Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ηλιοροφη λες ε?

Για λεγε ,για λεγε ... να ξερουμε και εμεις που το`χουμε με ηλιοροφη!

απο την αρχη ετριζε οταν την ειχα στη θεση ανακλησης...

τους το πηγα λοιπον ξανα πριν απο λιγες μερες (αφου στο ετησιο service δεν το κοιταξαν -Αυγουστος γαρ) και μου ειπαν οτι παρηγγειλαν καποιο ανταλλακτικο...

περισσοτερες λεπτομεριες δε γνωριζω...

τις επομενες μερες που θα το παω θα φροντισω να μαθω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν και δεν εχω ακουσει κατι στο δικο μου (7μηνων),κρατα μας ενημερους για το τι ηταν τελικα...

GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER!

[sigpic][/sigpic]

My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922

Ποτε δεν εχω ακουσει κατι. Ποσα χλμ εχεις?

Λίγα, γύρω στα 3.000. Το γρατζούνισμα που λέω είναι πολύ χαμηλό και σταματάει αμέσως ουσιαστικά μετά την εμπλοκή (τώρα δεν ξέρω αν το περιγράφω καλά, αλλά κάπως έτσι το θυμάμαι και το έχω στο μυαλό μου)

Αντώνης.

Δικαιολογημένα τα όσα λες, αλλά πριν προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια να γνωρίζεις ότι οι αντιπροσωπείες δεν ειναι υποχρεωμένες να παρέχουν αυτοκίνητο αντικατάστασης. Είναι στη διακριτική τους ευχέρεια και στα πλαίσια της πελατειακής τους πολιτικής. Κάποιες το παρέχουν δωρεάν, κάποιες άλλες μόνο στους καλούς πελάτες και κάποιες άλλες το χρεώνουν.

Χωρίς να θέλω να τους δικαιολογήσω, είναι σχεδόν αδύνατο να κανονιστεί ραντεβού. Είναι αρκετά τα έκτακτα περιστατικά "καλών" πελατών που πρέπει να εξυπηρετήσουν και τα αυτοκινητα αντικατάστασης ελάχιστα που δεν μπορουν να δεσμεύσουν εύκολα κάποιο.

Οι αντιπροσωπεια ειναι υποχρεωμενη εντος της εγγυησης να σου διαθεσει αυτοκινητο αντικαταστασης (και οχι κανενα σαραβαλο) οταν η επισκευη απαιτει πλεον της μιας εργασιμης μερας.

Εαν δε λογω ακινητοποιησης, για οποιοδηποτε λογο, και εφοσον το αυτοκινητο μεταφερθει στην αντιπροσωπεια, ειναι υποχρεωμενοι να διαθεσουν αυτοκινητο αντικαταστασης αμεσα και χωρις χρονικη διαρκεια, μεχρι να γινει η οποια επισκευη (συμπεριλαμβανομενου και του χρονου που θα χρειαστει να ερθει το οποιο ανταλλακτικο αν δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο). Αυτο βεβαια ισχυει και χωρις να υπαρχει ακινητοποιηση του αυτοκινητου αρκει να ειναι η οποιαδηποτε εργασια/ανταλλακτικο που χρειαζεται αναγκαιο για την ασφαλη λειτουργια του αυτοκινητου. Προσωπικα εχει τυχει να εχω αυτοκινητο αντικαταστασης απο την πρωτη μερα και για περιπου 10 ημερες μεχρι και οτου βρεθηκε η βλαβη και το ανταλλακτικο. Φυσικα πρεπει το αυτοκινητο να ειναι εντος εργοστασιακης εγγυησης.

Εαν τα χρειαζομενα ειναι απαραιτητα για την ασφαλη κινηση/λειτουργια

του αυτοκινητου η αντιπροσωπεια ειναι υποχρεωμενη στη διαθεση αυτοκινητου αντικαταστασης και αν δεν διαθεσει απο τα δικα της ειναι υποχρεωμενη να νοικιασει με χρεωση της.

Οι αντιπροσωπεια ειναι υποχρεωμενη εντος της εγγυησης να σου διαθεσει αυτοκινητο αντικαταστασης (και οχι κανενα σαραβαλο) οταν η επισκευη απαιτει πλεον της μιας εργασιμης μερας.

Εαν δε λογω ακινητοποιησης, για οποιοδηποτε λογο, και εφοσον το αυτοκινητο μεταφερθει στην αντιπροσωπεια, ειναι υποχρεωμενοι να διαθεσουν αυτοκινητο αντικαταστασης αμεσα και χωρις χρονικη διαρκεια, μεχρι να γινει η οποια επισκευη (συμπεριλαμβανομενου και του χρονου που θα χρειαστει να ερθει το οποιο ανταλλακτικο αν δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο). Αυτο βεβαια ισχυει και χωρις να υπαρχει ακινητοποιηση του αυτοκινητου αρκει να ειναι η οποιαδηποτε εργασια/ανταλλακτικο που χρειαζεται αναγκαιο για την ασφαλη λειτουργια του αυτοκινητου. Προσωπικα εχει τυχει να εχω αυτοκινητο αντικαταστασης απο την πρωτη μερα και για περιπου 10 ημερες μεχρι και οτου βρεθηκε η βλαβη και το ανταλλακτικο. Φυσικα πρεπει το αυτοκινητο να ειναι εντος εργοστασιακης εγγυησης.

του αυτοκινητου η αντιπροσωπεια ειναι υποχρεωμενη στη διαθεση αυτοκινητου αντικαταστασης και αν δεν διαθεσει απο τα δικα της ειναι υποχρεωμενη να νοικιασει με χρεωση της.

Δεν ισχύει.

Παιδια εχω κανει την ερωτηση αλλες 2 φορες. Ας με βοηθησει καποιος. Στα 25-30 km/h παρατηρει καποιος κατι σαν διακοπτη-βαλβιδα να κανει εναν θορυβοσαν να ανοιγει? Επαψε να μου το κανει μετα απο 30.000 km, Aν μπορει καποιος να το παρατηρησει και να μου απαντησει θα ημουν ευγνωμων. Ευχαριστω

Καλημέρα, αν έχω καταλάβει καλά αυτό που ψάχνεις είναι οι ασφάλειες που κλειδώνουν αυτόματα στα 22km/h περίπου. Μάλιστα το παρατήρησες μετά από σερβις που μπορεί να σου πείραξαν τη ρύθμιση. Για δες όταν ξεκινάς από σταση και περνάς τα 22κμ/h τι γίνεται? Κλειδώνουν αυτόματα οι ασφάλειες? Αν όχι, είχα παρατηρήσει κι εγώ ότι ακούγεται αυτός ο θόρυβος ουτω η αλλως! Εγώ τους είπα να το ενεργοποιησουν και τώρα πια αντι να ακούγεται σκέτος ο θότυβος, κλειδώνου και οι ασφάλειες!

Καλημέρα, αν έχω καταλάβει καλά αυτό που ψάχνεις είναι οι ασφάλειες που κλειδώνουν αυτόματα στα 22km/h περίπου. Μάλιστα το παρατήρησες μετά από σερβις που μπορεί να σου πείραξαν τη ρύθμιση. Για δες όταν ξεκινάς από σταση και περνάς τα 22κμ/h τι γίνεται? Κλειδώνουν αυτόματα οι ασφάλειες? Αν όχι, είχα παρατηρήσει κι εγώ ότι ακούγεται αυτός ο θόρυβος ουτω η αλλως! Εγώ τους είπα να το ενεργοποιησουν και τώρα πια αντι να ακούγεται σκέτος ο θότυβος, κλειδώνου και οι ασφάλειες!

Κλειδώνουν οι ασφάλειες?

Εγώ τώρα που το πρόσεξα, ακούω κάτι όταν βάζω μπρος και περνάει πχ ένα δευτερόλεπτο μέχρι να σβήσει η ένδειξη EPC. Καθώς σβήνει νομίζω ότι ακούγεται κάτι σαν ελαφρύ "τσακ".. δεν ξέρω πως να το περιγράψω.

ilias

παιδια αυτο το τσακ λεω κ εγω... σαν αυτο που ακουγεται οταν σβηνει το EPC. λετε να ειναι οι ασφαλειες που κλειδωνουν?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Στα 22χλμ/ωρα αναβει και η ενδειξη για τις ζωνες,οποτε εκεινη τη στιγμη το συστημα "τσεκαρει" εαν το κυκλωμα ειναι κλειστο ή ανοιχτο.

Ενδιαφερον αυτο με τις ασφαλειες,το 22 λοιπον ειναι αλλο ενα μαγικο νουμερο...

[sigpic][/sigpic]

Στα 22χλμ/ωρα αναβει και η ενδειξη για τις ζωνες,οποτε εκεινη τη στιγμη το συστημα "τσεκαρει" εαν το κυκλωμα ειναι κλειστο ή ανοιχτο.

Ενδιαφερον αυτο με τις ασφαλειες,το 22 λοιπον ειναι αλλο ενα μαγικο νουμερο...

Για την ακρίβεια στα 15km/h γίνεται αυτό που λέτε. Λόγω απόκλισης φαίνεται περίπου 20km/h.

Εγώ γιατί κάπου διάβασα 8 μίλια? Δηλαδή 12.87 χιλιόμετρα/ωρα?

Ίσως στα αμερικάνικα να είναι στα 8 μίλια, στα Ευρωπαικά στα 15 χλμ./ωρα.

Καλά, είναι δυνατόν να μην είναι ενεργοποιημένο από την αρχή?? αίσχος..

Πηγή?

Πληροφοριακα κυκλοφορησε σημερα το evo mag με το long test του GT

40000 Km , και με πολυ καλα σχολια,κινητηρας ,αυτοκινητο αψογα μετα 1,5 χρονου κοπωσης

Λίγα, γύρω στα 3.000. Το γρατζούνισμα που λέω είναι πολύ χαμηλό και σταματάει αμέσως ουσιαστικά μετά την εμπλοκή (τώρα δεν ξέρω αν το περιγράφω καλά, αλλά κάπως έτσι το θυμάμαι και το έχω στο μυαλό μου)

Επομενως δε το ακους την ωρα που το αμαξι κινειται, σωστα? Αν ακους το γρατζουνισμα βαζοντας D apo P αυτο γινεται μερικες φορες, οταν δεν εχεις βαλει χειροφρενο και απλα το αφηνεις στη θεση P. Το αμαξι κανει λιγα μετρα και μετα σταματαει. Οταν το βαλεις στο D θα σου κανει το γρατζουνισμα. Επομενως καλο ειναι να πατας φρενο, να βαζεις P να σηκωσεις χειροφρενο και μετα αφηνεις το φρενο. Το ιδιο οταν ξεκινας. Φρενο, βγαζεις χειροφρενο, θεση D.

Παιδιά διαβάζω στο νέο AutoBild, ότι βγήκαν τα νέα Pirelli Cinturato P4 & P6 μπλα μπλα μπλα, και ότι Fiat, VW, Seat, Merceds, Peugeot συμφώνησαν να τα βάζουν στα αμάξια. Ξέρετε αν είναι universal απόφαση της VW τα λάστιχα, ή βάζει ό,τι θέλει ο κάθε (τι?).

Γιατί από αυτά που λέτε, κατάλαβα το 2ο. Μήπως τώρα πια θα έρχονται με αυτά τα λάστιχα, όλα?

εδω και 10 μερες ακουω εναν θορυβο (σαν να ακουμπανε 2 μεταλλικα ελασματα πχ "κλιψ") στην πορτα του οδηγου οταν το αυτοκινητο πεφτει σε ανωμαλιες του οδοστρωματος.Αυτο μπορει να μην γινει αισθητο αμεσως αλλα μετα απο καποια δεδομενη στιγμη συντονιζεται οτι ειναι "λασκα" μεσα στην πορτα και κανει εναν σπαστικο θορυβο.

Το αυτοκινητο ειναι 25 ημερων και εχει 2.300 χλμ.

Συνεβη σε κανεναν αλλο αυτο>?<

ΥΓ επισης θελω να βαλω door sills στο tsi.Γνωριζει κανεις απο που μπορω να βρω?Το GT-Gti φορανε απο την μαμα Vw?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Εγώ γιατί κάπου διάβασα 8 μίλια? Δηλαδή 12.87 χιλιόμετρα/ωρα?

Ίσως στα αμερικάνικα να είναι στα 8 μίλια, στα Ευρωπαικά στα 15 χλμ./ωρα.

Καλά, είναι δυνατόν να μην είναι ενεργοποιημένο από την αρχή?? αίσχος..

2 λεπτακια ρυθμιση είναι.....οταν πας για καποιο λογο στο service πες τους να στο κανουν...;)

Ειναι απενεργοποιημενο γιατι οι πιο πολλοι δεν την θελουν αυτη την ρυθμιση....

Εδω οι περισσοτεροι πανε και παιρνουν "κλιπακια" για τις ζωνες για να μην τους ενοχλει οταν δεν την φορανε.....τις ασφαλειες να κλεινουν αυτοματα θα θέλουν?:lol::lol::lol:

----------------

VW GOLF V 1.4 TSi

2 λεπτακια ρυθμιση είναι.....οταν πας για καποιο λογο στο service πες τους να στο κανουν...;)

Ειναι απενεργοποιημενο γιατι οι πιο πολλοι δεν την θελουν αυτη την ρυθμιση....

Εδω οι περισσοτεροι πανε και παιρνουν "κλιπακια" για τις ζωνες για να μην τους ενοχλει οταν δεν την φορανε.....τις ασφαλειες να κλεινουν αυτοματα θα θέλουν?:lol::lol::lol:

Μάκη τον απενεργοποίησες τον βομβητη για τη ζώνη ?

Μάκη τον απενεργοποίησες τον βομβητη για τη ζώνη ?

Οχι ακομα Δημήτρη....θα το κανω καποια στιγμη.

Το βρηκα κατα τυχη μια μερα που "επαιζα" με το vag-com....;)

----------------

VW GOLF V 1.4 TSi

Φιλε aesop,θα το πουλησεις το GT?

Ετυχε να δω οτι φλερταρεις με το type-R...:)

[sigpic][/sigpic]

Kalispera golfakides exo mpei edo kai kairo sto tripaki na doso kapoia aloga sto tsi mou me xartografisi, ton teleytaio kairo exoun vgei arketes etairies pou prosferoun veltiosi se poli kales times px enas iposxetai na ftasei to tsi apo 140 se 197ps kai 28 kila ropi enas allos sto lagonisi isposxetai 173ps kai 30 kila ropi kai ola ayta stin timi ton 700 euro peripou!!! tora einai polla omos pou me vasanizoun opos i aksiopistia ton sigkekrimenon etairion, to kata poso to moteraki mou tha anteksei ta 170 i 200 alloga sxedon alla kai to thema me tin eguisi. Se osous exous rotisei mou exoun pei oti ta diagnostika tis volkswagen den mporoun na doun tin allagi tis xartografisis kai ta posa alloga einai to aytokinito, tora kata poso isxyei ayto allou papa eyagelio. Exei kanei kapoios apo edo mesa analogi xartografisi sto golf tsi tou? kai an nai as mou pei kamia gnomi.

1. Golf Tsi 140ps-200 ps & 290 Nm = 740euro (Overload Performance Τηλ: 213 0251012 http://www.overload-performance.gr )

2. Golf Tsi 140ps-173ps & 300 Nm = 750euro (ITS τηλ.2291025400)

Ειναι πολλά τα άλογα παιδιά!!! 200ps με 740 ευρώ πολύ καλό ακούγεται!

Άλλο πάλι και τούτο. :fool: Η τεχνολογία προσπαθεί να σου σώσει τη ζωή με βομβητές, ζώνες, αερόσακους, κ.τ.λ. και εσύ να αρνήσε! :blink: Ώρα είναι να ακούσουμε να βάλει κανένας extra τους πίσω αερόσακους και να βγάλει το βομβητή ζώνης ή να βάλει κλιπσάκι στην υποδοχή ζώνης. :lol:

Μάθετέ το (που λέει και το τραγούδι), Ζω(ν)η:!:

Δεν ισχύει.

Απ' οτι φαινεται μιλουσα για την προηγουμενη μαρκα μου (opel) καθοτι δεν ειχα ακομα (ευτυχως απ' οτι καταλαβαινω) εμπειρια με την

VW.

Παρα ταυτα ρωτησα (Kosmocar) και ισχυει το εξης¨.

-Δεν υπαρχει υποχρεωση αντικαταστασης οχηματος. Εγκειται στην διαθεσιμοτητα και φυσικα διαθεση του εκαστοτε αντιπροσωπου.

- Υπαρχει προβλεψη διαθεσης οχηματος μεσω της Totalcare, για maximum 5 ημερες εφοσον φυσικα εχει αναλαβει η Totalcare την μεταφορα του αυτοκινητου (που υποθετω πρεπει να ειναι ακινητοποιημενο η επισφαλης η λειτουργια του) σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο η αντιπροσωπεια.

- Περαν των 5 ημερων οπως ευγενικα μου εξηγησαν θα πρεπει νε ελθει σε συνεννοηση/επικοινωνια ο ενδιαφερομενος με την Kosmocar

για (τυχον) επεκταση της διαθεσης. Αυτο πιστευω θα εχει να κανει με τη φυση της βλαβης και αξιολογηση του χρονικου διαστηματος επισκευης. Δηλαδη ατυπα πρεπει να υπαρχει δυνατοτητα καλυψης για περισσοτερο χρονο.

Αν δεν καταλαβα κατι σωστα διορθωστε με.

Παντως κριμα, περιμενα πιο υπευθυνη σταση στην αναληψη ευθυνων απο τους (συγκεκριμενους) Γερμανους, εκτος και αν τους ειναι ...ασυμφορο (ο νοων νοειτο).

Άλλο πάλι και τούτο. :fool: Η τεχνολογία προσπαθεί να σου σώσει τη ζωή με βομβητές, ζώνες, αερόσακους, κ.τ.λ. και εσύ να αρνήσε! :blink: Ώρα είναι να ακούσουμε να βάλει κανένας extra τους πίσω αερόσακους και να βγάλει το βομβητή ζώνης ή να βάλει κλιπσάκι στην υποδοχή ζώνης. :lol:

Πολυ σωστα.

Η ζωνη σωζει, και μιλαω εκ πειρας.

Οποιος το αγνοει απλως θετει σε κινδυνο οχι μονο τον εαυτο του αλλα και τους περιβαλλοντες.

Αυτο το θεμα δεν χρηζει συζητησεως. Ετσι απλα.

Συμφωνω!!

Αλλα....αλλο πραγμα ειναι να εχεις μαθει ,να εχεις την οδηγικη παιδεια ,και το μυαλο ρε παιδι μου,να βαζεις την ζώνη και αλλο να την βαζεις μονο και μονο για να μην χτυπαει ο βομβητης!!!

Εχει τεραστια διαφορα.

----------------

VW GOLF V 1.4 TSi