MIKU Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου Αυτό που λέει ο φίλος το έχω παρατηρήσει και εγώ. Μπορεί πχ να δίνει το τεστ εξαιρετική ταχύτητα αλλά στο Cosmote TV να γυρνά σε 480p. 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 14 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου Περαία, στα Goody's 2 1 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου 37 minutes ago, p_k said: Περαία, στα Goody's Γιατί τόσο άσχημα; Είσαι κοντά στην κεραία. Εχει κίνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 14 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου Μάλλον, αλλά μια χαρά κάνω τα πάντα. 2 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου 11 minutes ago, p_k said: Μάλλον, αλλά μια χαρά κάνω τα πάντα. Σίγουρα, αλλά μου φάνηκε κάπως. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 14 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου Η κεραία είναι λίγο πιο κάτω όμως πρέπει οπωσδήποτε στην περιοχή αυτή να μπει N78, διότι έχει πάρα πολλή κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες. Εδώ στο σούπερ μάρκετ μου μιλούσαν οι πωλητριες στα αγγλικά, γιατί με πέρασαν για ξένο. 5 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου 4 minutes ago, p_k said: Η κεραία είναι λίγο πιο κάτω όμως πρέπει οπωσδήποτε στην περιοχή αυτή να μπει N78, διότι έχει πάρα πολλή κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες. Εδώ στο σούπερ μάρκετ μου μιλούσαν οι πωλητριες στα αγγλικά, γιατί με πέρασαν για ξένο. Λογικα θα είναι στα πλάνα τους. Ελπίζω δηλαδή. Αντε να δούμε τι φρούτο είναι και ο νέος αγοραστής 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου Μόνη Μετοχίου Πήλιο 1 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 6 minutes ago, mixtri said: Μόνη Μετοχίου Πήλιο Και με λιγότερα dBm από την πράσινη στην αντίστοιχη μέτρηση. Γενικά καμία δεν είναι της προκοπής. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου Αργαλαστή στο Φοίνικα (καφέ) 47 minutes ago, elkons said: Και με λιγότερα dBm από την πράσινη στην αντίστοιχη μέτρηση. Γενικά καμία δεν είναι της προκοπής. Η Νόβα έχει πιο δυνατό σήμα αλλά χειρότερες επιδόσεις. 7 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 12 minutes ago, mixtri said: Η Νόβα έχει πιο δυνατό σήμα αλλά χειρότερες επιδόσεις. Όλοι πλέον ξέρουμε αυτό για το σήμα, σχεδόν παντού εγώ με Nova είχα πιο δυνατό σήμα ακόμα και με vdf συγκριτικά. Και εκεί η κεραία θα ναι στα τσίτος της 😃 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 1 hour ago, elkons said: Όλοι πλέον ξέρουμε αυτό για το σήμα, σχεδόν παντού εγώ με Nova είχα πιο δυνατό σήμα ακόμα και με vdf συγκριτικά. Και εκεί η κεραία θα ναι στα τσίτος της 😃 Η νόβα έχει καλύτερο σήμα αυφου έχει λιγότερους συνδρομητές μην ξεχνάς vd και nova έχουν της ίδιες κεραίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 5 minutes ago, Harry636 said: Η νόβα έχει καλύτερο σήμα αυφου έχει λιγότερους συνδρομητές μην ξεχνάς vd και nova έχουν της ίδιες κεραίες Δεν είναι μόνο αυτό, έχει παραπάνω ισχύ ,σε κεραίες με συνεγκατασταση vdf έχει εώς 10dbm διαφορά η nova, καλύτερη ισχύ δηλαδή, δεν παίζει ρόλο η κίνηση με την ισχύ του σήματος στο ίδιο σημείο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 3 minutes ago, elkons said: Δεν είναι μόνο αυτό, έχει παραπάνω ισχύ ,σε κεραίες με συνεγκατασταση vdf έχει εώς 10dbm διαφορά η nova, καλύτερη ισχύ δηλαδή, δεν παίζει ρόλο η κίνηση με την ισχύ του σήματος στο ίδιο σημείο. Και η vd κλείνει συχνότητες μιλάμε είναι τραγικό έχω vd με 11,8 το μήνα unlimited data and voice 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 10 ώρες πριν, Harry636 said: Και η vd κλείνει συχνότητες μιλάμε είναι τραγικό έχω vd με 11,8 το μήνα unlimited data and voice Δηλαδή μίλησες με τη Vodafone και σου είπαν κλείσαμε συχνότητες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου (edited) On 13/8/2024 at 4:56 ΜΜ, MIKU said: Μοναστηράκι Φωκίδας, μου μεταφέρει φίλη που πήγε η κόρη της ότι η Nova δεν την αφήνει να μπει στο ίντερνετ... Εγώ είμαι στον Μαραθια Φωκιδας . Είμαι 5 λεπτά από το σημείο , και επιβεβαιώνω . Χαλί μαυρο , στο μοναστήρακι . Το ίδιο και η κόκκινη . Η κόκκινη έχει και διακοπές στις κλήσεις . Edited 16 Αυγούστου by georgebad 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Πάντως πραγματικά είναι να αναρωτιέται κανείς αν τα δίκτυα οδεύουν προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Πέρυσι δεν θυμάμαι να λέγαμε για ανύπαρκτο ίντερνετ τουλάχιστον.. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 16 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Καθ. Παπαδάκη Θεσσαλονίκη, κοντά στη Δελφών 4 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Υποθέτω ότι οι συνεχείς εναλλαγές 5g-4g-χωρις σήμα κτλ. καταναλώνουν και περισσότερη μπαταρία στο κινητό με nova Κρίμα γιατί για μένα η wind παλιά ήταν η πιο αποδοτική ενεργειακά από τις τρεις, παρα τις αθλίες ταχύτητες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου (edited) 6 minutes ago, empeiros said: Υποθέτω ότι οι συνεχείς εναλλαγές 5g-4g-χωρις σήμα κτλ. καταναλώνουν και περισσότερη μπαταρία στο κινητό με nova Κρίμα γιατί για μένα η wind παλιά ήταν η πιο αποδοτική ενεργειακά από τις τρεις, παρα τις αθλίες ταχύτητες Η WIND πάρα τα οικονομικά προβλήματα της,είχε κάνει ένα χτίσει σχετικά καλο δίκτυο [εκτός ταχυτήτων] με αυτά τα οικονομικά ήταν πάρα πολύ δύσκολο να φτιαχτεί όλο αυτό το δίκτυο που υπάρχει μέχρι σήμερα ευτυχώς. Edited 16 Αυγούστου by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 16 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Μετα το Μηδέν στον Τρίλοφο, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου (edited) 3 ώρες πριν, p_k said: Καθ. Παπαδάκη Θεσσαλονίκη, κοντά στη Δελφών Εκεί παίζει καλά, παίζει να έπιασες και Ν78 από τη γνωστή κεραία. 3 ώρες πριν, empeiros said: Υποθέτω ότι οι συνεχείς εναλλαγές 5g-4g-χωρις σήμα κτλ. καταναλώνουν και περισσότερη μπαταρία στο κινητό με nova Κρίμα γιατί για μένα η wind παλιά ήταν η πιο αποδοτική ενεργειακά από τις τρεις, παρα τις αθλίες ταχύτητες Ναι καταναλώνει… αν δεν είσαι με καλο σήμα είτε 4G B20 ειτε σε 2G συνήθως και μένει εκεί ακόμα και δεδομένα να ανοίξεις. Εγώ τώρα που γράφω έχω κλείσει τη Cosmote. 5 ώρες πριν, georgebad said: Εγώ είμαι στον Μαραθια Φωκιδας . Είμαι 5 λεπτά από το σημείο , και επιβεβαιώνω . Χαλί μαυρο , στο μοναστήρακι . Το ίδιο και η κόκκινη . Η κόκκινη έχει και διακοπές στις κλήσεις . Η Nova πάντως διακοπές δεν κάνει… πολύ λιγότερο από την Vodafone. Heleon Πλακα Λιτοχώρου, οριακά δουλεύει και αυτό επειδή έκλεισα τη Cosmote. Edited 16 Αυγούστου by Nikolas14 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου Κέντρο Κομοτηνής. 2 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 6 minutes ago, mixtri said: Κέντρο Κομοτηνής. Δράμα στη Κομοτηνή σε ταχύτητες… στη Εγνατία στις στροφές στη Καβάλα θα δεις Edge. Παντως η Nova εκτός ότι έχει απογοητευτικές ταχύτητες ακόμα και κάτω από τη κεραία… είναι τσιμπημένη σε τιμές. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 28 minutes ago, Nikolas14 said: Δράμα στη Κομοτηνή σε ταχύτητες… στη Εγνατία στις στροφές στη Καβάλα θα δεις Edge. Παντως η Nova εκτός ότι έχει απογοητευτικές ταχύτητες ακόμα και κάτω από τη κεραία… είναι τσιμπημένη σε τιμές. Ακριβώς αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts