Gv2008 Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 9 minutes ago, Arinos said: 2 N78 έπιασα στην Νερατζιωτίσσης κοντά στο the mall Athens Αυτά είναι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 1 hour ago, Gv2008 said: Αυτά είναι Πψψψςςςςς 1 hour ago, Arinos said: 2 N78 έπιασα στην Νερατζιωτίσσης κοντά στο the mall Athens Φοβερο 2 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 18, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Μέσα σε Club στα Λαδάδικα Ανεβαίνουν τα γκάζια 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 26 minutes ago, p_k said: Μέσα σε Club στα Λαδάδικα Ανεβαίνουν τα γκάζια Αλήθεια τι ποσοστό έχουν αναβαθμίσει περίπου στην Θεσσαλονίκη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 18, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Just now, Chrischal1908 said: Αλήθεια τι ποσοστό έχουν αναβαθμίσει περίπου στην Θεσσαλονίκη;; Δεν γνωρίζω, συνέχεια όμως προστίθενται σταθμοί. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 (edited) 11 minutes ago, p_k said: Δεν γνωρίζω, συνέχεια όμως προστίθενται σταθμοί. Θα κλείσουν και άλλες τρύπες το 2023. Από το τέλος του 2024, θα μιλάμε για άλλο δίκτυο. Καλώς εχόντων των πραγμάτων! Edited November 18, 2022 by Chrischal1908 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 18, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Εδώ στο κέντρο γαζωνει, έχω πάθει πλάκα. Λιμάνι Θεσσαλονίκης 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 Εδώ στο κέντρο γαζωνει, έχω πάθει πλάκα. Λιμάνι Θεσσαλονίκης Όντως γαζώνει. Αλλά πολυ ping δεν έχει; Εγώ από φίλο με iPhone και τη wind το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη δεν είχα δει πάνω από 19 ping. Και αυτές τις ταχύτητες που ανεβάζεις είναι στα περισσότερα σημεία του κέντρου. Θέλει όμως δουλειά ακόμα στο θέμα των Ν78 αν και απ ότι μου έχουν πει συγγενείς που μένουν εκεί στη Θεσσαλονίκη είναι το 2ο καλύτερο δίκτυο. Και για μένα καλύτερα να μπουν πρώτα σταθμοί N78 σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και μετά να περάσουν τη Σαλονικα 2ο χέρι. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 Καλές οι πόλεις αλλά να καλυφθεί και η ελληνική περιφέρεια παρακαλώ πολύ που είναι με μπαντ 20 παντου 4 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 19, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 2 ώρες πριν, panos.kar said: Όντως γαζώνει. Αλλά πολυ ping δεν έχει; Εγώ από φίλο με iPhone και τη wind το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη δεν είχα δει πάνω από 19 ping. Και αυτές τις ταχύτητες που ανεβάζεις είναι στα περισσότερα σημεία του κέντρου. Θέλει όμως δουλειά ακόμα στο θέμα των Ν78 αν και απ ότι μου έχουν πει συγγενείς που μένουν εκεί στη Θεσσαλονίκη είναι το 2ο καλύτερο δίκτυο. Και για μένα καλύτερα να μπουν πρώτα σταθμοί N78 σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και μετά να περάσουν τη Σαλονικα 2ο χέρι. Sent from my iPhone using Tapatalk Έχω κάνει τεστ με πιο χαμηλό ping, έχω την εντύπωση όμως, ότι από τότε που έγινε ο σέρβερ Nova, αυξήθηκε λιγάκι. Μπορεί να είναι και άσχετο. Καλημέρα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 Καθόμουν σήμερα και χάζευα στην ΕΕΤΤ ποιες αδειοδοτημένες κεραίες των Victusιανών είναι κοινές και για τις δυο εταιρίες στα Γιάννενα. Και με μεγάλη έκπληξη παρατήρησα ότι πλην 2 κεραιών της Wind (Παύλου μελα και Ν. Ζερβά) και 1 της Vodafone (Βηλαρα που είναι 50μ πάνω από την Παύλου μελα) όλες οι άλλες είναι κοινές και για τις δυο εταιρίες. Και η κεραια κοντά στο σπίτι μου είναι κοινή αλλά φαινεται στο όνομα της vf. Και παραδόξως όλες οι Victus εκτός από της Σπύρου Λάμπρου είναι αναβαθμισμένες και τούμπανα. Βέβαια υπάρχουν και τα Micro κάθε εταιρίας στο κέντρο που δίνουν τρομερά γκάζια (Δωδώνης, Γρηγορίου Σακκά από τη Wind και αλλά)Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 Ανανεώθηκαν οι καινούργιες περιοχές με 5G κάλυψη https://www.wind.gr/support/idiotes/diktio-kalipsi/se-pies-perioches-ine-diathesimo-to-5g-diktio 1 2 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 1 minute ago, cocu said: Ανανεώθηκαν οι καινούργιες περιοχές με 5G κάλυψη https://www.wind.gr/support/idiotes/diktio-kalipsi/se-pies-perioches-ine-diathesimo-to-5g-diktio Αν κρίνω από κάποιες αναβαθμίσεις που κάναν σε περιοχές στην επαρχία που έχω πάει και στην Αττική πρέπει να πουν ότι είναι σε κεντρικά σημεία στις περισσότερες περιοχές. Δεν θέλω να σχολιάσω περισσότερα ...... 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 Θεσσαλονίκη ούτε μία νέα περιοχή. Κολλήσαμε στο Καλοχώρι 😂😂 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 1 minute ago, sonakiasfun said: Θεσσαλονίκη ούτε μία νέα περιοχή. Κολλήσαμε στο Καλοχώρι 😂😂 Αρκετά αναβάθμισαν. Του χρόνου πάλι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 46 minutes ago, cocu said: Ανανεώθηκαν οι καινούργιες περιοχές με 5G κάλυψη https://www.wind.gr/support/idiotes/diktio-kalipsi/se-pies-perioches-ine-diathesimo-to-5g-diktio Αύριο θα κάνω να βόλτα με την wind Δράμα να δούμε που έβαλε. 4 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 3 minutes ago, doganos said: Αύριο θα κάνω να βόλτα με την wind Δράμα να δούμε που έβαλε. Τέλεια. Κάνε και κανένα speedtest μήπως έβαλαν και καμία N78. Ρίξε και ένα Netmonster 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 14 ώρες πριν, Gv2008 said: Τέλεια. Κάνε και κανένα speedtest μήπως έβαλαν και καμία N78. Ρίξε και ένα Netmonster N78 με εμβέλεια 50μ. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 20 minutes ago, mixtri said: N78 με εμβέλεια 50μ. Μήπως ξέρεις γιατί έχει μόνο 300 μέτρα το πολύ εμβέλεια; Αποκλείεται να υπάρχει πρόβλημα με Huawei. Η VF βαράει και χιλιόμετρα με N78 και αξιόλογες ταχύτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 Δεν υπαρχει πουθενα 5G στην πολη της Δραμας. Οταν λεει το σαιτ τους Δραμα οτι εχει, μαλλον θα εννοει την κεραια που ειναι στην Προσοτσανη προς κ.Νευροκοπι που εχει 5G. 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 N78 με εμβέλεια 50μ.Πολλά λες έχω πάει σε σημεία που η συνεργάτιδα έχει χιλιόμετρα και η wind 20 μέτρα Δεν υπαρχει πουθενα 5G στην πολη της Δραμας. Οταν λεει το σαιτ τους Δραμα οτι εχει, μαλλον θα εννοει την κεραια που ειναι στην Προσοτσανη προς κ.Νευροκοπι που εχει 5G. Εγώ πάντως και στην Αττική μέσα και στην Θράκη που είχα πάει όταν το site έγραφε για τις αναβαθμισμένες περιοχές δεν είχα δει 5g. Είχα δει σε πολύ πολύ κεντρικά σημεία και σε άλλα καθόλου. Από τα αναγραφόμενα. Μου θυμίζει την διαφήμιση του Πίου με το 3G 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 20, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 Αυτό με την εμβέλεια πρέπει να εξηγηθεί, πώς είναι δηλαδή δυνατόν οι δύο εταιρείες να χρησιμοποιούν τον ίδιο εξοπλισμό και η μία να έχει μεγαλύτερη εμβέλεια; Αν όντως συμβαίνει αυτό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 Αυτό με την εμβέλεια πρέπει να εξηγηθεί, πώς είναι δηλαδή δυνατόν οι δύο εταιρείες να χρησιμοποιούν τον ίδιο εξοπλισμό και η μία να έχει μεγαλύτερη εμβέλεια; Αν όντως συμβαίνει αυτό.Συμβαίνει φίλε δεν είναι ψέματα και σε αρκετά σημεία. Απάντηση μόνο οι μηχανικοί της μπορούν να δώσουν για αυτό. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 20, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 Αρα είναι θέμα configuration. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 2 ώρες πριν, cmvr said: Πολλά λες έχω πάει σε σημεία που η συνεργάτιδα έχει χιλιόμετρα και η wind 20 μέτρα 20 μέτρα και την κεραία να φαίνεται; 😂😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts