ilka71 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) ρε παιδιά τι γίνεται με το Κερατσίνι ταμπουρια κοντά;; εδώ και μέρες ενώ δείχνει ότι έχει σήμα δεν ανοίγουν σελίδες μετά ξεκολλάει μετά πάλι τα ίδια. παίρνω τηλ και φυσικά όλα είναι καλά λένε τα φυντάνια της νόβα. τραγική κατάσταση. αλλάζω από 5g σε 4g και το ανάποδο μετά λίγο φτιάχνει μετά από μισή ώρα πάλι τα ίδια Edited 1 Φεβρουαρίου by ilka71 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, ilka71 said: ρε παιδιά τι γίνεται με το Κερατσίνι ταμπουρια κοντά;; εδώ και μέρες ενώ δείχνει ότι έχει σήμα δεν ανοίγουν σελίδες μετά ξεκολλάει μετά πάλι τα ίδια. παίρνω τηλ και φυσικά όλα είναι καλά λένε τα φυντάνια της νόβα. τραγική κατάσταση. αλλάζω από 5g σε 4g και το ανάποδο μετά λίγο φτιάχνει μετά από μισή ώρα πάλι τα ίδια Και Πειραιά τα ίδια 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, ilka71 said: ρε παιδιά τι γίνεται με το Κερατσίνι ταμπουρια κοντά;; εδώ και μέρες ενώ δείχνει ότι έχει σήμα δεν ανοίγουν σελίδες μετά ξεκολλάει μετά πάλι τα ίδια. παίρνω τηλ και φυσικά όλα είναι καλά λένε τα φυντάνια της νόβα. τραγική κατάσταση. αλλάζω από 5g σε 4g και το ανάποδο μετά λίγο φτιάχνει μετά από μισή ώρα πάλι τα ίδια Αλλαξε εταιρια αφου εχεις συνεχομενο πρόβλημα με βαση αυτα που γραφεις φιλε μου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 17 minutes ago, CamuCamu said: Αλλαξε εταιρια αφου εχεις συνεχομενο πρόβλημα με βαση αυτα που γραφεις φιλε μου. εμ υπάρχει αυτή η δέσμευση του συμβολαίου. τρεις γραμμές είναι σταθερό κλπ δεν είναι εύκολο δεν λήγουν όλα μαζί τα συμβόλαια 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) 36 minutes ago, ilka71 said: εμ υπάρχει αυτή η δέσμευση του συμβολαίου. τρεις γραμμές είναι σταθερό κλπ δεν είναι εύκολο δεν λήγουν όλα μαζί τα συμβόλαια Θα το κάνεις τότε φίλε μου, εφόσον υπάρχει πρόβλημα. 26ης Οκτωβρίου, Θεσσαλονίκη, πριν την πλατεία Δημοκρατίας Public Πυλαίας (πρώην MediaMarkt) Edited 1 Φεβρουαρίου by p_k 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, ilka71 said: ρε παιδιά τι γίνεται με το Κερατσίνι ταμπουρια κοντά;; εδώ και μέρες ενώ δείχνει ότι έχει σήμα δεν ανοίγουν σελίδες μετά ξεκολλάει μετά πάλι τα ίδια. παίρνω τηλ και φυσικά όλα είναι καλά λένε τα φυντάνια της νόβα. τραγική κατάσταση. αλλάζω από 5g σε 4g και το ανάποδο μετά λίγο φτιάχνει μετά από μισή ώρα πάλι τα ίδια Δοκίμασε σε παρακαλώ με άλλη συσκευή, κάνε και ένα restart, γιατί κόλλημα στο modem μου βρωμάει η περίπτωσή σου. 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 50 minutes ago, memoriesradio said: Δοκίμασε σε παρακαλώ με άλλη συσκευή, κάνε και ένα restart, γιατί κόλλημα στο modem μου βρωμάει η περίπτωσή σου. Επειδή το αναφέρει και στο 4G ο φίλος, φαντάζομαι ρεσταρτια, airplane mode switch on and off και προσευχές και καντήλια, λογικά έχουν γίνει από την αρχή, πριν τα αναφέρει εδώ μέσα 😛. 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, johnny_htc said: Επειδή το αναφέρει και στο 4G ο φίλος, φαντάζομαι ρεσταρτια, airplane mode switch on and off και προσευχές και καντήλια, λογικά έχουν γίνει από την αρχή, πριν τα αναφέρει εδώ μέσα 😛. Ας μας πει ο ίδιος, όπως επίσης και αν δοκίμασε με άλλα συσκευόνια. 4 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) 1 ώρα πριν, memoriesradio said: Ας μας πει ο ίδιος, όπως επίσης και αν δοκίμασε με άλλα συσκευόνια. έχω δοκιμάσει s21 fe και s23 και iphone 15. είναι θέμα της nova αλλά που να βρω το δίκιο μου; Edited 1 Φεβρουαρίου by ilka71 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, p_k said: Θα το κάνεις τότε φίλε μου, εφόσον υπάρχει πρόβλημα. 26ης Οκτωβρίου, Θεσσαλονίκη, πριν την πλατεία Δημοκρατίας Public Πυλαίας (πρώην MediaMarkt) Παντελή κάνε σε παρακαλώ share τα link από το speedtest. Θέλω να τα στείλω σε κάποιο που ενδιαφέρετε για νόβα εκεί. Ευχαριστώ 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου (edited) 5 ώρες πριν, p_k said: Θα το κάνεις τότε φίλε μου, εφόσον υπάρχει πρόβλημα. 26ης Οκτωβρίου, Θεσσαλονίκη, πριν την πλατεία Δημοκρατίας Public Πυλαίας (πρώην MediaMarkt) Η 1η μέτρηση στα δικαστήρια; Ή προς το the Met hotel? Θέατρο Αριστοτελειον σε εσωτερικό χώρο. https://www.speedtest.net/result/i/5967327250 Edited 1 Φεβρουαρίου by Nikolas14 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, Nikolas14 said: Η 1η μέτρηση στα δικαστήρια; Ή προς το the Met hotel? Θέατρο Αριστοτελειον σε εσωτερικό χώρο. https://www.speedtest.net/result/i/5967327250 Στα δικαστήρια 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, p_k said: Στα δικαστήρια Θα μου τα στήλεις με pm ; Άντε τα περιμένω 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου Δεν τα εχω φίλε μου, τα σβήνω 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου (edited) 1 hour ago, p_k said: Δεν τα εχω φίλε μου, τα σβήνω Δηλαδή μπαίνεις και σβήνεις τα τεστ μέσα από την εφαρμογή. Το ακούσαμε και αυτό 🤣 Δε θέλω να μπω σε πλάγιες σκέψεις ότι το παραπάνω είναι δικαιολογία γιατί παίζει θέμα με το που έχουν γίνει τα τεστ και με τι συσκευή και αν έγιναν από κάποιο άλλο η αν είναι από εντελώς διαφορετικό δίκτυο γιατί είναι πολύ βολικά αυτά τα screenshot που δεν αναγράφουν ούτε φορέα και τα id βγάζουν ότι να είναι 🤣 Απλά αν θέλεις να βοηθήσεις την κοινότητα ανέβαζε τα link για να είναι χρήσιμα για όλους μας πριν τα "σβήσεις" και να μην αφήνουν γκρίζα σημεία. Πια για να πιστεύουμε τα τεστ θέλουμε link δυο κλικ είναι στην εφαρμογή και ένα copy paste. Τέλος πάντων όποιος περάσει από κει ας στείλει τεστ τα χρειάζομαι και αν γίνεται να ανοίξει και το cellmapper. Ευχαριστώ Edited 2 Φεβρουαρίου by cmvr 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου Το τι κάνω με τα τεστ στην εφαρμογή είναι δικό μου αποκλειστικά θέμα και εσύ μπορείς να υποθέτεις ό,τι θέλεις. Υπάρχουν συντεταγμένες σε κάθε τεστ και από κάτω που γράφει view on map δείχνει πού έχει γίνει το τεστ. Το συγκεκριμένο τετραψήφιο έχει γίνει στην οδό 26ης Οκτωβρίου πριν την πλατεία δημοκρατίας. Κανένα γκρίζο σημείο λοιπόν και το πόσο συνεισφέρει κάποιος στην κοινότητα γίνεται αμέσως αντιληπτό από τη θέση που έχει στα rankings. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 50 minutes ago, p_k said: Το τι κάνω με τα τεστ στην εφαρμογή είναι δικό μου αποκλειστικά θέμα και εσύ μπορείς να υποθέτεις ό,τι θέλεις. Υπάρχουν συντεταγμένες σε κάθε τεστ και από κάτω που γράφει view on map δείχνει πού έχει γίνει το τεστ. Το συγκεκριμένο τετραψήφιο έχει γίνει στην οδό 26ης Οκτωβρίου πριν την πλατεία δημοκρατίας. Κανένα γκρίζο σημείο λοιπόν και το πόσο συνεισφέρει κάποιος στην κοινότητα γίνεται αμέσως αντιληπτό από τη θέση που έχει στα rankings. Ωραία όταν πας ξανά εκεί είναι τόσο δύσκολο να ανεβάσεις το τεστ. Δε σου ζήτησα να αλλάξεις πάνελ στον σταθμό ένα τεστ να ανεβάσεις 🤣 Πάντα να υπάρχει μια δικαιολογία για να μην ανέβει link όταν το χρειαζόμαστε αλλά δεν πειράζει καλή καρδιά 🤣 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου (edited) Αρχή οδού Ανθέων, Θεσσαλονίκη Ι. Ναός Αγίου Φωτίου, Ποσειδώνιο Πάρκινγκ Μεγάρου μουσικής Θεσσαλονίκης Edited 2 Φεβρουαρίου by p_k 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 36 minutes ago, p_k said: Αρχή οδού Ανθέων, Θεσσαλονίκη Ι. Ναός Αγίου Φωτίου, Ποσειδώνιο Πάρκινγκ Μεγάρου μουσικής Θεσσαλονίκης Γιατί δεν ανεβάζεις και τα λινκ αφού είναι φρέσκιες μετρήσεις ; Αλλά τι να ανεβάσεις αν είναι και δικές σου 🤣🤣🤣🤣🤣 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου (edited) Αρχή οδού Δελφών, ανατολική Θεσσαλονίκη Edited 2 Φεβρουαρίου by p_k 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου Just now, p_k said: Αρχή οδού Δελφών, ανατολική Θεσσαλονίκη Πάντως ρε σι Παντελή πάρε το νέο photoshop με το ai να στα κάνει αυτόματα να μην κουράζεσαι 🤣🤣🤣🤣🤣 Όλοι τα ίδια πιστεύουμε οσο δεν ανεβάζεις τα λινκ του speedtest 🤣🤣🤣🤣🤣 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου Αρχή περιφερειακής από Καλαμαριά 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, p_k said: Αρχή περιφερειακής από Καλαμαριά Μην ανεβάζεις δεν σε πιστεύει κανείς πια 🤣🤣🤣🤣🤣 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου Σκλαβενίτης Πυλαίας 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, p_k said: Σκλαβενίτης Πυλαίας Παντελή είσαι Θεσσαλονίκη να βρεθούμε να μετρήσουμε μαζί ; 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts