Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα μιλήσω και με τη Γερμανία και με το Ινστιτούτο Καταναλωτή και με όποιον χρειαστεί ώστε να γίνω "αγκάθι".

Μακάρι να το έκαναν όλοι αυτό και να μην είχαν τη λογική της υποταγής.

Που έχει ακουστεί να παρακαλάμε για να τους δώσουμε 25.000 ευρώ και μετά να μας γράφουν κανονικά;

Θεός x 3.

Μαζί σου.

ti eine ta door sills?

Γιατί δεν το googlάρεις?

http://images.google.gr/images?q=door+sills&ie=UTF-8&oe=utf-8&rls=com.ubuntu:en-US:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wi

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξαναλέω ότι δεν απαίτησα αυτοκίνητο. Τους το πρότεινα, συμφώνησαν και όταν έφτασε η ώρα απλά δεν το είχαν. Αν μου έλεγαν από την αρχή ότι δε γίνεται τότε απλά θα ρώταγα σε άλλη αντιπροσωπεία. Προφανώς προτίμησαν το ψέμα από το να χάσουν οριστικά την πώληση.

τότε γιατί ρώτησες την Kosmocar αν διαθέτει ή όχι αυτοκίνητο αντικατάστασης, αντί να κάνεις παράπονα για την ασυνέπεια της αντιπροσωπείας ? Εγώ την ερώτηση που έκανες στην Kosmocar σχολίασα και την απάντηση που την χαρακτήρισες "επιλεκτική μεταχείριση"

Ναι, αλλά γιατί να μην ενδιαφερθούν να λύσουν το πρόβλημα; Δεν άκουσα να μου λέει κανένας: "Θα επικοινωνήσω εγώ με την αντιπροσωπεία να τους αναφέρω το πρόβλημά σας". Αντίθετα άκουσα: "Α, εμάς μη μας ανακατεύετε, βρείτε τα μεταξύ σας".

καλώς ή κακώς δεν είναι αυτή η δουλειά τους.

dis, χωρίς παρεξήγηση, αλλά είσαι λάθος. Και όχι επειδή λες κάτι που δεν ισχύει, αντίθετα, έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά επειδή -όπως και όλοι σχεδόν- έχεις συμβιβαστεί με μια κατάσταση που είναι εις βάρος του καταναλωτή. Εγώ αυτό πάω να αλλάξω τώρα.

με συγχωρείς πολύ , αλλά είδες κάπου να αναφέρω ότι έχω συμβιβαστεί με οποιαδήποτε κατάσταση ? δεν νομίζω. εκτός κι αν μπορείς και διαβάζεις τη σκέψη διαμέσου χάλκινων καλωδίων.

και επί του συγκεκριμένου θέματος να αναφέρω απλώς ότι σχεδόν σε κάθε service χρησιμοποιώ αυτοκίνητο αντικατάστασης και μου αντικατέστησαν μοτερ εκτός εγγύησης χωρίς να αποδεικνύεται αδικαιολόγητη αστοχία υλικού. Αυτό τί σημαίνει ? Ότι είμαι καλός καταναλωτής ? Αυτοί με είχαν πελάτη και δεν ήθελαν να με χάσουν και εγώ κοίταξα το συμφέρον μου.

Είμαι τυχερός, γιατί το αυτοκίνητό μου δεν έχει βλάβη που να το ακινητοποιεί, ώστε να χρειάζομαι άμεση επέμβαση, άρα έχω όλο το χρόνο να κινήσω διαδικασίες. Θα μιλήσω και με τη Γερμανία και με το Ινστιτούτο Καταναλωτή και με όποιον χρειαστεί ώστε να γίνω "αγκάθι".

καλή τύχη (με καλή πρόθεση σου λεω ότι τον χρόνο σου θα χάσεις. δεν υπάρχει κανένα παράπτωμα από την πλευρά τους και κανένα "big deal").

Μακάρι να το έκαναν όλοι αυτό και να μην είχαν τη λογική της υποταγής.

μεγάλο λάθος η ισοπέδωση και η άκριτη ομαδοποίηση. όποιος δεν αντιδρά σ' αυτό που για κάποιον είναι λάθος σημαίνει ότι υποτάσσεται ?????

Που έχει ακουστεί να παρακαλάμε για να τους δώσουμε 25.000 ευρώ και μετά να μας γράφουν κανονικά;

το ποσό που αναφέρεις είναι σχετικό, χωρίς βεβαίως να θεωρείται ασήμαντο.

και κλείνωντας το θέμα από την πλευρά μου να σου ότι κατά την ταπεινή μου γνώμη το πρόβλημά σου ξεκίνησε με την αγορά του αυτοκινήτου (ελπίζω να καταλαβαίνεις).

paidia exei diavasei kanenas sas oti to IROC tha erxetai me TSI sta 210hp?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

καλώς ή κακώς δεν είναι αυτή η δουλειά τους.

Επειδή δεν έχω καταλάβει. Δεν ειναι δουλειά της Κοσμοκαρ να ειναι ικανοποιημένος ο κάθε πελάτης της VW? Αυτό δεν ισχύει για όλες τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στην Ελλάδα;

με συγχωρείς πολύ , αλλά είδες κάπου να αναφέρω ότι έχω συμβιβαστεί με οποιαδήποτε κατάσταση ?

Από εδώ το είδα:

Από τη στιγμή που (συνήθως) όλες οι ράμπες είναι κατειλλημένες συνεχώς στο συνεργείο δεν πρόκειται να σε ειδοποιήσει. Κακώς βέβαια, αλλά έτσι γίνεται.

...σχεδόν σε κάθε service χρησιμοποιώ αυτοκίνητο αντικατάστασης...

Κι εγώ λοιπόν που ζητάω το ίδιο είμαι παράλογος;;; Και είναι και αστοχία υλικού που να πάρει! Δεν ευθύνομαι εγώ.

μεγάλο λάθος η ισοπέδωση και η άκριτη ομαδοποίηση. όποιος δεν αντιδρά σ' αυτό που για κάποιον είναι λάθος σημαίνει ότι υποτάσσεται ?????

Τι σημαίνει "για κάποιον"; Για σένα είναι σωστό δηλαδή; Εδώ είναι το όλο θέμα, ότι κρατάμε όλοι παθητική στάση!

και κλείνωντας το θέμα από την πλευρά μου να σου ότι κατά την ταπεινή μου γνώμη το πρόβλημά σου ξεκίνησε με την αγορά του αυτοκινήτου (ελπίζω να καταλαβαίνεις).

Τι ακριβώς εννοείς; Όταν είπα για την Toyota πριν, το είπα μόνο και μόνο επειδή έχουν το καλύτερο after sales. Μιας και το Golf είναι όμως καλύτερο αυτοκίνητο, δεν αλλάζει η επιλογή μου. Απλά είναι κρίμα που έπεσα στη χειρότερη αντιπροσωπεία που μου έχει τύχει μέχρι τώρα στα αυτοκίνητα που είχαμε (Seat, Fiat, Renault & Toyota).

Δε σου επιτίθεμαι dis. Μην το βλέπεις έτσι. Απλά λέω να ξυπνήσουμε σαν καταναλωτές! Τα αμερικανάκια είναι έτη φωτός μπροστά. Αν ήμασταν στην Αμερική θα μας είχαν πάρει τηλέφωνο, θα μας είχαν επισκευάσει τα αυτοκίνητα και θα μας ζητούσαν κ συγγνώμη. Ενώ εδώ παλεύουμε για το αυτονόητο και πρέπει να βάλουμε βύσμα και στα συνεργεία για να κάνουν τη δουλειά τους...

Καλημέρα,

1. ποιος μπορεί να μου δώσει λύση σε ένα μικροχτύπημα στον πίσω προφυλακτήρα. Μην φανταστείτε τίποτα σπουδαίο, δύο ακουμπίσματα σε μεταλλική πόρτα το καθένα όσο είναι ένα δάκτυλο. Απλά φαίνεται όχι στο ίδιο χρώμα με το πλαστικό, λίγο πιο άσπρο.

2. Μήπως είναι αφορμή να αλλάξω προφυλακτήρα και να βάλω εξάτμιση; :lol: (TSI 140PS). Πόσο κάνει το σύνολο; Ευχαριστώ!

Καλημέρα,

1. ποιος μπορεί να μου δώσει λύση σε ένα μικροχτύπημα στον πίσω προφυλακτήρα. Μην φανταστείτε τίποτα σπουδαίο, δύο ακουμπίσματα σε μεταλλική πόρτα το καθένα όσο είναι ένα δάκτυλο. Απλά φαίνεται όχι στο ίδιο χρώμα με το πλαστικό, λίγο πιο άσπρο.

2. Μήπως είναι αφορμή να αλλάξω προφυλακτήρα και να βάλω εξάτμιση; :lol: (TSI 140PS). Πόσο κάνει το σύνολο; Ευχαριστώ!

Μια παρόμοια μικροζημιά που είχα, την έβγαλε ο "γραντζουνιάρης" στον Σταυρό (Κλεισθένους) με βούρτσα και κρεμούλα. Κόστος €10 / 10 mins.

(σε τρώει να αλάξεις προφυλακτήρα / εξάτμιση ..ε?.)

Κώστας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προφανώς και δεν έχει σχέση η Kosmocar με αυτό. Και κατα τη γνώμη μου δεν έχει ούτε ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας. Ο υπεύθυνος είναι ο σύμβουλος service που ως υπάλληλος δεν θα πολυενδιαφερθεί αν δεν τον ενοχλήσεις εσυ. Από τη στιγμή που (συνήθως) όλες οι ράμπες είναι κατειλλημένες συνεχώς στο συνεργείο δεν πρόκειται να σε ειδοποιήσει. Κακώς βέβαια, αλλά έτσι γίνεται.

Προφανως και η Kosmocar ειναι η κατ'εξοχην υπευθυνη, γι'αυτο και οι αντιπροσωποι σε παραπεμπουν με το πρωτο σε αυτην.

Ωραια δικαιολογια 'εμεις πουλαμε αυτοκινητα και ανταλλακτικα',δηλαδη

ειμαστε οι νταβατζηδες μεσαζοντες!!

Αυτα να ακουσει η μαμα VW και μετα να δουμε. Αλοιμονο αν σημερα μια τετοια εταιρια αφηνει στον εκαστοτε υπαλληλο την κριση για το ποτε και τι θα σου παρεχει.Αυτα δεν στεκουν, απλως ολοι εμεις με τον ωχαδερφισμο του Νεοελληνα το εχουμε κανει κατεστημενο.

Κριμα!!

Επειδή δεν έχω καταλάβει. Δεν ειναι δουλειά της Κοσμοκαρ να ειναι ικανοποιημένος ο κάθε πελάτης της VW? Αυτό δεν ισχύει για όλες τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στην Ελλάδα;

Από εδώ το είδα:

Κι εγώ λοιπόν που ζητάω το ίδιο είμαι παράλογος;;; Και είναι και αστοχία υλικού που να πάρει! Δεν ευθύνομαι εγώ.

Τι σημαίνει "για κάποιον"; Για σένα είναι σωστό δηλαδή; Εδώ είναι το όλο θέμα, ότι κρατάμε όλοι παθητική στάση!

Τι ακριβώς εννοείς; Όταν είπα για την Toyota πριν, το είπα μόνο και μόνο επειδή έχουν το καλύτερο after sales. Μιας και το Golf είναι όμως καλύτερο αυτοκίνητο, δεν αλλάζει η επιλογή μου. Απλά είναι κρίμα που έπεσα στη χειρότερη αντιπροσωπεία που μου έχει τύχει μέχρι τώρα στα αυτοκίνητα που είχαμε (Seat, Fiat, Renault & Toyota).

Δε σου επιτίθεμαι dis. Μην το βλέπεις έτσι. Απλά λέω να ξυπνήσουμε σαν καταναλωτές! Τα αμερικανάκια είναι έτη φωτός μπροστά. Αν ήμασταν στην Αμερική θα μας είχαν πάρει τηλέφωνο, θα μας είχαν επισκευάσει τα αυτοκίνητα και θα μας ζητούσαν κ συγγνώμη. Ενώ εδώ παλεύουμε για το αυτονόητο και πρέπει να βάλουμε βύσμα και στα συνεργεία για να κάνουν τη δουλειά τους...

Και μαλιστα εχοντας πληρωσει σχεδον τα μισα λεφτα για να αγορασουν το αναλογο VW σε σχεση με το ποσα στοιχιζει σε μας.

Αλλα ειπαμε, εμεις ειμαστε large σε ολους τους τομεις.

Μια παρόμοια μικροζημιά που είχα, την έβγαλε ο "γραντζουνιάρης" στον Σταυρό (Κλεισθένους) με βούρτσα και κρεμούλα. Κόστος €10 / 10 mins.

(σε τρώει να αλάξεις προφυλακτήρα / εξάτμιση ..ε?.)

Κώστας

Δεν μένω Αθήνα. Πού μπορώ να βρω τέτοια αλοιφή και, βασικά, πως ακριβώς να τη ζητήσω; Ξέρεις, είναι στο πλαστικό μέρος (το κάτω) που δεν έχει χρώμα.

Τρώγομαι δεν λες τίποτα! :lol: Αλλά αν η επιδιόρθωση είναι ικανοποιητική θα το αναβάλω:(

Αλήθεια, πόσο είναι το κόστος; (προφυλακτήρας - εξάτμιση; - θα προτιμούσα αντιπροσωπείας δουλειά)

Δεν μένω Αθήνα. Πού μπορώ να βρω τέτοια αλοιφή και, βασικά, πως ακριβώς να τη ζητήσω; Ξέρεις, είναι στο πλαστικό μέρος (το κάτω) που δεν έχει χρώμα.

Τρώγομαι δεν λες τίποτα! :lol: Αλλά αν η επιδιόρθωση είναι ικανοποιητική θα το αναβάλω:(

Αλήθεια, πόσο είναι το κόστος; (προφυλακτήρας - εξάτμιση; - θα προτιμούσα αντιπροσωπείας δουλειά)

Για πήγαινε εδώ μήπως βρεις την λύση

http://www.colormania.gr/index.asp

Kalhspera paidia meta apo 13,600klm mporw na pw oti eimai eyxaristhmenos apolyta apo thn epilogh pou ekana..Psiloprovlimata antimetwpisa me to aytokinhto,opws me to antypsiktiko pou to roufikse mia wraia prwia sxedon olo, alla ola htan tetoias klimakas.

Diavaza se prohgoumena post sxetika me metatropes,kai mias kai hmoun prosfata sthn Revo gia ena Audi TT rwthsa ki ekei ti ginetai sxetika me to Tsi kai mou eipane pws den kykloforei kanena aksiopisto programma apo kanenan pou na eixe sthn katoxh tou to amaksi kai na tou ekane test.Opote mhn tsibate otan akoute gia 40 aloga me 700 euro,logiko to vriskw kathws psaxnoun gia "thymata" gia na dokimasoun ta programmata pou exoun ftiaksei,egw an kai kserw pollous katoxous Tsi pote kaneis den to phge gia "ftiaksimo"..H Revo eipe pws tah arghsoun na vgaloun kapoio programma gia Tsi kathws den tous exoun dwsei aytokinhto gia dokimes.

Episis kati allo,sxetika me ton hxo gia thn zwnh einai logiko na synexizei na xtypaei ki otan stamatas to amaksi?

Episis mporeite na mou peite times sxetika me to Service twn 15.000 xlm?

Έχει αναφερθεί παλαιότερα σε προηγούμενα Post από κατόχους TSI καθώς και στο τεύχος 060 του Evo magazine ότι ο TSI μερικές φορές δεν τουρμπίζει (συμπεριφέρεται δηλαδή σαν απλό 1400αρι και οχι σαν turbo).Το τελευταίο καιρό λοιπόν έχω παρατηρήσει και στο δικό μου TSI ότι όταν είναι κρύος ο κινητήρας ακόμα (δηλαδή η βελόνα που δείχνει την θερμοκρασία είναι ακόμα χαμηλά και δεν έχει φτάσει στη θερμοκρασία όπου παραμένει σταθερή) άμα τύχει και πατήσω απότομα το γκάζι να το δώσω το αμάξι παρουσιάζει κάποιο κόμπιασμα και δεν ανεβάζει (τραβάει) όπως όταν ανέβει η θερμοκρασία.Το έχω παρατηρήσει μόνο 2-3 φορές γιατί πάντα σχεδόν το περιμένω να ανέβει η θερμοκρασία και μετά να το δώσω!Επαναλαμβάνω ότι μεχρι στιγμής το έχω παρατηρήσει μόνο όταν είναι κρύο το αμάξι και ουδέποτε απο τη στιγμή που θα έρθει σε θερμοκρασία σταθερή!Παρόλο και μετά απο έντονη ταλαιπωρία και πολλές απότομες επιταχύνσεις με το γκάζι στο πάτωμα δεν το κάνει ποτέ τουλ. μέχρι στιγμής όταν είναι σε θερμοκρασία λειτουργίας!Τα ερωτήματά μου λοιπόν είναι τα εξής:

1)Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό το κόμπιασμα??Επειδή δεν ξέρω και πάρα πολλά απο την τεχνολογία του TSI και γενικά των turbo κινητήρων υπάρχει περίπτωση ο κινητήρας και γενικά η ηλεκτρονική του διαχείριση (ο εγκεφάλος του) να τον προστατεύουν από "κακή χρήση".Εννοώ δηλ. από ότι έχω διαβάσει καλό είναι να περιμένεις να ανέβει η θερμοκρασία και μετά να το δώσεις το αυτοκίνητο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό αυτό και αν αληθεύει??Επίσης στο Evo και οι 2 ιδιοκτήτες αναφέρουν προβλήματα μειωμένης απόδοσης του κινητήρα σε υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού και αναρωτιέμαι λοιπόν αν υπάρχει κάποιο σύστημα στο αυτοκίνητο το οποίο αντιλαμβάνεται τέτοιους παράγοντες και ρίχνοντας την απόδοση προσπαθεί κατά κάποιον τρόπο να προστατέψει τον κινητήρα απο ενδεχόμενη ζημιά στο turbo ή οπουδήποτε αλλού!Δεν ξέρω ίσως και να φαίνεται λιγάκι χαζό αυτό που λέω για αυτό και περιμένω και τις δικιές σας απόψεις αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ή αν έχει ρωτήσει!

2)Να καταφύγω λέτε στην αντιπροσωπεία και να τους ρωτήσω?υπάρχει περίπτωση να είναι βλάβη στο δικό μου αυτοκίνητο αν και το ξανατονίζω το έχω παρατηρήσει μόνο όταν ειναι αρκετά ως πολύ κρύο το αυτοκίνητο (υπόψην μένω Κοζάνη και έχουμε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες κυρίως τα βράδια:)).Ουδέποτε μέχρι στιγμής δεν μου το χει κάνει όταν ζεσταθεί και μετά απο αρκετή ταλαιπωρία συνεχίζει και αποδίδει όπως πρέπει!

Συγγνώμη για το μεγάλο Post απλώς έχω αρχίσει λιγάκι να ανησυχώ για την αξιοπιστία του TSI και για αυτό περιμένω να ακούσω και την δικιά σας άποψη πάνω στο θέμα ή αν κάποιος-οι έχουν παρατηρήσει και στα δικά τους TSI kai GT το ίδιο κόμπιασμα

Kalhspera paidia meta apo 13,600klm mporw na pw oti eimai eyxaristhmenos apolyta apo thn epilogh pou ekana..Psiloprovlimata antimetwpisa me to aytokinhto,opws me to antypsiktiko pou to roufikse mia wraia prwia sxedon olo, alla ola htan tetoias klimakas.

Diavaza se prohgoumena post sxetika me metatropes,kai mias kai hmoun prosfata sthn Revo gia ena Audi TT rwthsa ki ekei ti ginetai sxetika me to Tsi kai mou eipane pws den kykloforei kanena aksiopisto programma apo kanenan pou na eixe sthn katoxh tou to amaksi kai na tou ekane test.Opote mhn tsibate otan akoute gia 40 aloga me 700 euro,logiko to vriskw kathws psaxnoun gia "thymata" gia na dokimasoun ta programmata pou exoun ftiaksei,egw an kai kserw pollous katoxous Tsi pote kaneis den to phge gia "ftiaksimo"..H Revo eipe pws tah arghsoun na vgaloun kapoio programma gia Tsi kathws den tous exoun dwsei aytokinhto gia dokimes.

Episis kati allo,sxetika me ton hxo gia thn zwnh einai logiko na synexizei na xtypaei ki otan stamatas to amaksi?

Episis mporeite na mou peite times sxetika me to Service twn 15.000 xlm?

Δεν το έχω ψάξει πολύ με τα προγράμματα πάντως την αναβάθμιση την κάνει και η ίδια η αντιπροσωπία χωρίς να χάνεις την εγγύηση με 800 euro περίπου.. Μιλάω από 140 στα 170 άλογα..

Ο pazaropoulos σίγουρα..

Το έχει διαφήμιση στο service του και μου το είπε και ένας υπεύθυνος service όταν πήγα για αλλαγή λαδιών..

Τώρα στο θέμα με την ζώνη το κάνει σε όλους και είναι λίγο λογικό αλλά αν δε θες να το ακούς σήκω και ξανακάτσε...:p

Τέλος στις 15000 km γίνεται λιπαντικό service κατά τα οποίο γίνεται αλλαγή λαδιών, φίλτρο λαδιού και αν είσαι κοντά στο χρόνο θα σου προτείνουν να αλλάξεις και φίλτρο βενζίνης. Καλό είναι να το αλλάξεις γιατί στη χώρα μας οι βενζίνες δεν είναι και ότι πιο καθαρό..:rolleyes:

Το κόστος είναι γύρω στα 200 euro

προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το rcd300. Πέρα από την χάλια απόδοση (η οποία βελτιώθηκε αισθητά με την αλλαγή των ηχείων) δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Ολα τα κομμάτια σε mp3 CD ακούγονται ΟΚ.

Πιθανολογώ ότι ίσως να μην παίζει κάποια κομμάτια λόγω format (π.χ. έχουν variable bit rate) ή λόγω μάρκας CD. Το τελευταίο το παρουσιάζει ένα CD player σε Peugeot 207 γνωστού αλλά έχει βρεθεί ποιά μάρκα παίζει σωστά και όλα ΟΚ.

Συμφωνω με το φιλο Aris71.Το bit rate παιζει σημασια.

Το γραφει αλλωστε και το manual.

Βit rate πανω απο 256kb/sec δεν υποστηριζεται.

Παρολα αυτα στο δικο μου παιζουν και τα 320αρια,χωρις προβλημα.

Τις διακοπες στην αναπαραγωγη,τις παρατηρησα σε ενα Octavia κατασκευης 2007,σε CD το οποιο επαιζε κανονικα στο Golf.

Κανε την εξης δοκιμη Μιχαλη.

Γραψε ενα CD με bit rate μικροτερο απο 256 και δοκιμασε να δεις αν κολλαει.Αν ναι και αν το κανει συνεχεια,παρτο και πηγαινε αντιπροσωπεια...

GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER!

[sigpic][/sigpic]

My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922

Προβλημα με το cd εχει κ το δικο μου (καιρο τωρα... :angry: ) Ειδικα το καλοκαιρι κολλαγε συνεχως (τα cd εκαιγαν οταν τα εβγαζα).

Το προβλημα αυτο εχει παρουσιαστει σε πολλες παρτιδες του audi concert (+ navi audi). Ας ειναι "καλα" η Blaupunkt...

Στην αρχη το προβλημα ξεκινησε με κανα δυο "cd error" λεω θα φταινε τα cd/ταχυτητα εγγραφης. Τι κ αν αλλαξα cd κ ταχυτητα εγγραφης (μεχρι κ γνησια audio) το προβλημα χειροτερευε εως αρχιζε να βγαζει "service"...

Πηγα στην αντιπροσωπεια αλλα τελικα δεν τους το αφησα γιατι με εκνευρισε η συμπεριφορα τους ("...καλα καλα...αστο κ ΑΝ κολλησει θα το φτιαξουμε..." σιγα ρε φιλε δλδ θα περιμενω ποτε θα κολλησει για συγκινηθεις να το αλλαξεις?! ερωτηση: αφου εβγαλε service το σφαλμα δεν εχει καταγραφει στον εγκεφαλο?)

Τεσπα τελικα δεν το αλλαξα (εμαθα αργοτερα απο αλλα forums οτι κ η αντικατασταση του concert δεν διορθωσε τπτ διοτι μαλλον μιλαμε για -γενικα- ελλατωματικη παρτιδα) ας ειναι καλα τα παιδια εδω (Costas_) που ανακαλυψαν το xcarlink κ αν κ κολλαει κ παλι τουλάχιστον ξεκολλαει αμεσα...

Ελπιζω αυτα τα ελλατωματικα cd player να μην εχουν περασει κ στα VW ;) ...

Ελπιζω αυτα τα ελλατωματικα cd player να μην εχουν περασει κ στα VW ;) ...

Και όμως έχουν περάσει! Στο γκολφ του αδερφού μου είχαμε το ίδιο πρόβλημα όταν γυρίζαμε από διακοπές το καλοκαίρι.....!!!:mad:

βαλτε ενα usb stick adaptor να ηρεμηστε και να αποθηκευεται 600 τραγουδια σε ενα stickaki!

Ναι, αλλά να δίνεις τόσα λεφτά και να σου βγαίνει ελαττωματικό;!

βαλτε ενα usb stick adaptor να ηρεμηστε και να αποθηκευεται 600 τραγουδια σε ενα stickaki!

Οπως αναφερω κ στο προηγουμενο post εχω ηδη βαλει usb adaptor (xcarlink) αλλα παρ'ολα αυτα το προβλημα συνεχιζει :cry:

Παλια με το cd οταν κολλαγε, κολλαγαν τα παντα (ουτε καν το eject δεν επαιζε, μια φορα δεν εβγαινε το cd για δυο μερες!). Με το usb κολλαει μετα απο κανα μισαωρο αλλα για ~5 sec κ μετα συνεχιζει κανονικα.

Οποτε το προβλημα, μαλλον, δεν πρεπει να ειναι το "ματι" του cd player αλλα καποιο ολοκληρωμενο κυκλωμα που υπερθερμαινεται ;)

πηγα ρωτησα και μου ειπαν 250-280 ευρω το κοστος τοποθετησης..ελεος

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Γειά σε όλους τους πορομένους Gοlfάκιδες!!! Είμαι και εγώ κάτοχος ενός ΤSI HAILANE To έχω στην κατοχή μου απο τον ΑΠΡΙΛΗ 2007. Το εχω γαργαλίσει 170 ΗΡ στην ΑΜΤ DEVELOPMENTS με σκάστρα μπαρόμετρο D PIPE GROUP VAG TFSi 2.0 εξάτμηση Look R32 με μπούκα οβάλ στην μέση του προφυλακτήρα ( Ζapatinas racing )Ζάντα GTI με λάστηχα Continental ContiSportContact Vmax και φώτα xenon. Tώρα εχω μαζέψει μερικά ''πικικίνια'' και θέλω να περάσω ανάρτηση στα ΖΩΟ. Λέω για ρυθμηζόμενη ΚW. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ; KAI ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΤΥΠΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟ ''ΠΙΤΟΥΡΟ''; ''ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ''