elkons Δημ. Τετάρτη στις 11:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:07 μμ Εμένα περίπου τα ίδια μετράει με 2,3mbps διαφορά Τώρα σε Gbps δε ξέρω γιατί σε άλλους λέει 2,4 ενώ της Ookla 1,5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Τετάρτη στις 11:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:09 μμ 1 minute ago, p_k said: Τελικά το fast.com μετρά σωστά ή όχι; Ή πάει ανάλογα με το δίκτυο; Εγώ ξέρω ότι έχει άλλο τρόπο μέτρησης διότι είναι του Netflix εργαλείο. Τέλος πάντων, εγώ σε Speedtest με Vodafone που δεν παίζει πάρα πολύ καλά στο πατρικό μου λίγο πιο πάνω από τη φωτογραφία που ανέβηκε αλλά στο Speedtest της Ookla 20/2. Έχει απόκλιση σίγουρα. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τετάρτη στις 11:10 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:10 μμ Στο νήμα άλλου παρόχου, διάβασα ότι δεν είναι και πολύ αξιόπιστο και μπερδεύτηκα. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 11:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:11 μμ 1 minute ago, Nikolas14 said: Εγώ ξέρω ότι έχει άλλο τρόπο μέτρησης διότι είναι του Netflix εργαλείο. Τέλος πάντων, εγώ σε Speedtest με Vodafone που δεν παίζει πάρα πολύ καλά στο πατρικό μου λίγο πιο πάνω από τη φωτογραφία που ανέβηκε αλλά στο Speedtest της Ookla 20/2. Έχει απόκλιση σίγουρα. Τίγκα στο SNR εκεί; και οριακό σήμα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Τετάρτη στις 11:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:18 μμ 5 minutes ago, elkons said: Τίγκα στο SNR εκεί; και οριακό σήμα; -107dBm B3, -13 RSRQ , snr -0,7 έως -1,8 Η Nova στο ίδιο σημείο μένει σε B20 με λίγο καλύτερες κλήσεις. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 11:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:21 μμ 2 minutes ago, Nikolas14 said: -107dBm B3, -13 RSRQ , snr -0,7 έως -1,8 Η Nova στο ίδιο σημείο μένει σε B20 με λίγο καλύτερες κλήσεις. Δεν είναι κακό στο λέω επειδή αυτή τη στιγμή είμαι Β20 -110dBm και SNR -3 μπροστά από το ψυγείο ☹️ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Πέμπτη στις 01:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:04 πμ On 31/12/2024 at 9:33 ΠΜ, mtr24skg said: N78 διαδρομή για Φλώρινα μέσω Πιερίας και Κοζάνης: 12750 Αιγίνιο 2042 Καταχάς 12110 Μεθώνη 2041 Σεβαστή 12107 Κορινός 1345 Παραλία 882, 146, 996 Κατερίνη 2518 Κάτω Μηλιά 12601 Ελασσόνα 12880 Δεσκάτη 911 & 617 Κοζάνη 12891 Ποντοκώμη 2464 Πτολεμαϊδα 2469 Φιλώτας 12887 Αμύνταιο 2552 Κλειδί 12965 Φλώρινα Έχει πολύ δρόμο ακόμα υπάρχουν και χιλιόμετρα που βγάζει ακόμα με 4G αλλά και πολύ 5G N1 Επίσης ένα θαύμα με το 15397 τελευταία και καταιδρωμένη η νοντ στην κεραία της να γίνει 4G & 5G γιατί ήταν επι 5 χρόνια 2G only που στην ίδια κεραία έπαιζαν οι άλλες κανονικά με όλες τις τεχνολογίες. Επίσης μπόλικο υλικό με screenshots των τελευταίων ημερών όταν βρω χρόνο σε επόμενα ταξίδια θα ανεβάσω κι άλλα. Καλή χρονιά σε όλους. https://we.tl/t-nn9nK1lsok Και στους ίδιους σταθμούς αν κάνεις ταυτόχρονα spewdtest με βοντ η νοντ θα πέφτει στα μισά 🤣 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Πέμπτη στις 06:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:40 πμ 5 ώρες πριν, cmvr said: Και στους ίδιους σταθμούς αν κάνεις ταυτόχρονα spewdtest με βοντ η νοντ θα πέφτει στα μισά 🤣 Ναι αλλά πώς θα δικαιοογήσουμε τις επενδύσεις αν δεν πετάξουμε μερικές Ν78 έτσι χωρίς υπόβαθρο;; 😅😂🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Πέμπτη στις 08:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:39 πμ 9 ώρες πριν, p_k said: Στο νήμα άλλου παρόχου, διάβασα ότι δεν είναι και πολύ αξιόπιστο και μπερδεύτηκα. Κάθε εργαλείο έχει δικούς του servers και δική του μεθοδολογία. Κανένα δεν είναι τέλειο, και όλα μαζί βοηθούν να σχηματίσεις εικόνα κατά το δυνατόν αντιπροσωπευτική της πραγματικότητας. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 23 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Κάτω Σχολάρι, εσωτερικός χώρος 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 48 minutes ago, p_k said: Κάτω Σχολάρι, εσωτερικός χώρος NetMonster? 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 minute ago, memoriesradio said: NetMonster? Με πρόλαβες, μόλις θα ρώταγα 😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Just now, johnny_htc said: Με πρόλαβες, μόλις θα ρώταγα 😅 Και εμένα 🤶🏿 51 minutes ago, p_k said: Κάτω Σχολάρι, εσωτερικός χώρος Καλά φαίνεται από ποια eNb πιάνεις εκεί Ν78; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 22 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Netmonster δεν έχω 11836 Λάκκωμα 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 1 ώρα πριν, p_k said: Κάτω Σχολάρι, εσωτερικός χώρος Κάτσε να έρθω να κάνουμε speedtest ταυτόχρονα με Vodafone να πέσεις στα μισά 😂😂🤣😂🤣😂 1 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 3 minutes ago, cmvr said: Κάτσε να έρθω να κάνουμε speedtest ταυτόχρονα με Vodafone να πέσεις στα μισά 😂😂🤣😂🤣😂 Για πλάκα όμως 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 3 minutes ago, cmvr said: Κάτσε να έρθω να κάνουμε speedtest ταυτόχρονα με Vodafone να πέσεις στα μισά 😂😂🤣😂🤣😂 Και η Cosmote μια χαρά τη βλέπω έχει και εκεί ίδια κεραία στο Λάκωμμα και έχει καταγραφή στο Κάτω Σχολάρι οπότε έχει σίγουρα σήμα εκεί άσχετα αν είναι Β7 ονλυ εκεί η καταγραφή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 7 minutes ago, elkons said: Και η Cosmote μια χαρά τη βλέπω έχει και εκεί ίδια κεραία στο Λάκωμμα και έχει καταγραφή στο Κάτω Σχολάρι οπότε έχει σίγουρα σήμα εκεί άσχετα αν είναι Β7 ονλυ εκεί η καταγραφή. Ναι, λογικά θα είναι κομπλέ μέσα στο χωριό και αυτή 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 19 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Med Cosmos 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 4 ώρες πριν, p_k said: Netmonster δεν έχω 11836 Λάκκωμα Βλέπω δεν έχουν δηλώσει άδεια για Ν78 και δεν είναι φρέσκια να πω άργησε η άδεια. Γιατί να το κάνουν αυτό το πράγμα να μη βγάζουν άδειες δε μπορώ να το καταλάβω, είναι σαν σήμερα έχει αύριο δε έχει..αν τους πάρει είδηση η εεττ θα τους κλείσει τη Ν78 μέχρι να βγει άδεια κρίμα είναι. Θηρία οι κεραίες εκεί πάνω είναι σε πολύ καλό σημείο καλύπτουν κ παραλιακά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 57 minutes ago, elkons said: Βλέπω δεν έχουν δηλώσει άδεια για Ν78 και δεν είναι φρέσκια να πω άργησε η άδεια. Γιατί να το κάνουν αυτό το πράγμα να μη βγάζουν άδειες δε μπορώ να το καταλάβω, είναι σαν σήμερα έχει αύριο δε έχει..αν τους πάρει είδηση η εεττ θα τους κλείσει τη Ν78 μέχρι να βγει άδεια κρίμα είναι. Θηρία οι κεραίες εκεί πάνω είναι σε πολύ καλό σημείο καλύπτουν κ παραλιακά Ναι φαίνεται καλό σημείο, κολλητά με της Cosmote, λογικά είναι σούπερ ιδανικό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 36 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 36 λεπτά πριν 15 ώρες πριν, johnny_htc said: Ναι φαίνεται καλό σημείο, κολλητά με της Cosmote, λογικά είναι σούπερ ιδανικό. Είναι 2 ολόκληροι πυλώνες ο ένας ο λίγο πιο ψηλός Cosmote στα αριστερά ,δεξιά είναι Vodafone /nova συνεγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts