Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρώτησα στην αντιπροσωπεία για να συνδέσω το iPod με το RCD300. Μου είπαν ότι τα «καλώδια» κάνουν 125 ευρώ και η εργασία 60 ευρώ και ότι θα πρέπει να τους αφήσω το αμάξι όλη τη μέρα (???). Αν είναι δυνατό όλη την μέρα ?

Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία ?

Το έχει βάλει κανείς και αν ναι με τη κόστος και που ?

Εγω το εχω βαλει με ακριβως αυτο το κοστος στον Μπουρμα. Η ολη τοποθετηση δε παιρνει πολυ ωρα, απλα το αφηνεις απο το πρωι και το παιρνεις μεσημερακι. Παντως επειδη ο ηλεκτρολογος στον Μπουρμα ειναι μεγαλος μ@λ@κ@ς, πηγαινε καπου αλλου.

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συμφωνω για τους καγκουρες ομως το δυτικα προαστεια ακουγεται λιγο ρατσιστικο δεν νομιζεις???

Γεγονος ειναι. Μονο εκει βλεπω τετοια αμαξια;)

Γεγονος ειναι. Μονο εκει βλεπω τετοια αμαξια;)

Εγω σου ειπα οτι ειναι ρατσιστικο να λες "τελειως δυτικα προαστεια" ξεχωρα απο το που βλεπεις τετοια αυτοκινητα.

Δηλαδη στη Γλυφαδα κυκλοφορουν ολα τα κυριλε?

Σου ξαναλεω δεν διαφωνω οτι ειναι καραγκιοζιλικια τα αυτοκινητα με τα αυτοκολλητα απλα δεν κολλαει πουθενα το δυτικα προαστεια!

Εγω σου ειπα οτι ειναι ρατσιστικο να λες "τελειως δυτικα προαστεια" ξεχωρα απο το που βλεπεις τετοια αυτοκινητα.

Δηλαδη στη Γλυφαδα κυκλοφορουν ολα τα κυριλε?

Σου ξαναλεω δεν διαφωνω οτι ειναι καραγκιοζιλικια τα αυτοκινητα με τα αυτοκολλητα απλα δεν κολλαει πουθενα το δυτικα προαστεια!

Αν πω Μπουρναζι τοτε σου κανει? Και η Γλυφαδα δεν ειναι και καμμια σοβαρη περιοχη. Σερβοι, ανθρωποι της νυχτας και λοιποι νεοπλουτοι μενουν.

Ας αφησουμε ομως τα :offtopic:

Εγω το εχω βαλει με ακριβως αυτο το κοστος στον Μπουρμα. Η ολη τοποθετηση δε παιρνει πολυ ωρα, απλα το αφηνεις απο το πρωι και το παιρνεις μεσημερακι. Παντως επειδη ο ηλεκτρολογος στον Μπουρμα ειναι μεγαλος μ@λ@κ@ς, πηγαινε καπου αλλου.

Ευχαριστώ πολύ !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

ολοι μαμα τα εχετε?κανενας "γρηγορος"??!!

Για δειτε εδω να καταλαβετε τι εννοω...

http://www.auto-option.fr/php/template.php?page=./news/news_searchLink.php&string=golf&lang=1

Τι είδαν μόλις τα ματάκια μου... :blink::lol::lol::lol:

Πρέπει τώρα με τον νέο ΚΟΚ να δημιουργήσουμε ένα νέο σώμα της αστυνομίας και να το ονομάσουμε fashion police. Σκοπός του να συλλαμβάνει όλους αυτούς μέσα και έξω από τα αμάξια τους!

Τιμωρία: βασανισμός με κλασσική μουσική και ταινίες ευρωπαϊκού κινηματογράφου...!

δηλαδη οταν ειδατε το επετιακο gti σας ηρθε να ξερασετε?

Καλο θα ειναι να μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα φιλε;) Δηλαδη πρεπει να μας αρεσουν οι καγκουριες? Οποιος θελει φτιαχνει το αμαξακι του οπως γουσταρει και κυκλοφορει δακτυλοδεικτουμενος. Επιλογες ειναι αυτες.

δηλαδη οταν ειδατε το επετιακο gti σας ηρθε να ξερασετε?

Εντελώς μεταξύ μας, αν το έπαιρνα θα του έβαζα αμέσως τις κανονικές 18άρες του GTI και όχι αυτές τις μαύρες που έχει...

ΑΥΤΟ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!

E καλά μην το παίρνεις προσωπικά, απλά τυχαίνει να μη μου αρέσουν οι μαύρες ζάντες σε ένα αυτοκίνητο... Δεν ξέρω, ας πουν και οι άλλοι τη γνώμη τους καλύτερα εγώ να :X

Tελικά η έκδοση Gt sport είναι μόνο για tsi 140 ή και για το Gt;

Και τέλος ποιες οι αλλαγές στο Gt sport σε σχέση με το Gt;

Λοιπον εχθες ειδα απο κοντα το GT SPORΤ.

Οι διαφορες λοιπον ειναι η μασκα του GT με το λογοτυπο GT SPORT,το σημα GT στο τιμονι,τα σκουρα φωτα εμπρος σαν του GTI, οι ταπετσαριες ιδιες με του GT, τα διακοσμητικα του ταμπλο δεν ειναι πια με ανοξειδωτο look αλλα σε black onyx,ιδια δηλαδη με του GT,το πληκτρο ECON στον κλιματισμο που τωρα γραφει A/C,και το RCD ειναι με MP3.

Αυτα ειδα και αυτα ειναι συμφωνα και με τον πωλητη!

Επισης η αυξηση στην τιμη ειναι 430 euro.

Η αλλαγα αφορα ολα τα sportline που γινονται gt sport.

καλημέρα,

έχω ακούσει πολλούς να λένε ότι έχουν βάλει στο GT (ή γενικά στο αμάξι τους) ελεύθερο φίλτρο εισαγωγής αέρα και τελικό εξάτμισης. . .

αυτό λέει ότι κάνει το αυτοκίνητο να αποδίδει καλύτερα, πιο άμεσο κ.τ.λ.

Ερώτηση . . . . μα καλά αυτό δεν το ξέρει η VW ??? και γιατί να μην το κάνει από το εργοστάσιο και να το δίνει έτοιμο (έστω μόνο στις γρήγορες εκδόσεις – GT) ???

VW Jetta 1.4 TSI :happy: ΜΙΟ Α501

Looking into the future . . . You can see your self !

George M.

Το Jetta δεν έχει έρθει ακόμα !!!!! (από 08-02-2007)

Μα καλά οδικός το φέρνουνε !!!!

George M.

Κάτι ακόμα

http://www.future-line.gr/

http://www.fuelmax.gr/

τα προϊόντα εξικονόμισης καυσίμου κ.τ.λ κάνουν τίποτα ????

George M.

καλημέρα,

έχω ακούσει πολλούς να λένε ότι έχουν βάλει στο GT (ή γενικά στο αμάξι τους) ελεύθερο φίλτρο εισαγωγής αέρα και τελικό εξάτμισης. . .

αυτό λέει ότι κάνει το αυτοκίνητο να αποδίδει καλύτερα, πιο άμεσο κ.τ.λ.

Ερώτηση . . . . μα καλά αυτό δεν το ξέρει η VW ??? και γιατί να μην το κάνει από το εργοστάσιο και να το δίνει έτοιμο (έστω μόνο στις γρήγορες εκδόσεις – GT) ???

και βεβαια το ξερει αλλα στην προσπαθεια κρατησει τις εκπομπες ρυπων χαμηλα πνιγει την εισαγωγη και την εξαγωγη αερος.

Το Jetta δεν έχει έρθει ακόμα !!!!! (από 08-02-2007)

Μα καλά οδικός το φέρνουνε !!!!

φιλε πιεσε τους....

εγω το ιδιο εκανα και τελικα το παραλαμβανω απο 16-07 εως 19/07... η παραγγελια δε εγινε στις 10/04..... και ειχα βαλει αρκετα εξτρα..... Απλα τα πραγματα πηγαινε εκει και πες τους κυριοι το ακυρώνω και βαλτε το εκει που ξερεται.... να δεις μετα πως θα κανουν ..... τωρα για τα Fuel max και παρεμφερη προϊόντα νομιζω οτι δεν κανουν τιποτα απολυτως

Σήμερα δεν άντεξα άλλο και πήρα κατευθείαν την ΚΟΣΜΟΚΑΡ στο 210-99.81.111 και μου είπαν ότι θα μου απαντήσουν σε 3 εργάσιμες !!! Έχουν ήδη περάσει 5 ΜΗΝΕΣ . . . .έλεος

Μια μέρα πήγα και τους είπα ότι μάλλον θα το ακυρώσω και να πάρω πίσω τα λευτά μου που τα εκμεταλλεύονται εδώ και 5 μήνες και μου είπαν ότι θα πρέπει να περιμένω μέχρι να βρεθεί κάποιος αγοραστής και μετά θα μου τα επιστρέψουν !!!!

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω . . . .

George M.

Σήμερα δεν άντεξα άλλο και πήρα κατευθείαν την ΚΟΣΜΟΚΑΡ στο 210-99.81.111 και μου είπαν ότι θα μου απαντήσουν σε 3 εργάσιμες !!! Έχουν ήδη περάσει 5 ΜΗΝΕΣ . . . .έλεος

Μια μέρα πήγα και τους είπα ότι μάλλον θα το ακυρώσω και να πάρω πίσω τα λευτά μου που τα εκμεταλλεύονται εδώ και 5 μήνες και μου είπαν ότι θα πρέπει να περιμένω μέχρι να βρεθεί κάποιος αγοραστής και μετά θα μου τα επιστρέψουν !!!!

Μήπως είσαι αρκετά υποχωρητικός ?

Στην θέση σου, θα ζήταγα το όνομα του κυρίου που σου δίνει αυτές τις απαντήσεις και θα πήγαινα στον Διευθυντή του.

Εαν και πάλι έπαιρνα αόριστες απαντήσεις τότε θα έστελνα μια εξώδικη επιστολή στην Διοίκηση.

Πιστεύω ότι εαν μιλήσεις με κάποιο Διευθυντικό στέλεχος .. θα το έχεις το αυτοκίνητό σου την επόμενη μέρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

:fool:

Eφόσον είναι γραμμένη κάπου η ημερομηνία παράδοσης, μετά την παρέλευση της ημερομηνίας μπορείς όποτε θέλεις να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Σε τέτοιους θρασείς πωλητές πρέπει να κόβεις @@ μιλώντας τουλάχιστον σε ανώτερο.

Εάν είναι του στύλ σου πάντως, το καλύτερο είναι να πας στην έκθεση και να κάνεις σαματά σχετικά με την αναμονή σου αλλά και την άρνηση επιστροφής χρημάτων.

Αν τους κάνεις να χάσουν 2 πελάτες, και από φόβο μη χάσουν άλλους 5 σε επόμενη σχετική "επίσκεψή" σου, θα βαράνε προσοχή μόλις σε βλέπουν.

Στην Ελλάδα δυστυχώς ενίοτε λειτουργεί μόνο ο φόβος...

Φιλε μου τι ειναι αυτα που μου λες?????,

οταν πηγα να παραγγειλω το Jetta μου ειπαν 3 μηνες μετα πηγαν να μου το κανουν 4 με 5 μηνες σε πληροφορω οτι πηγα στην επαρχια απ'οπου το αγορασα και εγινε χαμος με το κολοπαιδο τον πωλητη,.... με τα λεφτα των αλλων δεν πρεπει να παιζει κανεις ..... εμενα τουλαχιστον δεν με περισσευουν

Αν πας και κάνεις φασαρία θα εχεις αποτέλεσμα. Ο παππούς μου ειχε ενα παραγγήλει ενα Polo πριν 5 χρονια και αργούσε και πηγε στην εκθεση εκανε φασαρία , μιλησε με τον διευθυντη και μας εδωσαν ενα Bora 1.6 μεχρι να παραλάβουμε το αυτοκίνητο μας.

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

γεια,

ειδα τις προαλλες ενα golf tsi κ ειχε κατι που μου αρεσε.

Ξερει κανεις τπτ για αυτα ? ποσο στοιχιζουν ? πως λεγονται , αν μπορω να τα βαλω μονος μου ? φοτο:

http://img2.freeimagehosting.net/uploads/th.13cc4bf0f3.jpg

alex2006 to golf to opoio exeis stis photo sou exei panw tou to paketo xrwmiou tis vw!To kserw giati to exw valei kai egw sto diko mou golf!Den kserw an ginetai na ta peraseis kai meta tin paraggelia ta nikel auta!Egw ta eixa valei otan eixa kleisei to autokinito san extra!To kostos tous den einai poly megalo kapou sta 130+ eurw!Rwtise se kapoia antiproswpeia tis vw na sou poun.