Chrischal1908 Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 (edited) 30 minutes ago, panos.k2 said: Αν όντως πρόκειται για σκάνδαλο, κατι που προσωπικά δεν θεωρω απιθανο, θα πρέπει να παίξει το συντομότερο και στα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης που δεν ανταγωνίζονται την nova και τον όμιλο γενικότερα. Εχω άδικο; Αυτή η είδηση μόνο στο μεγκα και τα λοιπά σάιτ του αντιπάλου ομίλου επαιξε. Σκάι, Οπεν και ΕΡΤ που δεν σχετίζονται με κανέναν απ τους δυο ομιλους δεν έχουν γράψει ούτε αναφέρει το ζήτημα. Ακριβώς αυτό! Σε έναν όμιλο ΜΜΕ παίζει! Αυτό δείχνει δόλο, Ξεκάθαρα! https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2198916/diplo-htyphma-marinakh-kata-novaunited-kai-stathop.html Edited July 14, 2023 by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 https://www.megatv.com/2023/07/14/nova-erotimata-gia-ti-megali-ependysi-pou-emeine-sta-xartia-2/ Δεν μου φαίνεται σοβαρό αυτό. Εγώ ξέρω ότι η NOVA τρέχει σε όλη τη χώρα αναβαθμίσεις κεραιών και έργα οπτικών ινών 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 31 minutes ago, Chrischal1908 said: Ακριβώς αυτό! Σε έναν όμιλο ΜΜΕ παίζει! Αυτό δείχνει δόλο, Ξεκάθαρα! https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2198916/diplo-htyphma-marinakh-kata-novaunited-kai-stathop.html Ωραία. Ας βγει η nova να το διαψεύσει. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 2 ώρες πριν, panos.k2 said: Πρόκειται για κάποιου είδους ανταγωνισμό μεταξύ Mega-Ant1 και Alpha-Star-Nova. Εγώ αυτό διάβασα. Αυτή η είδηση έπαιξε και χθες ή προχθές στο δελτίο του μεγκα το βραδυ πάντως. Δεν την ειδα σε άλλο Μεσο Ενημερωσης πέρα από αυτά του ίδιου ομίλου. Δηλαδή με αυτά που γράφει για τη Nova, παίρνει Πειραιά άπτερες διαφημίσεις από τον Alpha Star??? Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Just now, mixtri said: Ωραία. Ας βγει η nova να το διαψεύσει. Διάβασα ότι αναμένεται απάντηση της United. Χωρίς να βάζω το χέρι μου και στη φωτιά πιστεύω ότι είναι πόλεμος από Mega-Ant1 μιας και βλέπουν ανταγωνιστικά την united-star-alpha. Μπορεί τελικά το ρεπορτάζ να είναι αληθινό, αλλά όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου 1 minute ago, TakeOverNet said: Δηλαδή με αυτά που γράφει για τη Nova, παίρνει Πειραιά άπτερες διαφημίσεις από τον Alpha Star??? Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Τα κανάλια Star και Alpha έχουν σχέση με τη United και από την άλλη πλευρά είναι το Mega και ο ANT1 αν δεν κάνω λάθος 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 15 minutes ago, Gv2008 said: Διάβασα ότι αναμένεται απάντηση της United. Χωρίς να βάζω το χέρι μου και στη φωτιά πιστεύω ότι είναι πόλεμος από Mega-Ant1 μιας και βλέπουν ανταγωνιστικά την united-star-alpha. Μπορεί τελικά το ρεπορτάζ να είναι αληθινό, αλλά όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου Τα κανάλια Star και Alpha έχουν σχέση με τη United και από την άλλη πλευρά είναι το Mega και ο ANT1 αν δεν κάνω λάθος Ναι οκ. Τι κερδίζει το mega από αυτό; Κόβει τις διαφημίσεις του Alpha? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 14, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Σοβαρά τώρα; Ποιος μίλησε για διαφημίσεις; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 5 minutes ago, TakeOverNet said: Ναι οκ. Τι κερδίζει το mega από αυτό; Κόβει τις διαφημίσεις του Alpha? Δεν κερδίζει κάτι από διαφημίσεις. Ξεκινά πόλεμος όμως και άλλο που δεν θέλουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 1 hour ago, Gv2008 said: Δεν κερδίζει κάτι από διαφημίσεις. Ξεκινά πόλεμος όμως και άλλο που δεν θέλουν Γιατί να κάνουν πόλεμο. Τι έχουν να κερδίσουν; Βαριούνται και λένε πάμε πόλεμο; Το μόνο λογικο θα ήταν να κάνουν για να αυξήσουν έσοδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 https://www.adslgr.com/forum/threads/1257243-Ανακοίνωση-Nova 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 (edited) Ότι αναφέραμε πιο πάνω☝️ https://nova.gr/etairia/deltia-typou/psevdeis-isxyrismoi-kai-piesi-sti-nova Edited July 14, 2023 by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Λογικό τότε. Αναμονή για τον Ant1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 (edited) 50 minutes ago, Chrischal1908 said: Ότι αναφέραμε πιο πάνω☝️ https://nova.gr/etairia/deltia-typou/psevdeis-isxyrismoi-kai-piesi-sti-nova Εχουνε μπιφ! Edited July 14, 2023 by panos.k2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, georgeavl3 said: https://www.adslgr.com/forum/threads/1257243-Ανακοίνωση-Nova Το είδα πριν λίγο. Η Nova πέταξε το κανάλι του Βαγγέλα εκτός πλατφόρμας, γι αυτό παίζουν τέτοιες συκοφαντικες "ειδήσεις" κατά παραγγελία, σε όλα τα ΜΜΕ του ομίλου και στο ίδιο το κανάλι. Μάλλον ασχολούμαστε με το τίποτα. Edited July 14, 2023 by MitsosDaBest13 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Θα ήταν καλό να απαντήσει η Nova με στοιχεία και όχι γενικότητες. Εμένα προσωπικά δε με πείθει η απάντηση επί της τοποθέτησης. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 14, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 4 minutes ago, mixtri said: Θα ήταν καλό να απαντήσει η Nova με στοιχεία και όχι γενικότητες. Εμένα προσωπικά δε με πείθει η απάντηση επί της τοποθέτησης. Εγώ κρίνω την απάντηση σωστή και ολοκληρωμένη. Σιγά μη δώσουν και λογαριασμό αναλυτικά. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 2 minutes ago, p_k said: Εγώ κρίνω την απάντηση σωστή και ολοκληρωμένη. Σιγά μη δώσουν και λογαριασμό αναλυτικά. Κάθε εταιρεία έχει δικό της πρωτόκολλο. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές σπόντες και από κοσμοτε για την Nova. Ως επιχειρηματίας, θεωρώ ότι το cash flow είναι πολύ σημαντικό και εγώ προσωπικά έχω κάνει το λάθος να το υποτιμήσω. https://www.euro2day.gr/amp/news/enterprises/article/2192930/mihalhs-tsamaz-o-polemos-timon-den-eynoei-thn-agor.html «Όχι τις δικές μας επενδύσεις βέβαια, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί και υλοποιούνται χωρίς καθυστερήσεις», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Όποιος μπει σε πόλεμο τιμών έχει πρόβλημα ρευστότητας. Αυτό έχει ξαναγίνει στην ελληνική αγορά με τη Wind, η οποία χρεοκόπησε δύο φορές, αν δεν κάνω λάθος». Αναφερόμενος στη NOVA, είπε ότι δεν μιλάει για χρεοκοπία, ωστόσο σημείωσε ότι θα περιμένει στο τέλος του 2023 για να δει τη ρευστότητα της εταιρείας. 3 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 14, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Σπόντες γιατί έφερε τα πάνω κάτω στο τηλεπικοινωνιακο τοπίο η Νόβα και δεν μπορούν να το χωνεψουν με τίποτε. Απο εκεί που πουλούσαν 70 € τα απεριοριστα, ο ανταγωνισμός τους έκανε να τα πουλαν 27. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 (edited) 12 minutes ago, p_k said: Σπόντες γιατί έφερε τα πάνω κάτω στο τηλεπικοινωνιακο τοπίο η Νόβα και δεν μπορούν να το χωνεψουν με τίποτε. Απο εκεί που πουλούσαν 70 € τα απεριοριστα, ο ανταγωνισμός τους έκανε να τα πουλαν 27. Και 13€, και 6€ σε κάποιες περιπτώσεις. Edited July 14, 2023 by memoriesradio 1 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 14, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Ε ναι φίλε μου, έτσι. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 (edited) 51 minutes ago, mixtri said: Θα ήταν καλό να απαντήσει η Nova με στοιχεία και όχι γενικότητες. Εμένα προσωπικά δε με πείθει η απάντηση επί της τοποθέτησης. Συμφωνώ απόλυτα. Η απάντηση πολύ γενική (αν όχι τελείως γενική) με παραπομπές σε αριθμό εργαζομένων και καταστημάτων, και καθόλου στοχευμένη απάντηση επί της καταγγελίας (υλοποίηση FTTH). Θα μου πει κανείς, ότι έτσι απαντάνε τα δικηγοράκια των μεγάλων εταιρειών, γράφοντας τα όποια δελτία τύπου, αλλά εγώ σαν πιο ψαγμένος-περίεργος- συνειδητοποιημένος (όπως θες πες το) θα ήθελα πιο αναλυτική απάντηση επί της συγκεκριμένης δημόσιας καταγγελίας/ανακοίνωσης. Edited July 14, 2023 by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 1 hour ago, memoriesradio said: Και 13€, και 6€ σε κάποιες περιπτώσεις. Αυτό ακριβώς λέει στο άρθρο. Χτίζεις βάση χωρίς ρευστότητα. Ρίχνεις το καράβι στα βράχια. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 14, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Δεν είναι άσχετοι στις εταιρείες, προφανώς και έχουν υπολογίσει τα πάντα. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 12 minutes ago, p_k said: Δεν είναι άσχετοι στις εταιρείες, προφανώς και έχουν υπολογίσει τα πάντα. Οι εταιρείες δε γίνεται να υπολογίσουν τα πάντα. Μπορούν να εκτιμήσουν. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 14, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Just now, mixtri said: Οι εταιρείες δε γίνεται να υπολογίσουν τα πάντα. Μπορούν να εκτιμήσουν. Ωραία, έχουν εκτιμήσει λάθος εννοείς; Θα φανεί στην πορεία. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts