Morfie Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Η λειτουργία του twin-charger έχει ήδη αναλυθεί από τις πρώτες σελίδες του thread. Φιλικα. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 παιδια ερωτηση... αν καποιος εχει το γκολφ 5 αλλα την απλη εκδοση... με τα 80 αλογα... γινεται να το κανει τσι 122 αλογα..? απο την αντιπροσωπεια.... μη με ρωτησετε γτ δε παιρνεις αμεσως των 122.. και αλλα τετοια... ευχαριστω.... Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedUnlimited Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 παιδια ερωτηση... αν καποιος εχει το γκολφ 5 αλλα την απλη εκδοση... με τα 80 αλογα... γινεται να το κανει τσι 122 αλογα..? απο την αντιπροσωπεια.... μη με ρωτησετε γτ δε παιρνεις αμεσως των 122.. και αλλα τετοια... ευχαριστω.... Aδυνατον... Παράθεση Der Golf !!! Der Mythos lebt weiter.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 οχι ειναι εντελος διαφορετικό μοτερ . το μονο που μπορει να κανει ειναι να αλλαξει μοτερ . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Η λειτουργία του twin-charger έχει ήδη αναλυθεί από τις πρώτες σελίδες του thread. Φιλικα. Λες να μην το ξερω? Οποιος καταλαβε γιατι το εβαλα ...καταλαβε...;) Φιλικά Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 παιδια ερωτηση... αν καποιος εχει το γκολφ 5 αλλα την απλη εκδοση... με τα 80 αλογα... γινεται να το κανει τσι 122 αλογα..? απο την αντιπροσωπεια.... μη με ρωτησετε γτ δε παιρνεις αμεσως των 122.. και αλλα τετοια... ευχαριστω.... με τιποτα δεν γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRRA Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 scirocco? 1 θα πουλιεται για καθε 10-20 golf. Με 2000 ευρω διαφορα απο το τριπορτο Golf (μπορει να ειναι και λιγωτερο οταν ανακοινωθουν οι τιμες του κανουργιου) με φουλ εξοπλισμο (που μερικα θα τα χρεωνεσαι εξτρα στο καινουργιο, πχ 17αρες ζαντες, πολυλειτουργικο τιμονι, καλυτερο ηχοσυστημα, στανταρ esp, αν και μαλλον θα ειναι και στο καινουργιο, προαιρετικη επιλογη τριπλου mode αναρτησης κλπ) και με εμφανιση που δεν εχει καμμια σχεση με το καινουργιο γιατι να μην παρω το Scirroco? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Με 2000 ευρω διαφορα απο το τριπορτο Golf (μπορει να ειναι και λιγωτερο οταν ανακοινωθουν οι τιμες του κανουργιου) με φουλ εξοπλισμο (που μερικα θα τα χρεωνεσαι εξτρα στο καινουργιο, πχ 17αρες ζαντες, πολυλειτουργικο τιμονι, καλυτερο ηχοσυστημα, στανταρ esp, αν και μαλλον θα ειναι και στο καινουργιο, προαιρετικη επιλογη τριπλου mode αναρτησης κλπ) και με εμφανιση που δεν εχει καμμια σχεση με το καινουργιο γιατι να μην παρω το Scirroco? Στα πίσω καθίσματα του Scirroco το κεφάλι σου βρίσκει στην οροφή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Στα πίσω καθίσματα του Scirroco το κεφάλι σου βρίσκει στην οροφή . πισω θα καθεσαι??? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Εγώ ναι. Έχω σοφέρ. :D Άρα δεν θα με βολέψει το scirocco. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 πισω θα καθεσαι??? Τότε γιατί τα έχει?? :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRRA Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Στα πίσω καθίσματα του Scirroco το κεφάλι σου βρίσκει στην οροφή . Εγω ειμαι 1.80, καθισα πισω και ημουν πολυ ανετα, το κεφαλι μου δεν εβρισκε καθολου.Τα δε μπροστινα καθισματα εχουν μνημη στην ανακλιση που βολευει πολυ το μπες/βγες.Αν δεν ειχα οικογενεια θα το ειχα παρει ασυζητητι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Εγω ειμαι 1.80, καθισα πισω και ημουν πολυ ανετα, το κεφαλι μου δεν εβρισκε καθολου.Τα δε μπροστινα καθισματα εχουν μνημη στην ανακλιση που βολευει πολυ το μπες/βγες.Αν δεν ειχα οικογενεια θα το ειχα παρει ασυζητητι. Εσυ σταματα να κανεις καμπουρα χεχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Εγώ ναι. Έχω σοφέρ. :D Άρα δεν θα με βολέψει το scirocco. :p τοτε εσυ δεν θα μπορεις να παρεις ουτε ferrari, ουτε lambο, ουτε το οποιδηποτε σπορ 2-θεσιο..... κριμα :p Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Μα γι'αυτό η λάμπο θα βγάλει την estoque και η πορσε την panamera. Για τύπους σαν και μένα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRRA Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Εσυ σταματα να κανεις καμπουρα χεχε. Κοιτα, ειμαι και λιγο προκατειλημενος γιατι πριν νοικοκυρευτω (παιδια κλπ) ειχα το Corrado για καμμια 10αρια χρονια και ετσι εχω συνηθισει το στυλ. Οι χωροι μεσα ειναι εφαμιλλοι, ισως λιγο καλυτεροι στο Scirroco. Παντως ισχυει οτι θα το επαιρνα αν δεν χρειαζομουν τις 5 πορτες (αυτα τα παιδια τιποτα να μην σε αφηνουν να χαρεις!). Βεβαια το τριπορτο Golf εχει καλυτερους χωρους και μπροστα και πισω, τουλαχιστον ως προς το υψος, αλλα το Scirocco για τον χαρακτηρα του ειναι υπεραρκετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COSTAS_ Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Ειχα για κάμποσα χρόνια ένα αυτοκίνητο με σοβαρούς περιορισμούς στα πίσω καθίσματα (HONDA CRX VTEC) και έβαζα πίσω την πεθερά μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε κέφι που έκανα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Ειχα για κάμποσα χρόνια ένα αυτοκίνητο με σοβαρούς περιορισμούς στα πίσω καθίσματα (HONDA CRX VTEC) και έβαζα πίσω την πεθερά μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε κέφι που έκανα. +1 Ωραία ιδέα να πάρω και εγώ το Scirocco τοτε :p:p . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Μπα, δεν κάνεις δουλειά με το scirocco. Αν δεν είναι τεραστίων διαστάσεων, θα βολεύεαι μια χαρά. Κοίτα καλύτερα προς TT μεριά. :D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Naskasss Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Γεία σας από εμένα. Μήπως ξέρετε αν τα μυγοχεσίματα μπορούν να κάνουν ζημιά στο χρώμα(κόκκινο απλό).Το έπλυνα και εκεί που το άφησα είχε πολλές μύγες και την έκαναν την "δουλειά". Με την ευκαρία έχω το tsi 122 dsg. Μέχρι τώρα έχω κάνει 6500km και το μόνο πρόβλημα είναι οι γνωστοί τριγμοί στον κεντρικό αεραγωγό. Το αυτοκίνητο είναι τρέλα και αυτό που γουστάρο είναι και η μικρή του κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 χεζουν οι μυγες??? Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Γεία σας από εμένα. Μήπως ξέρετε αν τα μυγοχεσίματα μπορούν να κάνουν ζημιά στο χρώμα(κόκκινο απλό).Το έπλυνα και εκεί που το άφησα είχε πολλές μύγες και την έκαναν την "δουλειά". Με την ευκαρία έχω το tsi 122 dsg. Μέχρι τώρα έχω κάνει 6500km και το μόνο πρόβλημα είναι οι γνωστοί τριγμοί στον κεντρικό αεραγωγό. Το αυτοκίνητο είναι τρέλα και αυτό που γουστάρο είναι και η μικρή του κατανάλωση. μυγες? μηπως ηταν απο πουλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 ΜΕΙΖΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ Μυγόχεσμα Ετυμολογία [<μύγα + χέζω] Ερμηνεία (το) ουσ. αποπάτημα της μύγας, η σκοτεινή κηλίδα που αφήνει πάνω στα πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwgt Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 :bow:ΜΕΙΖΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ Μυγόχεσμα Ετυμολογία [<μύγα + χέζω] Ερμηνεία (το) ουσ. αποπάτημα της μύγας, η σκοτεινή κηλίδα που αφήνει πάνω στα πράγματα :bow: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Στα πίσω καθίσματα του Scirroco το κεφάλι σου βρίσκει στην οροφή . ναι φιλε μου Νικο αλλα μην ξεχνας οτι εισαι και 2 μετρα .... χα χα χα εγω που ειμαι 1,70 με τα χερια στην αναταση και πανω σε εξεδρα με κοβω να καθομαι σαν αρχοντας χε χε χε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts