Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε ξέρω αν έχετε σκεφτεί τη παράμετρο οδόστρωμα αφού το Γερμανικό οδόστρωμα που προφανώς έγιναν τα τεστ είναι τελείως διαφορετικό από το Ελληνικό! (και συγκεκριμένα η δοκιμή έγινε σε πίστα)

Φίλε amelidis

Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου,τα παραπάνω τα παρέθεσα με μοναδικό σκοπό οι χρήστες των συγκεκριμένου ελαστικού να ενημερωθούν για τις δυνατότητές του,καθώς και για την εταιρεία κατασκευής τους,έτσι ώστε να μην αισθάνονται "ριγμένοι" από το μοίρασμα της τράπουλας στο θέμα ελαστικά από τη μαμά VW ...

Γνωρίζεις άλλωστε τις προτιμήσεις μου από το άλλο ειδικό θέμα του forum.

Πάντως τα παρακάτω test πραγματοποιήθηκαν από Γερμανικά περιοδικά που θα είχαν κάθε λόγο,να υποστηρίξουν τα Γερμανικά και γενικότερα τα ελαστικά Ευρωπαικής προέλευσης.

http://global.hankooktire.com/Tech/test03_b.aspx?pageNum=2&subNum=3

http://global.hankooktire.com/Tech/test02_b.aspx?pageNum=2&subNum=3

http://mstires.eu/Mambo2/content/view/115/96/lang,/

Αγαπητέ konv για τη διάσταση που θες ρίξε μια ματιά εδω:

http://global.hankooktire.com/Tech/test_b.aspx?pageNum=2&subNum=3

http://global.hankooktire.com/Tech/test.aspx?pageNum=2&subNum=3

Gka,πολύ φιλικά.

Τι σε κάνει να πιστεύεις το ότι ένα ελαστικό που δεν απέδωσε καλά σε περιβάλλον πίστας,θα αποδώσει καλύτερα στα γλιστερά,άθλια και γεμάτα λακκούβες οδοστρώματα της χώρας μας?

Το μόνο που μπορώ να παραδεχθώ είναι η ανθεκτικότητά του σε χτυπήματα ,που πράγματι δε δοκιμάζεται εκεί...

GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER!

[sigpic][/sigpic]

My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922

Ναι,οκ καταλαβαινω... Εμενα απλα μου καθησε καπως αυτη η βαθμολογια!! Γιατι κακα τα ψεμματα ο καθενας βολευεται και με διαφορετικο ελαστικο αλλα μεχρι σημερα δεν πετυχα τα συγκεκριμενα λαστιχα ουτε καν να συμμετεχουν στα γνωστα συγκριτικα των γερμανικων sites, και ξαφνικα οχι απλα τα ειδα αλλα τα ειδα και στην πρωτη θεση! ;)

Αυτο ειναι το περιεργο... Τα υπολοιπα το λαστιχο και το καθε λαστιχο θα τα αποδειξει στο δρομο! :)

paidia... eimai anamesa se golf 1,4 140 kai 122 ippwn... ti lete???

kati allo...h ekdosh gia aytous tous ippous tsi gti exei kt parapanw?h mono emfanisiaka?oi ippoi den allazoun sthn trenndline kai highline...panta sto 1400 metaksy 122 kai 140 ippwn milaw...

kati teleytaio... to aytomato kibwtio pws einai????lew na t parw ap eksw..sygkekrimena germania.....k ekei ta perisotera einai aytomata....

eyxaristw ek twn protairwn...

p.s. milame exw faei trelo kollhma me t amaksi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Device: HTC Desire

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot

Gka,πολύ φιλικά.

Τι σε κάνει να πιστεύεις το ότι ένα ελαστικό που δεν απέδωσε καλά σε περιβάλλον πίστας,θα αποδώσει καλύτερα στα γλιστερά,άθλια και γεμάτα λακκούβες οδοστρώματα της χώρας μας?

Το μόνο που μπορώ να παραδεχθώ είναι η ανθεκτικότητά του σε χτυπήματα ,που πράγματι δε δοκιμάζεται εκεί...

Στη κατασκευή της πίστας δε χρησιμοποιείται ο τάπητας και τα υλικά που χρησιμοποιούνται και στο δρόμο. Άρα διαφορετικά πατάει το ίδιο ελαστικό σε μια πίστα διαφορετικά στο δρόμο.

paidia... eimai anamesa se golf 1,4 140 kai 122 ippwn... ti lete???

kati allo...h ekdosh gia aytous tous ippous tsi gti exei kt parapanw?h mono emfanisiaka?oi ippoi den allazoun sthn trenndline kai highline...panta sto 1400 metaksy 122 kai 140 ippwn milaw...

kati teleytaio... to aytomato kibwtio pws einai????lew na t parw ap eksw..sygkekrimena germania.....k ekei ta perisotera einai aytomata....

eyxaristw ek twn protairwn...

p.s. milame exw faei trelo kollhma me t amaksi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Εγώ ένα θα πώ. Πάρε το αυτόματο χωρίς δεύτερη σκεψη. Εγώ απο την πρώτη ώρα το λάτρεψα:D

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ...ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΩΛΗ~5Κ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΑΡΧΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΣΒΑΡΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΤΗΣ VW ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..

ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ...GOLF TSI 1.4 140 PS

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ~18Κ-21Κ

ΚΑΙ ΞΕΚΗΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...

1.)ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΚΔΩΣΗ TREDLINE ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ DSG ΠΑΝΩ ~21Κ ΑΞΙΖΕΙ.??

2.) Η ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ DSG KAI NA ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΚΔΩΣΗ GTSPORT ΠΑΛΙ ~21Κ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ..Π.Χ ΣΗΝΑΡΓΕΜΟΣ ΔΩΡΟ...Η ΣΟΥ ΚΟΒΩ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ ΚΤΛΠ.

3).ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΡΩΤΗΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ-ΔΩΡΑ-ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ..

THX..!!ΔΕΧΩΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΩΤΑΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΑ ΕΚΔΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΩΛΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ DSG..!!

Tσίμπα το 120αρι με το DSG. Δεν αξίζει πιστεύω την διαφορά του το 140αρι, είναι πολύ υπερβολικά κοντά σε επιδόσεις.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ...ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΩΛΗ~5Κ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΑΡΧΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΣΒΑΡΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΤΗΣ VW ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..

ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ..Π.Χ ΣΗΝΑΡΓΕΜΟΣ ΔΩΡΟ...Η ΣΟΥ ΚΟΒΩ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ ΚΤΛΠ.

3).ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΡΩΤΗΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ-ΔΩΡΑ-ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ..

THX..!!ΔΕΧΩΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΩΤΑΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΑ ΕΚΔΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΩΛΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ DSG..!!

Νομιζω οτι το DSG βγαινει σε Highline kai GT Sport και οχι trendiline. Να παρεις το DSG. Θα δεις οτι αξιζει τα λεφτα του:)

Tσίμπα το 120αρι με το DSG. Δεν αξίζει πιστεύω την διαφορά του το 140αρι, είναι πολύ υπερβολικά κοντά σε επιδόσεις.

Δεν ειναι και τοσο κοντα στις επιδοσεις. Ειδικα στις χαμηλες στροφες οδηγησε το ενα και μετα το αλλο. Η διαφορα ειναι αισθητη. Η διαφορα ειναι μονο €1000

Αν ειναι ομως να δωσει 1000€ ειτε για το 140αρι ειτε για το DSG η αποψη μου ειναι να πας με τα 1000 στο DSG!

Αν μπορεις να κανεις την υπερβαση για 140 και DSG τοτε να το κανεις και δεν θα το μετανιωσεις!

Αν ειναι ομως να δωσει 1000€ ειτε για το 140αρι ειτε για το DSG η αποψη μου ειναι να πας με τα 1000 στο DSG!

Αν μπορεις να κανεις την υπερβαση για 140 και DSG τοτε να το κανεις και δεν θα το μετανιωσεις!

Τα €1000 πανε στη διαφορα 122 με 140. TO DSG κοστιζει 2500 παραπανω νομιζω. Αλλα ειναι λεφτα που τα βγαζει για μενα. Και οποιος το παρει να βαλει οπωσδηποτε το τιμονι με τα paddles. Αλλη αισθηση

Νομιζω οτι το DSG βγαινει σε Highline kai GT Sport και οχι trendiline. Να παρεις το DSG. Θα δεις οτι αξιζει τα λεφτα του:)

Βγαίνει και σε trendline.

Τα €1000 πανε στη διαφορα 122 με 140. TO DSG κοστιζει 2500 παραπανω νομιζω. Αλλα ειναι λεφτα που τα βγαζει για μενα. Και οποιος το παρει να βαλει οπωσδηποτε το τιμονι με τα paddles. Αλλη αισθηση

Όντως τα βγάζει τα λεφτά του. Πάντως για τα 122 το DSG είναι περίπου +1800€. Στα 140 είναι περίπου +2500€ γιατί είναι και το ESP μέσα ενώ στα 122 πρέπει να το βάλεις ξεχωριστά. Τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι Φεβρουάριο...

καλημερα!!

θα σου προτεινα επισης να κοιταξεις και σε γυρω περιοχες π.χ. βεροια,κιλκις,κατερινη.

μπορει να πετυχεις καλυτερες προσφορες και καλυτερες τιμες;)

Η πιο σωστη επιλογη ειναι το 140αρι με DSG.

Αλλος κινητηρας (εχεις το πλεονεκτημα του compressor) και αλλο κιβωτιο (το 140αρι εχει το 6ταχυτο που ειναι καλυτερο, το βαζουν τα δυνατα του γκρουπ, ενω το 122αρι εχει το 7ταχυτο ξηρου τυπου που ειναι μεν καινουργιο αλλα κυριως απευθυνεται για οικονομικοτερη οδηγηση και μεχρι 30 ροπη, αυτο το τελευταιο βεβαια ειναι για το αν ποτε καποιος θελει να φτειαξει το συγκεκριμενο αυτοκινητο αν και με αυτο το συστημα δεν προσφερεται για μεγαλο ανεβασμα).

Παντως και το trendline προσφερεται και με dsg αν και η επιλογη μου θα ηταν η gt sport με dsg ασχετως της χρηματικης διαφορας.

To 7τάχυτο (αν και δεν τα έχω οδηγήσει και μιλάω θεωρητικά) πρέπει να θεωρείται πλεονέκτημα πέραν της ακραίας περίπτωση της βελτίωσης (η οποία θα πρέπει να τροποποιηθεί ώστε να μην ξεπερνα το όριο ροπής του κιβωτίου).

Πλεονέκτημα γιατί έχει μια επιπλέον σχέση, νομίζω πως δε θέλει συντήρηση (για το 6τάχυτο προβλέπεται) και στις μετρήσεις πετυχαίνει αρκετά καλύτερη κατανάλωση!

Θα είχε ενδιαφέρον πάντως αν κάποιος έχει οδηγήσει και τα 2 κιβώτια να μας πει εντυπώσεις για τυχόν διαφορές στην αίσθηση!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ....

ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΕΙΝΩ ΠΡΟΣ ΕΚΔΟΣΗ TSI 140TREDILINE ME ΤΟ DSG...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΚΔΩΣΗ GTSPORT ΧΩΡΙΣ ΤΟ DSG..ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ ΖΑΝΤΕΣ ΚΤΛΠ..ΑΛΛΑ DSG ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ...ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΝΑ EXTRA ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ...Π.Χ CRUISECONTROL,ΖΑΝΤΕΣ,ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ,ΣΥΝΑΡΓΕΜΟ,CLIMA TI ΠΡΟΤΗΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΤΕ ΑΝ ΑΞΗΖΟΥΝ ΤΑ PANDLESS ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΠΑΝΩ ..ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΛΕΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΗΓΕΝΩ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

Aπό extra επειδή σε Audi Α3 τα είχα βάλει όλα,

σου λέω τα πιο χρήσιμα για μένα είναι ζάντες/clima/τιμόνι με χειρηστήρια(ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΕΝΩ ΟΔΗΓΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ)/xenon/parktronic/

ΕΤΕΑ-ΜΑΝΔΥΛΑΣ-ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Kαλή τύχη!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ....

ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΕΙΝΩ ΠΡΟΣ ΕΚΔΟΣΗ TSI 140TREDILINE ME ΤΟ DSG...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΚΔΩΣΗ GTSPORT ΧΩΡΙΣ ΤΟ DSG..ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ ΖΑΝΤΕΣ ΚΤΛΠ..ΑΛΛΑ DSG ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ...ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΝΑ EXTRA ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ...Π.Χ CRUISECONTROL,ΖΑΝΤΕΣ,ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ,ΣΥΝΑΡΓΕΜΟ,CLIMA TI ΠΡΟΤΗΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΤΕ ΑΝ ΑΞΗΖΟΥΝ ΤΑ PANDLESS ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΠΑΝΩ ..ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΛΕΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΗΓΕΝΩ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

Αυτα που μπαινουν και μετα, οπως σωστα ειπες πχ ζαντες ας μπουν μετα.

Να βαλεις οπωσδηποτε την οθονη Plus. Για clima δεν ξερω αν αξιζει γιατι ετσι σιγα σιγα θα πας στην τιμη του gt sport το οποιο εχει ολα αυτα συν την σπορ αναρτηση και δερματινο τιμονι.Το dsg βαλε το σιγουρα αλλα αν μπορεις να κανεις και το κατι παραπανω παρε και το gt sport. Εμενα μου εκαναν στο ιδιο, δωρο το υποβραχιονιο, τον συναγερμο και 180 ευρω μειον.

Οσο πιο πολυ ανεβαινεις τιμολογιακα τοσο περισοτερα δωρακια μπορεις να παρεις που ισως τα πληρωσεις στις πιο βασικες εκδοσεις.

Ποτε δεν βγαινεις χαμενος σε πιο πλουσιες εκδοσεις.

Το cruise control το βαζεις μετα με 100 ευρω και το parktronic εγω το εβαλα μεσω ebay αγορα 30 ευρω (και μαλιστα στο χρωμα του αυτοκινητου) και 40 ευρω τοποθετηση. Βεβαια αλλο το εργοστασιακο αλλα την διαφορα την δινεις για κατι αλλο.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ..

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ DSG ΠΑΡΑΔΩΣΗ ~5 ΜΗΝΕΣ:blink:

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 2009 ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ DSG KAI ΘΑ 7ΤΑΧΗΤΟ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΗΓΚΕΚΡΗΜΕΝΟΥ DSG ΛΟΓΟ ΑΛΛΑΓΗΣ.

ΕΠΕΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΔΙΚΣΕ ΚΑΙ ΤΟ GOLF TOY 2009 TO ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ FACE LIFT ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ...ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ 2 ΕΚΔΟΣΕΙΣ TREDILINE KAI THN HIGHLINE...ΕΚΔΟΣΗ GTSPORT AN ΒΓΕΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ TSI GTSPORT 140PS ΜΕ MANUAL ΚΙΒΩΤΙΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟ ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΜΕ ΔΟΡΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΣΑΛΟΝΙ (CARRERA SPORT) ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΕΖ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΡΑΕΙ Η PORSCHE CARRERA KAI TON ΣΥΝΑΡΓΕΜΟ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ Η ΟΘΟΝΗ PLUS TI ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ..?

THX ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ..!!

Το καπω γιατι δεν εχει μονωση;; Ακομα και σε μικρη βολτα τσουρουφλαει :wacko:
Έχει αλλά όταν απο κάτω του αναπτυσεται θερμοκρασια 950-1000C λογικό δεν είναι;

Γειά σε όλους.

Έχω διαβάσει πολλά μηνύματα σχετικά με το Golf V και ειλικρινά τα απόλαυσα όλα! Να καταθέσω και εγώ την δικιά μου εμπειρία. Είμαι κάτοχος του GT Sport 140 εδώ και 11 μήνες και έχω κάνει περί τα 6000 χλμ, σχεδόν όλα εκτός πόλης. Λοιπόν ... είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο! Απόλαυση στην οδήγηση! Ίσως να είναι λίγο πιο ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό, από την άλλη όμως είναι και το καλύτερο. Ίσως να καίει λίγο παραπάνω αν θέλεις να πας πολύ γρήγορα.

Αυτή είναι η εμπειρία μου μέχρι τώρα και θα λυπηθώ πολύ που ίσως να αναγκαστώ να το αποχωριστώ, μια και πριν από λίγο καιρό προστέθηκαν άλλα δύο μέλη στην οικογένεια (όταν το αγοράσαμε είμασταν ένα ξέγνοιαστο ζευγάρι :-) ) και μάλλον θα χρειαστούμε ένα όχημα με μεγαλύτερους χώρους, ειδικά για αποσκευές.

Παρά το γεγονός ότι ο αντικαστάτης του έρχεται σύντομα, εξακολουθώ και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιους φίλους ζητούν την γνώμη μου.

Έχει αλλά όταν απο κάτω του αναπτυσεται θερμοκρασια 950-1000C λογικό δεν είναι;

Εισαι σιγουρος οτι εχει μονωση; Εννοω αυτο το "μουσαμα", γιατι εμενα δεν εχει!! :wacko: