συνεργάτιδες έβαλαν n78 στην Αργαλαστή. Expand Εάν του χρόνου το Πάσχα είναι παρόμοια η κατάσταση θα αρχίσω να ανησυχώ! Δεν έχουν τελειώσει ακόμη εκεί! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Απριλίου Εγώ φέτος ήμουν άνθρωπος … του χρόνου θα είμαι κατσίκα μπας και πηδήξω καμιά περίφραξη 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts