nucleuspower Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Πιστεψε με θα χασεις παρα πολλα απο αισθηση εαν δε τα βαλεις. Εφοσον εβαλες DSG το πολυλειτουργικο τιμονι με χειριστηρια ειναι Must;) Φίλε eliasj πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία και ζήτησα να τα συμπεριλάβουν στην παραγγελία. Είμαι σίγουρος ότι δε θα το μετανιώσω! Η διαφορά ήταν περίπου 320 € (επειδή είχα ήδη βάλει την οθόνη plus). Οι ζάντες δε μου αρέσουν πολύ αλλά δεν είχα άλλες επιλογές στις 16". Δε θέλω να βάλω 17" επειδή θα νιώθεις όλες τις ατέλειες του δρόμου (βλέπε λακούβες, σαμαράκια...) και το αυτοκίνητο δε θα τραβάει τόσο καλά. Θα μου άρεσε αν είχα έστω 2-3 επιλογές. :mad: Μήπως μπορεί κάποιος να μας πει σχετικά με τα ID3 tags; Έψαξα στο forum αλλά δε βρήκα πουθενά μια απάντηση! Ευχαριστώ :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_aris Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Πηγαίνετε στο παρακάτω link για να δείτε πως μας κλέβουν οι αντιπροσωπίες και το κράτος μας. 22.220$ το νέο Golf GTI 2.0 δηλαδή κάπου 19.000 ευρώ. Πάντως η τιμή των 22.220 είναι προ φόρων (βλ. ΦΠΑ) και τελών ταξινόμησης, όπως ρητά αναφέρει στο στο κάτω μέρος της σελίδας. Αλλά επειδή ούτως ή άλλως η αγορά της Αμερικής είναι τελείως διαφορετική από την Ευρωπαϊκή, η τιμές που αναφέρεις δεν είναι απόλυτο μέτρο σύγκρισης. Προτιμώ να συγκρίνω την τιμή του GTI στην Ελλάδα με αυτή στη Γερμανία (24.500 ευρώ). Στα 1,4TSI πάντως η διαφορά είναι μηδαμινή, έτσι διαφαίνεται η σταθερή τάση του κράτους να τιμωρεί τους μεσαίους κυβισμούς (μην πει κανείς ότι 2000 cc είναι πολλά, ε; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyprios Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 1) Το πακέτο με τον αντιθαμβωτικό καθρέπτη αξίζει; 2) Το ραδιοcd 300 έχει καλό ήχο; Ακούγεται αρκετά δυνατά; (Δεν εννοώ 2 τετράγωνα!) Όσοι έχουν βάλει τα πίσω ηχεία άξιζε η αγορά τους; 1) Το πακετο με τον αντιθαμβωτικο καθρεπτη αξιζει. 2) Ποιοτηκα ο ηχος του RCD 300 σε συνδιασμο με τα μεγαφωνα ειναι μετριος. Απο δυναμη μπορω να πω οτι βρισκεται στα ιδια επιπεδα ειναι ικανοποιητικο το συστημα τουλαχιστο για τα δικα μου δεδομενα. Οσων αφορα τα πισω ηχεια νομιζω οτι αξιζει μια aftermarket αγορα. Παράθεση http://car.biglobe.ne.jp/newcar/testdrive_report/200704/img/volkswagen-golf_gt_tsi_tdr004.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Φίλε eliasj πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία και ζήτησα να τα συμπεριλάβουν στην παραγγελία. Είμαι σίγουρος ότι δε θα το μετανιώσω! Η διαφορά ήταν περίπου 320 € (επειδή είχα ήδη βάλει την οθόνη plus). Οι ζάντες δε μου αρέσουν πολύ αλλά δεν είχα άλλες επιλογές στις 16". Δε θέλω να βάλω 17" επειδή θα νιώθεις όλες τις ατέλειες του δρόμου (βλέπε λακούβες, σαμαράκια...) και το αυτοκίνητο δε θα τραβάει τόσο καλά. Θα μου άρεσε αν είχα έστω 2-3 επιλογές. :mad: Μήπως μπορεί κάποιος να μας πει σχετικά με τα ID3 tags; Έψαξα στο forum αλλά δε βρήκα πουθενά μια απάντηση! Ευχαριστώ :up: Οταν βαζεις το πολυλειτουργικο τιμονι η οθονη plus ειναι standard. Το πιθανοτερο ειναι το δικο σου αφου ειναι μοντελλο 08 να δειχνει τα tags. Μοντελα 07 οπως το δικο μου δειχνει Track 1, Track 2, etc. Τα πισω ηχεια τα εχω βαλει και ειμαι ευχαριστημενος. Καλυτερα να τα βαλεις και αν δε μεινεις ικανοποιημενος να τα αλλαξεις παρα να μη τα βαλεις καθολου και να σου τρυπανε μετα το αμαξι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannists Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Ήρθε η ώρα για εγκατάσταση συναγερμού... Δυστυχώς δεν έβαλα τον εργοστασιακό συναγερμό... και τώρα ρωτάω όσους έχουν βάλει μετά συναγερμό... Έχετε βάλει συναγερμό σε αντιπρόσωπο - σε ποιόν και πόσο? Είστε ευχαριστημένοι? Χρησιμοποιείτε διαφορετικό τηλεκοντρόλ από το εργοστασιακό? ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleuspower Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Οταν βαζεις το πολυλειτουργικο τιμονι η οθονη plus ειναι standard. Το πιθανοτερο ειναι το δικο σου αφου ειναι μοντελλο 08 να δειχνει τα tags. Μοντελα 07 οπως το δικο μου δειχνει Track 1, Track 2, etc. Τα πισω ηχεια τα εχω βαλει και ειμαι ευχαριστημενος. Καλυτερα να τα βαλεις και αν δε μεινεις ικανοποιημενος να τα αλλαξεις παρα να μη τα βαλεις καθολου και να σου τρυπανε μετα το αμαξι. Ελπίζω να δείχνει τα tags! Ίσως τελικά πάω σε aftermarket λύση για τα πίσω ηχεία όπως πρότεινε και ο φίλος kyprios. Αν δεν καταφέρουν να τα περάσουν στις πίσω πόρτες θα πάνε στην εταζέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleuspower Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Ήρθε η ώρα για εγκατάσταση συναγερμού... Δυστυχώς δεν έβαλα τον εργοστασιακό συναγερμό... και τώρα ρωτάω όσους έχουν βάλει μετά συναγερμό... Έχετε βάλει συναγερμό σε αντιπρόσωπο - σε ποιόν και πόσο? Είστε ευχαριστημένοι? Χρησιμοποιείτε διαφορετικό τηλεκοντρόλ από το εργοστασιακό? ????? Φίλε Γιάννη ακόμη δεν έχω παραλάβει το αυτοκίνητο αλλά έχω βρει αυτό το συναγερμό (CLIFFORD RSX-2.2). Σε σχέση με τον εργοστασιακό της vw βλέπω ότι είναι καλύτερος με μικρή διαφορά τιμής. Έχει εκκίνηση κινητήρα από απόσταση και turbotimer που εξυπηρετούν. Έχει διαφορετικό τηλεκοντρόλ. Αν κάποιος τον έχει εγκαταστήσει ας μας πει τη γνώμη του ή αν έχει να προτείνει κάτι καλό αλλά σε λογικό κόστος. :geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis37 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Καλυτερα να τα βαλεις και αν δε μεινεις ικανοποιημενος να τα αλλαξεις παρα να μη τα βαλεις καθολου και να σου τρυπανε μετα το αμαξι. Και εγώ έβαλα τα εχτρα 4 ηχεία πίσω(σε όλες τιςαντιπροσωπιες που ρώτησα μου είπανε ότι αξίζουνε, τι να πούνε και οι πωλητές!!!) , θα τα κρατήσω για λίγους μήνες και αν δεν είμαι ευχαριστημένος θα πάω να τα αλλάξω αλλά λέω να βάλω και κανέναν ενισχυτή. Έχετε να μου προτείνεται κάποιον καλό ??? Τα λέμε ..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Cuba for ever my friend ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannists Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Φίλε Γιάννη ακόμη δεν έχω παραλάβει το αυτοκίνητο αλλά έχω βρει αυτό το συναγερμό (CLIFFORD RSX-2.2). Σε σχέση με τον εργοστασιακό της vw βλέπω ότι είναι καλύτερος με μικρή διαφορά τιμής. Έχει εκκίνηση κινητήρα από απόσταση και turbotimer που εξυπηρετούν. Έχει διαφορετικό τηλεκοντρόλ. Αν κάποιος τον έχει εγκαταστήσει ας μας πει τη γνώμη του ή αν έχει να προτείνει κάτι καλό αλλά σε λογικό κόστος. :geek: Δείχνει πολύ καλός... Αυτόν δεν τον είχα δεί γιατί κοίταζα τα μοντέλα της Clifford που έχουν αμφίδρομο τηλεκοντρόλ (αν είναι να έχω ξεχωριστό τηλεκοντρολ - σκεφτηκα- ας με ειδοποιεί κιόλας!!) και μου φαίνονταν λίγο τσουχτερά (350€-450€ χωρίς εγκατάσταση). Και για τον RSX-2.2 λογικά η τιμή θα είναι χωρίς εγκατάσταση. Ένα πράγμα που με κάνει σκεπτικό ακόμη είναι το κατά πόσο η συνδεσμολογία που σου κάνουν για να λειτουργεί το turbo timer παρακάμπτει ή όχι το immobilizer του αυτοκινήτου για να μπορεί να δουλεύει η μηχανή χωρίς το κλειδί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleuspower Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Δείχνει πολύ καλός... Αυτόν δεν τον είχα δεί γιατί κοίταζα τα μοντέλα της Clifford που έχουν αμφίδρομο τηλεκοντρόλ (αν είναι να έχω ξεχωριστό τηλεκοντρολ - σκεφτηκα- ας με ειδοποιεί κιόλας!!) και μου φαίνονταν λίγο τσουχτερά (350€-450€ χωρίς εγκατάσταση). Και για τον RSX-2.2 λογικά η τιμή θα είναι χωρίς εγκατάσταση. Ένα πράγμα που με κάνει σκεπτικό ακόμη είναι το κατά πόσο η συνδεσμολογία που σου κάνουν για να λειτουργεί το turbo timer παρακάμπτει ή όχι το immobilizer του αυτοκινήτου για να μπορεί να δουλεύει η μηχανή χωρίς το κλειδί... Από όσο φαντάζομαι πρέπει να καταργεί το immobilizer του αυτοκινήτου (για να μπορεί να ξεκινάει το αυτοκίνητο με το τηλεκοντρόλ) αλλά έχει το δικό του immobilizer όπως γράφει στα χαρακτηριστικά. Δεν είμαι ειδικός σε αυτά απλά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eagle1 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Ελπίζω να δείχνει τα tags! Ίσως τελικά πάω σε aftermarket λύση για τα πίσω ηχεία όπως πρότεινε και ο φίλος kyprios. Αν δεν καταφέρουν να τα περάσουν στις πίσω πόρτες θα πάνε στην εταζέρα. -Απο mp3-cd,αναγραφει φακελο,album/συλλογη,ονομα τραγουδιστη,τιτλο κομματιου.Απο κανονικο PCM-cd δεν εχει cd TEXT οποτε δεν εμφανιζει πληροφοριες.Αν θες τη γνωμη μου θα βγαλεις πολυ καλυτερο ηχο απο εταζερα.Εαν συνδυασεις και εταζερα κρυφης τοποθετησης (εαν δεν μπορεις να τη φτιαξεις εσυ,170 ευρω την πουλανε οι κλεφτες) θα ειναι το ιδανικο.Τωρα, 110 ευρω θα μου πεις για τα extra ηχεια της μαμας δεν ειναι το ιδιο...Απλα αν εχεις "μαθει" σε ενα αξιοπρεπες ηχοσυστημα (οχι απαραιτητα απο αυτα που γκρεμιζουν τοιχους) να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις πεταξει 110ε μιας και θα αναζητας μετα βελτιωσεις κλπ.Αν τωρα δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις το συστημα ειναι μια χαρα για την καθε μερα χρηση,οπως αναφερουν και τα υπολοιπα παιδια. Παράθεση GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER! [sigpic][/sigpic] My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Ήρθε η ώρα για εγκατάσταση συναγερμού... Δυστυχώς δεν έβαλα τον εργοστασιακό συναγερμό... και τώρα ρωτάω όσους έχουν βάλει μετά συναγερμό... Έχετε βάλει συναγερμό σε αντιπρόσωπο - σε ποιόν και πόσο? Είστε ευχαριστημένοι? Χρησιμοποιείτε διαφορετικό τηλεκοντρόλ από το εργοστασιακό? ????? φιλε Γιάννη.... Εγω εβαλα εναν Ιταλικο (δεν θυμαμε τωρα την μαρκα...οταν παω σπιτι θα σου γραψω) ο οποιος δουλευει απο το χειριστηριο του αυτοκινητου.Εχει ολες τις λειτουργειες τις κλασσικες...αλλα οχι turbo timer ktl.Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Στοιχισε μαζι με την εγκατασταση 150 ευρω....λογικο κοστος θα ελεγα. :cool::cool: Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleuspower Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 -Απο mp3-cd,αναγραφει φακελο,album/συλλογη,ονομα τραγουδιστη,τιτλο κομματιου.Απο κανονικο PCM-cd δεν εχει cd TEXT οποτε δεν εμφανιζει πληροφοριες.Αν θες τη γνωμη μου θα βγαλεις πολυ καλυτερο ηχο απο εταζερα.Εαν συνδυασεις και εταζερα κρυφης τοποθετησης (εαν δεν μπορεις να τη φτιαξεις εσυ,170 ευρω την πουλανε οι κλεφτες) θα ειναι το ιδανικο.Τωρα, 110 ευρω θα μου πεις για τα extra ηχεια της μαμας δεν ειναι το ιδιο...Απλα αν εχεις "μαθει" σε ενα αξιοπρεπες ηχοσυστημα (οχι απαραιτητα απο αυτα που γκρεμιζουν τοιχους) να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις πεταξει 110ε μιας και θα αναζητας μετα βελτιωσεις κλπ.Αν τωρα δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις το συστημα ειναι μια χαρα για την καθε μερα χρηση,οπως αναφερουν και τα υπολοιπα παιδια. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Ήταν ότι ήθελα να ακούσω! Το cdtext δε με απασχολεί πολύ μιας και θα χρησιμοποιώ περισσότερο mp3. Αν και είναι μικρό το κόστος των 110 € για τα πίσω ηχεία, νομίζω ότι θα είναι ανάλογα της ποιότητάς τους οπότε λέω να αξιοποιήσω αυτά τα χρήματα για να πάρω κάτι καλύτερο. Δεν ξέρω τι είναι η εταζέρα κρυφής τοποθέτησης, αλλά θα μου άρεσε να έχω ένα ηχοσύστημα που θα το ευχαριστηθώ, παρά κάτι με το οποίο θα συμβιβάζομαι. :music: Όλα αυτά βέβαια με κάποιο κόστος που μπορεί να αντέξει η τσέπη μου (ακόμη δεν το έχω καθορίσει). Εκτός από τον ενισχυτή της blaupunkt υπάρχει τρόπος να συνδέσεις άλλους ενισχυτές στο μαμά ραδιοcd; Νομίζω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που θέλει αρκετό ψάξιμο και ίσως δεν είναι το πιο κατάλληλο για αυτό το thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eagle1 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Ήταν ότι ήθελα να ακούσω! Το cdtext δε με απασχολεί πολύ μιας και θα χρησιμοποιώ περισσότερο mp3. Αν και είναι μικρό το κόστος των 110 € για τα πίσω ηχεία, νομίζω ότι θα είναι ανάλογα της ποιότητάς τους οπότε λέω να αξιοποιήσω αυτά τα χρήματα για να πάρω κάτι καλύτερο. Δεν ξέρω τι είναι η εταζέρα κρυφής τοποθέτησης, αλλά θα μου άρεσε να έχω ένα ηχοσύστημα που θα το ευχαριστηθώ, παρά κάτι με το οποίο θα συμβιβάζομαι. :music: Όλα αυτά βέβαια με κάποιο κόστος που μπορεί να αντέξει η τσέπη μου (ακόμη δεν το έχω καθορίσει). Εκτός από τον ενισχυτή της blaupunkt υπάρχει τρόπος να συνδέσεις άλλους ενισχυτές στο μαμά ραδιοcd; Νομίζω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που θέλει αρκετό ψάξιμο και ίσως δεν είναι το πιο κατάλληλο για αυτό το thread. -Κρυφης τοποθετησης σημαινει οτι τα ηχεια δεν ειναι ορατα απο το τζαμι αφου τα καλυπτει ενα ηχοδιαπερατο υφασμα/μοκετα.Επισης η εταζερα ειναι ξυλινη που σημαινει αντοχη και καλυτερη συμπεριφορα στους κραδασμους.Τωρα οσον αφορα τους αλλους ενισχυτες,χρησιμοποιειται συνηθως ενας "κλεφτης" σηματος στην εξοδο των πισω ηχειων,αφου το rcd300 δεν εχει εξοδο RCA προενισχυσης,δινοντας σημα στην high voltage εισοδο του ενισχυτη εαν αυτος διαθετει.(Οι περισσοτεροι διαθετουν).Αυτο ομως εχει και περιορισμους που καλυτερα και αναλυτικοτερα θα σου τα εξηγησουν σε οποιοδηποτε σοβαρο μαγαζι ρωτησεις για πληροφοριες.Αν παλι εχεις κατι προς διευκρινηση,η οικογενεια ειναι εδω,προθυμη να σου απαντησει... Παράθεση GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER! [sigpic][/sigpic] My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleuspower Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 -Κρυφης τοποθετησης σημαινει οτι τα ηχεια δεν ειναι ορατα απο το τζαμι αφου τα καλυπτει ενα ηχοδιαπερατο υφασμα/μοκετα.Επισης η εταζερα ειναι ξυλινη που σημαινει αντοχη και καλυτερη συμπεριφορα στους κραδασμους.Τωρα οσον αφορα τους αλλους ενισχυτες,χρησιμοποιειται συνηθως ενας "κλεφτης" σηματος στην εξοδο των πισω ηχειων,αφου το rcd300 δεν εχει εξοδο RCA προενισχυσης,δινοντας σημα στην high voltage εισοδο του ενισχυτη εαν αυτος διαθετει.(Οι περισσοτεροι διαθετουν).Αυτο ομως εχει και περιορισμους που καλυτερα και αναλυτικοτερα θα σου τα εξηγησουν σε οποιοδηποτε σοβαρο μαγαζι ρωτησεις για πληροφοριες.Αν παλι εχεις κατι προς διευκρινηση,η οικογενεια ειναι εδω,προθυμη να σου απαντησει... Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Θα περιμένω να πάρω το αυτοκίνητο, να το ακούσω (δεν έχω ακούσει πως παίζει το ηχοσύστημα) και μετά θα χρειαστώ τη βοήθειά σας! :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seadweller Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Καλημέρα σ' όλους σας. Είμαι νέο μέλος στο forum, και φυσικά είμαι ένας ακόμα ευτυχισμέμος κάτοχος ενός Golf GTsport 140ps. Το παρέλαβα 30/7/2007 μετά από παραγγελία που έιχα κάνει 02/05/2007. Έχω κάνει εως τώρα 4000 χλμ. και το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis37 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα για το αμάξι σου , αν δεν κάνω λάθος έχεις το tsi 1,4 Gt sport?? Το έχω παραγγείλει και εγώ και θα το έχω στις αρχές του 2008. Έχω να σου κάνω τις εξής ερωτήσεις και όχι μόνο σε σένα άλλα σε όποιος έχει το συγκεκριμένο αμάξι ή αν ξέρει : 1. Το Tsi Gt Sport έχει τις ίδιες ρυθμίσεις (εκτός των φρένων & Εsp) από το Gt(170 ps) ? 2. Έχεις βάλεις και τα 4 extra ηχεία(αν ναι πως ακούγεται το ηχοσύστημα) ή πήγες σε aftermarket αγορά ? 3. Σκέφτομαι και να βάλω την εξάτμιση του Gt. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια ιδέα σχετικά φτηνή . Αυτά προς το παρόν και τα λέμε ........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Cuba for ever my friend ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis37 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Καλημέρα σ' όλους σας. Είμαι νέο μέλος στο forum, και φυσικά είμαι ένας ακόμα ευτυχισμέμος κάτοχος ενός Golf GTsport 140ps. Το παρέλαβα 30/7/2007 μετά από παραγγελία που έιχα κάνει 02/05/2007. Έχω κάνει εως τώρα 4000 χλμ. και το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό. Καλορίζικο φίλε μου και καλοτάξιδο .... Φίλε μου συνάδελφε του Golf Tsi Gt Sport , τι extra έβαλες στο αμάξι ??? Έβαλες τα 4 επιπλέον ηχεία ?? Τα λέμε ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Cuba for ever my friend ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seadweller Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Καλορίζικο φίλε μου και καλοτάξιδο .... Φίλε μου συνάδελφε του Golf Tsi Gt Sport , τι extra έβαλες στο αμάξι ??? Έβαλες τα 4 επιπλέον ηχεία ?? Τα λέμε ... Ευχαριστώ για τις ευχές, Έβαλα Οθόνη plus (καταπληκτική), ηλιοροφή,υποβραχιόνιο, 4 ηχεία πίσω και εργοστασιακό συναγερμό. Τα ηχεία αξίζουν μόνο για την καλοδίωση. Οχι οτι ο ήχος είναι κακός αλλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Μάλλον κάποια στιγμή θα τα αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis37 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Ευχαριστώ για τις ευχές, Έβαλα Οθόνη plus (καταπληκτική), ηλιοροφή,υποβραχιόνιο, 4 ηχεία πίσω και εργοστασιακό συναγερμό. Τα ηχεία αξίζουν μόνο για την καλοδίωση. Οχι οτι ο ήχος είναι κακός αλλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Μάλλον κάποια στιγμή θα τα αλλάξω. Με την οθόνη Plus δεν ήτανε πακέτο και το τιμόνι με τα χειρηστήρια ραδιοφώνου και οθόνης ?? Εγώ έβαλα το παραπάνω + τα 4 επιπλέον ηχέια (και εγώ να σου πω το σκέφτομαι αργότερα να τα αλλάξω ) ,έβαλα και ηλιοροφή , υποβραχιόνιο(αλήθεια είναι καλό ?) , εργοστασιακός συναγερμός , αισθητήρες παρκαρίσματος . Πως είναι το αμάξι φίλε ??? Τα λεμε .... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Cuba for ever my friend ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Ποιο ειναι το κοστος των σερβις και ποια η συχνοτητα τους; Υπαρχει καποιο εξτρα σε σχεση με τα ατμοσφαιρικα αυτοκινητα; (πχ αλλαγη τουρμπινας στα τοσα χλμ κ.α.) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Ποιο ειναι το κοστος των σερβις και ποια η συχνοτητα τους; Υπαρχει καποιο εξτρα σε σχεση με τα ατμοσφαιρικα αυτοκινητα; (πχ αλλαγη τουρμπινας στα τοσα χλμ κ.α.) ΕυχαριστωΚάθε 15.000km το "μικρό" (λάδια) σερβις και κάθε 30.000 το μεγάλο... Κόστος 100-120€ το μικρό. Αλλαγή στη τουρμπίνα δε προβλέπεται στο βιβλίο σερβις. Αναλόγως με τη χρήση φθείρεται. Έχε υπ όψη σου ότι η τουρμπίνα γενικά θεωρείται "αναλώσιμο" αν και η διάρκεια ζωής της είναι σχετικά μεγάλη (80.000-100.000κμ)... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyprios Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Υπαρχει καποιο εξτρα σε σχεση με τα ατμοσφαιρικα αυτοκινητα; (πχ αλλαγη τουρμπινας στα τοσα χλμ κ.α.) Ναι καθε 10 000 Km αλλαγη τουρπινας και καθε 20 000 Km αλλαγη αυτοκινητου. Παράθεση http://car.biglobe.ne.jp/newcar/testdrive_report/200704/img/volkswagen-golf_gt_tsi_tdr004.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyprios Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Αναλόγως με τη χρήση φθείρεται. Σωστο. Έχε υπ όψη σου ότι η τουρμπίνα γενικά θεωρείται "αναλώσιμο" αν και η διάρκεια ζωής της είναι σχετικά μεγάλη (80.000-100.000κμ)... :) Λαθος. "Turbocharger life should correspond to that of the engine, which could be 1,000,000 km for a commercial vehicle" απο το link του κατασκευαστη Κ03 turbocharger το οποιο εφαρμοσμενo στα Golf TSi: http://www.turbodriven.com/en/turbofacts/designBearingSystem.aspx Παράθεση http://car.biglobe.ne.jp/newcar/testdrive_report/200704/img/volkswagen-golf_gt_tsi_tdr004.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyprios Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Καλημέρα σ' όλους σας. Είμαι νέο μέλος στο forum, και φυσικά είμαι ένας ακόμα ευτυχισμέμος κάτοχος ενός Golf GTsport 140ps. Το παρέλαβα 30/7/2007 μετά από παραγγελία που έιχα κάνει 02/05/2007. Έχω κάνει εως τώρα 4000 χλμ. και το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό. Καλοριζικο και καλοταξιδο. Παντα να το χαιρεσαι και προσοχη στο δρομο. Παράθεση http://car.biglobe.ne.jp/newcar/testdrive_report/200704/img/volkswagen-golf_gt_tsi_tdr004.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts