Arinos Δημ. Χθες στς 12:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:07 μμ 14 ώρες πριν, marios239 said: Poco x7 pro Θα σχολιάσω το τηλέφωνο, ο επεξεργαστής και το μόντεμ δεν νομίζω πως χρειάζεται να πούμε κάτι. Από το κουτί του έρχεται με διαφημίσεις, για αναβαθμίσεις με χώρα Ελλάδα δεν θα έρθουν στην ώρα τους, αν τις θέλεις θα πρέπει να αλλάζεις χώρα. Η μπαταρία του δεν έχει την απόδοση που θα έπρεπε να έχει. Νέα Ιωνία Μιλτιάδου και Αλέκου Παναγούλη Αλέκου Παναγούλη έξω από τα Lidl 5 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Χθες στς 02:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:58 μμ 2 ώρες πριν, Arinos said: Θα σχολιάσω το τηλέφωνο, ο επεξεργαστής και το μόντεμ δεν νομίζω πως χρειάζεται να πούμε κάτι. Από το κουτί του έρχεται με διαφημίσεις, για αναβαθμίσεις με χώρα Ελλάδα δεν θα έρθουν στην ώρα τους, αν τις θέλεις θα πρέπει να αλλάζεις χώρα. Η μπαταρία του δεν έχει την απόδοση που θα έπρεπε να έχει. Νέα Ιωνία Μιλτιάδου και Αλέκου Παναγούλη Αλέκου Παναγούλη έξω από τα Lidl Παρωδία 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) Λες και το έχουν ρυθμίσει να μην έχει ψηλό download. Μήπως για αυτό δίνουν & απεριόριστα? Edited 23 ώρες πριν by hercoulis 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 4 minutes ago, hercoulis said: Λες και το έχουν ρυθμίσει να μην έχει ψηλό download. Μήπως για αυτό δίνουν & απεριόριστα? Και εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση βλέπω και Ν78 .. Λες; 3 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 3 minutes ago, hercoulis said: Λες και το έχουν ρυθμίσει να μην έχει ψηλό download. Μήπως για αυτό δίνουν & απεριόριστα? Πραγματικά κι εγώ αυτό πιστεύω. Και στην Vodafone έχω θέμα. Cosmote δεν είμαι σιγουρος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Και εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση βλέπω και Ν78 .. Αν δεις όμως η n78 είναι στα -118 dbm οπότε λογικό είναι να μην αποδίδει. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO F4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 6 ώρες πριν, memoriesradio said: Και πολλά άλλα, software, basebands, ποιότητα υλικών, κτλ... 6 ώρες πριν, memoriesradio said: Και πολλά άλλα, software, basebands, ποιότητα υλικών, κτλ... Για δικέ μας δλδ Γιατί είναι σίγουρο ότι δεν έχεις ιδέα γιατί μιλάς δυο RFFE δύο διπλές κεραίες και μόντεμ μπασεμπαντ έβαλα iPhone γιατί είναι εξωτερικά μια μην μου πεις όλα είναι Qualcomm και τα RFFE και οι κεραίες και το μοντέμ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Παρωδία Δεν το βλέπω να αλλάζει σύντομα κιόλας 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Δεν πηγε και πολύ καλά η πωλήσει της νοβα ακόμα και εδώ την βγάζει ένα αστέρι και την κράζουν κοίτα ά μέση ταχύτητα ίντερνετ στην ookla 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Πότε ανακοίνωσαν αυτές τις μετρήσεις; 2 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 32 minutes ago, elkons said: Πότε ανακοίνωσαν αυτές τις μετρήσεις; Q3 q4 2024 report 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Έχει πτώση η Cosmote βλέπω και οι άλλες βέβαια, πρέπει να το δουν λιγάκι πάλι στον πάτο θα πάμε. 3 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 10 minutes ago, elkons said: Έχει πτώση η Cosmote βλέπω και οι άλλες βέβαια, πρέπει να το δουν λιγάκι πάλι στον πάτο θα πάμε. Από το κακό στο χειρότερο κοίταγα στο ίντερνετ ακόμα και η ξένη την κράζουν την λένε 4 μέγα ίντερνετ. Πιστεύω θα ήταν καλή ιδέα να κάνουν που κάνουν εδώ. Στην Ιαπωνία δεν μπορείς να πάρει κανονική σιμ χωρίς να είσαι κάτοικος με κάρτα κλπ αλλά οι τουρίστες περνούν με περιορισμούς ταχύτητας τα περισσότερα προγράμματα είναι lte speed Αλλά και πάλι η νόβα δεν γλιτώνει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Μόνο που το LTE εκεί δεν έχει σχέση με τη μπούρδα που έχουμε εδώ. Τίποτα σωστό δεν έχουν και οι 3 τους ούτε εξυπηρέτηση σωστή έχουν ούτε δίκτυο. Αλλά οι τιμές υψηλές. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. 3 2 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 3 minutes ago, elkons said: Μόνο που το LTE εκεί δεν έχει σχέση με τη μπούρδα που έχουμε εδώ. Τίποτα σωστό δεν έχουν και οι 3 τους ούτε εξυπηρέτηση σωστή έχουν ούτε δίκτυο. Αλλά οι τιμές υψηλές. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Κοίταξε η τιμές στην Ελλάδα είναι στο θεό έχω au με κόφτη στα 800 μέγα ( πολλές φορές το περνάει ) με 14 ευρώ. Η ρακουτεν και έχει ταχύτητα 14-18 ευρώ για το lte μιλάει για ταχύτητα και όχι τεχνολογία και έχουν και περιορισμό στα δεδομένα πχ 1-3 gb την ημέρα όσοι είναι από αλλού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Harry636 said: Για δικέ μας δλδ Γιατί είναι σίγουρο ότι δεν έχεις ιδέα γιατί μιλάς δυο RFFE δύο διπλές κεραίες και μόντεμ μπασεμπαντ έβαλα iPhone γιατί είναι εξωτερικά μια μην μου πεις όλα είναι Qualcomm και τα RFFE και οι κεραίες και το μοντέμ Ενώ εσύ έχεις ιδέα για τι μιλάς; Είσαι σίγουρος; Ξυπνάμε μια μέρα και το παίζουμε όλοι τεχνικοί και ηλεκτρονικοί εδώ μέσα, και πετάμε ότι άσχετο βρούμε μέσα στην άγνοια και στην αμάθειά μας, απλά και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού; Άντε και εγώ αύριο να ξυπνήσω φρέσκος φρέσκος και να το παίξω αναισθησιολόγος... Καλή συνέχεια στο RF engineering, αλλά πρέπει να φας πολλά καρβέλια για να μάθεις τα απλά βασικά για αρχή... 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Just now, memoriesradio said: Ενώ εσύ έχεις ιδέα για τι μιλάς; Είσαι σίγουρος; Ξυπνάμε μια μέρα και το παίζουμε όλοι τεχνικοί και ηλεκτρονικοί εδώ μέσα, και πετάμε ότι άσχετο βρούμε μέσα στην άγνοια και στην αμάθειά μας, απλά και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού; Άντε και εγώ αύριο να ξυπνήσω φρέσκος φρέσκος και να το παίξω αναισθησιολόγος... Καλή συνέχεια στο RF engineering, αλλά πρέπει να φας πολλά καρβέλια για να μάθεις τα απλά βασικά για αρχή... Εδώ και μια δεκαετία είναι όλα σε ένα τσιπ το λένε RFFE 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν @Nickchris36+ νοβα ονλυ 🥖🥖🥖 🤣 @Nickchris36ονλυ 🥖 🤣 νοντα ονλυ 🥖🥖🥖 🤣 2 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν (edited) 6 minutes ago, Harry636 said: Εδώ και μια δεκαετία είναι όλα σε ένα τσιπ το λένε RFFE Ναι βρε όπως τα λες είναι! Όλοι έτσι σχεδιάζουν τις συσκευές. Κουμπώνουν τις κεραίες κατευθείαν πάνω στο chip, χωρίς προσαρμογές, χωρίς stripline, χωρίς περιφερειακά υλικά, οπότε δεν έχει σημασία τι brand και τι μοντέλο είναι η κάθε συσκευή... Edited 20 ώρες πριν by memoriesradio 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Αλκατέλ ονλυ 8 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 14 minutes ago, cmvr said: @Nickchris36+ νοβα ονλυ 🥖🥖🥖 🤣 @Nickchris36ονλυ 🥖 🤣 νοντα ονλυ 🥖🥖🥖 🤣 Η νοντα είναι το καλύτερο δικτύο Όλα τα άλλα είναι παραμύθια...🥖🥖🥖🥖🥖 1 5 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 1 minute ago, Nickchris36 said: Όλα τα άλλα είναι παραμύθια...🥖🥖🥖🥖🥖 Του Αισώπου; 6 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Just now, elkons said: Του Αισώπου; Και λίγα λες🥖🤣 1 4 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 5 minutes ago, Nickchris36 said: Και λίγα λες🥖🤣 Μα όλες για τα πανηγύρια είναι δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος μαζί μου σε αυτό. Χάθηκες βρε νικ καμιά μέτρηση δίκτυο ετζ σα ή Ποσειδωνία από Λιβαδειά ντεν έχει; 😝 2 3 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 19 minutes ago, elkons said: Μα όλες για τα πανηγύρια είναι δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος μαζί μου σε αυτό. Χάθηκες βρε νικ καμιά μέτρηση δίκτυο ετζ σα ή Ποσειδωνία από Λιβαδειά ντεν έχει; 😝 Με φάγανε τα κυκλωματα🥖🤣 Κάνεις λαθος η νοντ είναι το πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητης 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts