themob Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 konv said: Aυτή είναι η αντικατάσταση που έκανα στο RCD 300 με το kenwood ddx6029 + tv + bluetooth και ησύχασα... πολυ ωραιο.μεγεια.τηλεοραση παιζει οταν κινεισαι η πρεπει να εισαι σταματημενος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Kyprios said: Καποιος φιλος παλια ειχε προβλημα με τα καθρεφτακια του καθως ρυθμιζε το δεξια γυρνουσε και το αριστερo. Καμενη ασφαλεια αν θυμαμαι καλα??? :( Αυτό το έχει προβλέψει η VW για μεγαλύτερη ευκολία του οδηγού. Ρυθμίζοντας τον δεξιό γίνεται προ ρύθμιση και στον αριστερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GJM Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Kyprios said: Καποιος φιλος παλια ειχε προβλημα με τα καθρεφτακια του καθως ρυθμιζε το δεξια γυρνουσε και το αριστερo. Καμενη ασφαλεια αν θυμαμαι καλα??? :( Μου είχαν πει στην οτι είναι έτσι ρυθμισμένο . . . . όταν γυρίζεις τον δεξιό καθρέπτη γυρνάει και ο αριστερός ενώ όταν γυρνάς τον αριστερό γυρνάει μόνος του !!! Παράθεση VW Jetta 1.4 TSI :happy: ΜΙΟ Α501 Looking into the future . . . You can see your self ! George M. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eagle1 Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Kyprios said: Μεγαφωνα http://www.focal.tm.fr/catalogue-front/produit.php?langue=EN&idArbo=15&idProduit=160 αφου τωρα με την βοηθεια σου γνωριζω τις διαστασεις. :rolleyes: μηπως γνωριζεις και το βαθος των θεσεων??? ΡΑΔΙΟCD http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/DEH-P88RS/index.html Για ενισχυτη δεν εχω σκεφτει ακομη. Εσυ, τι λες? -Το βαθος των Woofer μπορει να φτασει ανετα τα 66χλστ (τα δυο δρομων διαιρουμενα Pioneer TS-H1702 που εβαλα τοσο εχουν,χρησιμοποιουν αλλωστε εναν απο τους μεγαλυτερους μαγνητες στην συγκεκριμενη διασταση) χωρις να επηρεαζουν το κατεβασμα του παραθυρου...Αν επιλεξεις τα τριδρομα ειναι ετσι και αλλιως κατασκευασμενα για το Golf οποτε καμια ανησυχια.Ριξε μια ματια και στα Hertz audio ESK-163S που ειναι αρκετα ποιοτικα,ακριβα αλλα φθηνοτερα απο τα Focal.Προσωπικα θα ξεκινησω με τον ενισχυτη,ο οποιος θα μου ειναι χρησιμος και στην περιπτωση που μετεπειτα προχωρησω στην αλλαγη του RCD300MP3 (αν τελικα δε μεινω ικανοποιημενος που δεν το νομιζω...)Το Pioneer DEH-P88RS ειναι πολυ καλη επιλογη αλλα ειναι 1 DIN ετσι δεν ειναι;Θα σου αφησει δυστυχως,ενα ασχημο κενο... Παράθεση GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER! [sigpic][/sigpic] My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyprios Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 vwgt said: ετσι κανει...με μια κινηση και τους δυο...:p νομιζω πως μεσα απο οθονη plus μπορεις να το απομονωσεις... vwgt δυστυχως δεν εχω οθονη plus. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το απομονωσω? nikos_kallithea said: Αυτό το έχει προβλέψει η VW για μεγαλύτερη ευκολία του οδηγού. Ρυθμίζοντας τον δεξιό γίνεται προ ρύθμιση και στον αριστερό. Ευχαριστω! GJM said: Μου είχαν πει στην οτι είναι έτσι ρυθμισμένο . . . . όταν γυρίζεις τον δεξιό καθρέπτη γυρνάει και ο αριστερός ενώ όταν γυρνάς τον αριστερό γυρνάει μόνος του !!! Α.. κατι που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι οταν ρυθμιζεις το αριστερο καθρεπτακι και μετα γυρνας το διακοπτη στο 'Ο', το καθρεπτακι γυρναει σε μια αλλη κατευθυνση (κατι σαν reset). Αυτο ειναι normal? :worry: Παράθεση http://car.biglobe.ne.jp/newcar/testdrive_report/200704/img/volkswagen-golf_gt_tsi_tdr004.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyprios Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 eagle1 said: -Το βαθος των Woofer μπορει να φτασει ανετα τα 66χλστ αυτο ειναι το maximum? eagle1 said: Το Pioneer DEH-P88RS ειναι πολυ καλη επιλογη αλλα ειναι 1 DIN ετσι δεν ειναι;Θα σου αφησει δυστυχως,ενα ασχημο κενο... Ναι ετσι ειναι, απλα θελω να το ψαξω λιγο, αν υπαρχει κατι για να μην ειναι τοσο ασχημο. Υπαρχει κανεις που να το εχει ψαξει? Παράθεση http://car.biglobe.ne.jp/newcar/testdrive_report/200704/img/volkswagen-golf_gt_tsi_tdr004.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werty Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Παιδια ποια διαφορά έχουν το Climatic και Climatronic??? Δεν είδα και πολλούς που να έβαλαν το climatronic με τον πρόσθετο εξοπλισμό.Πιστεύετε αξίζει??? Στο ταμπλό μοιάζουν τα χειριστήριά τους??? Σχεδόν όλα τα golf που έχω δει έχουν δυο χειριστήρια και το καθένα από μια οθονίτσα επάνω.Αυτό είναι το Climatronic????!!!! :confused: Παράθεση :) How i wish you were here... by Pink Floyd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Werty said: Παιδια ποια διαφορά έχουν το Climatic και Climatronic??? Δεν είδα και πολλούς που να έβαλαν το climatronic με τον πρόσθετο εξοπλισμό.Πιστεύετε αξίζει??? Στο ταμπλό μοιάζουν τα χειριστήριά τους??? Σχεδόν όλα τα golf που έχω δει έχουν δυο χειριστήρια και το καθένα από μια οθονίτσα επάνω.Αυτό είναι το Climatronic????!!!! :confused:To Climatic είναι ημιαυτόματος κλιματισμός ενώ το climatronic είναι πλήρως αυτόματος και διζωνικός κλιματισμός. Τα περισσότερα έχουν climatronic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 einai kanenas apo esas autos??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 paidia mia erotisi gia to clima tora poy erxete ximonas iparxei i dinatotina na litourgei sto thermo me to klasiko kalorifer xoris diladi na mpaini to clima kai etsi na epibarinete k i litourgia tou kinitira? eyxaristo poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COSTAS_ Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Σήμερα ρώτησα κάποιον με ένα GOLF GT εαν έχει παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο και ιδιαίτερα με τον κινητήρα (πχ. τρέμουλο). Η απάντηση που πήρα με ανησύχησε τόσο πολύ που με έστειλε. Μου ανέφερε ότι έχουν παρουσιαστεί προβλήματα με το 3ο πιστόνι το οποίο παρουσίασε διάτρηση !! και πέφτει η συμπίεση. Επίσης μου είπε ότι η πληροφορία έρχεται από το τεχνικό τμήμα του gratsia και ότι είναι γνωστό στο κύκλο των συνεργείων. Εχει ακούσει κάποιος κάτι παρόμοιο ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COSTAS_ Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 jonnylo said: paidia mia erotisi gia to clima tora poy erxete ximonas iparxei i dinatotina na litourgei sto thermo me to klasiko kalorifer xoris diladi na mpaini to clima kai etsi na epibarinete k i litourgia tou kinitira? eyxaristo poli Αυτό κάνει το πλήκτρο ECON. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Πατας το κουμπι econ και δουλευει σαν απλο καλοριφερ :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 COSTAS_ said: Σήμερα ρώτησα κάποιον με ένα GOLF GT εαν έχει παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο και ιδιαίτερα με τον κινητήρα (πχ. τρέμουλο). Η απάντηση που πήρα με ανησύχησε τόσο πολύ που με έστειλε. Μου ανέφερε ότι έχουν παρουσιαστεί προβλήματα με το 3ο πιστόνι το οποίο παρουσίασε διάτρηση !! και πέφτει η συμπίεση. Επίσης μου είπε ότι η πληροφορία έρχεται από το τεχνικό τμήμα του gratsia και ότι είναι γνωστό στο κύκλο των συνεργείων. Εχει ακούσει κάποιος κάτι παρόμοιο ? :X ups! Ελπιζω να ειναι ραδιο-αρβυλα :( Ελπιζω.....:cry: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwgt Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 jonnylo said: paidia mia erotisi gia to clima tora poy erxete ximonas iparxei i dinatotina na litourgei sto thermo me to klasiko kalorifer xoris diladi na mpaini to clima kai etsi na epibarinete k i litourgia tou kinitira? eyxaristo poli πατας το κουμπακι econ και εισαι ετοιμος... μολις ειδα οτι δυο παιδια ειχαν προλαβει να σου απαντησουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 COSTAS_ said: Σήμερα ρώτησα κάποιον με ένα GOLF GT εαν έχει παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο και ιδιαίτερα με τον κινητήρα (πχ. τρέμουλο). Η απάντηση που πήρα με ανησύχησε τόσο πολύ που με έστειλε. Μου ανέφερε ότι έχουν παρουσιαστεί προβλήματα με το 3ο πιστόνι το οποίο παρουσίασε διάτρηση !! και πέφτει η συμπίεση. Επίσης μου είπε ότι η πληροφορία έρχεται από το τεχνικό τμήμα του gratsia και ότι είναι γνωστό στο κύκλο των συνεργείων. Εχει ακούσει κάποιος κάτι παρόμοιο ? Είναι σίγουρα ράδιο αρβύλα. Δεν μπορεί ένας κινητήρας να έχει πρόβλημα στον τρίτο κύλινδρο και να τρυπάει μόνο αυτό το πιστόνι. Αν πράγματι υπήρχε πρόβλημα θα τρύπαγε ένα τυχαίο πιστόνι κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 nikos_kallithea said: Είναι σίγουρα ράδιο αρβύλα. Δεν μπορεί ένας κινητήρας να έχει πρόβλημα στον τρίτο κύλινδρο και να τρυπάει μόνο αυτό το πιστόνι. Αν πράγματι υπήρχε πρόβλημα θα τρύπαγε ένα τυχαίο πιστόνι κάθε φορά.Και όμως υπάρχει περίπτωση. Ρώτα τους κατόχους starlet gt 1300 turbo οι οποίοι ανεβάζοντας πίεση ή ακόμη και μαμά είχαν πρόβλημα με το 3ο κύλινδρο και το πιστόνι (μόνο αυτό έσπαγε και όχι κάποιο τυχαίο!). Δε λέω ότι είναι ίδια περίπτωση αλλά σου φέρνω ένα παράδειγμα για το ότι μπορεί να συμβαίνει! Μακάρι να μην ισχύει δε θέλω καμια μέρα να πάρω κανενα πιστόνι στο χέρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 aesop said: einai kanenas apo esas autos??? http://www.4troxoi.gr/phpBB/images/smiles/whatever.gifhttp://www.4troxoi.gr/phpBB/images/smiles/whatever.gifhttp://www.4troxoi.gr/phpBB/images/smiles/whatever.gif Τοση βλακεια πως χωραει σε εναν εγκεφαλο....?!?! Εμ εχει καταστρεψει το αυτοκινητο, εμ δεν κανει τιποτα.... Ουτε ενα απλο χειροφρενο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyZero3 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 H pista pou einai?:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eagle1 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Kyprios said: αυτο ειναι το maximum? Ναι ετσι ειναι, απλα θελω να το ψαξω λιγο, αν υπαρχει κατι για να μην ειναι τοσο ασχημο. Υπαρχει κανεις που να το εχει ψαξει? -Κοιταξα τρεις καταλογους των εταιρειων Blaupunkt,Pioneer,Sony και δεν βρηκα 17αρι μεγαφωνο πιο βαθυ απο 67χλστ.Τα πιο πολλα μαλιστα ειναι 47-57χλστ...Τωρα αν εχεις βρει κατι διαφορετικο ρωτα με ενα email την εταιρεια που το βγαζει...2din μπορεις να βρεις απο ολες σχεδον τις εταιρειες του χωρου.Προσιτη λυση 2din ειναι και το Clarion DUB278RMP (4x50W) το οποιo ειναι ενα ποιοτικο CD/USB/MP3/WMAplayer... http://www.clarion.com/global/en/top.html Επισης υπαρχει ειδικη θηκη σαν αυτη των Trendline που εχει τη μια υποδοχη ενος DIN ανοιχτη και την αλλη κλειστη.http://kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=5560 Διαλεγεις και παιρνεις... Παράθεση GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER! [sigpic][/sigpic] My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 aesop said: Πατας το κουμπι econ και δουλευει σαν απλο καλοριφερ :) kai den pezei rolo i endiksi tis thermokrasias sto poso tha ine ritmismeni? diladi douleuei san kalorifer aneksartita apo auto? Episis me patyymeno to econ to auto na ine patymeno i oxi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Βρήκα μεσα στο forum audisportsclub.gr (http://forum.audisportsclub.gr/lofiversion/index.php/t2650.html) -- πρεπει να εισαι εγγεγραμμενος χρηστης για να το διαβασεις το εξης: http://img262.imageshack.us/my.php?image=gtaq5.jpg Η φωτο.είναι από Κοζάνη στις 29 Ιανουαρίου.το αμάξι έχει 10.267km.Περιμένει ο φίλος μου την οδική-ευτυχώς τα έφτυσε κοντά στο σπίτι και το ''τσουλήσαμε μέχρι εκεί-και το πόρισμα αφού φορτώθηκε λέει μπιέλα.αν θές και φωτο.του μοτέρ σύντομα θα ανεβάσω αν τον βρω Κοζάνη αυτές τις μέρες.τα συμπεράσματα δικά σου. Πάντως γιατί σας φαίνεται παράξενο ένα αμάξι να πάθει ζημιά?κ το δικό μου γ@@@@@@κε,σπάστικα,σκέφτηκα να το δώσω,αλλά μετά είπα πως λογικό ίσως να χαλάσει και το δικό μου,όπως τόσα άλλα!!! Χαλαρα!!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 aesop said: Βρήκα μεσα στο forum audisportsclub.gr (http://forum.audisportsclub.gr/lofiversion/index.php/t2650.html) -- πρεπει να εισαι εγγεγραμμενος χρηστης για να το διαβασεις το εξης: http://img262.imageshack.us/my.php?image=gtaq5.jpg Η φωτο.είναι από Κοζάνη στις 29 Ιανουαρίου.το αμάξι έχει 10.267km.Περιμένει ο φίλος μου την οδική-ευτυχώς τα έφτυσε κοντά στο σπίτι και το ''τσουλήσαμε μέχρι εκεί-και το πόρισμα αφού φορτώθηκε λέει μπιέλα.αν θές και φωτο.του μοτέρ σύντομα θα ανεβάσω αν τον βρω Κοζάνη αυτές τις μέρες.τα συμπεράσματα δικά σου. Πάντως γιατί σας φαίνεται παράξενο ένα αμάξι να πάθει ζημιά?κ το δικό μου γ@@@@@@κε,σπάστικα,σκέφτηκα να το δώσω,αλλά μετά είπα πως λογικό ίσως να χαλάσει και το δικό μου,όπως τόσα άλλα!!! Χαλαρα!!!! Η φωτο τι ακριβως δειχνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwgt Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 jonnylo said: kai den pezei rolo i endiksi tis thermokrasias sto poso tha ine ritmismeni? diladi douleuei san kalorifer aneksartita apo auto? Episis me patyymeno to econ to auto na ine patymeno i oxi? πατώντας το econ απλα αποσυμπλεκεις το κομπρεσερακι του κλιματιστικου. Απο εκει και περα ολοι οι αυτοματισμοι παραμενουν διαθεσιμοι...(ρυθμιση θερμοκρασιας, auto, κτλ κτλ) και μπορεις να τους χρησιμοποιησεις οπως εσυ θες...(οτι δηλαδη εκανες και το καλοκαιρι) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izavits Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Gka said: Και όμως υπάρχει περίπτωση. Ρώτα τους κατόχους starlet gt 1300 turbo οι οποίοι ανεβάζοντας πίεση ή ακόμη και μαμά είχαν πρόβλημα με το 3ο κύλινδρο και το πιστόνι (μόνο αυτό έσπαγε και όχι κάποιο τυχαίο!). Δε λέω ότι είναι ίδια περίπτωση αλλά σου φέρνω ένα παράδειγμα για το ότι μπορεί να συμβαίνει! Μακάρι να μην ισχύει δε θέλω καμια μέρα να πάρω κανενα πιστόνι στο χέρι... Ειμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος TSI πια.. αλλά ρε παιδιά.. έλεος.. κοινούριο αμάξι και θα μου μείνει ο κινητήρας στο χέρι..??? Δε μπορώ να το πιστέψω αυτό.. Παράθεση ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts