Chrischal1908 Δημ. June 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2024 (edited) 21 ώρες πριν, d_alex said: Έχει τρία χρόνια γεμάτα ακόμη. Φέτος ολοκληρώνεται το 50% του πλάνου. Οι Άραβες που έρχονται θα την απογειώσουν...! Ήδη η κάλυψη του 5G είναι εκτεταμένη! Και οι οπτικές στις 550χιλ τέλος του 2024. Πόσο πιο γρήγορα δηλαδή;; Edited June 25, 2024 by Chrischal1908 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 24, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2024 Ξέρει κανείς τι σημαίνει το κυκλωμένο εικονίδιο στο netmonster; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2024 5 minutes ago, p_k said: Ξέρει κανείς τι σημαίνει το κυκλωμένο εικονίδιο στο netmonster; Νέα προσθήκη! 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 24, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2024 1 minute ago, Chrischal1908 said: Νέα προσθήκη! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_alex Δημ. June 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2024 (edited) 1 hour ago, p_k said: Ξέρει κανείς τι σημαίνει το κυκλωμένο εικονίδιο στο netmonster; Ναι. Οτι δεν εχω περασει τα αντιστοιχα records για τα 700 (91-95) και το Netmonster φιλοτιμα διαλεγει την κοντινοτερη/καλυτερη επιλογη! Το περναω τωρα και θα ειναι στην επομενη ανανεωση (εχει πεσει φορτος εργασιας και εχω μεινει πισω...). Θα λεει .L7 . Αυτο που μπορειτε να κανετε ειναι τα ανεβαζετε (share απο το menu Log) τα συγκεκριμενα records ετσι ωστε να μου ερχεται η πληροφορια για καινουργια/αλλαγμενα records. Αλλαγη ειναι και οταν ειναι ΚΟΚΚΙΝΟ το TAC (LAC στο GSM). Τα υπολοιπα πεδια (EARFCN, PCI) δεν ενδιαφερουν γιατι δεν υπαρχουν στη βαση μου ετσι κι αλλοιως. Υ.Γ. Φτιαξε και το ΤΑ στις ρυθμισεις σε 144μ. να σου δειχνει σωστα την αποσταση (~ 4.9 χλμ.). Edited June 24, 2024 by d_alex 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2024 3 ώρες πριν, d_alex said: Υ.Γ. Φτιαξε και το ΤΑ στις ρυθμισεις σε 144μ. να σου δειχνει σωστα την αποσταση (~ 4.9 χλμ.). Είναι ανάλογα το κινητό. Στο προηγούμενο με 78m δεν ήταν σωστές οι αποστάσεις. Σε αυτό που έχω τώρα είναι σωστές με 78m. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 24, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2024 3 minutes ago, dasnowy said: Είναι ανάλογα το κινητό. Στο προηγούμενο με 78m δεν ήταν σωστές οι αποστάσεις. Σε αυτό που έχω τώρα είναι σωστές με 78m. Πώς θα το ξέρουμε αυτό; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2024 4 minutes ago, p_k said: Πώς θα το ξέρουμε αυτό; Εγώ ξέρω σε ποιο σημείο είναι η κεραία που με καλύπτει, και μέσω google maps μέτρησα την απόσταση η οποία βγήκε ίδια με την απόσταση του netmonster. 1 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 24, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2024 Σωστός, αυτό θα κάνω κι εγώ. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2024 Η nova ανοίγει μαζί από σήμερα 5G+ SA, VoNR ( vo5G ) και mmWave. Και ευτυχώς είμαι ο πρώτος που το δοκιμάζω. Μέτρηση στο μπαλκόνι μου με full σήμα 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2024 5 minutes ago, Gv2008 said: Η nova ανοίγει μαζί από σήμερα 5G+ SA, VoNR ( vo5G ) και mmWave. Και ευτυχώς είμαι ο πρώτος που το δοκιμάζω. Μέτρηση στο μπαλκόνι μου με full σήμα Τι 5g+ από που το είδες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2024 22 minutes ago, elkons said: Τι 5g+ από που το είδες Αστειεύομαι. Απλά τόσο τραγική η μέτρηση 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2024 1 minute ago, Gv2008 said: Αστειεύομαι. Απλά τόσο τραγική η μέτρηση Λέω και εγώ τι μας λέει Όντως πολύ πεσμένες ταχύτητες 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2024 Η NOVA, θα ανοίξει το 5G SA μέσα στο 2024. Μανώλης Γρηγοράκης, Chief Technology Office της Nova 2 2 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. June 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2024 1 minute ago, MIKU said: Η NOVA, θα ανοίξει το 5G SA μέσα στο 2024. Μανώλης Γρηγοράκης, Chief Technology Office της Nova Γράφει και σε ποια κεραία; 😂😂😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2024 1 ώρα πριν, MIKU said: Η NOVA, θα ανοίξει το 5G SA μέσα στο 2024. Μανώλης Γρηγοράκης, Chief Technology Office της Nova Ας φτιάξουν και την κάλυψη 4G που στα χωριά έχει EDGE και ας αφήσει για τώρα το 5G SA 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, elkons said: Ας φτιάξουν και την κάλυψη 4G που στα χωριά έχει EDGE και ας αφήσει για τώρα το 5G SA Δεν είναι ο κανόνας αυτός πάντως. Μην είσαι τόσο απόλυτος. Ελα ήπειρο μεριά να δεις ποιος εχει το περισσότερο edge και no service στα πιο δυσκολα σημεία🟢 Και σου μιλάω ως δυσαρεστημένος από τη Νοβα μέσα στην Αθήνα, σε σημείο που έκοψα συμβόλαιο unlimited all με 13€/μηνα από το δεύτερο μήνα Edited June 25, 2024 by panos.k2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2024 20 minutes ago, panos.k2 said: Δεν είναι ο κανόνας αυτός πάντως. Μην είσαι τόσο απόλυτος. Ελα ήπειρο μεριά να δεις ποιος εχει το περισσότερο edge και no service στα πιο δυσκολα σημεία🟢 Και σου μιλάω ως δυσαρεστημένος από τη Νοβα μέσα στην Αθήνα, σε σημείο που έκοψα συμβόλαιο unlimited all με 13€/μηνα από το δεύτερο μήνα Συμφωνώ απόλυτα! Παίζει ρόλο η συσκευή! Πχ σε εξωτερικό χώρο δεν έχω βρεθεί ποτέ με EDGE με S23. 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2024 (edited) 5 minutes ago, Chrischal1908 said: Συμφωνώ απόλυτα! Παίζει ρόλο η συσκευή! Πχ σε εξωτερικό χώρο δεν έχω βρεθεί ποτέ με EDGE με S23. Εγώ όσο καιρό είχα Nova έβλεπα σε εξωτερικό χώρο στο κέντρο της Πρεβεζας και σε ενα αρκετα μεγάλο κομμάτι της Νέας Σμύρνης. Μετα έκανε που και που κάτι κουλά με καποιες εναλλαγες σε EDGE στη Λεωφόρο Αμαλιας στην Αθήνα. Και σε πολλά σημεία μέσα στην Αθήνα δεν εχει καλές ταχύτητες για το κάτι παραπάνω που χρειάζομαι λόγω δουλειας, σε πλήρη αντίθεση με την COSMOTE που εχω τωρα Η αλήθεια όμως είναι ότι στην ήπειρο, σύμφωνα με την προσωπική μου εμπειρία πάντα, η κατάσταση είναι ανεστραμμένη. Edited June 25, 2024 by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2024 (edited) 4 minutes ago, Chrischal1908 said: Συμφωνώ απόλυτα! Παίζει ρόλο η συσκευή! Πχ σε εξωτερικό χώρο δεν έχω βρεθεί ποτέ με EDGE με S23. Καλά όντως ισχύει, πήγα σε σημείο που ξέρω πως δεν έχει δυνατό σήμα συνήθως Ε έχει και σύγκρινα Redmi Note 12 pro 5G με ένα Galaxy a15 5g. Το Redmi έκανε εναλλαγές EDGE με εκτός δικτύου ενώ το Α15 Edge συνήθως με εναλλαγές 5G για ένα λεπτό. Ίσως είναι θέμα λογισμικού και υλικού. Όπως και το Α15 ακριβώς έτσι συμπεριφερόταν το Α34 [με Cosmote αυτό το μαρτύριο στα Ψαχνά σε σπίτι ισόγειο] Edited June 25, 2024 by elkons 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2024 6 ώρες πριν, MIKU said: Η NOVA, θα ανοίξει το 5G SA μέσα στο 2024. Μανώλης Γρηγοράκης, Chief Technology Office της Nova Θα ολοκληρώσουν τις δοκιμές μέσα στο 24 είπε ο Γρηγοράκης, όχι πότε θα το ανοίξουν εμπορικά. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 26, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 Καλαμαριά, οδός Πόντου, εσωτερικός χώρος 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 18 ώρες πριν, Gv2008 said: Η nova ανοίγει μαζί από σήμερα 5G+ SA, VoNR ( vo5G ) και mmWave. Και ευτυχώς είμαι ο πρώτος που το δοκιμάζω. Μέτρηση στο μπαλκόνι μου με full σήμα On 24/6/2024 at 9:47 ΜΜ, d_alex said: Ναι. Οτι δεν εχω περασει τα αντιστοιχα records για τα 700 (91-95) και το Netmonster φιλοτιμα διαλεγει την κοντινοτερη/καλυτερη επιλογη! Το περναω τωρα και θα ειναι στην επομενη ανανεωση (εχει πεσει φορτος εργασιας και εχω μεινει πισω...). Θα λεει .L7 . Αυτο που μπορειτε να κανετε ειναι τα ανεβαζετε (share απο το menu Log) τα συγκεκριμενα records ετσι ωστε να μου ερχεται η πληροφορια για καινουργια/αλλαγμενα records. Αλλαγη ειναι και οταν ειναι ΚΟΚΚΙΝΟ το TAC (LAC στο GSM). Τα υπολοιπα πεδια (EARFCN, PCI) δεν ενδιαφερουν γιατι δεν υπαρχουν στη βαση μου ετσι κι αλλοιως. Υ.Γ. Φτιαξε και το ΤΑ στις ρυθμισεις σε 144μ. να σου δειχνει σωστα την αποσταση (~ 4.9 χλμ.). Εγω αυτά τα records με το αστέρι τα βαράω accept κατευθείαν 😂Δεν το ήξερα ότι τα θες να τα βλέπεις πίσω, sorry. Την επόμενη φορά θα στα στέλνω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 1 ώρα πριν, p_k said: Καλαμαριά, οδός Πόντου, εσωτερικός χώρος Disconnected? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 26, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 4 minutes ago, elkons said: Disconnected? Δηλαδή; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts