Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια γρήγορη απαντησούλα θέλω:

Έχει launch control το απλό TSI 140 με DSG?

Γιατί βλέπω κάποια βιτνεο εδώ και μου μπαίνουν ιδέες..

Thanks

EDIT: Δηλαδή θα το έχει χωρίς να ζητήσω κάτι έξτρα?

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια γρήγορη απαντησούλα θέλω:

Έχει launch control το απλό TSI 140 με DSG?

Γιατί βλέπω κάποια βιτνεο εδώ και μου μπαίνουν ιδέες..

Thanks

EDIT: Δηλαδή θα το έχει χωρίς να ζητήσω κάτι έξτρα?

Ολα τα DSG εχουν LC;)

P.S. Παρε και λαστιχα μεχρι να μαθεις να το χρησιμοποιεις καλα :lol:

αν μάθει κανείς ας το πει και σε εμένα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ dIS,

ρε φιλε για τον κεντρικο αεραγωγο τι εχεις κανει για να μην ακουγονται οι τριγμοι εκτρος απο το αφρολεξ απο το κατω μερος της σιτας?

Παιδιά μήπως ξέρει κανένας πόσο κοστίζει ο σταθεροποιητής ταχύτητας γιατο GT? μαζί με τοποθέτηση??

Για after market μιλάμε πάντα.

Επίσης ο αριστερός αυτός μοχλός μιας και θα αντικατασταθεί με τον νέο που θα έχει cruise control, Ξέρει κανένας αν αγοράζει η αντιπροσωπία το παλιό μοχλό?? σαν ανταλλακτικό δηλαδή.

Ευχαριστώ!!!:ninja:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ dIS,

ρε φιλε για τον κεντρικο αεραγωγο τι εχεις κανει για να μην ακουγονται οι τριγμοι εκτρος απο το αφρολεξ απο το κατω μερος της σιτας?

Τίποτα. Δεν έχω βάλει αφρολέξ. Το δικό μου είχε 1 από τις 3 βίδες. Έβαλα τις 2 που έλειπαν και τώρα η κατασταση είναι υποφερτή. Μόνο σε καμια μεγάλη λακούβα ακούγεται.

Παιδιά μήπως ξέρει κανένας πόσο κοστίζει ο σταθεροποιητής ταχύτητας γιατο GT? μαζί με τοποθέτηση??

Για after market μιλάμε πάντα.

Επίσης ο αριστερός αυτός μοχλός μιας και θα αντικατασταθεί με τον νέο που θα έχει cruise control, Ξέρει κανένας αν αγοράζει η αντιπροσωπία το παλιό μοχλό?? σαν ανταλλακτικό δηλαδή.

Ευχαριστώ!!!:ninja:

75 ευρώ περιπου κοστίζει ο διακόπτης και η τοποθέτηση 50-70 ευρώ. Ρώτησε στην αντιπροσωπεία αν το controller τιμονιού σου είναι κατάλληλο.

Τον παλιό διακόπτη ασφαλώς δεν τον κρατάνε ούτε κι αν τους τον χαρίσεις.

ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΕΡΗΤΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΧΑ ΜΕ ΤΟ XCARLINK.

1) ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ.

2) ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΘΥΡΑ USB Κ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ USB MEMORY STICΚ? ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΩΣΤΑ Ή ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!

Ενδιαφέρον.. 70-90 ευρώ: http://cgi.ebay.com/MP3-xcarlink-for-VW-DELTA-RCD200-RCD300-RNS2-MFD2_W0QQitemZ280192586785QQihZ018QQcategoryZ3293QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Και έχει:

Support USB disk/SD card

1/8" stereo jack for other auxilliary input

Άραγε μπορείς να του κοτσάρεις ένα δίσκο usb 160gb με όλη σου τη μουσική? Θεϊκό...

Βέβαια πρέπει να το εγκαταστήσεις μόνος σου.. ή να σου το βάλει ηλεκτρολόγος καλός, αλλά εκτός από το άνοιγμα του αυτοκινήτου, μόνο δυο κλιπσάκια (άντε και το ρεύμα) θα έιναι..

Άραγε μπορείς να του κοτσάρεις ένα δίσκο usb 160gb με όλη σου τη μουσική? Θεϊκό...

Όπως έχει αναφερθεί από άλλους συνφορμίτες επειδή το RCD "βλέπει" το xarlink σαν CD changer έχεις κάποιους περιορισμούς:

-6 folders με συγκεκριμένο όνομα (CD01,CD02...)

-μέχρι 99 τραγούδια ανα folder (max: 6*99=594 τραγούδια)

Όπως έχει αναφερθεί από άλλους συνφορμίτες επειδή το RCD "βλέπει" το xarlink σαν CD changer έχεις κάποιους περιορισμούς:

Γεια σε όλους,

Να προσθέσω ότι το XacrLink Α Ξ Ι Ζ Ε Ι τα χρήματά του. Το έχω βάλει εδώ και 2-3 μήνες και είναι άψογο και από τότε δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά CDs.

Κώστας

[sIGPIC][/sIGPIC]

5 folders γιατι το 6 κανει mix ολα οσα εχεις βαλει.

Μπορεις να βαλεις και περισσοτερα απο 99, απλα θα αρχιζει η αριθμηση απο την αρχη. Θα παιζει το 100 και εσυ θα βλεπεις 01. Δοκιμασε να παιξεις κατι που κραταει 65 λεπτα πχ. Οταν φτασει στο 59.59 θα συνεχισει παλι απο το 00.01. Απλα ειναι περιορισμοι του RCD300.

P.S. Με το ipod γινονται αυτα. Με κατι αλλο ισως ειναι διαφορετικα τα πραγματα.

P.S.2. Αποριες για τα παραπανω στον Δημητρη (dis) Ειναι ειδικος σε αυτα και με βοηθησε να βαλω το ipod:)

παιδια σημερα εκλεισα το golf 1.4 tsi 140ps με ESP , πολυλειτουργικο τιμονι, "τεμπελη", 4 επιπλεον ηχεια,μπλε γραφιτης και δωρο τον συναγερμο και 2 επιπλεον χρονια εγγυηση.Ολα αυτα 23400.Καλα δεν ειναι;Σε 3-3.5 μηνες θα μου ερθει!

3-3.5? Μακάρι.. μόνο εγώ θα περιμένω 4,5 και ΑΝ μου λενε αλήθεια?

Μπράβο για το ΕΣΠ, και για το γραφίτη.. (κι εγώ κι εγώ) και για τα 4 ηχεία φυσικά.

5 folders γιατι το 6 κανει mix ολα οσα εχεις βαλει.

Μπορεις να βαλεις και περισσοτερα απο 99, απλα θα αρχιζει η αριθμηση απο την αρχη. Θα παιζει το 100 και εσυ θα βλεπεις 01. Δοκιμασε να παιξεις κατι που κραταει 65 λεπτα πχ. Οταν φτασει στο 59.59 θα συνεχισει παλι απο το 00.01. Απλα ειναι περιορισμοι του RCD300.

P.S. Με το ipod γινονται αυτα. Με κατι αλλο ισως ειναι διαφορετικα τα πραγματα.

P.S.2. Αποριες για τα παραπανω στον Δημητρη (dis) Ειναι ειδικος σε αυτα και με βοηθησε να βαλω το ipod:)

Έτσι είναι, τουλάχιστον για τον "εργοστασιακό" αντάπτορα του iPod και για αρκετούς άλλους. Συγκεκριμένα για το xcarlink δεν γνωρίζω, αλλά μιας και οι περιορισμοί που ισχύουν στα υπόλοιπα είναι περιορισμοί που οφείλονται στο rcd και όλα συνδέονται με το ίδιο τρόπο (στη θέση της cdιέρας) υποθέτω ότι θα δουλεύουν και με τον ίδιο τρόπο.

Στο iPod λοιπόν όσα playlists θέλεις μπορείς να φτιάξεις. Μπορείς όμως να επιλέξεις μόνο τα 5 πρώτα (CD1-CD5). Τα υπόλοιπα θα παίξουν όλα μαζί (όλα τα playlists του iPod) στο CD6. Επίσης σε οποιοδήποτε playlist, το 25ο, το 125ο, το 225ο κτλ κομμάτι θα εμφανίζεται ως Track 25.

παιδια σημερα εκλεισα το golf 1.4 tsi 140ps με ESP , πολυλειτουργικο τιμονι, "τεμπελη", 4 επιπλεον ηχεια,μπλε γραφιτης και δωρο τον συναγερμο και 2 επιπλεον χρονια εγγυηση.Ολα αυτα 23400.Καλα δεν ειναι;Σε 3-3.5 μηνες θα μου ερθει!

Πολύ καλή επιλογή χρώματος! Κι εγώ αυτό έχω και ακόμα και σκονισμένο από μακριά φαίνεται να γυαλίζει το αμάξι. (Αν και προσπαθώ να μην το κρατάω σκονισμένο.. :p )

Be well.

ilias

ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΕΡΗΤΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΕΤΙΧΑ ΜΕ ΤΟ XCARLINK.

1) ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ.

2) ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΘΥΡΑ USB Κ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ USB MEMORY STICΚ? ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΩΣΤΑ Ή ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!

1) α. Μπορείς να το πάρεις από e-bay και να το περάσεις μόνος σου ή κάποιος γνώστης.

β. Μπορείς να μπεις στο http://www.directed.gr, να βρεις έναν έμπορο που να σε βολεύει να στο περάσει και πηγαίνεις σ'αυτόν. Έτσι έκανα κι εγώ. Πλήρωσα 130 ευρώ για το μηχάνημα (είσοδοι USB και Line in 3.5mm) και 20 ευρώ στο μάστορα.

2) Το καλώδιο αυτό καταλήγει σε "κουτάκι" που έχει εισόδους δύο εκδοχών: α. USB και Line in 3.5mm, β. i-Pod και Line in 3.5mm.

Παίρνεις όποια σε βολεύει.

Εμένα με βόλευε η α. γιατί δεν έχω i-Pod αλλά Memory stick που αναπαράγει μουσική. Και βέβαια, USB.

Καλή επιλογή και ό,τι άλλο εδώ...

Πολύ καλή επιλογή χρώματος! Κι εγώ αυτό έχω και ακόμα και σκονισμένο από μακριά φαίνεται να γυαλίζει το αμάξι. (Αν και προσπαθώ να μην το κρατάω σκονισμένο.. :p )

Be well.

Nice.. με χαροποιείς. Διάλεξα χρώμα τελευταία στιγμή, βλέποντας ένα μπλε-γραφ έξω από την αντιπροσωπεία, σκονισμένο! Και λέω, αφού σκονισμένο φαίνεται τόσο ωραίο.. έφυγε!

geia sas paidia molis gragtika sto forum.sygxarhthria gia ta 8emata poy milte einai poly endiaferonta.i8ela th gnwmh sas gia tis antiproswpeies ths eea mandylas k pazaropoulos.h etea einai alitarades opote makrya .o mandylas de 3erw opws k gia ton pazaropoulo.ti gnwmh exete?

Αληθεια, σε τι τιμη μπορεις περιπου να πουλησεις τις ζαντες απο το GT. Το εχω σκεφτει και εγω να τις πουλησω...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Οι ζάντες του GT είναι standard? Αυτές: Ζάντες αλουμινίου ''ClassiXS'' 7 J X 7?

Οπτικά αυτές: http://www.volkswagen.gr/media/JPG/1156.jpg?

Αν σκεφτείς ότι οι πιο φθηνές που δίνει η VW είναι 870 ευρώ, και αυτές που λέω παραπάνω είναι "καλύτερες"...

Οι ζάντες του GT είναι standard? Αυτές: Ζάντες αλουμινίου ''ClassiXS'' 7 J X 7?

Οπτικά αυτές: http://www.volkswagen.gr/media/JPG/1156.jpg?

Αν σκεφτείς ότι οι πιο φθηνές που δίνει η VW είναι 870 ευρώ, και αυτές που λέω παραπάνω είναι "καλύτερες"...

Ναι αυτες ειναι... Δηλαδη κανενα 350 ευρω?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.