Jump to content

spirsol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spirsol

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

spirsol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Η "Πανακριβη" VW ανακοινωσε τις τιμες για το TIGUAN που ξεκινουν απο τα 26.950€ - 28.950€ !!!!!!!!!!!!!! Απιστευτες τιμες! Θα πεσει πολυ γελιο με κατι γιαπωνεζακια που πουλανε 30.000+. Αν πουμε τωρα και για επιδοσεις εκει κι αν εχει ξεφυγει το νεο μας αδελφακι σε σχεση με κατι RAVακια
  2. Παιδια γεια χαρα κι απο μενα. Περιμενω την επομενη εβδομαδα κι εγω το Golf μου TSI GT SPORT . Μου εκανε μια προσφορα ο Φιλιππαιος για δερματινο σαλονι με 1000€. Ειδα και δουλεια σε αυτοκινητο και φαινεται πολυ καλη. 5 χρονια εγυηση μου ειπε. Ποια η γνωμη σας?
  3. Λοιπον εχθες ειδα απο κοντα το GT SPORΤ. Οι διαφορες λοιπον ειναι η μασκα του GT με το λογοτυπο GT SPORT,το σημα GT στο τιμονι,τα σκουρα φωτα εμπρος σαν του GTI, οι ταπετσαριες ιδιες με του GT, τα διακοσμητικα του ταμπλο δεν ειναι πια με ανοξειδωτο look αλλα σε black onyx,ιδια δηλαδη με του GT,το πληκτρο ECON στον κλιματισμο που τωρα γραφει A/C,και το RCD ειναι με MP3. Αυτα ειδα και αυτα ειναι συμφωνα και με τον πωλητη! Επισης η αυξηση στην τιμη ειναι 430 euro. Η αλλαγα αφορα ολα τα sportline που γινονται gt sport.
  4. Εγω σου ειπα οτι ειναι ρατσιστικο να λες "τελειως δυτικα προαστεια" ξεχωρα απο το που βλεπεις τετοια αυτοκινητα. Δηλαδη στη Γλυφαδα κυκλοφορουν ολα τα κυριλε? Σου ξαναλεω δεν διαφωνω οτι ειναι καραγκιοζιλικια τα αυτοκινητα με τα αυτοκολλητα απλα δεν κολλαει πουθενα το δυτικα προαστεια!
  5. Συμφωνω για τους καγκουρες ομως το δυτικα προαστεια ακουγεται λιγο ρατσιστικο δεν νομιζεις???
  6. Λοιπον εχθες ειδα απο κοντα το GT SPORΤ. Οι διαφορες λοιπον ειναι η μασκα του GT με το λογοτυπο GT SPORT,το σημα GT στο τιμονι,τα σκουρα φωτα εμπρος σαν του GTI, οι ταπετσαριες ιδιες με του GT, τα διακοσμητικα του ταμπλο δεν ειναι πια με ανοξειδωτο look αλλα σε black onyx,ιδια δηλαδη με του GT,το πληκτρο ECON στον κλιματισμο που τωρα γραφει A/C,και το RCD ειναι με MP3. Αυτα ειδα και αυτα ειναι συμφωνα και με τον πωλητη! Επισης η αυξηση στην τιμη ειναι 430 euro.
  7. Γειά χαρά παιδιά ξέρει κανείς αν το TSI φοράει καδένα ή ιμάντα???
  8. Δε με νοιαζει αν χαλαει εγω θελω TSI :) :) :)
  9. Γεια χαρα κι απο μενα. Παρηγγειλα το τουτου πριν μια εβδομαδα. Δεν ξερω ακριβως τις αλλαγες σε σχεση με το sportline αλλα λιγο με νοιαζει κιολας. Ανυπομονω αν και θα περιμενω αρκετα γιατι μου ειπαν τελος Σεπτεμβρη;)
×
×
  • Create New...