cmvr Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου (edited) Εντάξει ο Παντελής είναι καλά. Τον πέτυχα σε άλλο Forum. 3 ώρες πριν, MIKU said: Θέλω και την μέτρηση με το Ε 😭 Με Edge SA+ CA εννοείς την πατένταρα της νόβα 🤣🤣🤣🤣🤣 Edge Power !!! Edited 12 Μαΐου by cmvr 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 5 ώρες πριν, MIKU said: Θέλω και την μέτρηση με το Ε 😭 Ετζ παουερ !!! 5 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 23 ώρες πριν, cmvr said: Εντάξει ο Παντελής είναι καλά. Τον πέτυχα σε άλλο Forum. Με Edge SA+ CA εννοείς την πατένταρα της νόβα 🤣🤣🤣🤣🤣 Edge Power !!! Τι του κάναμε και μας εγκατέλειψε;; Ήθελα να ξερα ποιος μου πείραξε τον Παντελή με τα edge sa , να τον καρυδωσω αχ🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10108530251 Καλησπέρα από ΗΣΑΠ Αμαρουσίου. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου (edited) Repost. Edited 15 Μαΐου by CamuCamu 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 3 ώρες πριν, CamuCamu said: Παλι απο το Art cafe στην Πειραικη αυτη τη φορα με την Nova φυσαειι μεχρι την στροφη προς το ΜΕΤΑΞΑ εκει δεν με αφησε για τετοια γκαζια η δικτυαρα αφου κολλησε στο EDGE. Δεν φαίνεται τίποτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Σαν να βλέπω πως έχει μπει όριο σήμερα, Speedtest σε n78 που ξεκινάνε 200+ πέφτει στα 40. https://pixeldrain.com/u/sjPcvoNc Προσθέτω μερικά ακόμα βίντεο https://pixeldrain.com/u/Es98jDcB https://pixeldrain.com/u/rRL8L6DW 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Με φουλ σήμα... Μπούκωσε; 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 2 ώρες πριν, Arinos said: Σαν να βλέπω πως έχει μπει όριο σήμερα, Speedtest σε n78 που ξεκινάνε 200+ πέφτει στα 40. https://pixeldrain.com/u/sjPcvoNc Προσθέτω μερικά ακόμα βίντεο https://pixeldrain.com/u/Es98jDcB https://pixeldrain.com/u/rRL8L6DW Εμένα μου αρέσει η μουσική επιλογή στο βίντεο. Κάποια μπιτακια κρύβουν και μια αγωνία αν θα ανέβει ο δείκτης κιόλας 🤣. Λογικά μπουκωμενο backhaul. Ασυρματικό άραγε; Πρέπει να βρεις κάναν άλλο σταθμό με N78 να δούμε τι θα σου παίξει εκεί 😏 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 5 minutes ago, johnny_htc said: Εμένα μου αρέσει η μουσική επιλογή στο βίντεο. Κάποια μπιτακια κρύβουν και μια αγωνία αν θα ανέβει ο δείκτης κιόλας 🤣. Λογικά μπουκωμενο backhaul. Ασυρματικό άραγε; Πρέπει να βρεις κάναν άλλο σταθμό με N78 να δούμε τι θα σου παίξει εκεί 😏 Έπαιζε το Spotify και κατέγραψε και αυτό Αυτές οι κεραίες έδιναν 700+, Πατησίων στην αρχή και μετά Ακαδημίας και Πανεπιστημίου, λέω για όριο γιατί ξεκινάνε πάνω από 100 και αντί να ανέβει πέφτει συγκεκριμένα στα 40 με 41, διαφορετικά σημεία. Για ασυρματικό δεν νομίζω γιατί το ping πάρα είναι χαμηλό. Για τα μπιτακια και την αγωνία έκλαψα 😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Just now, Arinos said: Έπαιζε το Spotify και κατέγραψε και αυτό Αυτές οι κεραίες έδιναν 700+, Πατησίων στην αρχή και μετά Ακαδημίας και Πανεπιστημίου, λέω για όριο γιατί ξεκινάνε πάνω από 100 και αντί να ανέβει πέφτει συγκεκριμένα στα 40 με 41, διαφορετικά σημεία. Για ασυρματικό δεν νομίζω γιατί το ping πάρα είναι χαμηλό. Για τα μπιτακια και την αγωνία έκλαψα 😂 Ναι και γω το βλέπω το τρομερό ping και όντως σε παραπέμπει σε ίνα κατευθείαν. Και άμα λες και αυτά τα σημεία που λες, δε νομίζω ούτε γω για ασυρματικά, αλλά απ ο, τι κατάλαβα στο κάνει και σε διαφορετικούς σταθμούς συνδεδεμένος, σωστά; Παροδικό μάλλον, δοκιμάστε πάλι αύριο κύριε ή εκτός φόρτου εργασίας 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 2 minutes ago, johnny_htc said: Ναι και γω το βλέπω το τρομερό ping και όντως σε παραπέμπει σε ίνα κατευθείαν. Και άμα λες και αυτά τα σημεία που λες, δε νομίζω ούτε γω για ασυρματικά, αλλά απ ο, τι κατάλαβα στο κάνει και σε διαφορετικούς σταθμούς συνδεδεμένος, σωστά; Παροδικό μάλλον, δοκιμάστε πάλι αύριο κύριε ή εκτός φόρτου εργασίας 😂 Ναι είναι διαφορετικοί σταθμοί και οι περιοχές. Με διαφορά και η ώρα γιατί το έκανε και αρκετά λεπτά πριν το βίντεο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 15 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου (edited) ΑΒ ΙΚΕΑ περιοχή αεροδρομίου Θεσσαλονίκης, μέχρι πρότινος προβληματικό σημείο. Βελτιωμένη κατάσταση, με χαμηλές προς το παρόν ταχύτητες (πολύ καλύτερες σε σχέση με παλαιότερα). Edited 15 Μαΐου by p_k 7 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Δεν ειχα την παραμικρη ιδεα οτι ειχε απανω της Ν78 η 15794 ιστος της Nova που συγκατοικει με την VF ενω εχω ανεβασει παλιοτερα πως παιζει με N1 η δευτερη εκει. Σημειο Art Cafe στην Πειραικη 2 ώρες πριν, p_k said: ΑΒ ΙΚΕΑ περιοχή αεροδρομίου Θεσσαλονίκης, μέχρι πρότινος προβληματικό σημείο. Βελτιωμένη κατάσταση, με χαμηλές προς το παρόν ταχύτητες (πολύ καλύτερες σε σχέση με παλαιότερα). Για Ν78 θεωρω οτι κατι δεν παει καλα με το συγκεκριμενο eNb οχι οτι δεν κανεις την δουλεια σου,τουναντιον δλδ.. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 15 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 27 minutes ago, CamuCamu said: Δεν ειχα την παραμικρη ιδεα οτι ειχε απανω της Ν78 η 15794 ιστος της Nova που συγκατοικει με την VF ενω εχω ανεβασει παλιοτερα πως παιζει με N1 η δευτερη εκει. Σημειο Art Cafe στην Πειραικη Για Ν78 θεωρω οτι κατι δεν παει καλα με το συγκεκριμενο eNb οχι οτι δεν κανεις την δουλεια σου,τουναντιον δλδ.. Σίγουρα κάτι συμβαίνει, αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι δεν έχουν γίνει οι τελικές ρυθμίσεις και σύντομα θα παίξει δυνατότερα αλλιώς δεν ξέρω τι να υποθέσω. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου (edited) 1 ώρα πριν, CamuCamu said: Δεν ειχα την παραμικρη ιδεα οτι ειχε απανω της Ν78 η 15794 ιστος της Nova που συγκατοικει με την VF ενω εχω ανεβασει παλιοτερα πως παιζει με N1 η δευτερη εκει. Σημειο Art Cafe στην Πειραικη Για Ν78 θεωρω οτι κατι δεν παει καλα με το συγκεκριμενο eNb οχι οτι δεν κανεις την δουλεια σου,τουναντιον δλδ.. Ποιός είπε ότι σταμάτησε το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας, πλην τους trolls! Edited 15 Μαΐου by Chrischal1908 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 3 minutes ago, Chrischal1908 said: Ποιός είπε ότι σταμάτησε το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας πλην τους trolls! Σε λίγο καιρό θα την έχει απορροφήσει η NODA οπότε θα σας χρειαστούμε τις υπηρεσίες σας να μας κάνετε hype 🤣 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 1 minute ago, cmvr said: Σε λίγο καιρό θα την έχει απορροφήσει η NODA οπότε θα σας χρειαστούμε τις υπηρεσίες σας να μας κάνετε hype 🤣 Πράγματι εάν γίνει το deal με τους Άραβες θα έχουν κοινό ιδιοκτήτη πέρα την πλάκα. Βέβαια ίσως πουλήσουν την συμμετοχή τους στο Group. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 1 minute ago, Chrischal1908 said: Πράγματι εάν γίνει το deal με τους Άραβες θα έχουν κοινό ιδιοκτήτη πέρα την πλάκα. Βέβαια ίσως πουλήσουν την συμμετοχή τους στο Group. Εμείς θα τις πάρουμε στη NODA και θα σε προσλάβουμε ως Chief Hype Executive 🤣🤣🤣 Κράτα μικρο καλάθι μέχρι να δούμε πράξεις και μην αρχίζεις τα ίδια γιατί μετά αν πουληθεί πάλι μάλλον τη νόβα θα καταφέρουμε να την αγοράσουμε στα αλήθεια ρεφενέ τα μέλη του myphone 🤣🤣🤣 Και όπως λέει ο ορισμός: Ο "Chief Hype Executive" μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάποιον που είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία και τη διαχείριση του "hype" γύρω από ένα προϊόν, μια υπηρεσία ή μια εταιρεία. Ο ρόλος του είναι να δημιουργήσει ενθουσιασμό και ανυπομονησία μεταξύ του κοινού για το προϊόν ή την υπηρεσία που προωθεί. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου (edited) 8 minutes ago, cmvr said: Εμείς θα τις πάρουμε στη NODA και θα σε προσλάβουμε ως Chief Hype Executive 🤣🤣🤣 Κράτα μικρο καλάθι μέχρι να δούμε πράξεις και μην αρχίζεις τα ίδια γιατί μετά αν πουληθεί πάλι μάλλον τη νόβα θα καταφέρουμε να την αγοράσουμε στα αλήθεια ρεφενέ τα μέλη του myphone 🤣🤣🤣 Και όπως λέει ο ορισμός: Ο "Chief Hype Executive" μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάποιον που είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία και τη διαχείριση του "hype" γύρω από ένα προϊόν, μια υπηρεσία ή μια εταιρεία. Ο ρόλος του είναι να δημιουργήσει ενθουσιασμό και ανυπομονησία μεταξύ του κοινού για το προϊόν ή την υπηρεσία που προωθεί. Πέρα του ιδιοκτησιακού, σημασία για εμάς τους συνδρομητές είναι η υλοποίηση του επενδυτικού πλάνο το οποίο συνεχίζεται... Edited 15 Μαΐου by Chrischal1908 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Πέρα του ιδιοκτησιακού, σημασία για εμάς τους συνδρομητές είναι η υλοποίηση του επενδυτικού πλάνο το οποίο συνεχίζεται... Ρε σεις δεν υπάρχετε 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Πράγματι εάν γίνει το deal με τους Άραβες θα έχουν κοινό ιδιοκτήτη πέρα την πλάκα. Βέβαια ίσως πουλήσουν την συμμετοχή τους στο Group. Βοήθησε με λίγο να καταλάβω την επενδυτική σου λογική. Θα αφήσει το Group με απόδοση κεφαλαίων 7% και θα διαλέξει τη Nova με 3%;;; Πες μου ένα λογικο επιχείρημα γιατί;;;; Εσυ πριν ψωνίσεις, κανεις έρευνα αγοράς στα σούπερ μάρκετ και πας στο ακριβότερο;;; Πραγματικα δεν βγάζω νόημα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 9 minutes ago, TakeOverNet said: Βοήθησε με λίγο να καταλάβω την επενδυτική σου λογική. Θα αφήσει το Group με απόδοση κεφαλαίων 7% και θα διαλέξει τη Nova με 3%;;; Πες μου ένα λογικο επιχείρημα γιατί;;;; Εσυ πριν ψωνίσεις, κανεις έρευνα αγοράς στα σούπερ μάρκετ και πας στο ακριβότερο;;; Πραγματικα δεν βγάζω νόημα. Δεν είναι μόνο η Nova αλλα όλο το Group της United που εμπεριέχει μέσα την NOVA. Τόσα χρόνια η Vodafone γιατί είναι πρωτοπόρα στις αυξήσεις και φυσικά έχει δισεπίλυτα προβλήματα στο δίκτυο κινητής με ελάχιστες επενδύσεις μπροστά στα κέρδη που φέρνει στο Group η Ελληνική θυγατρική τόσα χρόνια. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 16 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 17 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Δεν είναι μόνο η Nova αλλα όλο το Group της United που εμπεριέχει μέσα την NOVA. Τόσα χρόνια η Vodafone γιατί είναι πρωτοπόρα στις αυξήσεις και φυσικά έχει δισεπίλυτα προβλήματα στο δίκτυο κινητής με ελάχιστες επενδύσεις μπροστά στα κέρδη που φέρνει στο Group η Ελληνική θυγατρική τόσα χρόνια. Χρήστο, όταν λέμε δισεπυλτα προβλήματα στην κινητή, τι εννοείς ακριβώς; Backbone? Backhaul στους σταθμούς; Ίδιο vendor έχουν με την νόβα στο μεταξύ και τελευταία φαίνεται να κάνει δουλειά η βονταφον στο κομμάτι των ρυθμίσεων για να σε προλάβω και για να σου κάνω τη χάρη, αν είναι πίσω σ αυτό η βονταφον (που δεν είναι), αυτό με τον σταθερό ρυθμό που έχουν, εύκολα γυρνάει προς τη μεριά τους. Τα οικονομικά ζητήματα εγώ προσωπικά στο έχω αναφέρει πάλι, δεν αφορούν τον κάθε πελάτη αλλά τους εργαζόμενους και τους μετόχους. Πάντως μια ζωή σε προηγούμενο καθεστώς της wind θυμάμαι πανό με απεργίες έξω από τα γραφεία στην λεωφόρο Αθηνών στο μεταξύ... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 16 Μαΐου Author Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαΐου 18 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Δεν είναι μόνο η Nova αλλα όλο το Group της United που εμπεριέχει μέσα την NOVA. Τόσα χρόνια η Vodafone γιατί είναι πρωτοπόρα στις αυξήσεις και φυσικά έχει δισεπίλυτα προβλήματα στο δίκτυο κινητής με ελάχιστες επενδύσεις μπροστά στα κέρδη που φέρνει στο Group η Ελληνική θυγατρική τόσα χρόνια. Αυξήσεις χωρίς αντίκρυσμα εν τω μεταξύ... 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts